Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Dro spontant på spontankonsert!Obs obs! Bildetungt innlegg =P


Vi bestemte oss i all hui og hast for at vi ville på spontankonsert vi også! Gjorde jo ingenting at Jan Fredrik Karlsen var der også da =P Her kommer i alle fall opptak fra konserten. Dette var altså så digg. En opplevelse jeg kunne dele med mine barn og det på tross av heftig angst =P


Mamma sine to flotteste. Var litt kalde på grunn av all ventingen, men jaggu var det verdt det =)


Mor selv og prinsessa som venter på showstart. =)


Tenker at det var stas å få lov til å stå i vognen =P Å jommen var hun ikke så heldig at storebror spanderte på henne en milkshake! Hjertene mine =)


Endelig var det i gang. Jan Fredrik Karlsen entret scenen med stor entusiasme =)


Initiativtaker Ken Rune fra Sortlands Avisa ble kalt opp på scenen av Karlsen. Helt konge jobbing av Ken Rune, ja å resten av Besterålen!


Adelén entret scenen å brakte sitt ess. Hun kom rett fra innspilling i Brazil og gjorde sin første opptreden etter at hun igjen var i Norge i en flott blanding av sne, regn og sol på Sortland. Supert å høre =)


Gabrielle var jo bare helt konge! Det rocka på hele torget. Var så morsomt å høre barna som sto rundt meg synge med. Lille prinsessa rocka som bare det der hun sto på vogna. Sang med gjorde hun også, selv om det mest bare var lyder =P


Så måtte jeg jo prøve å få tatt ett bilde av Karlsen. Men de forsvant så fort inn i bussen at ett bilde eller ti da han sto i døren på bussen var alt jeg fikk til. Tror de var litt på hugget til å få kommet seg nedover til litt varmere vårvær igjen =P Hadde jo håpet at jeg skulle få tatt bilde sammen med ham, men den gang ei. Bedre lykke neste gang er det ikke det de sier. Konge tøft var det i alle fall. Det var virkelig en opplevelse som vi kommer til å minnes!

Signatur
 • Vglista til Sortland  I dag har vi hatt det litt morsomt ute for å få tatt noen bilder til Vglista til Sortland. Har også tatt en del andre bilder, men de tenker jeg at jeg skal dele over noen dager så det ikke blir så bildetunge innlegg =)

  Guttungen tok gjerne noen hopp på trampolinen for Vglista til Sortland. Han hadde det meget morsomt, og det ble noen bra bilder selv om jeg glemte innstillingene på kamera å de fleste bildene ble uklare.

  Å tenk mor selv tok noen hopp på trampolinen =) Var kjempemorsomt. Selv om jeg ble kjempesliten =P

  Signatur
 • Ett dykk i arkivet  Har i dag gått igjennom en del gamle bilder jeg har på en harddisk. Må si det ble mye latter av det hele. Mange fantastiske bilder, mange minner å mange mange morsomme bilder. Så da tenkte jeg at jeg skulle dele ett av meg selv i dag. Kanskje jeg begynner å gjøre dette med jevne mellomrom.

  Syntes dette bildet var så morsomt. Tror dette var fra sankt hans aften for en god del år siden. Men er ikke helt sikker. Men morsomt bilde av meg var det i alle fall.

  • Har du noen morsomme bilder av deg selv?
  • Liker du å gå igjennom gamle bilder?
  Signatur
 • Når jeg første er i gang!  Siden jeg nå har kastet meg på bølgen om å få den fantastiske Vglista til Sortland så tenkte jeg at det hadde vært så morsomt å se Vglista det året du ble født.

  Her er Vglista 1981

  1. Marius Müller  «Den du veit»
  2. Gyllene Tider  «När vi två blir en»
  3. Jannicke  «Svake mennesker»
  4. Freestyle  «Vill ha dig»
  5. Beranek  «Dra te hælvete»
  6. Lars Kilevold  «Livet er for kjipt»
  7. Aneka  «Japanese Boy»
  8. Gary Holton & Casino Steel  «Ruby (Don't Take Your Love to Town)»
  9. Kim Carnes  «Bette Davis' Eyes»
  10. Kim Wilde  «Kids in America»
  11. Ottawan  «Hands Up»
  12. Jon English  «Six Ribbons»
  13. Trond Granlund  «Girl 16»
  14. Caramba  «Hubba Hubba Zoot Zoot»
  15. Tramteatret  «Pelle Parafins Bøljeband»
  16. Bucks Fizz  «Making Your Mind Up»
  17. Finn Kalvik  «Aldri i livet»
  18. Joe Dolce  «Shaddup You Face»
  • Hva var Vglista når du ble født? (Kommenter å hjelp meg skape litt blest om dette)
  • Hvem ville du absolutt hørt fra Vglista i år om du kunne?
  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits