Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

♡ Sminketutorial ♡ NyttårslookEtter litt om og men med både redigering (eller mangel på sådan), våken liten prinsesse og opplasting har jeg da endelig fått lastet opp denne. Håper dere liker den.

Og også sånn litt på tampen. Er det helt corny å legge ut videoer på norsk?

Signatur
 • Inn i 2015!  Året 2014 skal for meg få stå som det året der jeg har delt mest av megselv. Sikkert på både godt og vondt. Jeg har delt en historie fra min barndom som har preget meg siden den gangen det skjedde. De sier at alt som kommer på internett blir der for alltid. Vel vet du hva, det er jeg glad for. Jeg nekter å skjemmes mer av hvem jeg er. Jeg er nemlig ett sterkt menneske. Jeg har så mye å gi.

  Noen sitter nok der ute å snakker om at alt jeg deler vil gjøre det vanskelig for meg å få meg jobb. Vel vet du hva, da har den bedriften ett problem. For hva jeg har gått igjennom å hva jeg går igjennom har ikke ødelagt hvem jeg er. Jeg er fremdeles den samme snille personen som jeg alltid har vært. Jeg har alltid holdt ett godt humør å professionelt forhold til en jobb. Og slik vil det alltid være for meg.

  2015 håper jeg skal bli året som vil la meg skinne. Det bli i alle fall forandringer så mye vet jeg. Hvilke vil jeg komme inn på litt senere da jeg ikke er helt der at jeg vil dele det enda. Jeg har bestemt meg for å fokusere bedre på både blogg og youtubekanalen min i året som kommer. Har ikke helt bestemt meg enda om jeg skal fortsette youtubekanalen min på norsk eller om den kommer til å bli på engelsk da det enn så lenge er lite trafikk på den.

  Men i alle fall så ble slutten av 2014 litt anderledes enn det jeg hadde sett for meg, en slutt som trenger litt tid til å svelges.Men jeg kommer dit sakte men sikkert =)

  Ett lite bilde av meg på julaften. =)

  Følg med på bloggen, kanskje dukker det opp en video før kvelden er omme =P

  En annen liten ting jeg ville nevne. Jeg har en giveaway gående. Skulle egentli trekke den 27. desember, men det har vært noe hektisk i denne tiden og også har responsen på denne vært veldig lav. OG de som har joinet har egentlig ikke gjort det som ble bedt om. Så jeg lar denne bli stående til over nyttår. Så håper jeg at om du ønsker å bli med går å ser videoen å sjekker ut de forskjellige plassene. Å husk å gjøre det som står da vel <3

  Signatur
 • Åpne øynene, behold psykriatri tilbudene!  Nå må de som sitter med styre og stell se til katten  få opp øynene. Det er rett og slett forkastelig det de styrer med. De legger nå opp til at det i fremtiden skal være enda flere som sitter hjemme kjempesyke. Rett og slett fordi de fjerner tilbud på tilbud som er med på å gjøre hverdagen enklere og hjelpe mennesker tilbake til en hverdag de kan leve med. Selv har jeg nå mange år bak meg innen for tjenesten hvor uten den hadde det sett meget mørkt ut.

  Men bare fordi tilbudet var der, fordi støtten fantes så sitter jeg her i dag å er så sterk at jeg vet jeg klarer kneiken også denne gang. Jeg har blitt så godt kjent med meg selv på grunn av tilbudene som jeg har fått at jeg vet at jeg fungerer så godt at jeg kan klare å ta vare på det jeg må. Jeg blir sterkere for hver dag og tryggere på hvem jeg er for hver eneste dag som går.

  Jeg kan kanskje til tider høres ut som ett menneske med mange problemer som ødelegger alt for meg. Men det er fordi jeg snakker om mine ting. Jeg tier dem ikke til døde. Det er fordi jeg har lært. De har lært meg at det er ingen skam. Det er så herlig å ha fått all den hjelpen. Fordi jeg vet at jeg kan takle det som treffer meg. Jeg har lært så mange teknikker at jeg vet at jeg fungerer 100% =)

  Men hadde det ikke vært for det kommunale psykiske tilbudet som jeg har fått være en del av så hadde jeg ikke kommet dit jeg er i dag.

  Så begynn å bruk de små grå. La oss beholde tilbudene. La oss beholde hjelpen. Den trenges så sårt. Problemet er ikke at ingen vil bruke plassene, problemet er at det blir så mye snakk om nedbemanninger og stenginger at folk ikke tørr benytte seg av tilbudene. Det offentlige må bli flinkere til å fortelle om tilbudene. Flinkere til å vise hva tilbudene er. Fjerne de stigma som finnes i dag.

  Det er ingen skam å være svak en gang i blant! Vi er bare mennesker!
  Signatur
 • ♧ Haul ♧ Glitter og Nille  En liten video fra meg i dag. Ble ikke helt slik som jeg hadde planlagt men jeg håper at nå får jeg svar på hva som er galt med blodet mitt =P

  Ikke glem giveawayen min da vel: http://niemor.blogg.no/1417981780_9749_vlogeti_vlog_974.html
  Å husk det er forskjellige pannebånd på hver plass og forskjellige kriterier på hver plass =)

  Signatur
 • ☕ Vlogeti vlog ☕ Oppdatering og GIVEAWAY!!!  Takk for sist =P

  Ja nå er det en stund siden sist, eller? I alle fall har jeg endelig fått fingeren ut å gjort noe som jeg har ønsket å gjøre lenge lenge =) Nemlig en giveaway. Jeg elsker å strikke så hvorfor ikke gi bort noe hjemmelaget som varmer?

  Hva kan du vinne her på bloggen?
  Det hvite og rosa pannebåndet med en liten overraskelse.

  Hvordan kan du vinne det?
  1.) Følg bloggen min.
  2.) Skriv en god jul melding i kommentarfeltet =)

  Del gjerne innlegget også =)

  Denne er åpen til 27. desember, da vil jeg foreta trekningen.


  Er du under 16 år pass på at du har tillatelse fra dine foreldre til å motta en gave fra meg =)

   

  Signatur
 • Det å kunne gi litt tilbake =)  Det er ofte at vi bare må si nei når noen ringer på døren med en innsamlingsboks i hånden. Dette fordi vi ikke har de pengene. Noen få ganger har vi litt til overs å da velger vi faktisk å bruke de på oss selv å på våre barn. Egoistisk? Ja kanskje det. Men det er bare slik det blir for oss. Hvis ikke hadde vi hele tiden gått uten å gjøre det lille ekstra en gang i blant.

  Men noen ganger får også vi lyst til å gi litt tilbake. Tilbake til noen andre som sitter i samme situasjon som oss eller kanskje har det enda verre. Slik ble det også denne julen. Jeg er ett kreativt menneske. Å gjennom min oppvekst har jeg lært mye håndarbeid blant annet det å strikke. Jeg trodde aldri at jeg noen gang skulle strikke en genser eller noe slikt stort. Men da første genseren var strikket ga det mye mersmak. Jeg fikk det jo faktisk til.

  Så da ønsket jeg å kunne strikke for noen andre som kanskje ikke hadde de evnene. Og Rema 1000 har jo billig og godt garn så da sa jeg ifra at jeg godt kunne strikke. De kunne kjøpe garnet så strikket jeg, uten noen ekstra kostnad. Så kom toppen av kransekaka. Jeg kom hjem til gubbesnubben å fortalte at jeg hadde sagt at jeg kunne strikke en genser gratis til noen om de kjøpte garnet. Vel kjekke gubbesnubben min, det første han spør om er hvor mye vil garnet koste da?

  Vel det var jo ikke store summen i garn som kom til å gå, så titter han bort på meg å sier. Vet du jeg synes du skal sende en melding å si at de bare skal finne ut hvilke farger de vil ha så skal jeg kjøpe garnet. Å som sagt så gjort. Så nå er jeg i full gang med å strikke en genser som skal varme en kropp i forhåpentligvis lang tid fremover. Å det kjennes så godt å kunne gjøre det.
  Signatur
 • Når mennesket blir voldelig!  Hva er det som skjer???

  Her sitter vi å venter på at julen skal tusle sakte inn på oss. Vi går en fantastisk tid i møte å så dukker dette opp i media. 3 siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Hva skjer? Hvorfor går mennesket så langt? Hvor var varsellysene? Hva gjorde de egentlig? Hva gjorde han?

  Sitter å kjenner litt på følelsene i dag. Siden facebook igjen har vist hvem offeret var før media er kommet ut med det. Å når man kjenner offeret å har sett de i både sine beste å noen av deres verste dager. Når man vet litt om hvordan ting kan være. Når man bare sitter med spørsmålsteng på hva skjedde. Dette området er stort men samtidig lite. Her kjenner vi mange i hele Vesterålen. Kommunegrensene er korte når det kommer til kjentfolk. Det gjør vondt når slike ting skjer. Man sitter bare å venter på å få høre hvem det var.

  Men hvorfor må vi være så kjappe med å skrive RIP på noens side når noe har skjedd? Hvorfor skal det absolutt deles i en status? Jeg håper bare at de nærmeste allerede vet det og at ting ikke kommer som ett sjokk til noen av dem. Hvorfor kan vi ikke bare vente til de offentlige har gitt sitt klarsignal?

  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits