Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Eleni og Chris Hudpleierutine kveld =)Signatur
 • Hva er vi redd for?  Sitter igjen her å tenker på hva skal vi egentlig være redde for?

  Jeg jobber i en bransje hvor vi over tid har sett at våre produkter kommer ut til forbrukerne via parallellimport. Nå begynner noen også å komme med behandlinger f.eks i form av øyenbrynsforming på steder som dette ikke har vært tidligere. Å vi sitter her å er redde for våre arbeidsplasser. For at ikke vi skal holde mål å at vi skal bli taperne i det lange løpet.

  Men hvorfor er vi så redde?

  Er vi ikke gode nok? Jo tenk det er vi. Å vi må begynne å stole på at vi kan det vi gjør. Vi kan hår å vi kan hodebunn. Vi må stole på at også forbrukerne vet at det er vi som har utdannelsen til de tingene vi gjør. At det er oss de kommer til om uhellet er ute. Fordi vi kan gi de rådene de trenger. Vi kan veillede for at dette ikke skal skje igjen å ikke minst vi kan redde håret (i alle fall i de fleste tilfeller)

  Jeg er så ufattelig heldig at jeg jobber innenfor en kjede hvor utviklingen er stor. Vi utvider oss. Vi sprer vingene våre å vi skaper noe mer. Så langt har vi fått eget merke innenfor shampoo, balsam, leave-in behandling. Vi har fått styling innenfor samme merke å ikke minst vi har fått hudpleie.

  Våre produkter er utviklet til oss. De er laget av skandinaviske ingredienser å de har vært en gamechanger for både hud, hår og hodebunn for meg. Jeg elsker å være med på denne reisen å jeg deler så mye jeg kan av den kunnskapen jeg fanger opp. Jeg elsker å snakke om produktene våre fordi jeg virkelig føler at de er unike. Jeg snakker ikke til deg om de kun for å selge de, jeg snakker til deg om de fordi jeg faktisk brenner for de.

  Jeg gleder meg til å se fortsettelsen.

   

  Så til alle dere frisører der ute som er redd parallellimporten å det at våre behandlinger kommer inn på flere arenaer. STOL på dere selv, STOL på kunnskapen dere har. Å føler dere at dere kommer til kort på kunnskap så let den opp. Lær mest mulig. Finn det merket som dere virkelig brenner for. Å del det fordi det betyr noe.

  Signatur
 • Les mer i arkivet Juli 2017 Juni 2017 November 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  Juli 2017 Juni 2017 November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Eleni og Chris Hudpleierutine kveld =) Hva er vi redd for? Når livet tar en u-sving?

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits