Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

★ Video ★ Favoritter oktober 2014Signatur
 • ★ Video ★ Sommeren og høstens innkjøp =)  Signatur
 • Glossybox =)  Hva er Glossybox?

  Glossybox er ett månedlig abonnement på en boks med ett lite kvinnemysterium i. Denne boksen kan inneholde forskjellige skjønnhetsprodukter som man får muligheten til å teste ut. Kanskje finner man nye favorittprodukter. Kanskje finner man produkter man var helt sikker på man kom til å elske og som man innser at de ikke passer til seg selv allikevel. Det er den perfekte måten å få prøve ut litt forskjellige ting uten å må kjøpe ett stort produkt som man kanskje ender opp med å ikke like.

  Konseptet med Glossybox er i så måte helt perfekt for å gi seg selv en liten gave hver måned. Noe å glede seg til uten at man skal sitte igjen å vite at om man ikke liker ett produkt så har man kastet bort masse penger på det. Å om man virkelig elsker ett produkt er det så mye enklere å faktisk gå ut å kjøpe ett fullstørrelse produkt av det. Siden man allerede har funnet ut at dette produktet passer seg selv helt ypperlig. Og også ved å vurdere å skrive sin feedback tjener man glossydots for. En feedback er 20 dots. 1000 dots kan veksles inn i en kostnadsfri Glossybox =)  Hvorfor kunne jeg tenke meg å bli en ambassadør for dette? Jo fordi det passer så perfekt inn i slik som mitt liv er akkurat nå. I oppstartsfasen av min kjære Skjønnhetsbuss og det hele. En helt super måte å teste ut litt forskjellige ting på for å se om det for meg ville være verdt å kjøpe det inn for å bruke til mine "kunder". Spesielt siden Skjønnhetsbussen å konseptet slik som det er nå er gratis for "kundene" så da tjener jeg ikke noe på det å dermed vil det bare koste meg penger om jeg kjøper produkter som aldrig ville blitt brukt.

  Klikk her for å gå til Glossybox

  Signatur
 • Skjønnhetsbussen!  Hva ble tanken bak Skjønnhetsbussen?

  Jo tanken bak er å kunne hjelpe. Jeg ønsker å kunne hjelpe de som skal i ett bryllup, bare ønsker å få ordnet seg litt eller bare de som ønsker seg litt forfjonging (jada jada) og som ikke har råd til å betale mange tusen for dette.

  Jeg er ingen faglært person. Det jeg kan har jeg lært av å se på videoer på youtube eller rett og slett bare eksperimentert meg frem til. Jeg kan tilby noe oppsett av hår, men farging, bleking og striping lar jeg de profesjonelle ta seg av. Dette fordi uansett om det er du som ønsker det så er det jeg som gjør det. Og jeg ønsker bare ikke å ødelegge noens hår. Kanskje en gang i fremtiden har jeg kunnskapen nok til å også utføre slike ting, men for nå er det bare oppsett. Jeg håper å kan lære meg mer om oppsett av hår og rulling av hår etterhvert slik at jeg kan tilby en større variasjon enn det jeg føler jeg kan i dag.

  Ellers så er det sminke som jeg egentlig føler jeg har tilegnet meg mest kunnskap innenfor. Jeg er som sagt ikke faglært men jeg elsker å holde på med slike ting. Jeg prøver hele tiden å lære meg mer både innenfor hår og sminke. For det meste via youtube. Jeg forsøker å lære mer av hvordan man sminker forskjellige øyenformer og øyenfarger. Og jeg lærer hele veien.

  Jeg ønsker også å si at jeg gjerne ønsker å få ta bilder av deg om jeg ordner deg. Men det er ALLTID opp til deg om jeg får lov til å benytte disse offentlig. Jeg har så langt opprettet Skjønnhetsbussen på en rekke sosiale medier hvor jeg kan dele av det jeg gjør, men det er som sagt ALLTID opp til min "kunde" om jeg får lov til å dele det offentlig.

  Hvor finner man Skjønnhetsbussen på sosiale medier?

  Facebook: Skjønnhetsbussen
  Instagram: skjonnhetsbussen
  Youtube: Skjonnhetsbussen

  For kontakt via epost: skjonnhetsbussen@gmail.com


   

  Signatur
 • Sminkevideo på norsk =)  Tenkte at jeg skulle være tøff nok til å lage video på norsk. Jeg har laget en god del videoer på engelsk men nå tenkte jeg at det var på tide å lage litt på norsk også. Det kommer nok fler av disse og kanskje andre typer videoer også. Selv om jeg enn så lenge kjenner meg litt dum når jeg holder på =P

  Signatur
 • Baller behøves!  Jeg skjønner det liksom mer og mer nå. Selv om det har tatt sin tid med det å ta hensyn til andre hele tiden. Selv om jeg prøver å sette megselv først så ender jeg som oftest opp med å gjøre andre til lags. Jeg trenger virkelig litt baller. Jeg må begynne å stikke hode mitt frem. Å faktisk ta vare på megselv, ikke alltid bare ta hensyn til andre.

  Hvorfor dette nå?

  Vel hadde en liten opplevelse i helgen som var litt ubehagelig. Kanskje er det jeg som leser for mye inn i ting, men jeg tenker som så at dette er hvordan jeg fungerer. Så derfor har jeg funnet ut at jeg bare liksom må bryte gjennom å ta kontakt med folk. Selv om jeg leser de som at de ikke vil ha kontakt med meg. Det kan jo være bare i hodet mitt. Jeg tar for mye hensyn til andre. Vil liksom ikke være i veien for noen. Ikke tråkke noen på tærne.

  Var også en tur på kino på søndag hvor jeg så Flink Pike. Å jeg må si jeg anbefaler den på det varmeste. Det er en tøff film å se, men den er lærerik. Selv ble det veldig mye å treffe seg selv i døren med den filmen. Den etterlot meg med en litt nummen følelse. Og at jeg enda mer håper å få svar på mine blodprøver som kan bekrefte at der er noe feil der som gjør at jeg er slik som jeg er. For jeg har ett så stort ønske om å bli frisk. Jeg blir så sliten av å alltid skal ta hensyn til andre. Sliten av å ikke tørre å satse fordi jeg er så redd for å feile.

  Kan jeg liksom ikke være 100% sikker på at jeg kommer til å lykkes så satser jeg som oftest ikke. Å om jeg satser å jeg ikke er 100% så gir jeg fort opp. Fordi at jeg ikke ønsker at noen skal se at jeg ikke er god nok. Å det å føle at man ikke er god nok er ingen koselig følelse.

  Jeg har satset ganske stort med Skjønnhetsbussen. Mange ler nok av meg når de ser meg i bussen, men jeg prøver å ikke tenke på det. Jeg har en plan med den, jeg må bare finne ut hvordan. Jeg vil gi tilbake. Jeg vil reise rundt å gi tilbake. For nå vil jeg ikke ta noe for det, fordi jeg har ingen bakgrunn. Men kanskje en vakker dag kan jeg leve av det. Drømmen er der, selv om jeg egentlig føler at den er uoppnåelig. Er jo så mange ting som skal på plass for å få til noe slikt. For det første må jeg ha utstyret som trengs, å slikt koster penger. Deretter trenger jeg jo kunnskapene om det jeg skal gjøre. Også det kan nok koste penger. Men man får se. Kanskje en gang i fremtiden.

  Er faktisk en stilling ledig for tiden som jeg kanskje kunne søkt på. Men jeg blir så usikker. Liksom om jeg burde gjøre det nå som jeg er i kurs. Ett kurs som skal hjelpe meg tilbake i jobb. Det er så vanskelig å sitte med en vekt som liksom ikke vet hva som tynger mest.

  Men nok om det. Her er litt bilder av sminken min i helgen =)  Signatur
 • Pakke til mor (og søster) =)  Blir så inspirert av enkelte. De er så flinke til å lage søte pakker med klute og kost til sine. Så da fant jeg jaggu ut at jeg skulle herme litt. Da ble det to pakker. En til mor og en til søster =) Det er godt å gi noe hjemmelaget til noen. Det ligger mye tanke og arbeid bak slike pakker.

  Her har dere det de fikk =)  Pakken til min mor =)  Pakken til min søster =)  Slik gjorde jeg det med "innpakkingen" av det hele. Enkelt og greit =)

  Signatur
 • Perfekt timing =)  Da har jeg faktisk bestilt meg ett abonnement på Det Nye  =) Rett og slett fordi de hadde jo ett så flott tilbud med sminkekoster fra Makeup mekka med. Og koster har jeg godt bruk for. Å så får jeg jo blader å lese også =) Det blir fint å ha i høst og vintermørket =)

  Så nå kan jeg sitte her å glede meg til det dumper ned ett blad i postkassen min. Å dyrt var det heller ikke. Valgte å gå for tilbudet med 10 blader og kostene til 299,-
  Signatur
 • En liten drøm - Ett faktum!  I sommer ble en liten spire sådd i mitt hode. Min kjære mamma sådde spiren og den har vokst seg stor og sterk. Rett og slett til en liten drøm. En drøm om å få dele skjønnhet. En drøm om å få gi tilbake. En drøm om å få endre litt på ting. En vakker liten drøm som jeg bare ble mer og mer bestemt på at den skulle gjennomføres.

  Spiren ble sådd da jeg først var hos min kjære mamma for å hjelpe henne å få farget etterveksten på håret hennes før hun skulle bort på noe. Deretter var det i full fart ut i bilen for å kjøre til en venninne som skulle i bryllup. Der var det både ordning av hår og sminking som skulle skje. Jeg trives så kjempegodt med å gjøre slike små ting for andre mennesker. Det gir meg så mye. Skulle virkelig ønske at jeg kunne mye mye mer enn det jeg kan, men jeg gjør mitt beste i alle fall.

  Så var det denne spiren. Den som ble en drøm, en drøm som nå er blitt virkelighet. For mens vi sto der på badet min kjære mamma og jeg. Jeg med hansker på hendene og hårfarge i en bolle og hun med en håndduk på skuldrene. Hvor vi snakket om dette at hun nok måtte vaske ut fargen av håret selv da jeg måtte skynde meg videre til neste "oppdrag". Da kom det fra henne at du skulle jo hatt Skjønnhetsbussen på bilen =)

  Spiren sådd!
  Drømmen ett faktum!  Drømmen en realitet?  En nyvasket og gullende ren bil. I alle fall så gullende ren som man kan få en bil som sjelden har sett vann =P Men jeg var nøye og har fått med meg alt som var løst og kunne vaskes av uten å trenge noe sterkere krutt =)  Dekalene tapet på plass der de er ønsket å skulle være =) Ble litt flytting på det for å få de på plass ordentlig.  Mor selv holder på med å påføre dekalene. Her er det om å gjøre å ha tungen rett i munnen. Men dette var morsomt gitt.  All bakpapiret er nå kommet av.  Nå skal de sitte fast. Spenningen kommer neste. Sitter de eller ikke? Hvordan ser de ut?  Sannhetens øyeblikk. Har jeg gjort god nok jobb. Krysser fingrene =)  Resultatet på passasjersiden. Jeg er så himla fornøyd. Dette ble bare så utrolig kult. Ingen bil som min =)  Resultatet på førersiden. Veldig spesiell folie dette.

  Jeg er nå den lykkelige eier av en bil ved navnet Skjønnhetsbussen. Dette er så morsomt. Nå håper jeg å en vakker dag kan sette ut til livet resten av denne drømmen. Enn så lenge så får det bli med mitt eget private arsenal av sminke. Drømmen fremover er å få kjøpt meg en ordentlig sminkekoffert som jeg lett kan ta med meg ut på tur. Og som jeg får plass til tingene mine i. En annen ting som jeg ønsker å få ordnet er ett bredt arsenal av f.eks mineralpudder som kan brukes som foundation. Ett større arsenal av koster også. Men dette er høyt opp og langt frem. Meeeen en vakker dag kanskje.

  Så kan jeg jo fortelle litt om hvor jeg fikk tak i de vakre dekalene. Jeg var nemlig på nett å lette etter noen som kunne lage disse til meg. Men prisen ble rimelig stiv syntes jeg. Og jeg viste jo godt at der var ett firma på Sortland som gjorde slike ting. Rett ved siden av Vesterålen Bilskadesenter. Så da fant vi ut at vi skulle innom å sjekke hva de skulle ha for å lage disse til meg. Og også hvor lang tid dette ville ta å lage. Vel mannen som møtte oss var en hyggelig danske. En som tok imot deg som om du var en gammel bekjent. Prisen jeg fikk forespeilet var helt perfekt og bestemte meg for å bestille de. Å jaggu meg så ble de laget til meg der og da. =)=)=) Helt standard folie hadde han ikke i rosa, så da fikk jeg en supergod pris på denne spesielle folien som skifter farge etter hvordan lyset treffer den. Og sant nok, rundt 40 minutt etter at vi ankom forlot vi med to dekaler ferdig laget.

  Så skulle du ha ett ønske om å få laget noe til din bil, eller kanskje du har lyst til å få trykk på en t-skjorte? Ja for det gjør han også. Så ta turen innom Autodeko på Sortland. Kjempehyggelig mann som gjorde det fort unna. Vi skal i alle fall tilbake dit når en gang gubbesnubben sin banebil blir ferdig. (Alle bildene er linket opp mot hans nettside. Den er ikke i tipptopp stand sier han selv, men den har mye info)

  Signatur
 • Tar meg en grønn en jeg!  Jeg har fått litt dilla på en liten grønn en. =P

  Jeg har most opp mye forskjellig for å lage meg en liten grønn en når jeg måtte ønske det. Disse tingene har jeg fryst ned i isbitformer. Det funker så bra. For da slipper jeg at masse mat går til spille siden jeg ikke klarer å lage så mye smoothies hele tiden.  Her ser dere. Her er det sesam og linfrø, spinat, appelsinjuice, brokkoli og hjertekål som er most sammen med litt vann å fryst. Så tar jeg bare ut en av hver å legger til det som jeg vil ha som min hovedingrediens. Denne gangen ble det kiwi. Så da tok jeg to kiwi som jeg moste sammen med disse isbitene og litt vann. Da får du en kald og god grønn en.

  Slik ser det ut. Litt rart å tygge frø fra kiwien i lang tid etterpå men det er jo så godt så det overlever jeg med =P

  Signatur
 • En god kyllingsalat =)  Fikk så lyst på kyllingsalat etter trening på torsdag. Så da ble det til at vi handlet inn det jeg trengte for å lage til en god kyllingsalat til middags.  Jeg tok hele fileter som jeg stekte i ovnen med diverse krydder. Brukte grillkrydder, kyllingkrydder og litt pomfrikrydder. Og det ble kjempegodt. Og mettet godt også. Også lille prinsessa likte det, selv om hun har veldig lite matlyst for tiden. Men i alle fall så fikk hun i seg en del.

  Salaten er bare isbergsalat, paprika og agurk. =P Helt enkelt men kjempegodt.

  Signatur
 • As promised Førbilde =)  For en stund siden ga jeg en lovnad her på bloggen =)

  Jeg skulle legge ut før bilde av meg. Jeg er nå kommet i gang med treningen. Sånn smått i alle fall. Så jeg skal holde mitt løfte og her kommer bilde av meg før jeg begynte. Er veldig spent selv på hvordan dette vil utvikle seg. Jeg er nok ikke tøff nok til å legge ut ett typen i bikini bilde. Så dette er det beste jeg kan gjøre.  Det er ikke så mye overflødig som kommer frem men jeg har litt mer mage enn jeg skulle ønske. Dette fordi min kjernemuskulatur er rimelig dårlig. Jeg har fått lagt opp ett treningsprogram tilpasset meg og det jeg får lov til å jobbe med akkurat nå. For jeg har ikke lov til å jobbe med armer og skuldre.

  Det jeg skal jobbe med er kondisjon og kjernemuskulatur i mage og rygg. Og kan også jobbe med balanse. Så da ble det lagt opp til sykling, backcurl, situps og benpress =) Det er ikke ett langt program men enn så lenge så er det slik det er. Kanskje får jeg begynne med andre ting også senere. Jeg får ikke lov til å bruke tredemølle. Rett og slett fordi det er nok problemer med mine bein =P

  Så dette er slik jeg er før og det jeg får lov til å jobbe med. Så skal jeg holde dere oppdatert etterhvert =)

  Signatur
 • Tatt litt av =P  Da har jeg vært borte herfra lenge lenge. Jeg må bare beklage dette men det har vært helt nødvendig. Jeg kan ikke si at jeg er helt sikker på at jeg er 100% tilbake. Det er dessverre mye som skjer i livet vårt og jeg er sliten til tider. Mitt lille hode takler bare så og så mye så da må noe gi etter. Å da faller det naturlig for meg at bloggen er den som må gå først. Så får jeg fokusere på livet med gubbesnubben og barna =)

  Meeeen som overskriften sier så har jeg tatt litt av =P

  Jeg er blitt bitt av basillen jeg også. Det er blitt en klutestrikker av meg igjen =P Jeg falt helt for Bird Cherry oppskriften til Bittami. Den er bare rålekker. Jeg har strikket mange og har fler nøster garn på lager for mer produksjon =P

  Her er mine kluter så langt =) Alle disse er Bird Cherry.

  Håper du liker mine kluter, kommer mer etterhvert =P

  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits