Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Koreansk kosmetikk?Har lenge tenkt på om jeg skulle prøve ut noe koreansk kosmetikk. De har jo så ufattelig mange søte pakninger og har også hørt så utrolig mye bra om koreansk kosmetikk fra både youtubere og bloggere. Hadde bestemt meg for at jeg skulle teste ut litt slikt etter at vi var ferdigflyttet å inntekten var på plass igjen.

Meeeeen...


Dette fikk jeg av en kjempesnill venninne. =) Jeg var å ga henne en hårklipp for en stund siden å når hun så at jeg snakket om koreansk kosmetikk så sendte hun meg en melding om at hun hadde litt som jeg kunne få prøve før jeg kastet meg ut i den store vide verden av produkter som finnes. Ble sååå overrasket da jeg fikk se at LITT i hennes betydning var utallige masker å kremer å alt flott.

Så nå har jeg hatt meg en runde hvor jeg har sjekket ut litt hva som er i de forskjellige produktene. Går enda noen runder med meg selv å prøver å bestemme meg for om jeg vil bruke produkter med syre i eller ikke. (Er ikke så flink å bruke høy solfaktor =( ) Bruker liksom bare BB krem med solfaktor i. Så må se om jeg en gang prøver ut en koreansk solkrem da de sies å være mye bedre en de vestlige. For jeg HATER når solkrem er klissete, da sklir jo sminken rett av.

Vel her er det jeg fikk:

 • Secret Key - Lemon sparkling peeling gel.
 • Elizavecca - Carbonated bubble clay mask.
 • Missha - Virgin coconut sheet mask.
 • TonyMoly - I`m real sheet mask
  ​Tomato
  Broccoli
  Tea Tree
  Seaweed
  Aloe vera
  Avocado
  Rice
  Red wine
  Pomegranate
  Lemon
 • Holike Holika - Juicy sheet mask
  Aloe vera
  Honey
  Blueberry
  Mango
  Tomato
  Pomegranate
  Tea tree
 • Missha - Red ginseng sheet mask
 • Malie - Pomegranate ultra hydrating essence mask
 • TonyMoly - Panda`s dream white magic cream
 • TonyMoly - Panda`s dream white hand cream
 • TonyMoly - Banana sleeping mask
 • TonyMoly - Banana han milk
 • TonyMoly - Tomatox magic massage pack
 • Lioele - Triple the solution BB cream
 • Etude House - Black Charcoal chin pack
 • Luke - Charcoal nose cleansing strip
 • TheFaceShop - Sparkling face mask
  Apple 
  Wine 
 • Holika Holika - Aloe soothing gel

Velger å ikke skrive noe om hva som har syrer i seg da jeg ikke vil si noe som ikke er sant. Jeg har søkt på internett og funnet at noen av disse har syre i seg. Disse vil jeg ikke ta i bruk enda da jeg først må bestemme meg for om jeg ønsker å bruke syre eller ikke.

Jeg lurer litt på å lage noen videoer med de maskene jeg tørr å bruke allerede. Selvfølgelig så er det jo det at jeg lager videoer på engelsk. Men jeg slenger ut noen av videoene her uansett, så får de som vil se de gjøre det. 

Signatur
 • En liten sminkevideo som pluss i dag =)  Signatur
 • Første vlog i juli og storstilt utpakking!  Her kommer da endelig første vlog i juli. Har som sagt tenkt å vlogge hver eneste dag i hele juli, videoene vil vel og merke komme på youtube først dagen etter da jeg trenger å sette dem sammen å slikt. Og etterhvert lærer jeg meg kanskje mer å bruke min nye kompis slik at redigeringen blir bedre. Tiden vil vise.

  Her har dere i alle fall første juli vloggen =)

   

  Og i dag har jeg også prøvd meg på #thepowerofmakeup vel i alle fall en forsiktig variant :) Det var morsomt selv om jeg ikke er av de som blir totalforandret av sminke. Men jeg tenker som så at hvorfor skal det være ett mål å bli totalforandret? Jeg liker heller at jeg kan fremheve de tingene som jeg liker ved ansiktet mitt.

  Her har dere mitt forsøk =P  Som dere ser så løfter sminken øynene mine. Jeg har dyptsittende nedadvendende øyne. Og for meg er det mange forskjellige ting som jeg bare ikke kan gjøre med min øyenform. Men jeg leker meg hele tiden med å prøve å finne ting jeg kan gjøre. Og sier meg rimelig fornøyd med hvor langt jeg er kommet. Jeg har lært alt via youtube eller prøving og feiling. Og for ikke så lenge siden var jeg så ekstremt heldig at jeg fikk sminke en brud og hennes 3 forlovere. Det var noe som var helt utrolig morsomt.

  Her har dere de alle fire =)  De var alle så vakre. Og flinke Marita ordnet håret til bruden blant annet =) Det ble en dag jeg ikke kommer til å glemme på lenge lenge. Og det fikk meg til å glede meg mer og mer til jeg skal få lære mer om hår. En vakker dag er det jeg som ordner bruden på håret og sminker henne.

  Men nå skal jeg ordne litt mer brød :P

  Signatur
 • En fabelaktig dag =)  I dag har altså vært en helt fabelaktig dag. Jeg fikk den store æren og gleden av å sminke en brud og hennes tre forlovere. Ene frisøren på salongen jeg er i praksis på satte opp håret til bruden. Det var bare så utrolig morsomt å få lov til å være delaktig i denne begivenheten. Gleder meg som en liten unge til jeg skal få lære mer om hår og oppsett når jeg begynner på Norsk Frisørskole til høsten. Kanskje en dag er det jeg som setter opp håret til en brud.

  Her er de flotte damene =) Jeg er stolt som en hane etter denne dagen =) Slike vakre damer.


  Signatur
 • ♡ Tutorial ♡ Enkel jobbsminke  Her kommer da en ny video fra meg. Denne gangen på engelsk siden jeg bestemte meg for å følge hjertet =) Jeg føler meg mer komfortabel med å snakke engelsk i videoene mine og jeg når fler mennesker på engelsk. Håper dere liker det uansett =)

  Signatur
 • Ett valg er tatt =)  I dag har jeg tatt ett valg. Dette er det som føles som det rette for meg. Om du har noen invendinger si gjerne ifra. Men håper virkelig at også du synes dette er greit.

  Signatur
 • ★ Video ★ Favoritter oktober 2014  Signatur
 • Skjønnhetsbussen!  Hva ble tanken bak Skjønnhetsbussen?

  Jo tanken bak er å kunne hjelpe. Jeg ønsker å kunne hjelpe de som skal i ett bryllup, bare ønsker å få ordnet seg litt eller bare de som ønsker seg litt forfjonging (jada jada) og som ikke har råd til å betale mange tusen for dette.

  Jeg er ingen faglært person. Det jeg kan har jeg lært av å se på videoer på youtube eller rett og slett bare eksperimentert meg frem til. Jeg kan tilby noe oppsett av hår, men farging, bleking og striping lar jeg de profesjonelle ta seg av. Dette fordi uansett om det er du som ønsker det så er det jeg som gjør det. Og jeg ønsker bare ikke å ødelegge noens hår. Kanskje en gang i fremtiden har jeg kunnskapen nok til å også utføre slike ting, men for nå er det bare oppsett. Jeg håper å kan lære meg mer om oppsett av hår og rulling av hår etterhvert slik at jeg kan tilby en større variasjon enn det jeg føler jeg kan i dag.

  Ellers så er det sminke som jeg egentlig føler jeg har tilegnet meg mest kunnskap innenfor. Jeg er som sagt ikke faglært men jeg elsker å holde på med slike ting. Jeg prøver hele tiden å lære meg mer både innenfor hår og sminke. For det meste via youtube. Jeg forsøker å lære mer av hvordan man sminker forskjellige øyenformer og øyenfarger. Og jeg lærer hele veien.

  Jeg ønsker også å si at jeg gjerne ønsker å få ta bilder av deg om jeg ordner deg. Men det er ALLTID opp til deg om jeg får lov til å benytte disse offentlig. Jeg har så langt opprettet Skjønnhetsbussen på en rekke sosiale medier hvor jeg kan dele av det jeg gjør, men det er som sagt ALLTID opp til min "kunde" om jeg får lov til å dele det offentlig.

  Hvor finner man Skjønnhetsbussen på sosiale medier?

  Facebook: Skjønnhetsbussen
  Instagram: skjonnhetsbussen
  Youtube: Skjonnhetsbussen

  For kontakt via epost: skjonnhetsbussen@gmail.com


   

  Signatur
 • Sminkevideo på norsk =)  Tenkte at jeg skulle være tøff nok til å lage video på norsk. Jeg har laget en god del videoer på engelsk men nå tenkte jeg at det var på tide å lage litt på norsk også. Det kommer nok fler av disse og kanskje andre typer videoer også. Selv om jeg enn så lenge kjenner meg litt dum når jeg holder på =P

  Signatur
 • En liten drøm - Ett faktum!  I sommer ble en liten spire sådd i mitt hode. Min kjære mamma sådde spiren og den har vokst seg stor og sterk. Rett og slett til en liten drøm. En drøm om å få dele skjønnhet. En drøm om å få gi tilbake. En drøm om å få endre litt på ting. En vakker liten drøm som jeg bare ble mer og mer bestemt på at den skulle gjennomføres.

  Spiren ble sådd da jeg først var hos min kjære mamma for å hjelpe henne å få farget etterveksten på håret hennes før hun skulle bort på noe. Deretter var det i full fart ut i bilen for å kjøre til en venninne som skulle i bryllup. Der var det både ordning av hår og sminking som skulle skje. Jeg trives så kjempegodt med å gjøre slike små ting for andre mennesker. Det gir meg så mye. Skulle virkelig ønske at jeg kunne mye mye mer enn det jeg kan, men jeg gjør mitt beste i alle fall.

  Så var det denne spiren. Den som ble en drøm, en drøm som nå er blitt virkelighet. For mens vi sto der på badet min kjære mamma og jeg. Jeg med hansker på hendene og hårfarge i en bolle og hun med en håndduk på skuldrene. Hvor vi snakket om dette at hun nok måtte vaske ut fargen av håret selv da jeg måtte skynde meg videre til neste "oppdrag". Da kom det fra henne at du skulle jo hatt Skjønnhetsbussen på bilen =)

  Spiren sådd!
  Drømmen ett faktum!  Drømmen en realitet?  En nyvasket og gullende ren bil. I alle fall så gullende ren som man kan få en bil som sjelden har sett vann =P Men jeg var nøye og har fått med meg alt som var løst og kunne vaskes av uten å trenge noe sterkere krutt =)  Dekalene tapet på plass der de er ønsket å skulle være =) Ble litt flytting på det for å få de på plass ordentlig.  Mor selv holder på med å påføre dekalene. Her er det om å gjøre å ha tungen rett i munnen. Men dette var morsomt gitt.  All bakpapiret er nå kommet av.  Nå skal de sitte fast. Spenningen kommer neste. Sitter de eller ikke? Hvordan ser de ut?  Sannhetens øyeblikk. Har jeg gjort god nok jobb. Krysser fingrene =)  Resultatet på passasjersiden. Jeg er så himla fornøyd. Dette ble bare så utrolig kult. Ingen bil som min =)  Resultatet på førersiden. Veldig spesiell folie dette.

  Jeg er nå den lykkelige eier av en bil ved navnet Skjønnhetsbussen. Dette er så morsomt. Nå håper jeg å en vakker dag kan sette ut til livet resten av denne drømmen. Enn så lenge så får det bli med mitt eget private arsenal av sminke. Drømmen fremover er å få kjøpt meg en ordentlig sminkekoffert som jeg lett kan ta med meg ut på tur. Og som jeg får plass til tingene mine i. En annen ting som jeg ønsker å få ordnet er ett bredt arsenal av f.eks mineralpudder som kan brukes som foundation. Ett større arsenal av koster også. Men dette er høyt opp og langt frem. Meeeen en vakker dag kanskje.

  Så kan jeg jo fortelle litt om hvor jeg fikk tak i de vakre dekalene. Jeg var nemlig på nett å lette etter noen som kunne lage disse til meg. Men prisen ble rimelig stiv syntes jeg. Og jeg viste jo godt at der var ett firma på Sortland som gjorde slike ting. Rett ved siden av Vesterålen Bilskadesenter. Så da fant vi ut at vi skulle innom å sjekke hva de skulle ha for å lage disse til meg. Og også hvor lang tid dette ville ta å lage. Vel mannen som møtte oss var en hyggelig danske. En som tok imot deg som om du var en gammel bekjent. Prisen jeg fikk forespeilet var helt perfekt og bestemte meg for å bestille de. Å jaggu meg så ble de laget til meg der og da. =)=)=) Helt standard folie hadde han ikke i rosa, så da fikk jeg en supergod pris på denne spesielle folien som skifter farge etter hvordan lyset treffer den. Og sant nok, rundt 40 minutt etter at vi ankom forlot vi med to dekaler ferdig laget.

  Så skulle du ha ett ønske om å få laget noe til din bil, eller kanskje du har lyst til å få trykk på en t-skjorte? Ja for det gjør han også. Så ta turen innom Autodeko på Sortland. Kjempehyggelig mann som gjorde det fort unna. Vi skal i alle fall tilbake dit når en gang gubbesnubben sin banebil blir ferdig. (Alle bildene er linket opp mot hans nettside. Den er ikke i tipptopp stand sier han selv, men den har mye info)

  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits