Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Beklager...Jeg beklager mye stilletid herfra. Er mange tanker jeg gjør meg i disse dager. I går var det nemlig bare 14 dager igjen til jeg har kofferten ferdigpakket og vender snuten mot Tromsø. 14 dager til jeg skal starte en utdannelse som jeg både gleder meg til og gruer meg til. Det er så mange tanker som jeg tenker om det jeg skal igjennom. Her sitter jeg liksom på kanten av skolestart i en alder av 34 år. Det er skremmende det skal jeg si. For dette valget tenkte jeg på den dagen jeg vurderte hva jeg skulle bli som ungdom. Men jeg fant meg ikke god nok til det. 

Så da sitter jeg altså her nå å tenker på hvorfor skulle jeg liksom være blitt god nok til det nå. Joda jeg har jo noen fler å over baken men gjør det meg noe bedre? I alle fall har jeg ett håp om at det gjør det. Jeg håper at jeg ikke tryner denne gangen også. For da vet jeg liksom ikke mer hvilken vei som er min. Jeg skryter ofte av hvor sterk jeg er på bakgrunn av de tingene jeg har gått igjennom. Men innimellom innser jeg at jeg er nok ikke så sterk som jeg tror. Ikke på alle punkt i alle fall. Men hvem er vel det. Redsel eller i mitt tilfelle angst er i alle fall en av mine svakheter.

Kan jeg faktisk bli frisør? Vil jeg lykkes? Får jeg lærlingplass? Vil jeg kunne finne ro? Gi mine barn en sikker fremtid?

Det er liksom bare noen av de tingene som løper gjennom hjernen min for tiden. Det er så mange usikre momenter i en slik omveltning i en persons liv. Men spør meg om jeg angrer. For det gjør jeg ikke. Dette er noe som jeg virkelig ønsker. Jeg finner ofte meg selv i å se på andre mennesker å tenke jeg skulle ønske jeg fikk hjelpe deg med ditt hår. Eller tenke med meg selv at dette ville kanskje kledd deg i henhold til både hår fasong, hårfarge og sminke. Er nok en av de tingene som kommer med en interesse av hår og sminke.

Kanskje er det akkurat de tingene som gjør at jeg vet at jeg ikke kommer til å angre. Kanskje er det akkurat det som gjør at jeg vil klare meg. Men fremdeles så løper spørsmålene i hodet mitt. Det blir liksom aldri stille. Men en ting som ofte hjelper for meg er å skrive om det. Selv om jeg liksom ikke blir ferdig med det så får det liksom noe som jeg kan se tilbake på å tenke hmmm kanskje det blir litt bedre dag for dag.

I dag betalte jeg faktisk regningen på utstyrspakken til skolestart. Ting blir mer og mer endelig. Så får tiden vise om Tromsø tar imot meg. Eller om jeg enda er for spesiell.Første "yrkes"skaden, var ikke så vondt som jeg trodde =P

Signatur
 • Min Olaplex rutine =)  Her kommer en liten video med min Olaplex rutine. Jeg er bare så himla frelst over Olaplex. Det funker som bare det, håret mitt elsker meg igjen. Så da fant jeg ut at jeg skulle legge ut en video med hvordan jeg bruker Olaplex nr 3. =) I tillegg kommer en liten julivlog. Den er ikke stor fordi det bare ble en slik dag =) Men litt ble det da. 

  Antrekket i vloggen er:

  Bukse: Nelly.com
  Topp: Vet dessverre ikke lengre =P
  Sko: Shoeday
  Smykke og ørepynt: shopmissa.com

   

   

  Signatur
 • Ikke mye futt da gitt =P  Signatur
 • Juli vlog dag 12 =) En fin dag.  Signatur
 • Juli dag 11 =) Ut å spise på restaurant =)  Bestemte meg for å klippe håret til gullgutten å ta hele familien med ut å spise. Ikke noe fancy spisested men helt perfekt for oss. Å jaggu fikk jeg ikke glutenfri mat også =) Så lykkelig over at mine kjære kebabtallerken er mulig å få glutenfri =)

  Men her kommer dagens video =)

  Signatur
 • En ny dag i juli =)  Enda en julidag er forbi og flyttedagen nærmer seg mer og mer. Håper virkelig at jeg ikke blir gal før den tid. Er så spent, å så redd å så gleder meg så. Det er skummelt og spennende dette. Er spent på hva Tromsø har å by på for meg den lille tiden jeg skal bo der. Spent på om jeg blir alene. Hvor alt vil være skole, lesing, soving eller om man kanskje får en person å snakke med. Kanskje en sjelden tur på kafe? Hvem vet. Tiden vil vise.

  Men nå til dagens video =)

  Signatur
 • Jippi litt ferietid =)  Signatur
 • Vlog dag 8 =) Sol sol sol =)  Gårdagen ble det ikke noe vlog. Jeg var rett og slett ikke i form til det. Så da tok jeg heller en sabbat =) Men skal kompensere for det med å heller vlogge i august også. Sånn siden jeg flytter til Tromsø i 5 måneder. Skremmende ja. Spennende ja.

  Signatur
 • Juli vlogging - Dag 6 Sykehusbesøk å litt shopping =)  Ikke en så fantastisk dag i dag nei. Dette gjør jeg ikke igjen det er bare sikkert og vist. Nå er det bare å vente på prøvesvarene på både biopsien og blodprøven. Om jeg har lav jernprosent igjen så skal jeg inn å få en ny jerninfusjon. Spent på svarene på prøvene. Da de sjekket meg sist for cøliakien så hadde jeg en grad 3 av ødeleggelse i tarmen. Så det blir veldig spennede å se hvor mye det er endret.

  Signatur
 • Vloggig i juli - dag 6 =)  Signatur
 • Litt jabbing!  I dag ble nok vloggen min noe kjedelig. Fikk noe jeg måtte gjøre som ikke var vlogbart. Men litt jabbing måtte til :P

  Signatur
 • En liten sminkevideo som pluss i dag =)  Signatur
 • Dag 3 i Juli - Nytt hår =)  Da ble håret frisket opp til sommeren. Det blir nok siste turen til min frisør for å fikse håret før jeg tar på letten til Tromsø. Kjenner at nå begynner det virkelig å merkes i maven at jeg skal flytte bort i 5 måneder. Men heldigvis så har vi jo skype å slikt. Så det kommer nok til å gå bra. Ja å så har jeg jo fått meg plass å bo, MED parkering. Så da får jeg Skjønnhetsbussen med meg oppover. Dermed blir det lettere for meg å kunne kjøre hjem når vi har frihelger. Hadde også min aller første "yrkes"skade da jeg ga gubbesnubben en liten klipp før har skulle på jobb igjen =P Det var faktisk overraskende lite vondt. Blir nok mange av den sorten.

  Men kan enda si med hånden på hjertet at jeg sitter ofte å tenker på om jeg virkelig klarer dette. Føler at jeg har funnet hyllen jeg hører hjemme på men samtidig er det denne evindelige redselen for å feile som skriker i hodet mitt. Enn så lenge så klarer jeg å bare skyve den til side, men den er der. Men jeg prøver å tenke som så at nå har jeg funnet ett yrke der jeg får være kreativ, jeg får treffe mennesker og ikke minst jeg har jo hatt en så fantastisk tid på Saxus. Det har gitt meg så mye.

  Vel nok om det, her er dagens vlog.

  Slenger også med ett lite instagrambilde av første "yrkes"skaden =P  Signatur
 • Dag 2 i Juli - Brødbaking!  Eller i alle fall ett forsøk på å bake brød. Glutenfritt sådan. Ble godt, best om jeg har det i brødristeren først. Men dette brødet ble i alle fall høyt og ikke en tung liten klump. Men mer forskning må nok utføres etterhvert :P Er jo så sta at jeg må gjøre ting selv...hehehe

  Vel nå skal jeg ta å se litt film sammen med gubbesnubben før har drar på jobb igjen i morgen. Så kos dere med vloggen min =)

  Signatur
 • Første vlog i juli og storstilt utpakking!  Her kommer da endelig første vlog i juli. Har som sagt tenkt å vlogge hver eneste dag i hele juli, videoene vil vel og merke komme på youtube først dagen etter da jeg trenger å sette dem sammen å slikt. Og etterhvert lærer jeg meg kanskje mer å bruke min nye kompis slik at redigeringen blir bedre. Tiden vil vise.

  Her har dere i alle fall første juli vloggen =)

   

  Og i dag har jeg også prøvd meg på #thepowerofmakeup vel i alle fall en forsiktig variant :) Det var morsomt selv om jeg ikke er av de som blir totalforandret av sminke. Men jeg tenker som så at hvorfor skal det være ett mål å bli totalforandret? Jeg liker heller at jeg kan fremheve de tingene som jeg liker ved ansiktet mitt.

  Her har dere mitt forsøk =P  Som dere ser så løfter sminken øynene mine. Jeg har dyptsittende nedadvendende øyne. Og for meg er det mange forskjellige ting som jeg bare ikke kan gjøre med min øyenform. Men jeg leker meg hele tiden med å prøve å finne ting jeg kan gjøre. Og sier meg rimelig fornøyd med hvor langt jeg er kommet. Jeg har lært alt via youtube eller prøving og feiling. Og for ikke så lenge siden var jeg så ekstremt heldig at jeg fikk sminke en brud og hennes 3 forlovere. Det var noe som var helt utrolig morsomt.

  Her har dere de alle fire =)  De var alle så vakre. Og flinke Marita ordnet håret til bruden blant annet =) Det ble en dag jeg ikke kommer til å glemme på lenge lenge. Og det fikk meg til å glede meg mer og mer til jeg skal få lære mer om hår. En vakker dag er det jeg som ordner bruden på håret og sminker henne.

  Men nå skal jeg ordne litt mer brød :P

  Signatur
 • En liten swap fra Skottland =)  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits