Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Eleni og Chris Hudpleierutine kveld =)Signatur
 • En liten swap fra Skottland =)  Signatur
 • ♡ Tutorial ♡ Electric purple  Signatur
 • Oppbevaring av sminke =)  En liten video om hvordan jeg oppbevarer sminken min nå som jeg drasser den med meg til jobb 4 dager i uka =) Synes dette funker helt ypperlig og tror nok at jeg kommer til å oppbevare sminken min slik i alle fall til jeg har en ordentlig plass å ha den på. Sånn om jeg ikke trenger å drasse den rundt sammen med meg =)

  Signatur
 • ♡ Sminketutorial ♡ Nyttårslook  Etter litt om og men med både redigering (eller mangel på sådan), våken liten prinsesse og opplasting har jeg da endelig fått lastet opp denne. Håper dere liker den.

  Og også sånn litt på tampen. Er det helt corny å legge ut videoer på norsk?

  Signatur
 • ★ Video ★ Sommeren og høstens innkjøp =)  Signatur
 • Glossybox =)  Hva er Glossybox?

  Glossybox er ett månedlig abonnement på en boks med ett lite kvinnemysterium i. Denne boksen kan inneholde forskjellige skjønnhetsprodukter som man får muligheten til å teste ut. Kanskje finner man nye favorittprodukter. Kanskje finner man produkter man var helt sikker på man kom til å elske og som man innser at de ikke passer til seg selv allikevel. Det er den perfekte måten å få prøve ut litt forskjellige ting uten å må kjøpe ett stort produkt som man kanskje ender opp med å ikke like.

  Konseptet med Glossybox er i så måte helt perfekt for å gi seg selv en liten gave hver måned. Noe å glede seg til uten at man skal sitte igjen å vite at om man ikke liker ett produkt så har man kastet bort masse penger på det. Å om man virkelig elsker ett produkt er det så mye enklere å faktisk gå ut å kjøpe ett fullstørrelse produkt av det. Siden man allerede har funnet ut at dette produktet passer seg selv helt ypperlig. Og også ved å vurdere å skrive sin feedback tjener man glossydots for. En feedback er 20 dots. 1000 dots kan veksles inn i en kostnadsfri Glossybox =)  Hvorfor kunne jeg tenke meg å bli en ambassadør for dette? Jo fordi det passer så perfekt inn i slik som mitt liv er akkurat nå. I oppstartsfasen av min kjære Skjønnhetsbuss og det hele. En helt super måte å teste ut litt forskjellige ting på for å se om det for meg ville være verdt å kjøpe det inn for å bruke til mine "kunder". Spesielt siden Skjønnhetsbussen å konseptet slik som det er nå er gratis for "kundene" så da tjener jeg ikke noe på det å dermed vil det bare koste meg penger om jeg kjøper produkter som aldrig ville blitt brukt.

  Klikk her for å gå til Glossybox

  Signatur
 • ♡ Tutorial ♡ Matt dagsminke  Så da fant jeg ut at jeg skulle dele denne her. Sånn selv om den er på engelsk. Jeg tenker de aller fleste kan jo engelsk så hvorfor ikke. Det blir så mye stress for meg enn så lenge å skulle lage videoer på både norsk og engelsk. Så jeg tenker at i alle fall for nå så kommer jeg til å legge ut de som jeg lager her selv om de er engelsk. Håper dere liker det =)

   

  Signatur
 • Stimulash Fusion oppdatering.  Har ikke vært noe flink til å få lagt ut denne oppdateringen =P Men her kommer den endelig. Å må si jeg er sinnsykt fornøyd. Jeg har fått lange flotte vipper. Så om du har tenkt deg til å prøve noe for å få lengre vipper så kan jeg virkelig anbefale Stimulash Fusion. Den koster litt men den varer kjempelenge. Jeg var så heldig å fikk min i gave fra min kjære mamma å jeg vet at hun har brukt sin i ett år nå hver dag å det er ikke tomt. Så den varer =P  Her har dere før jeg begynte med Stimulash Fusion. Ikke så mye å skryte av =P

  Her har vi etter ca 3-4 uker. Er ikke så mye endring på vippene.

  Å her har vi vippene mine nå, er nok noe slikt som 8-9 uker siden jeg startet med Stimulash Fusion. Men jeg har hatt disse lange vippene i ett par uker nå så etter en 6-7 uker så jeg virkelig resultater. Lange å fyldige. Det er nesten litt vanskelig å ha så lange vipper for jeg får jo maskara på øyenbrynsbeinet =P

  Signatur
 • Fine bryn =)  Da var brynene fikset og dette er virkelig noe som ga mersmak. Var ikke vondt i det hele tatt å vokse =P Var faktisk nesten behagelig..hehe Tror jeg begynner å bli vant til å få nappet brynen. Kan virkelig anbefale Spaspa by Mikkelborg her i Harstad. Hun var kjempeflink hun som fikset på mine bryn. I alle fall synes jeg det, andre synes sikkert det ser helt teit ut =P Men vet dere det bryr meg ikke. For jeg føler meg fjong med nyefiksede øyenbryn.

  Ellers så har dagen gått til litt shopping til både mor selv og barna =) Ble ikke så mye til gubbesnubben for han trengte ikke noe..hehe Men skal få fikset ett innlegg med shoppingen til i morgen tror jeg. Jeg har også fått vite at gubbesnubbens overraskelse er at han har bestilt bord på Big Horn Steakhouse. Må virkelig si jeg gleder meg til det. For har hatt lyst til å gå dit å spise nesten hver gang vi har vært her i Harstad. Så det skal bli koselig. Så får vi se hva vi finner på etter det.

  Brynene mine før fiksing =P

  Og resultatet som jeg er kjempefornøyd med. Men som jeg alltid har sagt de sier at bryn ikke er tvillinger de er søstre, vel mine er ikke i slekt en gang =P

  Signatur
 • IROHA ansiktsmaske  Fant sheetmasks hos Vita her for en stund siden og fant ut jeg skulle kjøpe en å teste ut. Var en interessant prosess å få på masken men må si jeg er veldig fornøyd med den. Måtte tørke litt av den da den dryppet en del.

  Men kan si som så at ansiktet mitt kjentes veldig glatt å mykt ut etterpå. Der var også hyaleronsyre i den å vet ikke helt om jeg er så stor fan av det. Ble litt tørr på nesen dagen etterpå, men fikset det rimelig fort med å smøre ansiktet med en god fuktighetskrem. Å nå kjennes ansiktet helt flott ut igjen. Men er veldig spent på om denne syren vil gjøre noe med urenhetene mine. For det var største grunnen til at jeg valgte en med hyaleronsyre i.

  Å sånn ser mor selv ut når hun ser på Grimm å tar seg en liten dametime =) Ikke akkurat noe syn for øyet =P Ligner mer på en hexenbiest enn noe annet =P

  Signatur
 • Stimulash Fusion ♥ Midtveis  Da var jeg kommet midtveis i Stimulash Fusion ukene. Jeg har nå brukt den i litt over 3 uker å har sett litt endring. Men det er herfra og ut de siste ukene det sies at man ser mest forandring. Stimulash skal brukes hver kveld i 6 uker og etter det en kveld i uken. Jeg bruker det som tidligere på både bryn å øyenvipper. Og må si så langt er kanskje endringen størst på brynene mine. Jeg ser at tomrommet jeg hadde er blitt noe mindre. Og jeg håper at endringen vil bli mye mer synlig i løpet av de neste ukene.

  Her er bildet fra før jeg begynte

  Dessverre var brynene mine veldig ufriserte her. Men man ser tomrommet i arken på brynet.

  Slik ser ting ut nå. Jeg ser at tomrommet i brynet er blitt litt dekket til. Selv etter at brynene er blitt litt mer friserte ser det ikke tomt ut. Vippene vises det ikke så mye lengde på men jeg merker at de virker tykkere.

  Nå gleder jeg meg til å se hvordan alt er om 3 uker =)

  • Har du prøvd Stimulash eller andre vippestimulerende?
  • Hvis du måtte velge ett produkt du aldri kunne bytte ut, hva hadde du valgt?
  Signatur
 • Garnier BB cream?!?  La akkurat merke til en liten ting.
  Og dette var bare for mye til at jeg ikke skulle dele det.

  Jeg elsker Garnier sin BB cream
  i oily to combination.
  Den har en god farge for meg
  og den er heller ikke for tykk.

  Men den aller første BB cream som jeg
  kjøpte var den vanlige til Garnier.
  Jeg brukte den bare en gang.
  Jeg syntes den var for tykk
  og jeg syntes det var noe rart ved fargen.

  Så i dag ble jeg sport om disse.
  Å da bestemte jeg meg for å sammenligne de.
  For å se om fargen var den samme.

  Det var det IKKE!!!!!  Den som ser litt flytende ut er oily to combination
  blobben er den vanlige.
  Og BEGGE er i light/clair???

  Fargeforskjellen er STOR.
  Og den vises godt når man bruker de.

  Så ett lite tips til Garnier.
  FIKS fargen!!!!

  Signatur
 • Stimulash Fusion ♥ Før  Fikk denne i gave fra mamma for en stund siden.
  Har ikke fått testet den ut siden jeg
  har ammet natt og dag frem til nå,
  å de anbefaler ikke å bruke produktet når man ammer.

  Men nå er jeg endelig ferdig.
  Vel ett par ganger på dagen forekommer enda,
  men ingenting i løpet av natten =)

  Så nå får jeg endelig teste ut Stimulash Fusion =) =) =)

  Dette er ett serum for øyenvippene. Og dette vet jeg funker...
  Mamma og søster har hatt så kjempegodt resultat av dette.
  Den er ikke billig, men siden jeg fikk den i gave så får jeg også prøve den =)

  Litt info:
  (Oversatt fra engelsk)

  Stimulash Fusion er en intensiv natt "balsam" som
  bygger lengde, tykkelse og mengde øyenvipper.
  Etter 6 uker utprøving har 89% av de som prøvde produktet
  rapportert at øyenvippene er lengre og tykkere.
  Stimulash tilfører fuktighet til øyenvippene
  ved bruk av peptider og amino syrer
  og beskytter øyenvippene med vitamin E.

  Fordeler:

  • Bygger lengde og tykkelse i øyenvippene.
  • Tilfører fuktighet med nøkkelingredienser.
  • Tested av øyeleger
  • Produsert uten bruk av parabener og
   laboratoriefremstilte lukter.
  • Kan også brukes på øyenbryn.  Jeg bruker nå Stimulash på øyenvippene og på enden av bryn.
  Fordi jeg synes enden av brynene
  er flekkete å rare =)

  Jeg vil komme tilbake om cirka 3 uker å vise hvordan
  resultat jeg har fått da =)

  Signatur
 • Les mer i arkivet Juli 2017 Juni 2017 November 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  Juli 2017 Juni 2017 November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Eleni og Chris Hudpleierutine kveld =) Hva er vi redd for? Når livet tar en u-sving?

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits