Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Fantastisk Vglista show =)Tenkte siden vi var så heldige å ha problemer med publisering av innlegg fra selve Vglista nå når den var på Sortland så tar jeg en liten instagram oppdatering fra de siste ukene. Disse ukene har fylt hjertet mitt med så sinnsykt mye gode følelser. Selvtilliten min har vokst sikkert til det dobbelte. Og jeg er bare virkelig blitt mer og mer stolt over å være fra denne fantastiske regionen. Besterålen er og blir besterålen. Vi er bare fantastiske alle sammen. Tenk bare EN plass hadde fler tilskuere til Vglista, nemlig Oslo. Lille vakre Sortland slo alle andre med sine 13 000 tilskuere. Vi rocker!!!

Har disse ukene fått oppleve å få oppfylt noen av mine drømmer som jeg har hatt helt siden barndommen. Jeg fikk ta sminkekurs at Storm Pedersen (dessverre ble det ikke noen filming derfra. Men planlegger en liten overraskelse med inspirasjon fra kurset =P ) og jeg har fått prøve på med modellskoene. Noe som virkelig falt i smak. Jeg hadde en drøm som liten pike om å bli modell. Men dessverre ble lille jeg bare hele 1,64 på strømpelesten så den drømmen så jeg langt etter. Når har jeg i alle fall fått gjort det en gang i livet. Og jeg følte meg som en superkvinne der jeg gikk på catwalken stylet og sminket av Storm Pedersen.

Jeg har også vært tøff nok til å bli med på noe som heter eventyrsti under Reginedagan. Dette fikk vi filmet så det kommer en film fra den også =) Men det var så kjempemorsomt. Noe jeg virkelig kommer til å prøve å få være med på flere ganger. Er godt å få være med på å gi noe tilbake.

En annen ting som jeg har fått gjøre er å se noen av mine idoler live. Jeg har fått se og høre Omer Bhatti og ikke minst selveste Sivert Høyem. Det er nesten så man står der med tårer i øynene å ser på når man opplever slike ting. Jeg kommer til å leve i mange år på dette. Jeg har også fått lov til å dele denne opplevelsen med mine to hjertestener. Lille prinsessa har rocka og ropt så hun var helt utslått når vi endelig kom hjem. Tror nok uten å overdrive at hun var en av de som rocket mest. Prinsen har fått oppleve noe kjempestort som han kan ta med seg på sin vei. Han har sugd til seg av inntrykk og jeg regner med at hans stefar kommer til å få fult referat når de sees neste gang =P

Vel nok snakk =P Her kommer litt instagrambilder fra ukene som har gått =P

 

 

 

 

 

Som dere kanskje kan se så har det vært noen innholdsrike uker. Og jeg og mine har virkelig hatt det helt supert. Nå blir det rolige dager fremover og vi skal hente oss inn igjen til skolestart. Og kanskje blir det også barnehagestart på lille prinsessa. Tiden vil vise =)

Signatur
 • Kode til Nelly =)  Tenkte bare jeg skulle komme på å dele en kode til Nelly.com

  Med denne koden får du 15% på hele sortimentet om du handler for over 800 kroner =)
  Koden er SUMMERFIX så nå er det bare å shoppe å nyte =P
  Signatur
 • Endelig =)  Da var endelig den redigerte videoen klar =) Tok litt lengre enn jeg hadde tenkt siden vi ikke var hjemme før over halv ett i natt. Men nå er den i alle fall klar og kan sees. Så håper jeg at dere liker den =)

   

  Her er litt bilder av sminken min også bare som en liten topping =P  Det var altså bare så sinnsykt kult alt som vi fikk være med på. Jeg simpelten elsker sminken =)  Mine små blå ble veldig mye mer blå synes jeg =)  Ett litt morsomt bilde som jeg bare måtte dele selv om det ble uklart. En sliten "modell" =P

  Signatur
 • Video fra moteshowet.  Da har jeg dessverre måttet ta ned videoen fra moteshowet for en stund. Den må redigeres for å ta bort noe men skal få gjort det i morgen. Så skal jeg dele den redigerte når jeg er ferdig. =)

  Signatur
 • Reginedagan 2014 - Video fra moteshowet  Her kommer endelig videoen fra showet. Å gjett om det var rått. Over 300 mennesker satt i salen å så på oss som gikk. Klærne, håret og sminken gjorde oss til rockestjerner og vi gjorde vårt beste for å rocke hele salen. Eller ta salen med storm som jeg fikk vite at jeg hadde gjort =) Det varmer godt å få til =)

  Nå håper jeg at dere liker showet. Skulle gjerne gjort slikt hver dag jeg =P For dette ga virkelig mersmak. Selv med alle de timene bak scenen. =)
  Moteshow, Video, Fantastisk, Hår, Sminke, Styling,
  Signatur
 • Reginedagan 2014 - Åpning  Åpningen av Reginedagan 2014. Åpningen av disse fantastiske dagene starter alltid på samme plass. Nede på museet på Steine i Bø. Og avsluttningen skjer på samme plass. Åpningsdagen glimret til med ett helt fantastisk vær som alle kunne nyte ute i det fri.

   

  Så håper jeg at dere kommer tilbake i morgen for å se videoen fra moteshowet =)

  Reginedagan, Bø, Vesterålen, Nordland, Fantastisk,
  Signatur
 • Reginedagan 2014 - Moteshow  Da var moteshowet over og jeg sitter igjen med ti tusen millioner inntrykk. FYTTI FUDGE dette kunne jeg gjort hver dag om så. Dette var bare så råkult. Selveste Storm Pedersen sminket meg og jeg må si jeg kjente meg som "a million bucks" med sminken som Storm la og håret som damene på TipTop fikset. Jeg er bare så sinnsykt fornøyd. Å sitter her med ett stort glis om munnen. Dette kommer jeg til å leve på i mange år fremover.


  Hadde meg ett angstanfall bare noen minutter før vi skulle opp på catwalken. Men litt frisk luft og alenetid fikset biffen og jeg var straks klar til dyst igjen. Å må si det var bare det sinnsyke adrenalinrushet å gå den catwalken. Første runden så jeg nok kjempe konsentrert ut men da jeg gikk runde nummer to så var jeg blitt noe varm i trøya å turte mer


  Jeg må også si at det var så fantastisk å sitte i stolen å bli sminket av Storm. Man fant fort en fortrolig i den fantastiske mannen han er. Var godt å kjenne på det at man satt ikke der helt alene i angsten sin, noen forsto deg at det var tungt. Å det var så godt å se at han har beina så godt plantet på jorda. Blir bare mer og mer fasinert av det han gjør og den han er. Har beundret han for hvem han er siden ungdomsskolen. Men i den tiden var jeg bare hviskeren i gangen. Jeg stakk aldri hodet mitt noe langt frem. Men jeg oppfattet desto mer. Jeg var nemlig den som i smug betraktet og beundret alle de som var så sterke i hvem de var


  De som jeg gjerne ville være. Og Storm var en av disse. En slik person som man kunne beundre i timesvis uten å bli lei. Hadde mange slike gjennom hele ungdomsskolen. Mye godt var det nok at jeg selv ble så kuet av mine mobbere at jeg søkte litt trøst i det at de andre var så flotte. Så sterke! Jeg drømte meg nok bort i at jeg ville være dem. Bare sånn for en liten stund.

  Men i dag kjenner jeg godt på det at jeg er så himla glad for at jeg er blitt meg. At jeg har gått igjennom det jeg har gjort. For det har formet meg til den DAMA som jeg er i dag. Og jeg er jaggu god nok akkurat som jeg er. Jeg kan hvis jeg vil, det er altså bare bra sikkert. Men nok om det for denne gang, her kommer noen bilder fra "behind the scenes" fra moteshowet. Enjoy, for det gjorde jeg og de 300+ menneskene som kom å så på!!!  Snille Øystein tok ett bilde for meg mens jeg satt i "frisørstolen" (les. rød plaststol =P) Men man tager hva man haver. Å bra ble det så da spiller ikke stolen noen rolle =P  Fra bak scenen. En helt fantastisk dag =P  Litt av klærne som Storm hadde fått lånt til showet. Ble mange timer bak scenen hele 9 timer for en catwalk som tok noe slikt som 15 minutter på oss alle sammen =P  Her ser dere scenen vi gikk på. Var et sinnsykt rush å gå der foran over 300 mennesker =P  Gjengen klare til dyst. Både modeller og servitører. Det ble ett forrykende show fra ende til annen.  Det fantastiske teamet fra TipTop på Sortland og makeupartisten Storm og assistent Lisa som var så kjempeflink å gjorde kull til gull i løpet av bare timer.  Den fantastiske Storm Pedersen. Han er en helt fabulous fyr som virkelig har beina godt plantet på jorden. Kjenner enda at jeg er starstruck =P

  I morgen kommer videoen fra selve showet, så om dere vil se det så må dere følge med i morgen. For jeg har ikke internett daglig så jeg får ikke delt så mye =P Men regner med at rundt 12 i morgen så er det innlegget oppe å går. =)

  Moteshow, Bø, Reginedagan, 2014, Vesterålen, Nordland, Fantastisk,
  Signatur
 • Klart til dyst.  Da satt jeg i Bøhallen og er klar til dyst. Snart er hår og makeup lagt. Gleder og gruer meg noe gruelig... Men kjenner jeg er stolt av meg selv allerede. Tenk jeg gjør dette. Sånn egentlig helt alene da det ikke er noen av mine her.

  Har med strikketøyet slik at jeg har noe å gjøre mens jeg venter. Blir mye venting. Kommer forresten ett helt innlegg fra behind the scenes i morgen tror jeg. Å skal også prøve å få filmet showet.

  Meg uten sminke og med vilt hår. Hehe

  Signatur
 • En fantastisk dag.  Bildet er etter at jeg sminket meg selv på sminkekurset som Storm Pedersen hadde. Og for første gang har jeg klart å bruke kajal. Stolt som en høne. ??

  Signatur
 • Postkasse fugl...  I går dro vi på campingvogna å skal være i over en uke. Koser meg som bare det her. Deilig å komme litt bort. Men fant noen små bråkete venner som ble veeeldig stille da mitt "vakre" åsyn viste seg for dem. Tror de må være postkasse fugl. ??

  Signatur
 • Stimulash Fusion oppdatering.  Har ikke vært noe flink til å få lagt ut denne oppdateringen =P Men her kommer den endelig. Å må si jeg er sinnsykt fornøyd. Jeg har fått lange flotte vipper. Så om du har tenkt deg til å prøve noe for å få lengre vipper så kan jeg virkelig anbefale Stimulash Fusion. Den koster litt men den varer kjempelenge. Jeg var så heldig å fikk min i gave fra min kjære mamma å jeg vet at hun har brukt sin i ett år nå hver dag å det er ikke tomt. Så den varer =P  Her har dere før jeg begynte med Stimulash Fusion. Ikke så mye å skryte av =P

  Her har vi etter ca 3-4 uker. Er ikke så mye endring på vippene.

  Å her har vi vippene mine nå, er nok noe slikt som 8-9 uker siden jeg startet med Stimulash Fusion. Men jeg har hatt disse lange vippene i ett par uker nå så etter en 6-7 uker så jeg virkelig resultater. Lange å fyldige. Det er nesten litt vanskelig å ha så lange vipper for jeg får jo maskara på øyenbrynsbeinet =P

  Signatur
 • Dagene som bare går å går...  Så var gubbesnubben dratt på jobb igjen å jeg er alene med prinsen og lille prinsessa. Dagene de bare går liksom. Det skjer ikke så mye interessant her hos oss. Ikke før neste uke... Gleder meg så til neste uke. Da forflytter vi oss til campingvogna å skal være der en hel uke. For da er nemlig Reginedagan hjemme i Bø. Det blir så spennende =)

  Men nå når jeg har en uke uten at så mye skjer så har jeg handlet litt garn på salg. De hadde nemlig salg på Safran på Sortland når vi var der så da kjøpte jeg meg tre nøster som skal bli til kopptuer =) Liker godt å ha hjemmelagde fine kopptuer å bruke. De frisker opp i ett ellers kjedelig kjøkken og gjør vaskejobben i alle fall litt bedre med sitt pene utseende =)

  Jeg har allerede lagt opp å begynt på en kopptue. Designet er laget av Bittamis Design og heter Bird Cherry. =) Den er så søt =) Og så har jeg lagt opp til å strikke en kjole til lille prinsessa =P Må få brukt opp litt av alt garnet som jeg har liggende =P

  Signatur
 • Shoppingdama på nye eventyr...  Hadde litt småting som jeg måtte få handlet så da ble jeg til shoppingdama igjen for en liten stund. Er så lykkelig over at man kan finne billige ting slik at man ikke trenger bruke en formue. Men må man så må man. Jojo jeg hadde nok overlevd uten men jeg tenker akkurat nå har vi litt penger så da kan jeg bruke litt. Vi prøver å spare litt også. =P

  Tenkte jeg skulle prøve meg på litt rensing av huden innenfra. Hvem vet, kanskje det funker =P Teen var i alle fall veldig god =) Og så fant jeg jo en med 5 forskjellige smaker, så da får jeg testet ut om det er noen av de som kan bli en favoritt =P Kjøpt på helsekostbutikken i Sortland Storsenter.

  En liten børste til å skrubbe ryggen med. Da jeg var yngre kunne jeg vaske ryggen min uten noen som helst slags hjelpemiddel, men jeg har jo bare måtte innse at de dagene er vel forbi. Jeg trenger hjelpemidler nå =P Så da kjøpte vi denne, å nå håper jeg at den funker =P Europris kjøp =P  Neglefiler... Det er jo noe alle kvinner trenger er det ikke? Vel jeg trenger i alle fall. Og den gamle er noe utbrukt nå så da måtte jeg kjøpe noen nye. Disse fant jeg også på Europris til en fint overkommelig pris.

  Og jeg er nå snart i ferd med å bli skallete. I alle fall ser det slik ut med alle hårene jeg mister. Så da kjøpte jeg meg en slik børste for å forhindre å i alle fall miste mer hår på grunn av uregjerlige floker. Bare håper at jeg snart slutter å røyte slik at jeg får beholde resten av håret =P

  Og jeg fant også noen hårkliper hos Europris. 50 stykk til bare 20 kroner. Er nok ikke verdens beste kvalitet men vet du det bryr meg midt på leggen =P De funker jo i alle fall for en stund.

  Og sist men ikke minst så kjøpte jeg meg ny primer. Min gamle var helt tom så da ble det leting etter ny. Endte opp med å kjøpe denne for å prøve. Den kostet ikke så mye og den var rimelig lik i konsistens som min gamle så tenker at den funker fint jeg =)

  • Har du fått shoppe noe i det siste?
  Signatur
 • Campingvogn og høyt gress...  Flinkeste gubbesnubben min har snauet litt gress rundt campingvognen vår og rundt mamma og pappa's vogn også. Var litt høyt gress kan man si. Men nå er det klart til jeg forflytter meg og barna til vognen neste helg. Gleder meg som en liten unge. Reginedagan i år kommer til å bli noen drømmer som går i oppfyllelse for meg.

  Jeg har nemlig vært tøffere enn toget. =P Jeg har meldt meg på sminkekurs OG på moteshow =O Skremmende tanke. Men jeg tror jeg kan ha godt av det. Ta tyren (sosialangst) litt ved hornene =)

  Campingvognen vår. Ett lite krypinn som jeg er så inderlig glad i. Den har nok sett sine beste dager, men den er tett og den funker fint for oss 4. Vår lille hytte hjemme =) Denne var mamma og pappa sin, men vi arvet den da de gikk til innkjøp av ny. Den har en egen koselig atmosfære inne. Men den trenger litt rydding før jeg tar bilder inne =P

  Mamma og pappa's vogn. Litt som to hus tett i tett dette =) Bare det er campingvogner.

  Signatur
 • Fikset akvariet =)  I dag bestemte jeg meg for at nå skulle akvariet bli fikset. Har i ganske lang tid hatt ett aldri så lite algeproblem. =P Det har rett og slett vært veeeeldig fælt i karret. Men nå ser det mye bedre ut =) Dessverre glemte jeg helt av å ta ett før bilde, men jeg tok i alle fall bilde av det tomme karret og når vi hadde fått fikset det =)

  Her kan dere se litt av det grønne som sitter på midtstangen. Slik var all pynten og glasset også. I alle fall nesten så grønt å dekket.

  Slik ble det fine karret etter at vi var ferdige. Er såååå fornøyd nå ja. Grusen var så fin. Det ble bedre enn jeg hadde tenkt =P

  Signatur
 • Siste fra Instagram =)  En liten oppdatering fra Instagram igjen =P Har jo fått meg ny telefon også så da ble det litt leking med appene på den..hehehe

   

   

   

  Og så hadde jeg det litt morsomt med kamera mitt i går kveld. Liker å ta meg noen slike bare for skøy bilder, det lærer jeg av =)

  Signatur
 • Ingen rever igjen.  Her er det intet liv å finne. Her har man lukket å her har man låst. Vel kanskje ikke så veldig låst siden det jo var åpent. Vakkert var det, men også vemodig. Jeg liker å ta bilder av ting som kanskje ser litt ensomt ut, litt på dødens dørstokk. En rev og mink farm som ligger øde og forlatt. Utsatt for hærverk av de som fant det for godt.  Tomt og falleferdig står det der. Liksom litt til spot og spe.  Fra fordums tider. Noen hadde slått inn vinduet inn til kontoret og lagringsrom/kjølerrommet.  Gress, ugress og blomster baner sin vei tilbake til der hvor de tidligere var forvist fra. Lange tider uten liv viser at de finner sin vei gjennom sprekker og hull.  Dette bildet ble fort min favoritt fra denne foto tokten. Synes nesten det viser ensomheten som disse byggene nå står ovenfor. Tomheten som roper i dem.

  Signatur
 • Der trollene hører hjemme.  Jeg har en drøm, en vakker drøm. En drøm om skog, en drøm om liv. Jeg drømmer ikke om store troll, jeg drømmer om små. Som gjemmer seg bak granbuskene, bak steiner og under tuer. Jeg elsker å ta bilder av slike steder hvor jeg ser de for meg. Hvor jeg virkelig kan tenke meg at slike bor.

  Kan du se dem? De gjemmer seg der inne. Bak steinen der bak. Eller kanskje står de bak busken.


  Finner du noen? Jeg ser de jeg. Min fantasi kan ingen ta fra meg. Min drøm kan ingen drepe. Jeg ser at de står der inne å titter på meg. Lurer nok på hvilken skapning jeg er.
  En kolle til å holde fest på, en midsommersnatt kanskje. Bak granen der kan de gjemme seg. Titte frem mellom grenene.

  • Har du enda din fantasi?
  • Hva liker du å drømme og fantasere om?
  • Hva husker du at du fantaserte om som barn?
  Signatur
 • Acne-genseren ferdig =)  Da var Acne-genseren min ferdig. Med maaaasse garn igjen. Tenker nok at det kommer til å bli strikket noe til lille prinsessa av restene. For det var ett himla mykt garn. Så deilig. Oppskriften til denne finner du her =)
  #Acne-genser #Strikking #Rosa #Hvit
  Signatur
 • Hullstrikkgenser oppskrift!  Da har jeg sånn høvelig fått skriblet ned oppskriften på hullstrikkgenseren min. Håper at det hele blir forståelig, hvis det skulle være noe dere lurer på så bare rop ut så skal jeg svare så godt jeg kan. Oppdatert: En snill sjel gjorde meg obs på at jeg hadde glemt garn og pinnestørrelse så det er nå lagt til =P

  Hullstrikkgenser:

  Genser strikket i str S-M.
  Strikket i Babyull fra sparkjøp.

  Legg opp 204 masker. På pinne 3. Stikk 10 omganger vrangbord (2 rett, 2 vrang) Bytt til pinne 3,5.  Start så hullstrikk med forskyving av hullene slik:

  omgang 1: *2 rett sammen, ett kast* Gjenta *-* ut omgangen
  Omgang 2: Alle masker rett
  Omgang 3: *Ett kast, en maske løst av, stikk en og løft den løse over* Gjenta *-* ut omgangen
  Omgang 4: Alle masker rett.
  Gjenta disse 4 omgangene til ønsket lengde på bol.

  Arm:
  40 masker, 10 runder vrangbord 2 rett 2 vrang
      En runde rett med økning til 50 masker
      hullstrikk ca 4 cm (eller mål hvor ofte du må øke for å få 70 masker)
      øk (letteste er å øke på rettstrikk) 2 masker fortsett hullstrikk ca hver 4 cm gjenta dette til du har korrekt lengde
  Jeg økte 2 masker på en side annen hver økning, dette for å kunne fortsette hullstrikkingen slik at det ikke ble noen forskyvning.
  Før felling begynner er det viktig å skulle begynne på samme hull omgang på ermer og bol når du skal strikke neste hullomgang etter at alt er kommet over på en pinne.


  Raglanfelling:
  Fell ti masker under arm på både bol og ermer. Husk å fordele maskene mellom jevnt.
  Sett inn på en rundpinne strikk så 3 omganger uten felling. Start så fellingen, jeg har felt på hver rett omgang. Felte til jeg hadde 14 masker igjen der hvor ermene er og 46 foran og bak på bolen. Da byttet jeg til pinne nr 3 og strikket 20 omganger vrangbord.
  Signatur
 • Hodeløse høner og ville veps...  Hodeløse høner... De springer rundt uten mål eller mening. En slik opplevelse har jeg nettopp hatt.

  Jeg er ikke noe tilhenger av insekter. Spesielt ikke typen knott, mygg, veps, humle, bie, klegg og edderkopper for å nevne noen. Vel for bare stakkarslige minutter siden så måtte jeg stille i krig. Min motstander hadde vinger å utstyrt med våpen. Jeg stakkar stilte med ett tomt vannglass og ett ark. Ordene med blanke ark å fargestifter falt meg i hodet der jeg gikk på jakt med hode lavt å øynene på stilker.

  Barna ble sendt i sikkerhet i ett annet rom å jakten var ett faktum. Jeg hadde jo sett beistet for bare litt siden. Den hadde jo fløyet den veien jeg nå hadde øynene vendt. Men nei... Den var ingen plass å finne. Barna ble ropt inn igjen å jeg tenkte at slaget var vunnet. Gikk på kjøkkenet for å fikse to brødposer med vann som skulle henges i vinduet slik at kanskje flyvende torpedoer holdt seg frivillig på utsiden i etterkant.

  Gikk så til vinduet å skulle feste posen å der vill og gal kom beistet farende ut fra under gardinbrettet med mord i blikket. I forfjamselsen over å møte min fiende i så åpent terreng ble lille prinsessa veltet og prinsen ropt til. Han fikk klare beskjeder om å ta sin søster med seg i trygghet å la mamma ta opp jakten igjen. Jeg har stor tro på at i mitt forsøk på å verne om øynene mine så hadde jeg forvirret beistet som nå fløy rundt som en hodeløs høne oppunder takbjelkene.

  Jeg fikk glasset i høyre hånd og arket i min venstre å sto klar til angrep. Dukket unna ett hvert forsøk på angrep fra dette flyvende beistet. Så fant beistet ut at å sitte på en plante i vinduskarmen var en passende ting, sånn for å hente seg inn etter sjokket av å bomme på sin fiende tror jeg. Da så jeg mitt snitt. Jeg gikk til angrep med alt jeg hadde... Fikk låst beistet fast inne i glasset og etter mye om å men så fikk jeg lirket arket mellom vinduet å glasset med beistet trygt låst fast inne i glasset.

  Det var ett leven uten like inne i det glasset kan du tro. Jeg hadde ikke tenkt så veldig langt på hvordan jeg skulle kunne frakte dette beistet etter at jeg hadde fanget det. Siden papiret var mykt å bøyde seg om jeg forsøkte å flytte på det. Men til slutt fikk jeg lurt fingrene på plass å beistet satt i fella. Hva nå, tenkte vi sikkert begge to. Vel, noen morder er jeg ikke så jeg fikk lurt glasset ut vinduet å kastet beistet ut. Så nå tenker jeg at det flyver en takknemlig veps der ute og jeg håper den husker at det var jeg som var barmhjertig å holder seg ute heretter.

  Signatur
 • Jordbær og eple smoothie =)  Siden jeg har jordbær i frysern som ikke funker til å tine opp å bruke i kake så måtte jeg finne ut en måte å bruke de på. Så da fant jeg ut at å teste ut å lage en smoothie var på sin plass. Fikk jo blender i bryllupsgave for 3 år siden som aldri har blitt brukt =P

  Denne falt virkelig i smak hos både liten og stor. Tok 15 jordbær og ett eple, litt vann og litt sukker (siden jordbærene var sure). Det ble kjempegodt og kommer til å bli laget flere ganger det er bra sikkert =)

  Signatur
 • Instagram o'hoy =P  Har tatt en del instagrambilder som jeg ikke har delt med dere så da fant jeg ut hvorfor ikke. Er lettere for meg å ta slike oppsamlede delinger enn å ta hvert enkelt bilde da jeg til tider er veeeeldig instagramavhengig. Tror snart man trenger en klubb for slike som meg =P Tar ikke for meg alle som jeg har lagt ut i det siste da det nok ville tatt hele kvelden, men ett lite knippe bilder får dere i alle fall =P

   

     

   

  Signatur
 • Spontan badetur =)  I dag tok vi oss en spontan badetur hjem til Bø og til Pollåsvannet. Vannet som jeg badet i da jeg var liten pike. Det var så koselig å komme seg litt bort hjemmefra, legge bekymringene hjemme og bare kose seg. Lille prinsessa var supertøff å badet med en gang. Men hun var ikke så veldig lysten på å skulle "svømme" i flytevesten =P
  Signatur
 • Holder på å flire meg skakk...  Ja nå vet jeg i alle fall hvordan Kondomeriet sender pakkene sine =P Skjønte ikke bæret i dag der lå en hentelapp i postkassen min, men pakken som jeg har bestilte er ikke kommet frem enda. Og i tillegg hadde hentelappen feilt sporingsnummer. Så da var det bare å kaste seg i bilen å kjøre til butikken for å hente ut denne mystiske pakken.

  Joda pakken var jo en helt vanlig brun eske, med ett for meg helt ukjent avsendersted (butikk). Men da jeg kom hjem å åpnet pakken så måtte jeg le. For det var Kondomeriet. Jeg er som noen kanskje har fått med seg Likenshare medlem og der får man tilbud om å teste ut forskjellige ting. Vel jeg fikk tilbud for en stund siden om å teste ut Kondomeriets Unirens. Denne er til bruk etter barbering og skal forhindre eller i alle fall forminske uønskede såre nupper etter barberingen.

  Som noen kanskje også har fått med seg så har jeg ett STORT problem når det kommer til barbering av leggene mine. Jeg ser rett og slett nesten spedalsk ut. Så når jeg fikk tilbudet så tenkte jeg hvorfor ikke. Har jo ingenting å tape på det. Så da får jeg prøve da, får teste den under armene istede siden jeg har bestilt meg epilator til å bruke på beina =P Kommer nok ikke til å bruke epilatoren under armene med det aller første =P

  Signatur
 • Litt papirhobby =)  Siden dagene mine ser ganske like ut for tiden uten noe spesielt å dele med dere tenkte jeg at jeg kunne dele litt av tingene jeg har laget =) Håper dere liker dem =)


  Ett lerret jeg har fikset. Har laget 3 i samme stil. Skal sette bilder av barna på hver sin og av meg og gubbesnubben på den siste. Blir fint å ha på veggen i stua =)  En lyslykt =) Laget av ett gammelt syltetøyglass. Har elektrisk telys i det men vurderer å kaste lokket å bruke vanlige telys istede =)  Påskeegget mitt. Bare måtte pynte det litt. Har også dekorert ett til min lillesøster =) De rommer mye godter =P  Tennbrikkettboks til mamma og pappa. Denne var så morsom å lage. Passer fint inn hjemme hos mamma og pappa =)

  Signatur
 • Det går fort fremover =)  Allerede nesten ferdig på bolen til Acne-genseren min. Gleder meg virkelig til denne er ferdig for dette er ordentlig kosegenser. Så utrolig mykt garn.

  Startet på denne den 26. juni og allerede kommet så langt. Og det samtidig som jeg har holdt på med traktor marius ganseren til gubbesnubben. Kjenner meg litt stolt ja =P

  Signatur
 • Skinner om kapp med sola =)  Lille prinsessa og jeg tok oss en liten fotoshoot ute i dag vi. Hun skinner om kapp med sola. Hun har så mange smil og klemmer på lur som gjør hjertet så godt.

  Signatur
 • ❣ Likenshare ❣ Gulrotolje  Ja da har jeg testet denne oljen en stund og jeg vet ikke helt. Den er kanskje helt ok, kanskje kjempeflott for noen men den passet ikke meg helt. Den var liksom litt for stram lukt på å også litt for klissete, trakk liksom ikke ordentlig inn i huden. Jeg har valgt å bruke den om kvelden siden den var så klissete og det funker men har ikke sett noe særlig endring i huden min.

  • Din erfaring med denne?

  Signatur
 • Nei dra meg nå baklengs...  Inn i fuglekassa =/ I dag, dagen som skulle bli så flott. Som jeg har gått å sett fram til i lang tid å så klarer de jaggu rote det til =(  Fytti hvor irritert jeg er nå. Det er en gang i året at vi har kunnet ta oss råd til noe store utgifter nemlig når skattepengene kom eller feriepengene. Det har vi også gjort i år, vi handlet bursdagsgavene til hverandre når feriepengene kom. Har gått å gledet oss til å få pakken å hva skjer. Jo pakkene er forbyttet så her sitter jeg med noe helt annet enn det jeg hadde gledet meg til å hente i dag. På pakken står det juleglede på vei, jo meg midt i blinken hvilken glede dette er. Er sint, skuffet og lei meg nå.

  Er det virkelig ikke en eneste nettbutikk som kan gjøre ting rett? Nå har jeg hatt dritt erfaring med cdon, komplett å nå også netonnet. Men jeg skulle i alle fall slippe å betale retur for varene som var kommet til meg... HVA F)#¤(&#¤!!! Selvfølgelig skal ikke jeg betale for å rydde opp i rotet deres.

  Så nå sitter jeg her, hadde gledet meg til å hente pakken å ta ibruk bursdagsgaven min, å hva har jeg fått? Jo ingenting, jeg har fått en ny uke venting =( Det er så himla urettferdig at det er helt utrolig. Får håpe at de som pakke varene får seg en real overhøvling for dette er rett og slett for dårlig. Det er varer for mange tusen de har rotet med... Er så sinnsykt kjipt når man har gått å gledet seg til noe i så lang tid å så kommer det noe helt annet i pakken du endelig fikk hentet ut fra posten.

  Så da sitter jeg her med dekslene som jeg har kjøpt og ingen telefon å putte i de før om atter minst 4 dager venting om man skal dømme postgangen. Har en telefon som synger noe falskt å hadde sett frem til å få min nye telefon men neida. Så når har jeg måttet farte rundt på Myre for å få skrevet ut en returlappe slik at jeg kunne sende tilbake det de hadde sendt feil til meg. Og om 2 dager har de sin pakke i hende i Oslo, men har jeg min egentlige pakke i hende her da... NEI. For de kan jo ikke få noe til å bli sendt før dagen etter =/ Frustrasjonsnivået mitt er skyhøyt å skuffelsen er megasvær.

  Folk får bare si hva de vil om akkurat det, men jeg har jaggu lov å være skuffet om jeg ønsker det. Har opplevd fra 3 forskjellige plasser at de roter så med det hele slik at det i siste omgang er meg som kunde det hele går utover. Så da har jeg lov å være skuffet. Er tross alt mange tusen kroner de har rotet med. Betalte også for å få pakken levert på døren, men det finnes vist ikke her i bygda =/ Argh... Nå skal jeg sette meg ned å se CSI å spise rømmegrøt til middag sammen med lille prinsessa. Sånn bare fordi vi hadde lyst på det å da gjorde vi det siden mor selv har en dårlig dag.

   

  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits