Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Hallo angst fra helvette...Sitter her nå med angsten atter en gang trykket hardt nedover hodet. Når alt går på tverke så kommer den, som ett snikende ullteppe å pakker meg inn å lammer meg. Ikke fysisk lammet med psykisk. Jeg vil ikke være her lengre. Jeg vil bort herfra. Dette huset og denne plassen skal få stå som det stedet som har forverret mitt sykdomsbilde mer enn noe annen plass.

Når man får beskjed om at noen kommer å skal fikse noe så regner man med at det er akkurat det de skal gjøre. Å ikke begi seg inn på områder som de ikke har noe ting med å være på. Har akkurat hatt meg en fin utblåsning på en herrevert her. Da han skulle komme å se på en ting å plutselig hører jeg at han benytter seg av toalettet, han er inne på soverommene våre. Bare rett og slett tar seg til rette som han selv ønsker.

Kjenner faktisk at jeg er kvalm av angsten som sitter i meg nå. Å jeg vet med sikkerhet at den blir ikke borte før han er dratt. Selv om jeg har fått spydd fra meg både eder og galle. Jeg vil hjem. Jeg vil finne min plass i livet og jeg vil slå meg til ro med noe som er mitt eget. Eller vårt eget. Jeg vil være herre over egen gård ikke leietaker som føler seg overkjørt og tråkket på.

Jeg er bare ett menneske, ett menneske med ett sykdomsbilde som kanskje ikke alle forstår. Men respekter det i alle fall. Det er alt jeg ber om. Jeg er ikke slem. Jeg er ikke en smittebærer. Jeg har BARE angst og depresjon. Jeg er snill og jeg går gjennom ild og vann for mennesker som blir meg kjær.

Jeg vil gjerne få lov til å fortelle litt om hvordan det kan føles å ha angst. Så kanskje de som bare blåser av det kan få litt forståelse for hva det vil si.

Tenk deg til hvordan hjertet ditt jobber etter en løpetur... Så forestiller du deg at hjertet ditt jobber slik over veldig lang tid, helt uten at du har rørt en muskel. Så kan du tenke deg at du får en hoven finger. Den dunking som kommer inni fingeren kan du nå kjenne på i hver eneste muskel i hele kroppen din. Å så kommer jo toppen av kaka. Når du kjenner at det snører seg i brystet av sorg, en enorm sorg. En sorg som du egentlig alltid gråter for, men denne gangen bare sitter det der. Sitter der å klemmer igjen, gråte kan du ikke. Slippe gjør det heller ikke. Å så var det hode, hode som surrer på så mye. Alltid surrer det på det verste. ALLTID.

Kan du tenke deg til å leve slik over lengre perioder? Skjønner du nå at man blir sliten av det? Skjønner du kanskje nå at det er ikke noe vi styrer?

Men jeg kan love deg at hver en av oss er himla sterk. Tenk vi går gjennom dette, noen så ofte som flere ganger for dag, andre kanskje bare en gang i uken. Men det har gjort oss sterk. Eller er i ferd med å gjøre oss sterk. Gi oss heller en hjelpende hånd, en trøstende skulder istede for å gi oss dumme ord som ikke hjelper det døyt.

Signatur
 • Ikke gi opp! (Instagram)  Det er ikke noe alternativ. Selv om man mange ganger kan ha akkurat det ønsket. Nå i denne tiden som ting er på det tøffeste for meg psykisk så er det ikke få ganger jeg bare ønsker å gi opp. Jeg tenker ikke gi opp som å parkere tøfflene for alltid, men bare å få lov til å krype sammen under dyna å bli der. Eller gjemme seg i ett rom helt alene å bare tenke, gråte, rope, le eller hva man måtte ønske.

  Jeg skulle virkelig ønske at ting ikke var så tøff akkurat nå. Men når man sitter fast så blir det gjerne slik. I alle fall når flere ting kommer å legger kilo til byrden. Det blir liksom litt for meget selv for en sterk sjel som meg. Når begge bilene ikke kan brukes. Når man skal overleve nesten en uke med huseierens far tuslende rundt dørnene. (Lang historie) Når man egentlig føler seg veldig ensom og ikke egentlig trives noe særlig. Når man skulle ønske at man fikk ett fast holdepunkt i livet. Når økonomien er utrygg. (Enda lengre historie) Men jeg vet jeg er sterk å jeg vet jeg kommer igjennom også dette.

  Å midt oppe i alt dette så er lille prinsessa mi blitt større, nå skal hun også begynne i barnehagen. Det stikker litt i mammahjerte det skal jeg ærlig innrømme. Det er jo lille babyen min det. Men tenk så flott det blir for både henne og meg =) Hun får tid uten mamma og leke sammen med andre barn. Og mamma får litt tid alene for seg selv. Noe av tiden går jo til kurs men det blir jo litt tid til bare meg også. Å da tenker jeg at jeg skal prøve å få tatt bedre vare på meg selv litt, kanskje i alle fall =P

  Her har dere en liten instagramoppdatering også =)

   

   

   

  Signatur
 • Nok strikkeprosjekt???  Har jeg nok strikkeprosjekter? Ummmmm får jeg lov til å svare nei =P  For det er nemlig det som er realiteten min. Jeg har ikke nok. Jeg har allerede neste prosjekt helt planlagt å om jeg finner rundpinne til det så starter jeg opp med det også =P Jeg er bare litt avhengig av håndarbeidet mitt...hehe. Å så er det jo så greit å få slanket litt på garnlageret. Selv om garnet til gensrene er kjøpt til akkurat det formålet. Men skjørtet og klutene er slanking =) Det planlagte prosjektet blir nok også kjøpt garn til og slanket noe. Da jeg får mye garn tilovers fra gubbesnubben sin genser. Så da tenkte jeg at jeg skulle strikke en Mariuskofte til lille prinsessa. Sånn siden hun kunne trenge varme klær når hun nå skal begynne i barnehagen. Tenk lille prinsessa mi skal begynne i barnehagen. Lille frøken bestemt =P

  Men nå skal jeg rømme tilbake til strikketøyet tror jeg, hvis det ikke blir litt gaming før maten er ferdig =P

  Signatur
 • Himmelen står i brann.  I kveld sto himmelen i brann. Den var vakkert farget med rosa farger og hvem andre enn jeg må da ut å ta bilde. Bare simpelten elsker disse fargene. Jeg er så kjempeglad i rosa at å fange det på kamera er gull verdt for meg. Hadde jeg hatt ett enda bedre kamera så kunne jeg ha skrevet bildet ut og hatt det på veggen =) Dette gjør meg i bedre humør hver gang =)
  Signatur
 • Skikk og bruk i ett bryllup!  Jeg sitter her å er litt sjokkert. Er veldig mange som her glemt skikk og bruk. Som ikke tenker på bruden og brudgommen og at dette er deres dag. Så da fant jeg ut at jeg ville skrive litt om skikk og bruk. Rett og slett for å bli kvitt litt eder og galle =P

  1.) Hvitt er brudens farge. Kom ikke i hvit kjole i ett bryllup. En kjole med hvit i er ikke noe problem men en helt hvit kjole er i mine øyne å ikke respektere bruden.

  2.) Rød kjole... Neinei, fra gammelt betydde en helrød kjole at du hadde hatt deg med brudgommen. Og rødt er også djevelens farge.

  3.) Sort kjole. Enda ett nei. Sort tilhører sorgen og symboliserer at du ønsker ekteparet ett sorgfult liv. Hvem ønsker andre noe slikt?

  4.) Bare skuldre i kirken. I fra gammel tid så skulle man ikke ha bare skuldre i kirken. Denne er man i ganske stor grad gått bort fra da også kirken er blitt mer tolerant. Men om man virkelig ønsker å være korrekt så tar man eventuelt ett sjal om skuldrene.

  5.) Det er fra gammelt slik at alle som blir invitert i ett bryllup skal gi gave uansett om man kommer eller ikke. Dette fordi brudeparet tenkte på deg da de skulle feire sin store dag, så hvorfor skal ikke du tenke på de også. Også denne er falt bort i veldig stor grad. Både fordi ikke alle har råd til det og andre ting. Men det tar ikke så mye å i det minste skaffe ett kort til brudeparet. Det er jo tanken som teller.

  6.) Egentlig bør heller ikke menn bære hvitt andre enn brudgommen om brudeparet ønsker dette.

  7.) Om man skal allikevell ønske å bryte med noe av gammel skikk og bruk. Ta kontakt med brudeparet å spørr. Men jeg mener at uansett så hold deg unna hvitt. Fordi i dagens samfunn er mange redd for å si nei, derme så kan de si ja selv om de egentlig vet at de kommer til å bli skuffet. Det er litt slik at dette er en dag i brudeparets liv hvor alt skal være om dem. Respekter dem og vær glad på deres vegne. Det kommer flere dager som du kan kle deg som du vil og din spesielle dag kommer også en dag.
  Signatur
 • Ikke den perfekte venn!  Kveld og mørkt her nå når jeg sitter å skriver dette til dere alle. Selv om det ikke kommer opp før det blir morgen og lyst igjen ute. Men fikk bare så lyst til å dele litt av meg selv. Litt ekte Lilli sånn i den spede begynnelse av en ny dag.

  Så hvor skal jeg liksom begynne da. Vel jeg kan si som så helt først at er du først min venn så har du en plass i mitt hjerte. De som er der de blir der. Det gjelder de som jeg husker fra jeg var barn til de som jeg møter i morgen. Viser du at du kan være min venn så finner du ditt eget rom i hjertet mitt. Meeen det var ikke helt det jeg ville komme frem til i dette innlegget.

  Jeg vil få lov til å fortelle at jeg er ikke den perfekte venn. Jeg har en depresjon som til tider fyller hele meg og jeg har bare rom for de som er meg aller aller nærmest som mine barn og min mann. Selv om også han blir satt litt på sidelinjen noen ganger. Men, det betyr ikke at jeg ikke bryr meg. Det betyr ikke at jeg ikke vil være din venn. Det betyr ikke at du ikke kan si "hei, skal vi finne på noe". Det er litt tvert imot. Det hjelper meg å bytte fokuset om noen sier "hei, her er jeg. Blir du med å tar en kaffe?"

  Jeg mener ingenting vondt med å ikke være den som tar kontakt. Jeg er bare så livende redd for å gjøre det. Jeg er så redd for å bli avvist at jeg gjemmer meg bak det som er trygt, nemlig det å ikke være den som tar kontakt. Men jeg lover jeg er en god samtalepartner om man tar kontakt med meg. Jeg er også veldig varsom med å spørre om hvordan du har det. Rett og slett fordi jeg selv noen ganger ikke ønsker at noen skal spørre meg. Hvorfor vil jeg ikke at noen skal spørre om det? Jo fordi da må jeg kjenne på de mørke følelsene igjen, da begynner de dumme tankene å snurre. Og da kommer fokuset over på akkurat det som jeg egentlig ikke vil fokusere på.

  Jeg er ingen dårlig venn, jeg er bare så himla redd. Jeg kan ofte gråte meg i søvn fordi jeg skulle ønske jeg bare kunne våkne i morgen å si JO, jeg er en perfekt venn. Jeg KAN ta kontakt å jeg har IKKE depresjon lengre. Mørket finnes IKKE i meg mer. Men det kan jeg ikke. Dessverre så fyller mørket meg hver eneste kveld. Jeg styrer det ikke. Dagene går bra fordi jeg flytter fokuset på det jeg må, nemlig mine fantastiske barn. Å jeg skal si en ting, jeg er blitt en god mor. For 9 år siden var jeg ikke det, men med hjelp er jeg blitt det.

  Jeg vil at dere skal vite at jeg tenker ofte på dere som er mine venner. Jeg følger med på hva dere gjør, hva som skjer i deres liv selv om jeg ikke kommenterer eller liker alt dere gjør så får jeg det med meg. Noen ganger kan jeg sitte å se på bilder tatt i lystige lag å tenke jeg skulle ønske at jeg også hadde noe slikt. Men jeg er ikke den som er tøff nok til å be om slikt. Ei heller er jeg den som kan være med på så mye. Det er vanskelig å balansere på noe som er så skjørt som det mitt liv er. Det skal ikke så mye til for å knuse litt mer av det. Men på samme tid så er livet mitt så sterkt.

  Jeg er kommet frem til det faktum at jeg er JÆVLA sterk som enda er her. I lys av at media kunne meddele at Robin Williams hadde tatt sitt eget liv begynte jeg å tenke på akkurat det. Jeg er nemlig det, sterk. Jeg har kjempet en ensom kamp i mange mange år. En kamp mot demoner som ville spise meg opp innenfra. Demoner som jeg ikke var klar over at jeg kunne få hjelp med. Demoner som fikk meg til å tro at det var normalt å ha det slik som jeg, derfor ba jeg aldri om hjelp.

  Men jeg er sterk. Jeg er en god venn, selv om jeg ikke er perfekt. Jeg har mye å gi selv om man må be om at jeg skal gjøre det. Jeg er bare for redd selv til å tilby det.

  Sånn nå har jeg grått meg gjennom dette innlegget. Jada jeg vet, sikkert teit av meg. Men det betyr mye å være så ærlig også med seg selv.

  Signatur
 • Channing Tatum homofil...  Er en ny liten sak i alle fall for min del som går rundt på facebook nå om at Channing Tatum er homofil. Har absolutt ikke noe som helst mot homofile men synes bare denne var litt morsom å fant ut at den kunne jeg dele. Dette er rett og slett bare for morro.  Deler ett lite bilde av herligheten med dere og setter meg ned å venter på neste Magic Mike =P

  Ha en finfin natt og le litt =)

  Signatur
 • Blande matvarer...  Tenkte jeg skulle komme med ett lite innlegg som bare rett og slett forklarer litt av det merkelig sammensatte menneske jeg er. =P

  Jeg ELSKER å blande matvarer som ikke nødvendigvis eller tradisjonelt sett hører sammen. En av rettene som jeg lager kom jeg på da jeg gikk på videregående. Jeg var fri for mat og hadde ingen ork til å gå til butikken, var en bit å gå. Så da begynte jeg å gå gjennom hva jeg faktisk hadde.

  Jeg endte opp med ris, fiskepudding stekt i terninger og hvitsaus. Det var det jeg hadde så da lagde jeg det. Spises med karri på. Er blitt en favoritt hos mine barn i alle fall. I dag har jeg eksperimentert litt til siden jeg hadde en halv kjøttdeig som jeg måtte bruke opp før den ble ødelagt. Hadde virkelig ikke lyst på gryterett da det er bare en gryterett jeg kan spise. Så da fant jeg ut at spaghetti, hvitsaus med ost og kjøttdeig. Ja det måtte prøves. Blir jo nesten som en spinnoff av pasta carbonara.  Jeg tenker litt som så at under krigen så måtte vi nordmenn ty til mye rart å spise. Å samme i mange andre land så er det veldig utradisjonelle matretter fordi det rett og slett ikke finnes penger til annet. Eller til og med at det ikke finnes så mye annen mat å velge i uansett om man har penger eller ikke. Så hvorfor ikke eksperimentere?

  • Har du noen rare matretter?
  Signatur
 • ♡ Tutorial ♡ Matt dagsminke  Så da fant jeg ut at jeg skulle dele denne her. Sånn selv om den er på engelsk. Jeg tenker de aller fleste kan jo engelsk så hvorfor ikke. Det blir så mye stress for meg enn så lenge å skulle lage videoer på både norsk og engelsk. Så jeg tenker at i alle fall for nå så kommer jeg til å legge ut de som jeg lager her selv om de er engelsk. Håper dere liker det =)

   

  Signatur
 • Reginedagan 2014 - Eventyrsti  Her kommer endelig siste videoen fra Reginedagan 2014. Dette er fra eventyrstien som jeg var med på =) Kjempemorsomt =)

   

  Meg som Askeladden.

  Signatur
 • Robin Williams borte =(  En stor stor mann har pakket bort sminkesakene for siste gang. Er rett og slett i sjokk her jeg sitter å leser at Robin Williams er død. Selvmord tror de. Slik en forpint sjel han måtte ha hatt for å ende sitt eget liv slik.

  Tenker på det at me all den latteren han gav til andre var det kanskje lite latter igjen. Hvilke tanker som har gått igjennom hans hode i siste stund vet vi ikke, men noe vondt må det ha vært.

  Må si det er litt rart å se hele facebook fylles med meldinger om hans død. Han var så elsket, men må alikevell ha vært så alene. En hel verden har mistet en fantastisk mann som vi alle kommer til å huske for evig tid. Her i huset blir det nok Robin Williams maraton i helgen. Så skal jeg dele latteren med min datter. For jeg tror ikke han hadde ønsket at alle skulle gråte over ham.

  Sov godt du flotte, flotte mann. Håper dine kvaler er stille nå. Nå kan du få mine som er gått bort til å le hver dag =)

  Signatur
 • ❤️ Mat ❤️ Lilli's klementin og sitron kylling!  Tenkte at jeg skulle dele en liten oppskrift med dere i dag. Dette var en som jeg kastet i hop rundt juletider ett år. Vi var så himla lei av julemat og ville ha noe annet. Så da fant jeg ut at jeg skulle bruke klementin til noe siden vi hadde så mye.

  Du trenger:

  Stekepose
  4 klementiner
  1 sitron
  ca 0,5 dl olje (jeg brukte soyaolje, men har også brukt olivenolje)
  Kyllingfilet (ca 1 filet per person)
  salt
  pepper
  ris
  mel
  melk

  Ta stekeposen og ha i oljen og så kyllingfiletene. Ta saften av 3 klementiner og en halv sitron å tøm i stekeposen. Skjær siste klementinen og den halve sitronen i båter (skallfrie=P ) og ha i. Ha så over litt salt og pepper. Rist blandingen litt rundt oppi posen slik at den kommer over alt på kyllingen. Steng stekeposen, legg den i en form og midt i ovnen på 185 grader i ca 1 time.
  Når kyllingen er ferdig i ovnen ta ut formen å la det hele hvile en stund mens du setter på ris og ordner hvitsausbase. Ta så ut kyllingen av posen og sil vesken over i sausen. Bruk melk til å spe ut mer til en fin sauskonsistens. Om sausen kjennes for syrlig ut kan man ha litt sukker i men ikke mye, denne sausen skal være syrlig.
  Skjær filetene opp i tykke skiver å brun de lett på stekepannen, ha deretter kyllingen over i sausen å la dette kose seg mens risen koker ferdig.  Serveres gjerne med salat.

  Signatur
 • Når verden raser...  gjennom hode. Som ett damplokomotiv presset til det ytterste. Eller ett F16 som akkurat har gått gjennom lydmuren. Når det knyter seg i brystet. Når magen slår koldbøtte og kjennes ut som den er på tur opp. Når tårene treffer hodeputen om kvelden. Når det rett og slett blir for mye. Da skulle man hatt en venn. En som lyttet og forsto uten å dømme. En som seg selv. For da vet den akkurat hvordan du har det. En venn man kan gråte hos uten at det føles dumt. En man kan stole på at tingene blir der. En som kan lytte til intime og ikke intime detaljer uten at det føles helt feil å fortelle de. En ekte venn som er der for å holde hode ditt over vannet når det er for tungt å holde det oppe selv. En som kan le sammen med deg når noe er morsomt eller gråte sammen med deg når noe er trist. En som bare vet å være der.

  Jeg savner en venn.
  Signatur
 • ❤️ Fotomorro ❤️ Trampolina og prinsessa  I dag har vi hatt litt fotomorro i mellom regnskyllene =P Lille prinsessa og trampolina er en fin og morsom kombinasjon for en som liker å ta bilder. Jeg bare elsker å ta bilder av mennesker og skulle gjerne gjort det mer. Men enn så lenge så får lille prinsessa stille som modell for mamma =) Var virkelig lettere sagt enn gjort å ta bilder av en turbo prinsesse i fart, men vi fikk da til noe =) Her kommer ett knippe bilder fra vår lille fotoshoot =)
  Uklart bilde men viste så veldig godt hvilken glede lille prinsessa har av å få leke på trampolina =)  Bare yderst pitte litt statisk =P

  Dette var kjempemorsomt for både fotograf og prinsesse.

  Signatur
 • Akvariepia slår til igjen...(Obs mange bilder =P)  Jeg liker akvarie mitt. Jeg liker det enda bedre nå. Det er så fint å se på fiskene som svømmer og vannet som bobler. Man blir rolig av slikt. Min stoooore akvariedrøm er ett stort saltvannsakvarie. Og kanskje en vakker dag får jeg også den drømmen oppfylt. Men nå trives jeg godt med mitt lille ferskvannsakvarie. Selv om jeg veldig gjerne skulle hatt det nede i stua å ikke på loftgangen. Men den gang ei, her er ikke strøm nok til slikt. Men her er noen bilder av karret nå =)

   

  Fine karret. Slangene skal skjules, men midlertidig får de bare ligge der =P

  Platyene mine, i alle fall noen av de.

  Vår lille skjelettfrøken som sitter å bobler og koser seg. Skjørtet løfter seg.

  Vår kjære hippiebuss som har bobler til eksos. Bare simpelten elsker denne.

  Ene av våre to zebra botia. Disse ble meg fortalt at de var skjøre fisk som døde fort. Men disse har overlevd det aller meste.

  En av våre 4 siamesiske algespisere. Disse har virkelig gjort rent bord i karret sammen med en pleco og 3 military helmet snegler.

  En av to platy i denne fargen. Dette hannen =)

  Den gamleste og største av platydamene. Har denne, 3 ganske store av hennes barn og en liten av hennes. Alle i samme fargene med noe i blandet sort.

  To av de søte små guppyene som vi har nå. Ble 4 hunner og en han guppy. Så nå håper jeg på babyer på både dem og platyene =)

  • Har du akvarium?
  • Har du dyr? Hvilke?
  Signatur
 • Ett være eller ikke være  I dagens samfunn er det å være perfekt blitt ett være eller ikke være for de aller fleste unge jenter og tildels også de eldre. Det er blitt slik at har man ikke siste mote å følger det siste av det siste innenfor hår, sminke og klær ja da er man gårdagens nyheter. Dette er en trist trend som ødelegger så utrolig mange jenter. Det dukker opp forum på forum hvor jenter kan dele ting med andre jenter. Og en trend inne på disse forumene er å lete etter alt som er feil hos andre.

  Det snakkes om de styggeste hårfrisyrene, den styggeste sminken, kroppshår og så mye mye mer. Det er rett og slett trist å sitte å se på hvor mange som slenger ut så mye dritt. De viser rett og slett at de ikke kan tenke på noen andre enn seg selv. Hvorfor sier jeg det? Jo fordi hadde de tenkt på noen andre enn seg selv så hadde de ikke skrevet slike ting. Da hadde de tenkt på den jenta som sitter der med en hårfrisyre som de ikke liker. Den jenta som etter å ha lest at noen hater hårfrisyren hennes tenker at hun aldri kan bli god nok.

  Hvorfor er det slik at man skal fremheve å snakke om alle de negative tingene? Hvorfor kan man ikke finne positive ting. Er det så veldig vanskelig å bare ikke bry seg om hva som er mote. Godta alle mennesker for hvem de er ikke hvordan de ser ut.

  Jeg har selv fått høre ved flere anledninger at undercut er så 2011. Hva katten betyr det??? At noen mener at undercut er ut betyr jo ikke at det tilhører ett annet årstall. Det betyr bare det at de som velger en undercut er unike. De velger noe som de selv liker, ikke noe som verden mener de skal like. Jeg var med på ett moteshow her for en stund siden. Ett moteshow som Storm Pedersen hadde regi på. Der fikk jeg høre fra frisører at jeg var så kul på håret. Og at hun hadde vurdert å gjøre det samme.

  Jeg sier som så vær stolt av å være deg selv. Mote og hva som er inn er ikke alt her i verden. Det er vi som individuelle mennesker som er alt her i verden. Det hadde blitt bra grått og kjedelig om alle skulle hatt den samme hårfrisyren, brukt den samme sminken og de samme klærne. Vær sterk og vær stolt. For du er den unike.

  Signatur
 • Endelig litt mønster =)  Så her sitter vi da. Jeg og lille prinsessa. Vi sitter egentlig litt "værfast" siden jeg ikke har så veldig lyst til å kjøre rundt på los spetaklos før gubbesnubben har fått fikset den. Så da bruker vi dagene til sløving =P Sånn helt egentlig burde jeg kanskje stått med hode i skittentøyet å fått vasket litt. Meeeeen jeg tenker det stikker jo ikke av... hehe Så da koser jeg meg heller sammen med lille prinsessa og litt strikking. Også prinsessa mi har begynt å interessere seg for strikkingen. Så i dag har jeg laget henne ett eget strikketøy som hun kan leke seg med når hun sitter her sammen med meg.

  Fikset først ett med bomullsgarn og en rundpinne men det ble nok litt vel glatt. Så da fant jeg heller ett gammelt nøste med superwash garn og to pinner. Enn så lenge så er det bare tulling med strikketøyet, men jeg ser jo tydelig at hun synes det er morsomt at mamma lar henne få lov. Hun sier titt og ofte "Æg å krekk" noe som oversettes til jeg å strikke. Er så søt der hun sitter =)

  Nå er endelig mor selv kommet over den kjedelige delen av bolen. Nå er jeg begynt på mønster. Så da går det fremover med genseren til gubbesnubben. Sånn sett bort fra det faktum at jeg må kjøpe mer garn =P Jeg har virkelig blingset på hvor mye garn jeg måtte ha så nå sitter jeg her å venter på at sparkjøp skal få inn den fargen igjen. Håper da virkelig at den kommer inn igjen før det blir vinter =P Men jeg har jo en 3-4 andre prosjekter gående samtidig så jeg blir aldri fri for handarbeid =P  Slik ser det ut så langt. Er kommet så langt at nå er det traktorene som skal strikkes inn. Det gleder jeg meg masse til. Blir noe nytt for meg =P Så håper jeg jo at gubbesnubben skal bli strålende fornøyd med resultatet =) Men nå skal jeg krype tilbake i kroken min med lille prinsessa på fanget å bare kose meg.

  Her har dere ett bilde av strikkeprinsessa mi =)

  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits