Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Himmelen står i brann.I kveld sto himmelen i brann. Den var vakkert farget med rosa farger og hvem andre enn jeg må da ut å ta bilde. Bare simpelten elsker disse fargene. Jeg er så kjempeglad i rosa at å fange det på kamera er gull verdt for meg. Hadde jeg hatt ett enda bedre kamera så kunne jeg ha skrevet bildet ut og hatt det på veggen =) Dette gjør meg i bedre humør hver gang =)
Signatur
 • Reginedagan 2014 - Eventyrsti  Her kommer endelig siste videoen fra Reginedagan 2014. Dette er fra eventyrstien som jeg var med på =) Kjempemorsomt =)

   

  Meg som Askeladden.

  Signatur
 • Amy og Sheldon på instagram...  Jeg har funnet både Amy (Mayim Bialik) og Sheldon (Jim Parson) å følge =) De er bare så kule disse to. Og så himla jordnære. I alle fall slik det kan se ut på instagram.

  Er så skøy å følge med på hva som kommer neste gang liksom =)

  Følger mange fler på instagram men akkurat disse to måtte jeg bare skrike ut at jeg fant =P Er sikkert mange andre som har funnet dem lenge før meg men so what. Jeg digger dem og jeg er så superhappy jeg fant dem på instagram.

  Signatur
 • Hvorfor kan ikkje jeg le...  når YOLO!

  Kveldskosen min i kveld. Ritz, ost, sjokolade og bokscola. Å må si at enda smaker ikke cola like godt som før jeg ble gravid med lille prinsessa. Å synes det er kjempeflott jeg for da slipper jeg å bli avhengig igjen =)

  Signatur
 • Bikinikropp???  Hva er egentlig en bikinikropp?

  Jeg ser dette bli sagt både hist og her på internet. Jeg har alltid skammet meg over min egen kropp. Ikke fordi jeg er feit eller fordi jeg har valker men rett og slett fordi jeg ikke har verdens mest perfekte hud. Men i dag har jeg trosset alt som ropte nei inne i hodet mitt. Jeg har hatt det ordentlig kos ute sammen med barna i bare bikinien. Å vi bor rett atme veien så alle som sykler, går og kjører forbi ser rett inn i hagen vår.

  Så da kom jeg til å tenke på hva er egentlig bikinikroppen som alle snakker om? Jeg trodde virkelig at det var nok å ha en kropp å en bikini som man kunne kle på den kroppen så hadde man en bikinikropp. Men jeg ser jo det at veldig mange mener å enkelte skriker høyt om at er du ikke slank og veltrent ja så for guds skyld ikke ta på bikini. Jeg er så skremt over hvordan enkelte skaper ett helt for jævlig selvbilde for de som har litt mer. Jeg må bare si jeg synes alle er vakker.

  Det kommer ikke ann på størrelse, form, vekt, høyde, pupper, rompe eller noe annet, det kommer ann på mennesket som er pakket inn i det. Hvis ett menneske er grusomt på innsiden så er de grusom på utsiden synes jeg å da bryr det meg fint lite om de er 1,80 høy, 60 kilo å fotomodell. Nei finn deg selv inne i pakken du fikk i gave da du ble født. Det er den som er vakker som gjør at hele du er vakker. Løft ditt hode du vakre venn, se i speilet å husk. Du er verdt alt og du er mer vakker en du noen sinne kan forestille deg.

  Så jeg mener altså at har man en kropp å har man en bikini å ta på den kroppen ja så har man en bikinikropp!

  Ut å slikke sol du vakre menneske. La ALDRI noen fortelle deg annet enn at du er vakker!

  Signatur
 • Så enkelt, så fint.  Det er så nydelig ute når solen skinner og løvet spretter. Blomstrene blomstrer og livet er godt.  I dag er min positive ting. Ett lite hei til dama i kassa på butikken, si hei til noen du bare vet hvem er. Det kan gjøre så mye for ett menneske å bli annerkjent.

  Signatur
 • Ett eneste smil!  Ett eneste smil er alt som skal til for å forandre dagen til ett menneske. Del ut dine smil hver dag!

  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits