Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

En fabelaktig dag =)I dag har altså vært en helt fabelaktig dag. Jeg fikk den store æren og gleden av å sminke en brud og hennes tre forlovere. Ene frisøren på salongen jeg er i praksis på satte opp håret til bruden. Det var bare så utrolig morsomt å få lov til å være delaktig i denne begivenheten. Gleder meg som en liten unge til jeg skal få lære mer om hår og oppsett når jeg begynner på Norsk Frisørskole til høsten. Kanskje en dag er det jeg som setter opp håret til en brud.

Her er de flotte damene =) Jeg er stolt som en hane etter denne dagen =) Slike vakre damer.


Signatur
 • En blogg om ingenting... og alt.  Det er altså ikke alltid like lett å være en blogger. Vel for meg er det jo greit, jeg blogger bare litt nå og litt da. Spesielt på vinteren og i dårlig vær, da blir det mindre blogging. På sommeren tar det seg noe opp både på grunn av bedret økonomi om sommeren og også fordi jeg føler meg millioner ganger bedre når solen titter frem. Når varmen når inn å varmer hver eneste lille bit av meg. Gosj så jeg elsker sommer og sol.

  Meeeeen jeg bor i nord =P Så her oppe må vi nok enda vente på ordentlig sommervær en god stund til. I fjor den 19. juni så haglet det faktisk her. Så jeg har jo enda ett håp om at det skal bli en like fin julimåned som den vi hadde i fjor sommer. For det var bare så herlig. Å i år har jeg jo faktisk ny bikini =P En jeg kjøpte såpass sent i fjor at jeg ikke fikk brukt den noe særlig.

  Men nok om været. Hvorfor er det ikke alltid lite lett å være blogger? Jo fordi innimellom så sliter man med å finne ting å skrive om. Jeg har mye jeg kunne skrevet om men meget mye av det ville nok kjedet ihjel en gråstein. Hehehehe. Noen ganger vet jeg at det som kommer ut kjeder andre, men jeg tenker med megselv at det er dette jeg vil skrive om. Å da skriver jeg om det. Er jo tross alt min blogg.

  Å jeg kan med hånden på hjerte si at jeg synes egentlig litt synd i disse som ligger å "slåss" med seg selv og sin kreativitet hver eneste dag fordi deres eneste mål er å havne på topplisten. Jeg er fornøyd bare en person leser bloggen min jeg =P Er jeg rar da? Kanskje jeg er det? Men jeg trives med å være rar.

  Sååå hva var det jeg egentlig ville skrive om i dag =P Slike ting blir noen ganger litt borte på grunn av ADHDen min. Jeg tenker dette skal jeg skrive, meeen jeg vil bare skrive litt om dette først. Å så ender jeg opp med en masse babbel. Trives du med babbel?

  Det jeg skulle skrive om var...

  Det kommer nok til å bli mer skriving på bloggen min fra juli og utover for da tar jeg ferie frem til jeg begynner på skolen den 11. august. Men jeg tenker  at jeg skal forsøke å få slengt ut litt før den tid også så da lurer jeg litt på hva kunne du tenkt deg å høre mer om? Synes du det er teit å se haul videoer. For jeg har jo i alle fall en slik liggende på lager enda =P Virker sikkert som vi har så sinnsykt god råd på sommeren med nei. Men kan si som så at nå på sommeren så har vi det normalt. Slik som andre har det hele året. Så da blir det gjerne litt mer shopping på oss. =P

  Ellers så har jeg jo fortalt at jeg kommer til å vlogge hele juli, og forhåpentligvis får jeg også lastet opp alle vloggene selv om jeg er borte. Jaaaaaa å det hadde jeg nesten glemt. Jeg skal kjøpe meg ny laptop siden jeg skal begynne på skole. Så det gleder jeg meg enormt til. Kan bare hende at det tar litt lengre tid en vi hadde sett for oss.

  Men nå har denne bloggen om absolutt ingenting og alt blitt lang nok. Så nå tar jeg kveld og ser litt Bones før jeg kryper under dyna =)


  Helgens negler =)

  Signatur
 • Tanker i natten =)  Så sitter man her igjen med angsten i halsen å tenker på hva har man gjort. Hva er man i ferd med å gjøre? Hvorfor utsette seg selv for slike ting?


  JO fordi det er eneste måten å takle angsten på. I alle fall for min del. Ta tyren ved hornene. Jeg er livende redd, men jeg er sterk. Jeg kommer til å klare meg. Jeg kommer til å bli dyktig.


  Allerede før jeg har startet på min utdannelse ved Norsk Frisørskole i Tromsø har jeg fått helt suveren veiledning fra flotte damer på Saxus her på Myre. Dette er så gull verdt for meg. Noen som faktisk ser meg og ser at jeg har interessen. Noen som gir meg de små puffene som trengs for å stole på meg selv. Jeg MÅ stole på meg selv, for jeg har ingen andre som kan gjøre dette for meg.


  Så hvorfor er jeg livende redd da? Vel jo fordi jeg er så redd for å feile. For at jeg skal bli ferdig for så å bli stående uten noen ting. Akkurat nå er alt jeg ønsker innen rekkevidde men jeg er ikke lang nok i armen til å hente det. Det er da det er så godt å ha noen som har troen for meg. Kreativ er jeg, til tusen. Og drømmen den gang jeg var 16 var jo akkurat dette. Så jeg må jo ha noe av det i meg. Huff så jeg motsier meg selv nå. Ene øyeblikket så har jeg tro på meg selv, for så i det neste å ha mistet den. Men det er slik det funker. Bygge opp to stener, rive ned tre.


  Så hva mer er det å være redd for? Vel det kommer til å være en helt ny plass for meg. Jeg drar dit helt alene. Jeg skal gå skole sammen med mange fremmede. Jeg skulle virkelig ønske at vi hadde fått en facebookgruppe for oss som skal begynne i Tromsø. Så kunne man i alle fall festet ett ansikt til de man skal gå sammen med. Men jeg skal nok stå med hode høyt hevet når det kommer til den 11 august. Tenk bare litt over 2 månder til jeg skal være der oppe.


  Men nå nok om det for denne gang :P Kommer sikkert mer etterhvert som vi nærmer oss :P Har en liten plan om å forsøke å vlogge vær dag i juli i år. Så kanskje får dere se mange videoer fra meg da, selv om de er på engelsk. Var liksom ikke mye interesse for mine norske videoer :P

  Her har dere ett par bilder fra Skjønnhetsbussens instagram =)

  Ha en fortsatt fin natt og en super søndag.

  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits