Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Gressenke igjen.Ja så sitter jeg her som gressenke igjen. Litt vemodig når han går ut døra selv om det bare er 4 timer herfra han er. Men er liksom så trygt og godt å ha han der sammen med meg. Å ha en støttende hånd der om jeg trenger det. Men er heldigvis bare en uke i slengen, så neste mandag rundt midnatt er han hjemme igjen =) I dag har egentlig vært en litt dritt dag, økonomi er noe dritt innimellom. Men også denne kneiken skal vi komme oss over. Jeg er heldigvis nå så rutinert rundt økonomi at jeg skal klare å få til.

Hadde vært så kjempedigg å faktisk vunnet den reisen fra Startour å kunne komme seg bort å koble litt ut. Det tror jeg vi kunne trenge hele familien. Har faktisk aldri sett gubbesnubben så knust som det han var i dag. Jeg tror tingene har bygget seg opp for lenge for ham, å nå rant begeret over. Men tiden vil vise, kanskje klarer vi å snu hele livet 360 grader rundt i løpet av noen år. Og så kan vi ta oss en utenlandstur da. Men hadde jo virkelig vært noe å vunnet den turen å bare kunnet dratt nå til høsten.

Tror virkelig at kropp og sjel hadde kunnet fått litt nytt pågangsmot. Kanskje kunnet det ryddet opp i litt kaos som befinner seg oppe i mitt hode, slik at vårt ekteskap ble bedre igjen. Vil så gjerne gi ham alt jeg kan, men akkurat nå kan jeg ikke. Livet er en kamp innimellom og overgrepene som jeg opplevde som barn har virkelig satt sine spor. Jeg har det mye bedre i sol og varme, og en tur til varmere strøk er ett stort ønske. Tenk å kunnet få gi det til barna mine. Ikke bare en tur ut av landet, en tur til varme og noe nytt. Men også en mamma som hadde det bra både med seg selv og også med pappa. Er ikke slik at vi ikke har det bra ilag, men er ting inne i meg som sier stopp på en del ting.

Jeg tenker at det å kunnet reist med Startour hadde vært helt perfekt for oss. Bare det å kunne reist vekk å la barna få kose seg. Prinsen som sliter litt med det sosiale kunne fått muligheten til å få nye relasjoner gjennom det at det finnes The Hangout. Lille prinsessa ville fått seg stille og rolig tid sammen med mamma og pappa, ja det ville jo prinsen også. Vi kunnet ha fått være bare oss for en stund. Men tiden vil vise.

Nå skal jeg bare nyte solen som endelig viser seg her i nord hos oss. Håper det velger å bli i det vakre nord. Vi trenger den vi som har det så mørkt på vinteren =P

Jeg vil ligge på solseng å nyte late, avslappede og gode familiedager sammen med min fantastiske lille familie som går gjennom så mye sammen med meg. De er med meg i alt og ett. Vi sammen er styrke, kjærlighet og liv.

Signatur
 • ☆★☆ DIY ☆★☆ Oppusset taklampe  Tenkte at jeg skulle dele denne lampen jeg har pusset opp til oss. Jeg bare elsker hvordan den ser ut nå, den er så meg =P

  Slik så altså taklampen ut før jeg tok fatt på oppussingen. Denne var meg for en del år siden, men min smak har endret seg og da passet ikke denne inn helt i den stilen jeg nå ønsker. Så da var det bare å prøve seg på å endre den. Det er jo en veldig klassisk fin form på den.

  Først så spraylakket jeg lampen. Her vises også basen til bordlampen jeg har i samme stil. Den er ikke ferdig enda men jeg vil vise den når jeg er ferdig med den =P Men jeg har altså bare spraylakket lampene med en offwhite farge. Noen få plasser har lakket sklidd litt slik at det er blitt som dråper, men det er altså ikke mange plassene og det vises ikke nevneverdig mye =)

  Den ferdige lampen. Her har jeg brukt en del scrapbooking ting til å dekorere med. Mye fra Prima er blitt brukt, men også noen forskjellige ting som jeg har i mitt scrapbooking forråd =P Jeg er så kjempefornøyd med hvordan denne ble seende ut og jeg skal også gjøre lignende på bordlampen. Har også vinduslys av samme som nok skal få en overhauling de også med tiden =)

  • Holder du på med slike ting?
  • Hva er ditt favoritthandarbeid?
  Signatur
 • Bare en slik dag...  Morgentimene her i hjemmet ble ikke helt som alle de andre dagene. Jeg våknet å oppdaget at langefingeren på venstre hånd var hoven. Har jo ikke gjort noe annet enn å sove i natt =P Så nå sitter jeg her  med ett grønnsåpeomslag på fingeren i håp om at det kan stoppe det hele. For det kan være en verkefinger.

  Slik ser altså fingeren min ut. Det vises kanskje ikke så veldig godt men men =P Ubehaglig er det i alle fall.

  Nå skal jeg sette meg med hånden høyt å spise frokost, drikke meg en god kopp pukka te og se CSI. Rett og slett bare slappe av. =P

  Signatur
 • Video fra VM i Highland games =)  Signatur
 • Bryllupsgave =)  18. juni i år hadde jeg og gubbesnubben vært gift i hele 3 år =) Lærbryllup hadde vi. Så da ønsket jeg meg ny veske hos min kjære. Hadde egentlig tenkt at jeg ønsket meg en ordentlig skinnveske, men jeg fant ingen som jeg virkelig likte. Så da endte jeg opp med en imitasjon. Men gosj så fornøyd jeg er. Den kjennes helt ut som meg =P

  Denne er fra Lycke og jeg synes den er kjempefin. Den har også muligheten til skulderreim. Og i tillegg noe som jeg syntes var så kjempesøtt var at det kom med survivalkit i vesken =) I det var det lommespeil, neglefil og ett sysett som inneholdt 6 forskjellige nåler med tråd i forskjellige farger på, to hvite knapper og en liten sikkerhetsnål. Ett sånt lite kit kan redde mange situasjoner =P

  Men nå skal jeg nyte denne gulosten som har bestemt seg for å beære oss med sitt samver. Selv om det ikke akkurat er varmt ute så er det godt å få litt sol. Hvem vet hvor lenge vi får beholde den. Kan jo hende den er borte igjen i morgen =/

  Signatur
 • VM i Highland games =)  I dag tok vi oss en tur til VM i Highland games som hadde en konkurranse her i Alsvåg. Dette var eventen Stones of strenght. Det var veldig kult, jeg liker å se slike konkurranser. Det var interessant å se om de klarte å løfte steinen eller ikke å ikke minst hvor langt de klarte å bære den. Kan si så mye som at vinneren av dagens konkurranse slo den tidligere rekorden =)

  Dagens konkurranse var til ære for stor Johan Arnt som var en storbygd Vesteråling med sine 214 cm i høyde, 160 cm rundt brystkassen, 60 cm om hver arm og 177 kilo. Konkurransen gikk ut på å bære en stein som veide 180 kilo så langt som mulig. Steinen var merkelig utformet og det så virkelig vanskelig ut å få tak på den. Skal legge ut video fra det hele i morgen. Så da skal jeg dele den her selv om den er på engelsk =)

  Litt sekkepipemusikk må til på et arrangement som Highlandgames =)

  Noen av deltagerne i konkurransen. Vistnok fikk vi klarhet i at i konkurranse så er det tillatt med noe under kilten =P Så det ble ingen uheldige dinglende dinglere på noen av deltagerne =P  Her er prinsen sammen med vinneren av dagens konkurranse, Casey Garrison fra USA. Han gikk hele 123 meter med steinen på 180 kilo i armene.

  Mor selv måtte jo selvsagt få tatt bilde sammen med vinneren. =P

   

  Signatur
 • Spontantur =)  Havnet på en litt spontantur til Sortland i dag vi. Gubbesnubben måtte innom jobzone å hente seg ny hjelm da den forrige dessverre endte under ett trailerdekk, heldigvis uten gubbesnubbens hode inni. Så da fartet vi avgårde alle mann alle. Og mor selv fikk shoppet yderst litt =)

  Bestilte jo bursdagsgaven min i går så da måtte jeg jo bare finne litt tilbehør til den. Endte opp med to deksel.

  Valgte disse to jeg, å tenk heldig som jeg var så hadde jeg samlet nok på Glitter kortet mitt så da kostet disse to hele 30 kroner =P Det må jeg si det er gitt for pengene. Nå gleder jeg meg noe mektig til å ta i bruk min flotte bursdagsgave når den endelig ankommer =) Håper posten er lynkjappe, selv om jeg ikke har så stor tiltro til posten og kjapphet =P

  Så måtte jeg jo bare kjøpe litt garn. Har nemlig fått genserstrikkedilla =P Så nå har jeg kjøpt garn til å strikke meg Acne-genser. Siden jeg ikke fant fairytale som de opprinnelig har brukt så fant jeg ut at jeg skulle finne ett mykt og godt alternativ. Og da ble Alpaca Maya mitt valg. Gleder meg til å ta fatt på den. Spørs hvor lenge jeg klarer å holde meg i tøylene.

  Sånn siden jeg faktisk allerede har traktor-marius på pinnene til gubbesnubben. Meeeeen så har det seg jo slik at denne traktor-mariusen må jo ikke være ferdig før det blir kaldere i luften igjen. Gubbesnubben er jo ett veldig varmblodig menneske som ikke trenger mange varmegradene før shortsen er på. Så spørs nok bare om ikke Acne-genseren kommer på pinnene allerede innen utgangen av dagen i dag =P

  Signatur
 • Hullstrikkgenser ferdig =)  Nå er jeg vel stolt kan du tro. Jeg fikk ferdig hullstrikkgenseren min i går. Til å være bare min andre genser og å være helt fra eget hode så sier jeg meg kjempefornøyd. Den må nok dampes litt men måtte bare ta bilde for å vise dere. =P Funderer på om jeg skal skrible ned oppskriften på denne etterhvert. Hvis det skulle bli noen interesse for hvordan den er laget =)

  • Hva har du på pinnene?
  Signatur
 • Paracet og strikking som venn...  I dag er paracet blitt min beste venn. Har hatt en ordentlig dårlig natt. Nesten ikke fått sove på grunn av ekstrem hodepine. Så i dag er det bare paracet og sløvings på meg. Selv om jeg sånn helt egentlig burde få vasket noen klær å ryddet opp etter stormen lille prinsesse =P Men det får jeg ta når jeg er i bedre form.

  Men jeg er jo så heldig at prinsen min er flink å hjelpe mammaen sin. Så i dag skal han få fikse middag til oss. Blir virkelig ikke noe ekstrem middag, bare en enkel gryterett =)

  Sånn helt ellers så kan jeg jo stolt meddele at jeg har fått startet på raglanfellingen på genseren min... YAY!!! Nå håper jeg bare at ingenting går galt =P For det ligger så mye arbeid bak dette og jeg vil så gjerne få den ferdig.

  Jeg tenker som så at til å bare være min andre genser og at denne er strikket helt etter eget hode ja så er jeg kjempestolt. Det har gått fort selv med å måtte rekke opp både bol og ermer en gang. Og jeg tror at resultatet blir akkurat slik som jeg ser for meg.

  Skal også si at raglanfellingen var litt kontete på første omgangene etter at ermer og bol var kommet på samme pinne. Men gosj så kjapt og enkelt det går nå. Dette har virkelig gitt mersmak.

  Signatur
 • Amy og Sheldon på instagram...  Jeg har funnet både Amy (Mayim Bialik) og Sheldon (Jim Parson) å følge =) De er bare så kule disse to. Og så himla jordnære. I alle fall slik det kan se ut på instagram.

  Er så skøy å følge med på hva som kommer neste gang liksom =)

  Følger mange fler på instagram men akkurat disse to måtte jeg bare skrike ut at jeg fant =P Er sikkert mange andre som har funnet dem lenge før meg men so what. Jeg digger dem og jeg er så superhappy jeg fant dem på instagram.

  Signatur
 • For mye info?  Jeg kjeder meg =P Så da tenkte jeg at jeg skulle ta en tag fra youtube å kjøre den inn her på bloggen. Jeg liker å gjøre slike ting å tenker at det nok ikke kommer til å bli den siste jeg slenger inn her. Vis du vil være med så heng på, å link gjerne innlegget ditt i kommentarfeltet så jeg kan få lese det =)

  1.) Hva har du på deg?
  Jeg har på meg en stor vid sort bukse som er en av mine loffe rundt i å bare være mamma bukser =P Å så har jeg min rosa genser som vi kjøpte forrige helg.

  2.) Vært forelsket noen gang?
  Ja mange mange ganger, men nå har jeg funnet min rette og fikk giftet meg med ham =)

  3.) Noen gang hatt ett forferdelig kjærlighetsbrudd?
  Ja dessverre. Han fikk låne min leilighet når jeg var borte å tok like gjerne med seg en ny dame hjem i MIN seng...

  4.) Hvor høy er du?
  Jeg er 1,64 høy =P

  5.) Hvor mye veier du? =P
  Oioi burde en dame avsløre sin vekt =P Joda jeg tar det ikke så høytydelig, jeg ligger rundt 60 kilo. Sånn pluss minus ett par kilo =)

  6.) Tatoveringer?
  Nei ikke enda, men har ett ønske om i alle fall to =)

  7.) Piercing?
  Har hull i ørene og hadde hull i tunga for mange år siden.

  8.) OTP (One True Pairing)
  Anna Silk og Kris Holden-Reid som Bo og Dyson eller Ksenia Solo og K.C Collins som Kenzie og Hale <3  9.) Favoritt tvserie?
  Lost Girl og Dr. Who =)

  10.) Favoritt grupper?
  U2, Everly Brothers å så mange fler. =)

  11.) Noe du savner?
  En frisk meg og så mine besteforeldre.

  12.) Favoritt sang?
  Oioioi, å skulle velge... Har jo så mange som jeg liker, men kanskje jeg skulle gå for en som har stor betydning for meg nemlig bruremarsj fra Lødingen. Den sang min far til meg og min mann i bryllupet vårt <3

  13.) Hvor gammel er du? =P
  Gammel nok =P Neida jeg er 33 år.

  14.) Stjernetegn?
  Jer er født i den kreative tvillingens tegn =)

  15.) Kvaliteter du ser etter hos din partner?
  At personen kan respektere meg for akkurat den jeg er.

  16.) Favoritt quote?
  Som man reder ligger man.

  17.) Favoritt skuespiller?
  Åhhh det er mange, men jeg går for å nevne Kris Holden-Reid denne gang =P Yum yum...

  18.) Favoritt farge?
  Rosa... Rosa og enda litt mer rosa =P

  19.) Musikken høyt eller lavt?
  Kommer helt ann på humøret mitt og om jeg er alene og ikke kan forstyrre andre =)

  20.) Hvor går du når du er ordentlig trist?
  Til pcen min å rømmer inn i enten en film eller ett spill. For å slippe å tenke.

  21.) Hvor lang tid bruker du i dusjen?
  Jeg bruker laaaang tid om jeg kan. Er noe av det beste som finnes å ta seg en lang varm dusj.

  22.) Hvor lang tid trenger du på å bli klar om morgenen?
  Det kommer helt ann på hva jeg skal. Alt fra 5- 30 minutter =P

  23.) Noen gang vært i slåsskamp?
  Ja dessverre =P På barneskolen.

  24.) Turn on?
  Romantikk =P

  25.) Turn off?
  Huleboersyndrom.

  26.) Grunnen til at du blogger?
  Fordi jeg ønsker å dele av mine erfaringer å ikke minst fordi jeg selv ønsker å gjøre det =)

  27.) Redsler?
  Edderkopper og brann...

  28.) Siste tingen som fikk deg til å gråte?
  Min depresjon. Det å føle seg misslykket i alt og ett.

  29.) Siste gang du sa jeg elsker deg/jeg er glad i deg til noen?
  Hver dag nesten hele tiden. Til gubbesnubben, prinsen eller lille prinsessa. Var nok lille prinsessa som jeg sa det sist til i dag.

  30.) Meningen med ditt bloggnavn?
  Vel navnet på bloggen er opprinnelig Niemor. Som er mitt kallenavn fra da jeg var liten. Men jeg har også Klar! OH ett kamera!!! Gå! Dette fordi det er slik ADHD kan fungere. Man mister tråden fort =P

  31.) Siste boken du leste?
  Sagaen om Isfolket, bok nummer 7, spøkelses-slottet =)

  32.) Boken du leser nå?
  Sagaen om Isfolket, bok nummer 8, bøddelens datter =)

  33.) Siste tvserien du så på?
  C.S.I

  34.) Siste personen du snakket med?
  Lille prinsessa. Av voksne så blir det nok gubbesnubben =)

  35.) Forholdet mellom deg og den siste personen du sendte tekstmelding til?
  Det var gubbesnubben det, så jeg er gift med ham =P

  36.) Favoritt mat?
  Hmmmm jeg er veldig glad i fisk. Så får si nesten alle typer fisk =)

  37.) Plasser du vil besøke?
  USA, England, Spania, Frankrike og mange mange fler.

  38.) Siste plassen du var?
  På badet =P

  39.) Har du ett crush?
  Ja i barna mine og gubbesnubben =)

  40.) Siste gang du kysset noen?
  Det er snart en uke siden om bare voksne teller, for da dro gubbesnubben på jobb. Men om de små også teller så er det bare minutter siden jeg susset lille prinsessa på kinnet =)

  41.) Siste gang du ble fornermet?
  Åh det er en stund siden. For det må være aller første møtet mitt med min nye lege. Det var så absolutt ikke noe bra møte, men vi fikk ordnet opp =)

  42.) Favoritt godteri?
  Ummm sjokolade =P

  43.) Hvilke instrumenter spiller du?
  Har spilt saksofon.

  44.) Favoritt smykke, ring eller øredobber?
  Forlovelsesringen og gifteringen min.

  45.) Siste sport du var med på?
  Hmmm det tror jeg må ha vært noe slikt som volleyball på skolen =P

  46.) Siste sang du syngte?
  Ylvis - The Fox

  47.) Favoritt pick up linje?
  Jeg liker leppene dine, får jeg teste dem med ett kyss?

  48.) Har du noen gang brukt det?
  Ja. Slik fikk jeg gubbesnubben.

  49.) Siste gang du hang sammen med noen?
  Andre enn barna og gubbesnubben så begynner det å bli en god stund siden.

  50.) Hvem burde svare på disse spørsmålene?
  Jeg synes at alle som har lyst skal henge seg på. Å husk å link innlegget ditt i kommentarfeltet =)

  Signatur
 • Hva vil du vite?  Jeg tenkte at siden jeg nå har skrevet om de temaene som jeg virkelig hadde i hode at jeg ville få ut så ønsker jeg å høre hva ønsker du å vite. Jeg tenker at om du har noen spørsmål så fyr løs. Jeg svarer på det aller meste, er ikke så veldig sky av meg =P Jeg kunne virkelig trenge litt påfyll av ting som jeg kan begi meg inn på..hehe Ikke fordi det er tomt oppe i topplokket mitt for ideer men rett og slett for at jeg ønsker å gjøre noe for de som leser også.

  Greit nok dette er en blogg hvor jeg er meg, men jeg er også ett menneske som bryr meg enormt mye om andre. Derfor ønsker jeg at du skal få spørre om det du vil. =)
  Signatur
 • Kveldskos =)  Som så mange andre er taco blitt en klar favoritt til lørdagskos. I dag ble nok inget unntak =P Men vi bestemte oss for å lage tacosalat istede. Å det var altså så kjempedigg. =P Tacosalat med banan er virkelig god lørdagskos.

  Nå skal jeg få prinsen i seng slik at jeg kan få litt stille tid før jeg skal legge meg selv. =P Jeg tror nok at det blir litt C.S.I titting med strikketøyet i hendene før jeg skal køye. Å jeg må også fortelle at jeg har fått en tendens til å lese så enormt om kvelden etter at jeg er lagt meg =P Jeg har jo begynt på Isfolket igjen etter at jeg fikk skaffet meg alle bøkene. Og jeg bare elsker de bøkene. Er bare kommet til bok nummer 8 nå, men det er så spennende. 

  Signatur
 • Å gi til barna =)  Å se gleden i barna mine sine øyne når mamma disker opp med en forundringskål med godter er altså noe av det mest fantastiske som finnes. Det er kanskje ikke store skåla å mye godtene, men de er såre fornøyde å koser seg som bare det. Jeg tenker de trenger jo ikke tonnevis av godter, energi har de jo nok av fra før =P

  Så må jeg bare dele dette bildet. Ett heller dårlig timet bilde, men samtidig veldig godt timet. Ser nesten ut som avtalt spill mellom to lure søsken. Tenker dette viser noe av den morsomme siden av barna, selv om akkurat dette bildet var ett "uhell" så viser det liksom den skøyersiden som finnes hos de begge to.

   

  Signatur
 • Å leve med - ADHD
  ADHD holder meg fanget i kaoset av alle tankene mine som vil vise seg alle samtidig.

  Ja da var tiden kommet til å dele litt om dette livet jeg lever med ADHD. Dette skal sies å være det neste tyngste innlegget jeg har skrevet. Det er liksom så mye som springer gjennom hode mitt når jeg skal prøve å formidle hvordan ADHD påvirker meg og mine i hverdagen.

  Her i vår lille familie har jeg og prinsen fått diagnosen ADHD. Prinsen er medisinert mens det er ikke jeg. Hvorfor tenker du kanskje nå, å det er akkurat det jeg tenkte jeg skulle prøve å få fram i dette innlegget.

  Jeg var rundt 2 år første gang min mor snakket med noen om at noe kunne være litt på skeive med meg. Men i den tiden fantes det jo ikke noe slikt som jenter og ADHD. Tror nesten ikke det fantes ADHD. Å derme så forble jeg udiagnostisert. Jeg var hele 26 år gammel før jeg fikk min diagnose. Å få den diagnosen var både ett nederlag og en lettelse på en og samme tid. Endelig fikk jeg en knagg i livet å henge all uroen min på. For uro har det vært. Kanskje ikke utenpå men inni.

  Så hva er ADHD for meg?

  Vel tenk deg til at du har tusen edderkopper springende inne i blodet ditt. Det kribler så innmari å du bare må røre på beina. Du må få de til å slippe taket på ett eller annet vis. Slik har jeg det, hver dag. JEg er blitt flinkere med årene å klare å holde meg i ro. Men det har tatt myyyyye trening. Da jeg var yngre å gikk på skolen så var det beina som vugget under pulten. Jeg prøvde virkelig å ikke la min uro forstyrre andre. Jeg skriblet ofte i bøkene mine bare for å få ut litt av alt det som foregikk inne i hodet mitt siden jeg fikk ut den fysiske uroen ved å vugge med beina.

  Så har vi jo som sagt hodet mitt. Inne der er det titt og ofte rent kaos. Jeg er ofte redd for at jeg ikke kan klare å holde fast ved en interesse, siden jeg er over alt liksom. Det er som at du skal lese en bok å få med deg hva som skjer, men samtidig har du musikk på full guffe på ørene og tven står på å fanger deg inn. Å for å toppe dette har du flere mennesker som skal fortelle deg ting å dulter til deg for å få kontakt. Hvor mye tror du at du hadde fått med deg av det du leste?

  Ofte har jeg gråt over min egen uro å min mangel på konsentrasjon. For meg er ADHD roten til mye vondt. Jeg har så mange tanker i hodet mitt samtidig at det ønsket jeg hadde om å videreutdanne meg falt i grus da andre ting kom inn å gjorde meg usikker å tok min konsentrasjon. Jeg hadde nemlig to ganger muligheten til å ta skole via NKI. Men har nå funnet ut at for ett ADHD hode så er ikke det å ta skole som privatist noe bra alternativ. Jeg trenger en skole, jeg trenger ett klasserom og jeg trenger en lærer. For da kan alle forstyrrende momenter bli borte.

  En annen ting som virkelig har rotet til ting inne i mitt hode er sinnet mitt. Jeg er 1000 ganger bedre fra mitt sinne enn det jeg var som barn. Jeg har jobbet beinhardt med megselv og jeg har vunnet frem. Da jeg var yngre var det ikke sjelden at jeg bare eksploderte når ting gikk meg imot. Jeg klarte ikke kontrollere det. Jeg har sagt så mange ting som jeg virkelig angrer på, men det var liksom ikke meg som sa de. Det var sinnet mitt. Hver eneste gang sa jeg unnskyld, å jeg er helt sikker på at folk sluttet å tro på det. Fordi det gikk aldri lange tiden før jeg gjorde akkurat det samme på nytt igjen. Men jeg hadde ingen kontroll. Det var som om ett stort boblende troll bodde inne i meg å hoppet ut når jeg ble sint.

  Så nå tenker du kanskje hvorfor går du ikke på medisin. Vel medisinen hjelper ikke meg. Jeg har gjennom veeeeldig mye arbeid kommet til en plass i livet hvor jeg fungerer uten medisin. Jeg har også ett stort håp å kunne bruke min uro, kreativitetskaos og kjapphet til noe positivt. For jeg har så innmari mye å gi. Jeg må bare finne ut hvor jeg gir det best. Medisin er en fantastisk ting for de det fungerer på, men for meg ble jeg bare apatisk på noen områder å på andre var det absolutt ingen endring.

  Jeg er noe som jeg har kommet til å kalle verbalt hyper. Jeg kan snakke hull i hodet på en gråstein =P Jeg sier ofte til folk at om jeg snakker for mye så vær så snill å be meg om å være stille. I stede for å bare slutte å snakke med meg. Jeg kan ikke noe for det. Jeg bare snakker uten å tenke så mye på hva jeg snakker om. Er noen uheldige å spørre meg om noe som virkelig interesserer meg ja så kan jeg snakke i timesvis =P Men jeg ønsker at folk skal forstå at det er ikke for å være slem. Det er bare fordi jeg har ikke kontroll på det.

  Mange av disse tingene har også prinsen arvet fra sin mamma. Og det er en læringsprosess for ham å finne ut sin plass her i livet. Han er enda så ung at han har ikke fått alle redskapene i livet som jeg har. Så for ham er medisin den redningen som gjør at han kan fungere. At han kan være sammen med andre barn uten å bli kjempesint om ting ikke blir helt som han mener. Han jobber mye med seg selv han også å han er kommet kjempelangt på disse årene siden han fikk diagnosen sin. Og jeg er så kjempestolt av ham.

  Så hvordan vil jeg oppsummere Lilli og ADHD?

  * Veldig indre uro som jeg nå klarer å skjule slik at det ikke skal forstyrre andre.
  * Argsinne som jeg har jobbet så mye med at lunten min kjennes milelang ut =P
  * Kreativt kaos, her har jeg enda ikke funnet en løsning.
  * Snakker som en foss, be meg om å være stille =P
  * Ingen disiplin, min konsentrasjon skal det veldig lite til for å knekke.
  * Ett godt hode, med for mange tanker.
  * Edderkopper i blodet, de løper som de er gale.
  * Tusen ting som skal skje på en gang.
  * Tar til meg så mange inntrykk i løpet av en dag at jeg sliter med å bearbeide de.

  Jeg holder for tiden på å skriver en bok om det å leve med ADHD. Også på dette punktet sliter jeg kjempemasse med konsentrasjonen. Jeg skulle virkelig ønske at jeg bare kunne koble helt ut å få skrevet boken min ferdig. Fordi jeg har jo ett håp og ett ønske om at en slik bok kan være med å gjøre ADHD litt lettere forståelig for barn. Slik at de som sliter med denne problematikken ikke blir uglesett eller stemplet som det slemme barnet. For vi er ikke slemme, vi har bare ikke kontroll. Hjelp oss heller å vinne kontrollen istede for å hjelpe oss til å miste den. Ta dere tid til oss, tid til å forklare rolig og forståelig.

  Jeg er snill. Jeg er oppegående. Jeg er kreativ. Jeg er meg og jeg har ADHD!

  Signatur
 • Titter på vglista =)  Da har prinsen og jeg tatt velfortjent helg =P Nå er det vglista på nrk og han skal få sitte oppe sammen med mamma helt til det er ferdig. Så gleder vi oss kjempemasse til vglista kommer til Sortland. Er spennende å vente på hvilke artister som kommer til Sortland =)
  Signatur
 • Vintervær middag =)  Siden Nord-Norge er velsignet med vintervær så fikk vi veldig lyst på vintervær middag =) Så hva gjør man når man har alt til kjøttsuppe utenom kjøttet. Joda da bruker man pølse. Å det ble altså så himla godt. Så nå skal det bare ligge snø i høyden for nå har vi kost oss inne med god varm kjøttsuppe =)

  • Hvordan er været der du er?
  • Hva ble det til middag hos deg?
  Signatur
 • Vil ikke være chewbacca mer...  Jeg går altså rundt å tenker på å anskaffe meg en epilator. Jeg holder nemlig på å bli gal av det faktum at jeg blir nesten spedalsk når jeg har barbert leggene. De klør så jeg klør meg til blods eller til jeg har stygge blåmerker =( Synes virkelig at dette begynner å bli ett stort problem for meg da jeg virkelig ikke ønsker å gå rundt som chewbacca hele sommeren. Men om alternativet er blå legger så velger jeg heller chewbacca....hehehe

  Har noen av dere prøvd noen epilatorer som dere har erfaringer å dele med meg om?

  Har sett og lest litt om denne her jeg. Kanskje noen har prøvd den å kan låne meg noen personlige erfaringer. Jeg tenkte på denne siden den også kan brukes i dusjen. Og i tillegg koster den ikke flesk, noe som jeg har lite av =P Så jeg ønsker nemlig å kjøpe en som ligger rundt 1000 kroner å ikke mer.

  Signatur
 • Da var det sommerferie!  Da har prinsen tatt sommerferie... Å det tok hele 15 minutter fra han ankom hjemmet til han begynte å mase om ååååå jeg har ingenting å gjøre. Det er kjedelig. Han kom også med uttalelsen at sommerferie er så kjedelig. Skulle så virkelig ønske at det var ordentlig sommervær ute. Slik at barna kunne få brukt tiden ute. Tror nok også barna blir værsyke. Å jaggu har vi noe å bli værsyke av. For det ligger enda snø i høyden. Å jeg har stor tro på at det kommer til å hagle her nede i dag også. Dette blir en givende sommer om det fortsetter på dette viset.

  Skulle virkelig ønske at vi hadde penger til å bare bestille en sydentur. Slik at prinsen kunne få litt godt sommervær. Er vel noe slikt som tredje året på rad at det har vært en heller laber sommer her nord. Å NEI jeg kommer aldri til å flytte sørover. Alt for glad i nordlenningene jeg til å gjøre noe slikt. Er nok ikke bygget til noe byliv. Jeg må ha ren luft i lungene å fin natur å se på. Kanskje kunne vi vunnet ferieturen via Startour. Da vet jeg i alle fall at vi hadde funnet oss en fin plass å dra til å så kost oss maks.

   

  Signatur
 • Bursdagsgave fra Nelly =)  Jeg fikk meg jo ett gavekort fra Nelly i bursdagsgave i år. Så jeg fant ut at jeg skulle kjøpe noe jeg har hatt lyst på veldig lenge nå. Er kanskje ikke helt været til dette her nord men jeg håper jo enda at det skal bli bedre vær. Så da kjøpte jeg den. Får ikke tatt bilder av den på før gubbesnubben kommer hjem igjen, men vil i alle fall vise dere hva jeg kjøpte meg.

  Jeg kjøpte meg nemlig denne kjempesøte playsuitn fra Nelly. Å gjett om jeg kommer til å bestille andre klær derfra. Det går jo så fort å få tingene. Fikk beskjed for 2 dager siden om at de skulle pakke å sende bestillingen min å i dag kom den fram til meg =) Det kaller jeg kjapt siden jeg bor helt her oppe i nord =P

  Signatur
 • Om dette hadde vært sørpå...  Sitter her å ler litt for meg selv. Tenk om dette de siste dagene hadde vært sørpå. Oioioi så mange avissider opp og avissider ned det hadde kommet til å stå om det forferdelige snøværet som gjorde ditt og datt. Å her sitter vi her oppe i nord å ser på at nysneen faller på fjellene, haglet hyler mot hustaket. Og hva gjør vi??? Jo vi bruker galgenhumoren.

  Her er nemlig dagens vær her i nord.

   

  Signatur
 • Hvorfor kan ikkje jeg le...  når YOLO!

  Kveldskosen min i kveld. Ritz, ost, sjokolade og bokscola. Å må si at enda smaker ikke cola like godt som før jeg ble gravid med lille prinsessa. Å synes det er kjempeflott jeg for da slipper jeg å bli avhengig igjen =)

  Signatur
 • ❣ Likenshare ❣ Dnb Pensjon  Skal bare, skal bare =P

   

  Signatur
 • Pakke i posten =)  I dag kom det faktisk pakke i posten til meg fra Likenshare =) Jeg har nemlig fått Avène kildevannet i dag. Tenker det blir interessant å teste ut. Har bare sprayet litt med det i ansiktet å på mine ømfintlige legger. Å kan jo si at avkjølt er det. Om det var fordi det var så isende kaldt i postkassen eller om det virker slik det vet jeg ikke enda. Men jeg skal nok få testet det ut mer =)  Det er i alle fall en hendig liten flaske som er veldig lett å ta med seg i vesken. Kanskje den kan bli unværlig når vi skal på Vglista på Sortland i slutten av juli. Om vi får pent vær vel og merke =P Så langt er jo absolutt ikke været noe særlig å skryte av. Men jeg lever i håpet om at gulosten skal atter vise sitt lysende ansikt å spre litt av sin varme til oss =)

  Signatur
 • Gulosten falt ned...  Og himmelen gråter.

  Tenk så fantastisk at vi fikk noen minutter med en stor skinnende gulost på himmelen i går. Det gjorde godt i en nordnorsk sjel =P

  Dette er slik vi føler det for tiden. Hehehehe Men vi overlever =P Galgenhumor er noe av det beste som finnes til tider.

  Signatur
 • ❣ Likenshare ❣ Radio.no  Å så kult det hadde vært å fått seg en dab radio. Den vet jeg at jeg hadde kommet til å frakte med meg når vi skulle på campingvognen. Er nemlig så himla god dekning på det aller meste der =P Så det hadde passet midt i blinken å fått noe som faktisk kunne fange opp signaler.

  Jeg bare elsker å være på campingvognen. Den har vi arvet av mine foreldre. I sangen kongen av campingplassen så er vår vogn typen som blir kalt utedass =P Men for meg er det verdens navle. Den er nok litt liten til oss alle sammen men du å du så vi koser oss når vi er der. Å tenk så mye bedre det hadde blitt om vi kunne hatt radio der også. Blir jo litt stille innimellom. Nå er det liksom bare Spotify som vi kan bruke der via offlinemodus. Er fint å fjongt det men å kunne hørt radio hadde vært stas.

  Jeg falt helt pladask for denne jeg =P
  Signatur
 • Det henger en gulost på himmelen...  Sånn helt plutselig ut av ingenting henger det nå en gulost å lyser på himmelen. Denne gulosten har vært fraværende her hos oss en god stund nå. Den måtte gjemme seg bak tykk tåke i mange dager. Så ble tåken avløst av mørke skyer. Skyen spyttet ut regn til oss og jaggu spyttet de ikke ut litt sne også. Tenke seg til... Sne midt i juni. Jojo det er jo ikke første gang at vi her nord har vært velsignet med sne i juni. Men vet dere hva, vi er tøffere enn toget vi. Jeg sier som Halvdan Sivertsen sa i sangen Sverre nord i verret, d kuin ha vorre værre vær i verret einn d herre =P Vi står han av.

  Men må si at nå hadde det vært godt om denne gulosten ble hengende lys og varm over oss en stund, slik at barna kunne få nyte litt godt av sommeren. Å skulle vi være så uheldige at det ble en kortvarig gulost lykke ja så får jeg bare fortsette å håpe at vi kunne blitt den heldige barnefamilien som kunne vunnet en reise. Det hadde nok blitt mange flotte blogginnlegg fra en sånn reise. Jeg som er så glad i å ta bilder. Jeg synes det er så innmari flott gjort av bedrifter som Startour å gjøre slike ting.  Ser dere gulosten =P Måtte stille en del på kamera for å få til å ta bilde slik at gulosten faktisk var synlig, men det ble da bra synes jeg.

  Signatur
 • Gift i 3 år =)  I dag her jeg vært en gift kvinne i hele 3 år. Jeg fant en fantastisk mann som jeg er så inderlig glad for finnes. Han er den som virkelig har gjort at jeg har funnet ut at jeg kan å bør finne meg selv og at jeg bør tørre å være meg selv på godt og vondt. Jeg står så sterkt med han ved min side. Joda joda som alle andre så har vi nok våre diskusjoner men vi finner alltid tilbake til det gode trygge.

  Han, mitt hjerte.
  Han, min ene sanne kjærlighet.
  Han, min klippe.
  Han, den fineste.
  Han, alltid der.

  Jeg elsker min kjære gubbesnubbe over alt på denne jord og jeg kunne aldri tenkt meg noe anderledes. Litt vemodig er det at akkurat i dag, dagen som er vår så er vi så langt fra hverandre. Han sitter nemlig i Lofoten på jobb å jeg sitter her hjemme. Men vi får feire når han kommer hjem igjen.

  Siden 3 års bryllupsdag er lærbryllup så har jeg ønsket meg en veske i gave. Jeg har bare billige, uekte skinnvesker og har alltid hatt lyst på en ordentlig en =) Hva jeg skal kjøpe til ham, ja det vet jeg faktisk ikke. Er så vanskelig å skal fikse noe med lær til ham =P Men jeg har kanskje en liten plan. Bare håper at jeg klarer å finne det =P

   

   
  Signatur
 • Helgens shopping og Nelly salg =)  I helgen da vi var på kjærestetur ble det bitte litt shopping =P Vi dro for å kose oss sammen derfor ble ikke shopping prioritert. Men jeg måtte jo kjøpe litt å pynte meg med.

  Alt fant jeg på salg hos Glitter i Harstad. Å jeg er storveis fornøyd. Smykket er bare så perfekt, det kommer nok til å bli kjempemasse brukt. Har nemlig en plan om å få oppgradert mitt tilbehør så jeg har noe mer ting å kan bruke å da er salg flott.

  Så fikk jeg beskjed om at Nelly har salg. Gosj den som bare hadde hatt penger nå =P Da skulle jeg ha handlet litt hos Nelly =) Men jeg kommer nok til å handle der litt senere i sommer, for jeg skal oppgradere både garderoben min og tilbehørssamlingen min =P  Kanskje du finner noe fint hos Nelly =)

  Signatur
 • Når mørkemannen kommer å tar deg...


  Sliter man med at mørket ofte innhenter en selv på høylys dag ja da vet man så inderlig godt at ingen dager er like. I dag har jeg en slik dag hvor mørkemannen står med knyttet neve å skremmer meg langt inn i den mørke skogen i hjertet mitt. Hvorfor er det slik i dag når dagen i går var så bra?

  Jo fordi nå sitter jeg her alene. Barna har krøpet til køys å gubbesnubben er dratt på jobb igjen. Så da finner tankene meg igjen, det er liksom ingen her til å ta brodden av de nå. Å da tenker jeg nok litt for ofte på hva jeg har gått glipp av. Muligheter jeg har latt skli fra meg fordi jeg ikke tørr stole på at jeg selv kan noe. Jeg tenker på hva jeg skulle ønske jeg hadde å gi mine barn som det nok enda er mange mange år til jeg kan si at jeg har å kan gi.

  Men jeg prøver alltid å finne noe positivt. Som det at jeg har en utømmelig kilde av kjærlighet til mine barn i mitt hjerte. Jeg gir å gir av det lille jeg har og barna virker da virkelig fornøyd. Men så må jeg jo si at tårene de kommer når jeg blir sittende slik alene å tenke. Hvorfor kommer de? Jo fordi jeg tørr. Fordi det er ingen som kan se dumt på meg fordi jeg gråter tilsynelatende uten noen grunn. Men jeg vet at grunnen min er god nok for meg. Gråt er min måte å ta ut søppla på.

  Jeg gråter både fordi jeg er så himla glad i mine som jeg har rundt meg, er så glad i de at det skriker i hjertet mitt. Jeg får aldri nok av mine barn, hadde jeg kunnet sitte å bare holde rundt dem resten av livet ja så hadde jeg gjort det. Jeg er så innmari glad for at jeg har den fantastiske mannen som jeg har. Han som er der i tykt og tynt. Til døden skiller oss ad ble det sagt i kirken og det har jeg full tro på.

  Men jeg gråter også over min egen dumhet. Fordi jeg lar tvilen over meg selv finne meg gang på gang. Fordi jeg viser min svakhet selv om ingen ser den. Fordi jeg bare skulle ønske at jeg fant hvilken hylle i livet som var min. Jeg føler meg så rotløs, selv om jeg har en fantastisk familie. Joda de er blader på mitt livstre, men treet mitt mangler rot. Jeg har liksom ikke noe jeg kan si er mitt og som jeg kan feste meg til å bli ved. Kommer jeg noen gang til å få det?

  Det er ikke få gangene som vi kjører forbi hus til salgs hvor jeg kjenner ett kjempesårt stikk i hjertet mitt. Andre på min alder har liksom alt på stell og har funnet sin hylle, festet sin rot. Hvorfor må da mitt være så kaotisk? Men jeg håper at jeg en vakker dag kan vise til at jeg har gitt noe tilbake jeg også. At jeg ikke bare sitter her å mottar, men at jeg også har bidratt. Men alt jeg kan gjøre er å ta tiden til hjelp å innse at depresjonen min den er der og den spiller meg store puss spesielt når jeg er alene.

  Giving up is not a sign of weakness,
  it is a sign that you have realized that you have to let go to survive!

  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits