Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Reginedagan 2014 - Video fra moteshowetHer kommer endelig videoen fra showet. Å gjett om det var rått. Over 300 mennesker satt i salen å så på oss som gikk. Klærne, håret og sminken gjorde oss til rockestjerner og vi gjorde vårt beste for å rocke hele salen. Eller ta salen med storm som jeg fikk vite at jeg hadde gjort =) Det varmer godt å få til =)

Nå håper jeg at dere liker showet. Skulle gjerne gjort slikt hver dag jeg =P For dette ga virkelig mersmak. Selv med alle de timene bak scenen. =)
Moteshow, Video, Fantastisk, Hår, Sminke, Styling,
Signatur
 • Reginedagan 2014 - Moteshow  Da var moteshowet over og jeg sitter igjen med ti tusen millioner inntrykk. FYTTI FUDGE dette kunne jeg gjort hver dag om så. Dette var bare så råkult. Selveste Storm Pedersen sminket meg og jeg må si jeg kjente meg som "a million bucks" med sminken som Storm la og håret som damene på TipTop fikset. Jeg er bare så sinnsykt fornøyd. Å sitter her med ett stort glis om munnen. Dette kommer jeg til å leve på i mange år fremover.


  Hadde meg ett angstanfall bare noen minutter før vi skulle opp på catwalken. Men litt frisk luft og alenetid fikset biffen og jeg var straks klar til dyst igjen. Å må si det var bare det sinnsyke adrenalinrushet å gå den catwalken. Første runden så jeg nok kjempe konsentrert ut men da jeg gikk runde nummer to så var jeg blitt noe varm i trøya å turte mer


  Jeg må også si at det var så fantastisk å sitte i stolen å bli sminket av Storm. Man fant fort en fortrolig i den fantastiske mannen han er. Var godt å kjenne på det at man satt ikke der helt alene i angsten sin, noen forsto deg at det var tungt. Å det var så godt å se at han har beina så godt plantet på jorda. Blir bare mer og mer fasinert av det han gjør og den han er. Har beundret han for hvem han er siden ungdomsskolen. Men i den tiden var jeg bare hviskeren i gangen. Jeg stakk aldri hodet mitt noe langt frem. Men jeg oppfattet desto mer. Jeg var nemlig den som i smug betraktet og beundret alle de som var så sterke i hvem de var


  De som jeg gjerne ville være. Og Storm var en av disse. En slik person som man kunne beundre i timesvis uten å bli lei. Hadde mange slike gjennom hele ungdomsskolen. Mye godt var det nok at jeg selv ble så kuet av mine mobbere at jeg søkte litt trøst i det at de andre var så flotte. Så sterke! Jeg drømte meg nok bort i at jeg ville være dem. Bare sånn for en liten stund.

  Men i dag kjenner jeg godt på det at jeg er så himla glad for at jeg er blitt meg. At jeg har gått igjennom det jeg har gjort. For det har formet meg til den DAMA som jeg er i dag. Og jeg er jaggu god nok akkurat som jeg er. Jeg kan hvis jeg vil, det er altså bare bra sikkert. Men nok om det for denne gang, her kommer noen bilder fra "behind the scenes" fra moteshowet. Enjoy, for det gjorde jeg og de 300+ menneskene som kom å så på!!!  Snille Øystein tok ett bilde for meg mens jeg satt i "frisørstolen" (les. rød plaststol =P) Men man tager hva man haver. Å bra ble det så da spiller ikke stolen noen rolle =P  Fra bak scenen. En helt fantastisk dag =P  Litt av klærne som Storm hadde fått lånt til showet. Ble mange timer bak scenen hele 9 timer for en catwalk som tok noe slikt som 15 minutter på oss alle sammen =P  Her ser dere scenen vi gikk på. Var et sinnsykt rush å gå der foran over 300 mennesker =P  Gjengen klare til dyst. Både modeller og servitører. Det ble ett forrykende show fra ende til annen.  Det fantastiske teamet fra TipTop på Sortland og makeupartisten Storm og assistent Lisa som var så kjempeflink å gjorde kull til gull i løpet av bare timer.  Den fantastiske Storm Pedersen. Han er en helt fabulous fyr som virkelig har beina godt plantet på jorden. Kjenner enda at jeg er starstruck =P

  I morgen kommer videoen fra selve showet, så om dere vil se det så må dere følge med i morgen. For jeg har ikke internett daglig så jeg får ikke delt så mye =P Men regner med at rundt 12 i morgen så er det innlegget oppe å går. =)

  Moteshow, Bø, Reginedagan, 2014, Vesterålen, Nordland, Fantastisk,
  Signatur
 • Bursdagsgave fra Nelly =)  Jeg fikk meg jo ett gavekort fra Nelly i bursdagsgave i år. Så jeg fant ut at jeg skulle kjøpe noe jeg har hatt lyst på veldig lenge nå. Er kanskje ikke helt været til dette her nord men jeg håper jo enda at det skal bli bedre vær. Så da kjøpte jeg den. Får ikke tatt bilder av den på før gubbesnubben kommer hjem igjen, men vil i alle fall vise dere hva jeg kjøpte meg.

  Jeg kjøpte meg nemlig denne kjempesøte playsuitn fra Nelly. Å gjett om jeg kommer til å bestille andre klær derfra. Det går jo så fort å få tingene. Fikk beskjed for 2 dager siden om at de skulle pakke å sende bestillingen min å i dag kom den fram til meg =) Det kaller jeg kjapt siden jeg bor helt her oppe i nord =P

  Signatur
 • Helgens shopping og Nelly salg =)  I helgen da vi var på kjærestetur ble det bitte litt shopping =P Vi dro for å kose oss sammen derfor ble ikke shopping prioritert. Men jeg måtte jo kjøpe litt å pynte meg med.

  Alt fant jeg på salg hos Glitter i Harstad. Å jeg er storveis fornøyd. Smykket er bare så perfekt, det kommer nok til å bli kjempemasse brukt. Har nemlig en plan om å få oppgradert mitt tilbehør så jeg har noe mer ting å kan bruke å da er salg flott.

  Så fikk jeg beskjed om at Nelly har salg. Gosj den som bare hadde hatt penger nå =P Da skulle jeg ha handlet litt hos Nelly =) Men jeg kommer nok til å handle der litt senere i sommer, for jeg skal oppgradere både garderoben min og tilbehørssamlingen min =P  Kanskje du finner noe fint hos Nelly =)

  Signatur
 • Datenight antrekk =)  Lørdag hadde jeg og gubbesnubben datenight og jeg må si jeg var litt fornøyd med hvordan jeg så ut. For første gang på lenge.

  Signatur
 • Shhhh Jeg har en hemmelighet...  Jeg har en liten hemmelighet jeg vil dele med dere =)

  Først klikk her. Trykk så på salg =P

  Klikk så på boksen å studer bildet nøye =)


  Signatur
 • Salg hos Zalando igjen =P  Åååå så jeg skulle ønske jeg kunne shoppe nå ja. Er jo salg hos Zalando igjen =P

   
  Signatur
 • Bursdagsgaver =)  Jeg fikk gaver i går =) YAY =P Fikk penger akkurat som jeg hadde håpet på fra mamma og pappa =) Både jeg og gubbesnubben =P Og fra søster fikk jeg litt treningsklær, passer jo fint det siden det kan hende at jeg begynner å trene litt til høsten. Får se hva fysioterapauten sier =) Det er virkelig gode klær å ha på. Er så kjempefornøyd =)
  Signatur
 • Har man bursdag så har man bursdag =P  Det er tillatt å være litt fjollete når man har bursdag. Er det ikke?

  Sånn ser altså jeg ut på bursdagen min. Å i kveld kommer endelig gubbesnubben hjem igjen en tur =) Å nå til helgen blir det kjærestetur på oss =) Gleder meg så kjempemye. Men gruer meg litt også. Blir jo litt rart å ikke være sammen med lille prinsessa slik jeg er hele tiden ellers =)

  Her har dere lille prinsessa sitt antrekk for dagen =)

  Signatur
 • Shoppe på søndag?  Kunne du tenkt deg litt nye sportsklær? Vel da er du kommet til rett plass. Zalando har nemlig salg på sportsklær i dag. Så bare trykk på bildet å bruk koden som står på det så får du rabatt om du handler for 1000 kroner eller mer =) Koden er gyldig til den 10. juni =)  Tenkte at jeg skulle være hyggelig å dele denne med dere.

  Signatur
 • Prinsesse shopping =P  På fredag var vi jo på Sortland en tur. Og den som kom hjem med flest klesplagg var lille prinsessa. Hun har fått en slags fobi for bodyer og strømpebukser så da måtte vi kjøpe noen tanktops til henne siden vi har så veldig få slike. Og fant jo også en del andre plagg som jeg jo bare måtte kjøpe. Er så himla deilig å kan kjøpe noe til barna. Gleder meg til senere i sommer for da skal jeg å prinsen sette oss ned å se på sparkjøp å ellos for å se om han ønsker seg noe derfra. Det var alltid en så stor ting for meg når jeg var yngre. Å få velge sine egne klær =) Men nå innkjøpene til lille prinsessa =)

  En lett sommerjakke som vi fant på salg hos Kappahl, denne kostet så "mye" som 150,- Å prinsessa ble rett og slett sint når vi skulle ta den av henne igjen =P

  En søt liten t-skjorte som vi også fant på salgsstativet hos Kappahl, denne kostet bare 60,- Å sommerfugler er jo alltid en hit hos jenter er de ikke?

  Siste Kappahl plagget var denne kjolen. Lille prinsessa formerlig ropte vov voffsa når hun så den =) Alle dyr får gjerne det navnet før hun blir forklart hva de egentlig er. Denne kostet 90,-

  Hos H&M fant vi disse. Dette er da 6 stykk tanktops til lille prinsessa. Dissa falt under ett slikt 3 for 2 salg og hver pakke var det 2 topper i. De kostet 79,50 for to stykker og tenk 6 stykker kom bare på 159,- Og så mange fine farger. Den gule er allerede kommet på. Lille prinsessa er nemlig veldig glad i gult =)

  Og rett ved siden av toppene han jo selvfølgelig disse nydelige kjolene. Disse var også ett slikt 3 for 2 tilbud. Så da kjøpte vi 3 stykker. De kostet 69,50 per stykk og vi fikk 3 for 139,- Den rosa og den lys grønne har hjerter på mens den gule har prikker.

  Å siste butikken vi var innom var Cubus. Der har de alltid klær hengende på salgsstativer utenfor inngangen inne på senteret. Og der fant vi enda litt mer til lille prinsessa.Blant annet fant vi denne søte shortsen til henne, den kostet så meget som 29,- =P

  Denne kostet også bare 29,- Måtte bare kjøpe den. Den er jo så søt. Å lille prinsessa var også veldig enig.

  Og sist men ikke minst fant vi også denne til 29,- Denne er bare størrelse 92, men hun kan i alle fall bruke den i sommer. Alle andre klærne er minst størrelse 98 =P

  Så tenk for så lite som 685,- fikk vi hele 15 plagg til lille prinsessa. Jeg bare elsker å finne ting på salg. For det betyr at vi kan kjøpe litt. Det er en egen glede i å kan kjøpe ting til sine barn å se gleden i øynene deres når de ser alt det fine de har fått =)

   

  Signatur
 • Mamma og prinsesse outfit =)  I dag er det mye å ta seg til med. Vi har kjøpt oss plenklipper og midlertidig grill. Ja å så noe annet småting, men de skal beæres med ett eget innlegg =P Men tenkte jeg måtte dele dette bildet med dere =)

  Lille prinsessa ville være med når pappa skulle ta bilde av mamma. Så da ble det slik.

  Signatur
 • Rabattkode til Zalando =)  Fikk akkurat en mail fra Zalando med rabattkode i den. Og tenkte den vil jeg dele med dere.

  Så om du ønsker å handle inn litt sommerlige klær til dette nydelige været vi har hatt og som nok kommer til å fortsette om vi skal tro på metrologene, ja så hopp inn på Zalando å finn deg noe fint =) Bare trykk på bildet å gå inn.

  Signatur
 • Kjoletitting =)     

     

     

  Åh så lett det er å drømme seg bort i nettside opp og nettside ned med klær på. Har så sinnsykt lyst til å oppdatere garderoben med noen flere kjoler. Men jeg er liksom så veldig usikker =P Vel jeg finner mange som jeg liker selv, men jeg vet liksom ikke hvordan de blir på. Å en av mine største frykter er å betale masse for klær jeg ikke passer for så å må betale en masse for å få sende dem tilbake =P Men tiden vil vise. Her er i alle fall noen kjoler og en playsuit som jeg fant da jeg tittet gjennom Nelly.com =P

  Har du noen favoritt plass å handle fra som prisene ikke er over the moon liksom? Har sett på sider som sheinside, men der kommer vel toll i tillegg når man kommer over 200 norske kroner. Da blir det fort dyrt =P

  Signatur
 • Guttejenta og motetrender!  Jeg har i de siste årene begynt å interessere meg mer og mer for trender innenfor både mote, hår og sminke. Jeg finner det fasinerende. Og denne våren er det en god del trender som jeg virkelig liker og som jeg gjerne kunne tenkt meg å få prøvd selv.

  Jeg bare elsker at farger som hvitt, babyrosa, isblått, ismint, pasteller og også knallfarger er i vinden. Jeg har alltid vært veldig glad i slike farger. De knall fargene får meg i bedre humør og de livner opp ett antrekk. Og så er blomstertrykk her, spesielt roser, tulipaner og krokus. Jeg elsker å kle meg i klær meg blomstertrykk. Min favorittbukse er en bukse med rosetrykk på =) Og jeg kunne veldig gjerne tenkt meg en fin kjole til å bruke i sommer med blomstertrykk på. Jeg tror nemlig at selv om det skriver seg vårtrender 2014 så vil mye av det også være sommertrender. Og det kan jeg like.

  Jeg har også i de siste årene fått litt mer interesse for tilbehør og vesker. Og også her er det pastellfarger som kommer inn og gjerne en veske i knallfarge. Rosa er og blir en stor favoritt for meg =P En annen ting som faktisk er kommet tilbake er det å vise magen. I år er det ikke lengre harry å vise magen. Hvor vidt jeg liker denne trenden på meg selv? Ummm her må jeg nok pent takke nei. Rett og slett fordi jeg føler det ikke blir meg. Men jeg synes det er kjempemorsomt å se at dette er kommet tilbake. Jeg holder faktisk på å strikker meg selv en hullstrikkgenser i babyrosa som kommer til å bli flittig brukt i sommer. Og kanskje kommer også magen til å vises om man bruker slikt som bare bikini under.

  Nå kan det godt hende at jeg leser disse motene på en helt annen måte enn andre. At jeg ikke skjønner meg på det hele slik det er ment. Men jeg mener at det er godt å se mangfoldet i hver enkelts tolkning av det hele. Jeg ser i alle fall at jeg følger litt mer med på slike ting. Jeg søker dem opp på nettet og jeg gjør meg opp mine meninger om det. Dette er noe som er forholdsvis nytt for meg siden jeg tidligere har vært en veldig guttejente som ikke har brydd meg med hvordan jeg tok meg ut. Klærne mine bar stort sett preg av at jeg var en guttejente. I mange år var det vide, sagg bukser som var mine go to bukser =P

  Jeg må si jeg er veldig fornøyd med å ha funnet en mer feminin side med meg selv og en større interesse for hvordan jeg ser ut. I alle fall når jeg går ut blant folk. Og i år så skal jeg prøve å oppgradere garderoben min litt =P Hvordan dette vil gå kan du nok se her på bloggen etterhvert som sommeren går =P


  Bildet er lånt fra abcnyheter.no


  • Hvilke trender 2014 liker du?
  • Hva kunne du virkelig ikke tenkt deg til å prøve selv?
  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits