Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

☆ Foto ☆ Øksnes VestbygdJeg er som sagt begynt på kurs. Ene dagen fant vi ut at vi skulle ta en rundtur i Øksnes Vestbygd. Å det må jeg virkelig si det var en helt utrolig flott tur. Mange plasser som jeg har sett før å mange som jeg aldri har sett. Å helt til sist var vi å hentet barna som var på leirskole. Deriblant prinsen min. Var morsomt å se hvor overrasket han ble da mamma var ombord =)

Så her kommer noen bilder fra turen. =)


Bare fordi jeg syntes motivet var så fint. De er jo begynt å rive ned slike hjeller å bygge de stygge flate istede.


Dette bildet er av Finnvågan. Her har jeg vært på hyttetur som barn.


Enda ett fint motiv som jeg bare måtte forevige =)


Bildet fra Austringen =) Dette bygget er så fint. =)


Raketthuset som jeg fant ut jeg skulle kalle det. Dette er også fra Austringen =)


Fineste Skipnes =) Her har jeg vært i land en gang i mitt liv. Her arrangeres natt i Skipnes. Eller i alle fall ble det arrangert her da jeg var yngre =)


Skraver som koste seg i den lille solen som gløttet frem. Dessverre var skyene sterkere akkurat når jeg fikk ta bilde.


Fine, flotte Tinden. Dette stedet er godt kjent blant Vesterålinger. Her bodde en Skjalg, væreier og kjøpmann helt til sin siste slutt og han hadde altmulig butikk i bygget du ser til venstre på kaien. Er ikke helt sikker men tror hans sønn nå holder på der ute og muligens hans datter.


Dette er bolighuset til Skjalg. =) Bare elsker utseende på dette huset =)


Tinden sett på avstand å med sjøsprøyten fra hurtigbåten som underbygger reisen vi tok =)

Bilder fra Skogsøya tok jeg på telefonen så de får jeg legge ut en gang senere =)

Signatur
 • Livet og Instagram =)  Tenkte det blir dessverre litt ofte stille fra min kant for tiden. En ulykke kommer sjelden alene heter det seg. Og akkurat nå kan det stemme. Rørsystemet er nå fikset, bilen min er eu-ok men tror dere ikke at i dag fant jeg ut at oppvaskmaskinen vår er kaputt. Den varmer ikke vannet og tørker ikke med varme =/ Og slike ting har gjort at denne fruen er mye sliten for tiden. Og når mannen da i tillegg har vært masse borte disse ukene så må jeg bare prioritere barna.

  Det er nemlig ingen dans på roser. Men jeg er sterk så jeg må bare prioritere rett. Å da blir nok bloggen satt litt til side. Men jeg lover jeg skal komme sterkere tilbake. Har noen planer etterhvert. =) Så her kommer i alle fall noen Instagram bilder fra siste tiden =)

   
  Fikk rose av gubbesnubben =)                                                 Her er jeg og skulle ut å møte verden med mye angst.

   
  Det er hard kost å være begynt i barnehagen.

   
  Dette er blitt ett vanlig syn hos oss. Jeg får heller ikke lov til å flytte på henne.

   
  Enda ett sove bilde =P Kommer nok fler =P                          Her har jeg gjort forsøk på årets mor merke =P

  Signatur
 • Første kursdag over =)  I dag hadde jeg aller første kursdag. Ble bare ett lite førstemøte med frokost og jabbing. Men det var morsomt å møte en av de andre som skal gå kurset sammen med meg. Dette blir en liten gruppe med deltagere og jeg synes faktisk at det funker helt fint. Da får jeg liksom ikke trykket mange mennesker ned over mitt angstfylte hode.

  Dagen gikk veldig fint for seg og jeg fikk kjenne på det at dette kan bli en veldig fin tid jeg går mot. Jeg tenker at dette må jo kunne hjelpe meg finne meg selv igjen. Jeg har allerede fått lapp om at jeg kan begynne å trene, så det skal jeg snakke med fysioterapauten min om hvordan jeg kan trene for å ikke gjøre vondt verre. Har bestemt meg for at dere skal få se ett før bilde før jeg begynner. Så kan jeg oppdatere litt etterhvert som jeg kommer igang.

  Ellers så har jeg nå bestemt meg for å sette ut i livet en litt morsom plan jeg har. Jeg kommer ikke til å si noe mer enn det =P Dere får heller følge med her for å se hva jeg har i gjæret. =)

  Men nok om det... hehehe Vi tok turen til Sortland i dag for å handle litt. Måtte kjøpe nye vintersko til lille prinsessa siden de gamle nå er akkurat passe og det vil jo ikke funke i litt kaldere vær. Og så endte vi opp med å faktisk kjøpe henne støvler, siden hun bare har cherox typen støvler. Og ble nok handlet noen andre småting til henne også =P Går jo mot vinter så da er det godt å være tidlig ute =)


  Fine lille prinsessa med ketchup om munnen å ny lue på hode. Denne var jo bare så søt at vi måtte ha den =)  Mellomtykke votter til når det kommer litt kaldere dager =)  3 par hansker til lille prinsessa.
  Så måtte jo mor selv ha seg mobilhansker =P


  De nye fine vinterskoene med hjerter på =)


  Og polkaprikkede støvler må jo også til, spesielt om det er litt rosa på de.  Så måtte jeg bare kjøpe meg en strikkelise. Tenker at det kunne være greit å strikke bånd til skjørt og slikt på en litt lettere måte. Nå må jeg bare finne husken min å huske hvordan jeg strikket med denne =P

  Signatur
 • Livet i sommer...  Livet vårt har vært en god del vanskelig i sommer. Jeg så frem til en sommer hvor bekymringer skulle få være en liten saga blott. Men slik ble det ikke. Istede ble det veldig mange bekymringer som har kjørt mitt stakkars hode litt til grunne. Men ting ser litt lysere ut nå. Gubbesnubben har fått vite at han får jobb i alle fall til i desember. Trekket i lønnen hans har vi fått redusert ned til ett litt mer normalt nivå, selv om det enda er skyhøyt. Men nå har vi i alle fall en vis oversikt.

  Bilen min gikk ikke gjennom EU og derfor kunne jeg ikke bruke den. Nå får jeg den endelig fikset til uka slik at jeg har bil igjen å slipper å føle meg som en liten fange her i huset. Gubbesnubben sin bil går absolutt ikke gjennom EU så den skal selges som delebil eller vrakes. Så fikk vi byttet girkasse på den bilen som gubbesnubben egentlig fikk hos sin far. Men nå viser det seg at det nok kan være en del fler feil også der som vil by på problemer når EU skal gjennomføres.

  Så har vi jo denne flotte flotte kjelleren her. Som har sått full av dritt to ganger. Nå blir det heldigvis fikset i løpet av kort tid slik at vi får alt opp å gå på normalt vis. Å slipper å ha ett hull på marken hvor skittvannet renner ut. Å nå har tingene atter en gang tatt en sur utvei, nå er vaskemaskinen vår begynt me noen merkelige lyder. Men den skal jaggu få lov til å gå helt til den konker helt ut.

  Det har med andre ord vært en innholdsrik sommer. Noe positivt innhold og en god dose negativt. Men nå håper jeg på en lysere høst. I morgen sender vi prinsen bort på leirskole. Kjenner på den følelsen å skal slippe kontrollen for en stund. Vet han er en superflink gutt bare han vil, men vet også at han kan sette seg på bakføttene om han slår den siden til. Men jeg må bare stole på at han er så stor nå at han klarer det selv. Han er jo stor nå, lille prinsen min.

  Så blir det første dag på kurs i morgen også, det kjenner jeg at jeg gleder meg til. Har store håp om at det skal hjelpe meg finne min hylle i livet igjen. Slik at jeg kan fungere slik jeg burde. For jeg begynner å bli sliten av at jeg ikke får til. Jeg er liksom bare halve meg. Resten ligger gjemt en plass inne i megselv.

  Men nå skal jeg ikke plage dere med mer for nå. =P

  Signatur
 • Litt skakkjørt!  Har nå vært borte fra bloggen en tid siden livet har vært litt skakkjørt. Det har vært veldig mange ting som har skjedd samtidig og det ble litt for mye for mitt hode. Jeg kjenner enda at det koker godt oppe i topplokket og skulle virkelig ønske at jeg bare kunne slå av. Men det kan jeg dessverre ikke. Så da må jeg bare dure på da.

  Kjenner også godt på det at når hodet mitt koker så er det andre ting som får ungjelde. Slik som husarbeidet, det tar meg lengre tid å få motet meg opp til å gjøre det. Det er nok bare slik det blir når man først blir sittenede uten bil i flere uker. Fordi bilen min er ikke eu godkjent så da kan jeg ikke kjøre på den. Heldigvis på onsdag skal den være i orden og eu godkjent igjen. Så det skal bli godt å kunne bevege litt på seg igjen.

  Så har vi jo denne flotte bokstavelig talt dritt kjelleren her. Har nå hatt to runder med godlukt utover kjellergulvet. Viser seg at septiktanken ikke har kunnet tømme ut vannet slik den skal da rørene ut fra tanken er ødelagte. Så da tømte den heller alt det inn i kjelleren =( Men heldigvis så bli også det fikset nå. Har bare vært mye slit nå når dette har stått på. Det blir jo så vanskelig å fokusere på noe annet når man står med slike problemer.

  Men nå skal jeg virkelig gjøre ett forsøk på å få kommet tilbake. Jeg har jo enda ting på hjertet jeg vil dele. Så da skal jeg plage dere med alt jeg ønsker =P
  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits