Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Bean Boozled challenge!Jeg og min kjære sønn John har tatt bean boozled challengen. Dette var ett morsomt prosjekt. Kanskje spesielt mor hadde det veldig morsomt. Men vi kommer nok til å prøve nye editions senere for begge synes det var litt morsomt. Videoen er på engelsk men den er verdt en titt. Å i begynnelsen er det også ett kort oppe i hjørnet hvor man kan stemme om jeg skal gå over til norsk tale i mine videoer.


 

Signatur
 • ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang  En liten video til dere. Har vært en tur i Oslo på Guy Tang show. Har prøvd å finne ut om jeg skulle dele det her siden jeg velger å lage mine videoer på engelsk. Men fant til slutt ut at jeg er meg. Jeg deler det jeg selv ønsker.

  Meeeen om noen ønsker at jeg skal lage norske videoer så kanskje jeg vandrer ut på den smale stien en gang i fremtiden.

  Vel nok om det, her er videoen.

  Signatur
 • ☕ Vlogeti vlog ☕ Open farm at Reginedagan 2015  Signatur
 • Min Olaplex rutine =)  Her kommer en liten video med min Olaplex rutine. Jeg er bare så himla frelst over Olaplex. Det funker som bare det, håret mitt elsker meg igjen. Så da fant jeg ut at jeg skulle legge ut en video med hvordan jeg bruker Olaplex nr 3. =) I tillegg kommer en liten julivlog. Den er ikke stor fordi det bare ble en slik dag =) Men litt ble det da. 

  Antrekket i vloggen er:

  Bukse: Nelly.com
  Topp: Vet dessverre ikke lengre =P
  Sko: Shoeday
  Smykke og ørepynt: shopmissa.com

   

   

  Signatur
 • Ikke mye futt da gitt =P  Signatur
 • Juli vlog dag 12 =) En fin dag.  Signatur
 • Juli dag 11 =) Ut å spise på restaurant =)  Bestemte meg for å klippe håret til gullgutten å ta hele familien med ut å spise. Ikke noe fancy spisested men helt perfekt for oss. Å jaggu fikk jeg ikke glutenfri mat også =) Så lykkelig over at mine kjære kebabtallerken er mulig å få glutenfri =)

  Men her kommer dagens video =)

  Signatur
 • En ny dag i juli =)  Enda en julidag er forbi og flyttedagen nærmer seg mer og mer. Håper virkelig at jeg ikke blir gal før den tid. Er så spent, å så redd å så gleder meg så. Det er skummelt og spennende dette. Er spent på hva Tromsø har å by på for meg den lille tiden jeg skal bo der. Spent på om jeg blir alene. Hvor alt vil være skole, lesing, soving eller om man kanskje får en person å snakke med. Kanskje en sjelden tur på kafe? Hvem vet. Tiden vil vise.

  Men nå til dagens video =)

  Signatur
 • Jippi litt ferietid =)  Signatur
 • Vlog dag 8 =) Sol sol sol =)  Gårdagen ble det ikke noe vlog. Jeg var rett og slett ikke i form til det. Så da tok jeg heller en sabbat =) Men skal kompensere for det med å heller vlogge i august også. Sånn siden jeg flytter til Tromsø i 5 måneder. Skremmende ja. Spennende ja.

  Signatur
 • Juli vlogging - Dag 6 Sykehusbesøk å litt shopping =)  Ikke en så fantastisk dag i dag nei. Dette gjør jeg ikke igjen det er bare sikkert og vist. Nå er det bare å vente på prøvesvarene på både biopsien og blodprøven. Om jeg har lav jernprosent igjen så skal jeg inn å få en ny jerninfusjon. Spent på svarene på prøvene. Da de sjekket meg sist for cøliakien så hadde jeg en grad 3 av ødeleggelse i tarmen. Så det blir veldig spennede å se hvor mye det er endret.

  Signatur
 • Vloggig i juli - dag 6 =)  Signatur
 • Litt jabbing!  I dag ble nok vloggen min noe kjedelig. Fikk noe jeg måtte gjøre som ikke var vlogbart. Men litt jabbing måtte til :P

  Signatur
 • Dag 3 i Juli - Nytt hår =)  Da ble håret frisket opp til sommeren. Det blir nok siste turen til min frisør for å fikse håret før jeg tar på letten til Tromsø. Kjenner at nå begynner det virkelig å merkes i maven at jeg skal flytte bort i 5 måneder. Men heldigvis så har vi jo skype å slikt. Så det kommer nok til å gå bra. Ja å så har jeg jo fått meg plass å bo, MED parkering. Så da får jeg Skjønnhetsbussen med meg oppover. Dermed blir det lettere for meg å kunne kjøre hjem når vi har frihelger. Hadde også min aller første "yrkes"skade da jeg ga gubbesnubben en liten klipp før har skulle på jobb igjen =P Det var faktisk overraskende lite vondt. Blir nok mange av den sorten.

  Men kan enda si med hånden på hjertet at jeg sitter ofte å tenker på om jeg virkelig klarer dette. Føler at jeg har funnet hyllen jeg hører hjemme på men samtidig er det denne evindelige redselen for å feile som skriker i hodet mitt. Enn så lenge så klarer jeg å bare skyve den til side, men den er der. Men jeg prøver å tenke som så at nå har jeg funnet ett yrke der jeg får være kreativ, jeg får treffe mennesker og ikke minst jeg har jo hatt en så fantastisk tid på Saxus. Det har gitt meg så mye.

  Vel nok om det, her er dagens vlog.

  Slenger også med ett lite instagrambilde av første "yrkes"skaden =P  Signatur
 • Dag 2 i Juli - Brødbaking!  Eller i alle fall ett forsøk på å bake brød. Glutenfritt sådan. Ble godt, best om jeg har det i brødristeren først. Men dette brødet ble i alle fall høyt og ikke en tung liten klump. Men mer forskning må nok utføres etterhvert :P Er jo så sta at jeg må gjøre ting selv...hehehe

  Vel nå skal jeg ta å se litt film sammen med gubbesnubben før har drar på jobb igjen i morgen. Så kos dere med vloggen min =)

  Signatur
 • ♧ Haul ♧ Shop Miss A =)  Signatur
 • Oslo vlog og bursdagskake =)  Endelig fikk jeg tid til å ordne vloggen min fra Oslo =) Har vært litt mye å gjøre etter at jeg kom hjem siden min lille prinsesse ble 3 år dagen etter at vi kom hjem. Så det ble mye ordning til feiringen og min kjære (eller ikke) laptop ble ikke engang tatt opp før i dag. Beklager så meget om kvaliteten er dårlig da jeg har en laptop som holder på å takke for seg. Så det skal spares kraftig slik at jeg kan kjøpe en ny før jeg begynner på skolen. TENK jeg skal begynne på skole igjen... Både skremmende og spennende på en gang.

  Her har dere ett lite bilde fra Skjønnhetsbussen sin instagram. Dette er sminken og håret fra dag to på småshopping inne i Oslo =) Måtte inn å handle bygaver til lillesøster sine små skjønne. Så da ble det enda en tur inn til byen for meg. Å det synes jeg jo ikke var noe dumt selv om hjertet mitt blødde hver gang jeg så noen av disse uheldige menneskene som satt på gaten å ba om penger. Er så trist at mennesker havner i de situasjonene.

  Vel nok om den sorgen. Her kommer noen bilder fra min egen instagram.

  2MUDY7ixNOFrostkaken som jeg ordnet til min lille prinsesse. Hun bare elsker frost. Så da kjøpte mamma noen figurer som vi kunne bruke som pynt på kaken og laget sjokoladekrem i forskjellige farger. Perfekt? Nei. Men den gledet i alle fall ett lite prinsessehjerte og det er godt nok.
  2MPameixCgLørdagskveldsen vår. Gratinert taco med salat som hadde mango og jordbær i =) Det var kjempegodt.
  2Dh9Z3CxPsHva måtte jeg bare kjøpe i Oslo. Jo min helt egen starbucks tumblercup. Hvorfor? Jo fordi min gammelonkel var med å få aller første starbucks opp å gå i Seattle i 1971 =)
  12mnS2ixDpOg se her hva jeg har fått lånt meg. Frisørpermene fra frisørlinjen på videregående. Snille snille Marita som lot meg låne disse. Så nå får jeg meg litt tjuvstart på læringen =)
  Etterhvert kommer det også en haul fra Osloturen. Så følg med følg med =P
  Signatur
 • ☕ Vlogeti vlog ☕ Nyttårsaften 2014  Signatur
 • Hva er i vesken min?  Tenkte jeg kunne gjøre en video til i dag jeg =P Siden dagene som har vært har vært så himla varme og dermed så stopper bloggingen litt opp for meg, rett og slett fordi jeg heller vil bruke dagen ute sammen med barna =) Men her har dere i alle fall en video fra meg. Og som jeg sier vil dere være med så heng på. Link gjerne deres egne videoer i kommentarfeltet =)

  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits