Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Det styggeste jeg ser!Jeg kjenner akkurat nå at jeg bare må komme med ett innlegg om det styggeste jeg ser, eller snarere er det vel en av de styggeste tingene jeg ser. Nemlig foreldre som sykler sammen med barna sine. Barna har hjelm det har ikke de voksne. Hva POKKER tenker dere med? Tenker dere med baken???? Hva tror dere at dere lærer barna deres?

Det kan få fatale følger å sykle uten hjelm. Tryner man på en sykkel er det sinnsyke krefter som slår til. Det er rett og slett slik at jeg skammer meg når jeg ser hvor korttenkt mange voksne kan være. En annen ting som jeg virkelig blir helt satt ut av er når man ser barna sykle på veien uten hjelm på. Barn så små som 5-6 år kommer på sykkel uten hjelm. Hvor er fornuften til de voksne. Hva om neste bilen som kommer er uheldig og barnet blir redd å sykler i grøften? Da vil den hjelmen være en forskjell på liv og død i mange sitasjoner faktisk.

Det er jo helt hull i hode å ikke beskytte det aller viktigste man har nemlig hode. Du har bare ett av de og knuser man det så er det virkelig ikke sikkert at det kan repareres igjen. En knekt fot eller en knekt arm kan fikses. Å går det virkelig galt så overlever man uten en fot eller en arm. Men ingen overlever uten hode. Tenk på barna deres, bruk hjelm!

Bruk hodet, bruk hjelm! Hjelm er kult!

Signatur
 • Å leve med - Å ta på ett annet selv!  Det er tungt å ta på seg ett annet selv når man skal ut blant folk. Folk som jeg har bekjentskap til har sagt noen ganger at du ser jo ikke deprimert ut. Du smiler jo uansett og er imøtekommende til de aller fleste. Ja det er greit å ha ett annet selv å kle på når man skal ut blant mennesker, men ingen ser det kaoset å den redselen som foregår inni meg. Angsten slår kloen sin om hjertet mitt å kliper så hardt at jeg til tider sliter med få puste.

  På onsdag la jeg ut at jeg hadde vært så tøff at jeg tok turen ut på lillelørdag hjemme i Bø, helt alene. For det var tøft. Jeg var rett og slett livende redd der jeg sto å knuget ett colaglass i hånden bare for å ha noe å holde fast i siden jeg følte at jeg skulle falle om når tid som helst. Men jeg klarte meg. Selv om jeg følte at jeg kom til å kaste opp å til tider så snurret rommet på grunn av at angsten fylte meg fra topp til tå.

  Men jeg hadde mitt andre selv på. Så joda folk så nok at jeg titte litt skremt rundt meg der jeg sto helt alene uten noen å snakke med. Om de da i det hele tatt la merke til at jeg var alene. Om de i det hele tatt brydde seg om det at jeg var alene. Men de som hilste på meg av bekjente skjønte nok ikke at der foregikk ett kaos inni meg. For jeg smilte å hilste tilbake jeg uten at noen fikk se redselen min. Jeg er blitt en liten ekspert på å ta på ett annet meg. Jeg har ett ute blant folk meg, ett jobb meg, ett blant familien meg og ett hjemme meg. Dette er rett og slett for at andre ikke skal være tvunget til å synes noe om meg. At de ikke skal være nødt til å synes synd på meg for det er det ikke. Jeg klarer meg. =)

  Men neste gang du ser meg alene så si gjerne hei til meg. Jeg kan nok virke litt stille siden angsten må roe seg ned før jeg klarer å slippe taket. Men jeg setter stor pris på å bli sagt hei til, kanskje bli bedt om å sitte ned å slå av en prat. Jeg biter ikke og jeg er ikke smittsom. Jeg har angst og er deprimert. Det er alt. Det kan ikke hoppe over på deg. =)

  Den meg jeg vil være hele tiden. Den som klarer å bryte ut å være den glade jenta som jeg egentlig er. For jeg er egentlig en veldig utadvendt, smilende og snille jente. Men mange år med overgrep, mobbing, ubehandlet angst og depresjon har gjort at den jenta er gjemt bak mange masker.

  Signatur
 • Mor selv fant salg =P  Jeg fant salg på Sortland i går. Vel egentlig så har Cubus alltid salgsklær hengende der rett utenfor inngangen deres inne på Skibsgården. Og jeg hadde sett noen søte bukser dær for en stund siden og tenkte at da skulle jeg sjekke om de hadde noen i min størrelse. Vel det hadde de ikke, men de hadde annet pent til meg =P

  Fant denne søte rosa genseren med trekvart ermer på. Den kostet hele 49,- så da overlever jeg med at jeg må bruke litt flekkfjerner på en sort flekk som er på den. Dette er en strikkegenser og jeg bare elsker lette strikkede plagg. Orker ikke å strikke alt selv =P Og klarer aldri å strikke en genser som dette for bare 49,- =P Synes denne var pen jeg. Den er nok ikke siste skrik, men den er meg. Og den er lengre bak en foran noe som passer meg helt perfekt =)


  Enda ett strikket plagg. Denne er mer som en skjorte. Og sååååå deilig garn =) Fargen kom ikke så godt frem her, den er litt offwhite på farge. Tror den kan brukes til mange antrekk. Også denne kostet hele 49,- =P


  Denne kjolen var vel det dyreste klesplagget jeg kjøpte. Den kostet 149,- og jeg bare måtte ha den. Ønsker å bli flinkere å kle meg i kjoler å denne passer godt som en daffe i hjemme kjole som man samtidig ikke trenger skjemmes om man drar på butikken med på =)


  Fant denne singleten... Jeg er en singletoholiker =P Der var en med turkise striper også men den var ikke i min størrelse så da ble det denne =) Denne kostet så mye som 29,- Jeg simpleten elsker salg =)
  Og til slutt fant jeg denne sebrastripete peplumtoppen. Den har jeg tittet på en gang tidligere og nå tenkte jeg skitt au =) Den kostet bare 29,- Alle disse ble funnet på Cubus på Sortland. Håper å finne mange fler billigsalg plagg der i løpet av sommeren =)

  Så måtte jeg jo innom på Vita for å kjøpe en concealer. Og endte jo selvfølgelig opp med å måtte kjøpe meg en babylips også. Har allerede testet den og oh boy oh boy. Ikke bare lukter den himmelsk men den kjennes fantastisk ut på. Er veldig spent på hvordan den funker under leppestift =) Baby Lips koster 49,- på Vita =)
  Her er concealeren som jeg gikk for. Det var makeupartisten for Artdeco som sminket meg her for en tid tilbake siden. Denne har jeg ikke testet enda men skal få gjort det å heller komme tilbake til dere om hva jeg synes =) Denne kostet 165,- hos Vita =) Og tenk alt dette fikk jeg for bare 519,- Jeg er så fornøyd =) Man trenger ikke bruke en formue for å finne noe man liker.

  Signatur
 • Nå koser vi oss...  Te, Europris smågodt (det beste) og Sherlock Holmes på Netflix. Dette er en god avsluttning på en god dag =)

   

  Signatur
 • Dagens outfit og sminket tryne =P  Hehehe ble en litt spontan tur til Sortland på oss i dag. Hadde bare lyst til å finne på noe annet enn å bare sitte her. Dessuten så var det grålig i været her så da bestemte vi oss og dro. Og på Sortland var det sol og deilig. Fikk handlet litt ting også på salg og slikt. Blir nok nødt til å dele opp shoppingen i 2 innlegg =P Sånn typen ett for lille prinsessa (som fikk mest) og mor selv =P  Vi tok en stopp i Lifjorden for å ta bilde av mor selv =P Denne buksen er en av de som blir mest brukt =P Jeg bare elsker den, skulle gjerne hatt mange ala samme. Jakken var ett meant to be kjøp i Harstad i fjor sommer. Hadde hatt lyst på skinnjakke lenge men hadde liksom ikke tatt oss råd til noe slikt. Så var vi innom Kappahl i Harstad og der på ett salgsstativ hang den. Aller siste jakken som var igjen, og den var min størrelse. Den var satt ned fra 1795,- til skarve 399,- for den. Det kaller jeg røverkjøp =P

  Sminken vises ikke så veldig godt på dette bildet. Men brukte mine nye NYX Love in Rio trio øyenskygger =)

  Her vises kanskje sminken på øyenen litt bedre. Har nok enda mye mye å lære gubbesnubben når det kommer til å ta bilder =P

  Signatur
 • Gårdagens tur og første video på norsk.  Siden gårdagens innlegg ble ødelagt så legger jeg ut hele innlegget helt på nytt. Tror ikke blogg.no sin for å legge inn youtubevideoer funker =/ Men her er det på nytt i alle fall, med video som funker denne gang =)

  I dag har jeg, gubbesnubben og lille prinsessa gått oss en tur i det fantastiske nærmiljøet her hvor vi bor. Har også tatt steget å laget en liten vlog til dere. Jeg kan dessverre ikke snakke bokmål da jeg høres ut som en gjøk når jeg forsøker så dere må nok overleve med min tykke nordlandsdialekt =P Skulle dere lure på noe jeg sier så spør, jeg skriver bokmål godt nok til å skrive en forklaring =P

  Aller først ett lite bilde av turoutfiten min =P

  Var litt vind ute i dag så da må mor selv ha på seg jakke =P Jeg fryser så himla fort. Er nok ikke verdens mest moteriktige outfit, men jeg trives i klærne. =P

  Mor selv ser noe fjern ut =P Men det er bare slik jeg kan bli noen ganger når jeg tenker på noe =P

  Ett nærbilde av øyensminken min. Har brukt NYX Love in Rio, Bikini Bottom på øynene og er så superfornøyd med den. Brynene mine trenger nok noe tender love and care. Har ett hakk i ene som jeg håper å klare å få fikset med Stimulash. Det er blitt mye mindre siden jeg startet og jeg håper det skal bli helt borte =)


  Og her er videoen min =P Det tar nok litt å bli vant til å snakke på norsk på video.. hehe Har liksom gjort dette så lenge på engelsk at det er en overgang å gjøre det på norsk =P Beklager skurr på videoen. Noe har gått galt men jeg vet ikke hva. Men jeg har en pc som ikke er helt på stasjonen. Så håper jeg at om dere vil le så le med meg å ikke av meg =) Jeg er ikke perfekt og kommer aldri til å bli det. Men jeg er meg. Å jeg trives med det.

  Signatur
 • Å leve med - Traumer  Jeg har aldri før tenkt at jeg hadde traumer. Jeg har vel egentlig aldri vært klar over at det var noe man kunne ha. Men det vet jeg nå å jeg lærer mer å mer om hva jeg selv kanskje har av traumer. Jeg er ikke undersøkt for det, men det er rett og slett fordi jeg er så voksen nå. Jeg tenker at jeg har klart meg så langt så da klarer jeg resten også. Er kanskje feil av meg å tenke slik men skitt au =P

  Så hva mener jeg er traumer for meg? Vel jeg er livende redd for å ikke bli elsket og for å bli avvist. Jeg har i min ungdom gjort nesten hva som helst for å bli elsket, og også for å høre til. Jeg sliter med gjennopplevelse av det som skjedde med meg som barn. Traumer skal egentlig bare komme om man blir utsatt for noe over lang tid hvor trusler om død er en del av det. Men slik ser ikke jeg på det. Jeg lever med traumer og det var aldri trusler om død inne i bilde.

  Jeg tror at traumer kan komme i mange fasonger slik som det meste annet her i verden. Det er ikke noe koselig å leve med. Jeg vil si at slik som tingene er for meg i dag så har jeg det mye bedre enn jeg hadde i mine ungdomsår. I den tiden hvor det å høre til noe var veldig viktig. Man kjempet med nebb og klør for å føle at man var en del av noe. Jeg fant meg i så mye på den tiden. I dag føler jeg ikke den trangen til å være en del av noe, selv om jeg enda sliter kjempemye med redselen for å ikke være elsket. Jeg finner meg enda i ganske så mye men ikke på samme måte. Nå har ting i alle fall en grense.

  Men en ting som jeg i alle fall er stolt av nå er at jeg kan snakke om ting. Jeg har faktisk mot nok til å snakke om hva som plager meg. Jeg lar ikke lengre meg selv skjule mine følelser. Det er slik det må gjøres. man er nødt til å snakke om ting for å bli ferdig med dem. Borte blir de ikke men man kan bli ferdig med de. Det er så befriende å snakke om ting. Om man ikke føler for å snakke med familie så få snakket med legen eller en annen fagperson. Det hjelper så umåtelig på.


  (1 år gammelt bilde, da håret var sort)

  Husk jeg bryr meg!

  Signatur
 • Lillelørdag hjemme =)  I går var jeg så tøff at jeg dro på Lillelørdag hjemme i Bø. Det er en slags idemyldring hvor folk som ønsker å spille av ideene sine på andre å få tilbakemeldinger kan komme sammen å snakke om de. Og denne gangen fikk vi også høre fra en del andre gründere som er veldig suksessfulle i Bø og rundt =) Synes det var veldig interessant selv om jeg var så ekstremt dårlig av angsten. Men det kom to stykker som jeg kjente etter en liten stund så da fikk jeg i alle fall noen å holde meg sammen med.

  Det var også ett litt artig prosjekt som skjedde hvor jeg tok en real sjangse =P Vi skulle nemlig skrive "postkort" til noen som vi skulle ønske var hjemme i Bø. Å så ta bilde å legge på facebook for så å tagge den som vi hadde skrevet på. Og jeg tok en person som i alle fall i mine øyne er kjempekjent. Kom på fler etter at jeg hadde lagt det ut og ønsker gjerne at de også kommer hjem. Skulle gjerne sett at alle Bøfjerdinger der ute i den vide verden kom hjem. Så hadde vi bygd opp bygden til noe stort å vakkert =)

  Her har dere meg med mitt "postkort" =) Om noen ikke vet hvem Storm Pedersen er så er han en veldig flink stylist og makeupartist. Han kommer fra Bø som er hjembygden min. Han har også blogg her på blogg.no og er veldig flink til å ta opp ting som jeg synes er viktig å få frem.

  Og kanskje du sitter å tenker meeeen hva er Reginedagan?
  Jo Reginedagan festivaldager laget for å hylle Regine Normann som kom fra Bø. Hun var forfatter. Du kan lese mer om Reginedagan her. Å så må jeg jo si steike så tøft jeg har ikke vært inne å sett på Reginedagan sine sider på kjempelenge, og nå kan jeg jo se at Storm Pedersen skal være festivalprofilen der i år. Jeg traff jo midt i blinken med den taggingen jeg da. Å jeg som var så nervøs siden jeg jo egentlig ikke kjenner han så godt =P

  Og her er ett bilde fra der hvor vi har campingvognen vår stående. Er så fantastisk nydelig plass vi har den på. Det hvite huset man kan skimte i høyre side er en del av prestegården =) Det er ett nydelig hus med en fantastisk plassering. Det kommer helt sikkert fler bilder fra når vi er på camingvognen siden jeg bare elsker å dra dit. Vi har ikke hatt så god råd i vinter så da har den for det meste stått tom =/ Er så kjipt når man ikke engang har råd til å fylle disel nok til å kjøre 1 time for å være på vognen. Men nå i sommer blir det mye mye bedre =)

  Signatur
 • Åh så tøff jeg er...  Da har jeg altså vært så tøff at jeg har dratt på lillelørdag i Bø. Helt alene. Kjenner at angsten river i hele meg å har mest lyst til å rømme allerede. Føler meg liksom så utenfor. Er flere jeg kjenner her men bare som bekjente. Er ikke noe koselig med denne angsten. Det er så tungt å vær tøff og sterk!

  Signatur
 • Gavekortet brukt =P  Gavekortet jeg fikk for å lage film er nå brukt =P Det ble Nelly jeg handlet hos og jeg angrer ikke. Er så superhappy for det jeg kjøpte.  Denne her er Carnival Del ol og jeg bare ELSKER fargene. Gleder meg til å prøve disse. Pigmenteringen på NYX sine øyenskygger synes jeg er kjempebra. Men jeg er jo ikke så bortskjemt på sminke da så kanskje andre har en annen mening =P  Å så kjøpte jeg meg denne som heter Bikini Bottom. Denne er litt tammere =P Det er pene nøytrale farger. Også på denne er pigmenteringen kjempebra =)

  Tror nok ikke det blir siste gang jeg handler fra Nelly =P Kanskje det blir noe klesshopping i løpet av sommeren derfra, hvem vet =P

  Signatur
 • Litt byshopping =P  Var inne på Sortland i dag å handlet oss plenklipper som jeg nevnte tidligere. Og handlet også noen andre småting =P

  Lille prinsessa fikk seg 3 nye thights til å ha i sommer. Ja å 5 nye underbukser men de tok jeg ikke bilde av =P Disse thightsene er kjøp på H&M og var ett basic plagg så da ble det 3 for 2 på de. Og det err jo så skjønt å springe rundt i thights for småpiker når sommeren er varm og god.

  Så måtte vi jo bare kjøpe crocs til lille prinsessa. Disse er fra Europris og er rimelig store på størrelsen. Spørs om hun kan bruke de så mye =P Kanskje vi finner noen senere som er litt bedre på størrelsen, men de var billige i alle fall =P

  Å så måtte mor selv ha seg ny shampoo og balsam. Har prøvd John Frieda sine frizz ease, men synes at håret mitt ble så tungt og for fettete av de så da ville jeg prøve noen andre. Da falt valget på disse. Kanskje de kan hjelpe håret mitt enda mer =)

  Signatur
 • Mamma og prinsesse outfit =)  I dag er det mye å ta seg til med. Vi har kjøpt oss plenklipper og midlertidig grill. Ja å så noe annet småting, men de skal beæres med ett eget innlegg =P Men tenkte jeg måtte dele dette bildet med dere =)

  Lille prinsessa ville være med når pappa skulle ta bilde av mamma. Så da ble det slik.

  Signatur
 • Gubbe og grilling =)  Da var gubbesnubben kommet hjem igjen. Nå får jeg ha han hjemme her i en hel uke før han skal tilbake på jobb. Litt trist at han kanskje ikke er hjemme på bursdagen sin eller min =/ Men da tar vi feiringen senere vi da =)

  Men i dag har vi virkelig hatt det koselig sammen alle fire. Vi har grillet god mat å egentlig bare slappet av. =)

  Ble også litt uteleketid for lille prinsessa. Hun har virkelig hatt det fint ute i solen.

  Uteleker er en stor hit =P Ble en del løping etter prinsessa for å stoppe henne =P

  Sandkasse fant hun seg også =P Var populært at bilene har kjørt ned i gjørmen å laget en jordplass til henne. Der satt hun lenge å bare kastet jord rundt seg =P

  • Hvordan har din dag vært?
  • Hva er ditt største sommerønske?
  Signatur
 • Rabattkode til Zalando =)  Fikk akkurat en mail fra Zalando med rabattkode i den. Og tenkte den vil jeg dele med dere.

  Så om du ønsker å handle inn litt sommerlige klær til dette nydelige været vi har hatt og som nok kommer til å fortsette om vi skal tro på metrologene, ja så hopp inn på Zalando å finn deg noe fint =) Bare trykk på bildet å gå inn.

  Signatur
 • Jeg er ikke perfekt!  Jeg er ikke perfekt. Jeg er ganske langt fra perfekt. Men jeg er meg! Og jeg gjør mitt aller aller beste for å like meg. Å jeg gjør mitt beste for å være god nok. Det er vanskelig siden det er mye dømming i verden. Jeg føler at hver gang jeg drar ut hvor folk ser meg så dømmer de meg. Jeg vet ikke hvorfor de dømmer meg, jeg vet jo egentlig ikke om de gjør det i det hele tatt. Men det er det jeg føler. Det er angsten min som tar tak i meg, angsten som river å sliter i tryggheten min. Jeg skulle virkelig ønske at jeg bare kunne gå med hevet hode å ikke bry meg. Å jeg prøver. Men det er så vanskelig...

  Jeg føler at folk dømmer for alt. Barna mine har arveklær, vi har vogn kjøpt på loppemarked og jeg selv har bare noen få klær som ser bra ut. Spesielt på kalde dager. Jeg har nemlig mer sommerklær som ser ordentlige ut, fordi det ofte er så mange salg på sommeren. Så da kjøper jeg inn det jeg liker men så sliter jeg med at det er klær for varme dager. Å barna som går i arveklær, jeg føler liksom at det er helt topp selv. Det gjør at vi slipper å bekymre oss. Men jeg bekymrer meg uansett jeg. For hva tenker de andre om mine barn?

  Jeg skulle virkelig ønske at jeg klarte å se alt det som er bra med meg selv, for da tenker jeg at jeg også vil slippe å tenke så mye på hva andre måtte mene. Å nå når vi går mot sommer å lysere tider så vet jeg at jeg vil føle meg bedre. Å i tillegg så har jo gubbesnubben fått seg jobb. I alle fall for sommeren. Å det er så supert for det betyr at vår sommer vil bli lettere. Vi vil slippe å snu på hver en krone =P Selv om det betyr at jeg er alenemamma annen hver uke =P

  Jeg kan bare si, det eneste jeg kan være er meg selv. Enten får du like meg som jeg er eller så trenger vi ikke snakke sammen. Jeg er ikke perfekt, det kommer jeg aldri til å bli. Bedre kan jeg nok bli, men aldri perfekt.

  En liten selfie slenger jeg med her. Jeg er ikke perfekt, men jeg håper jeg er god nok som jeg er!

  Signatur
 • Salat med reker  Kveldskosen ble en salat med reker og min hjemmelagde dressing =)
  Signatur
 • Når solen skinner =)  Da tar jeg lille prinsessa ut på trampolinen en tur. Hadde tenkt at mor selv skulle få lov til å ligge i fred å lese litt men det var ikke prinsessa enig i =P Mamma var ett veldig fint klatrestativ. Gjorde ett forsøk på å få tatt bilde av klatreprinsessa men det var ikke så lett siden jeg ikke så hvor hun var =P Men var godt med litt sol i fjeset å frisk luft i lungene. Tror virkelig at prinsessa hadde det koselig hun også og hun hadde nok veldig godt av det. Så kanskje hun får sove godt i natt. For i natt er siste natten som gressenke. I morgen ettermiddag kommer min sin gubbesnubb hjem igjen =)

  Ett par bilder av prinsessa i hoppehumør =)

  I dag har jeg faktisk hatt litt ånden over meg til å leke meg med litt sminke =P Går å venter på noe ny sminke som jeg bestilte for gavekortet jeg fikk. Å gleder meg så himla mye til de ankommer =) Det blir så spennende å se fargene i levende livet istede for bare på bilde =)

  • Hva har du gjort i solen i dag?
  • Hvor er din favorittplass å bestille sminke fra?
  Signatur
 • Den følelsen...  Når du våkner opp til dette.

  Sol og nydelig ute. Nesten ingen vind og lysten til å gå ut er kjempestor.

  Meeen så oppdager du dette...

  Ååååå det er så slitsomt å leie. Her kan jeg jo ikke ta lille prinsessa med ut. Jeg trodde virkelig at bråtebrann var ulovlig. Kjenner at jeg blir så irritert. Å i tillegg så har jeg faren til huseieren å kona hans gående utenfor husdørnene =/ Jada så koselig å kjenne seg som gjest i huset man betaler for å bo i. Sosial angst er virkelig koselig når man bor slik. Får håpe at de ikke blir hele dagen...

  Og ellers god dag til dere alle sammen =)

  Signatur
 • Te og en god bok =)  Det å sette seg ute i kveldssol veggen med en god bok og en kopp four red fruits te er søndagslykke. Boken er aller første boken i Sagaen om Isfolket. Er bare 5 gangen jeg skal lese hele serien. Denne gangen er det faktisk mine egne bøker jeg leser. Etter mye leting på brukthandel i Vesterålen og i Bodø så er serien komplett. Nå er det bare å få komplett Lysets Rike så skal jeg være fornøyd for en stund. Meeen ble ikke så lenge jeg satt ute siden det blåste så gruelig. Men det var godt med litt sol i fjeset å vind i håret =) Nå skal jeg se litt åndenes makt å slappe av før jeg rydder opp etter orkanen prinsessa =P Håper din kveld også blir fin =)

  • Hva er dine favorittbøker eller forfatter?
  • Beste plassen å lese?
  Signatur
 • Ermer påbegynt...  Litt spent på om dette i det hele tatt blir bra. Fant nemlig ut at jeg skulle prøve det på en litt annen måte. Nemlig å strikke vrangbord for så å øke til dobbelt så mange masker. Blir spennende å se om det kommer til å funke eller ikke. Hvis ikke så må jeg jo bare starte på nytt igjen =P
  Signatur
 • Hvorfor er barnevernet så hatet?  Jeg funderer så forferdelig på hvorfor så mange har så mye imot barnevernet. Selv har jeg jo som jeg delte i går bare god erfaring med de. Å joda de gjør nok feil, de er jo faktisk mennesker og ingen er jo feilfri. Men jeg tenker som så hvorfor er det slik at det liksom går i arv at barna vokser opp med beskjeden om å passe seg for barnevernet? De er jo der for barna. Ikke for å skade barna. Hadde barnevernet ment at det var best for min sønn at han fikk ett nytt hjem enten for en periode eller for alltid ja så hadde det vært det beste for ham. Men det de først gjorde var å hjelpe slik at mitt hjem ble det beste for ham.

  De skaffet ett avlastningshjem til ham annen hver helg. Noe som var gull verdt for oss. De ordnet slik at han skulle ha barnehageplass noe som han virkelig behøvde, han hadde ett stort behov for sosialisering og lek med andre barn. Og de hjalp meg til å finne den hjelpen jeg måtte ha, og som jeg enda har. Livet er ikke en dans på roser, men jeg er så lykkelig for at jeg fikk den hjelpen. Jeg skulle faktisk ønske at fler tok imot hjelpen med åpne armer istede for å være redd å jobbe mot barnevernet.

  Jeg vet om unge mødre som har fått komme inn i ett tiltak hvor de fikk oppfølgning å hjelp hver dag for å bli den mammaen som deres lille behøvde slik at de kunne få bo sammen med mammaen sin. Å jeg må også si jeg ser at den hjelpen fikk så mye å si for den lille og mammaen.

  Vi må alle begynne å tenke på en ting når vi ser alle disse negative sakene i media. Barnevernet har taushetsplikt. De kan ikke si imot, så foreldrene som går til media kan si akkurat det de vil. Man får som regel aldri vite hvorfor barnevernet mente at barnet ville ha det best hos andre. Barnevernet skal verne barnet ikke foreldrene. Så alt blir sett fra barnets side.

  Jeg ønsker at alle som har hatt en fin opplevelse med barnevernet skulle vært modige nok til å snakke høyt om det. Slik at vi blir kvitt stigmaet om at barnevernet er så forferdelig. Og helt til sist så vil jeg gjerne få takke også de som var avlastningshjem for lille prinsen. Dere var gull verdt. Takk for at dere er dere =)  Denne lille prinsen var det som fikk hjelp. Selv om at den hjelpen innebar å hjelpe mammaen hans til å bli ett bedre seg selv. Tenk så mange flotte år vi har hatt sammen. Hele 12 år så langt å mange fler blir det. Jeg skal nok klare å snike meg en kos selv når han er 16, 18, 30 =P Jeg vil alltid trenge kos fra lille prinsen min =)

  Signatur
 • Dagens middagskos =)  I dag ble det ordentlig middagskos på oss. Fikk til å lage bakt potet med hvitløkssmør og stekt kyllingkjøttdeig =) Å det falt veldig godt i smak hos prinsen. Lille prinsessa er enda ikke så glad i potet så hun spiste heller kyllingkjøttdeigen til mammaen sin hun =P Nå koser de små seg med litt snop og tvtitting =)  Signatur
 • Takk for hjelpen barnevernet!  For nå 9 år siden fikk livet mitt og prinsens ett veldig stort omvelt. Allerede da var jeg deprimert grunnet ting fra min barndom. Jeg klarte ikke se det selv at jeg trengte hjelp. Jeg skjønte ikke at noen kunne hjelpe. Vel ting skjedde og jeg og prinsen havnet i barnevernets søkelys. Til å begynne med var dette en forferdelig opplevelse for meg. Jeg hadde hørt så mye dårlig om barnevernet og hadde fått i hodet mitt at de kom til å hente min vidunderlige sønn og at jeg aldri ville få se ham igjen.

  Men nei. Jeg vil rette en STOR takk til barnevernet hjemme.. De tok tak i saken når jeg trengte det mest. De kom inn å tok i ett tak der det var behov for å gjøre akkurat det. Hadde de ikke kommet inn når de gjorde det så hadde nok jeg i min sykdom havnet så langt nede at eneste mulighet var å hente prinsen. Men de var der, de støttet meg til å bli en god mor til min sønn. De hjalp meg finne den hjelpen jeg måtte ha for å kunne være den mammaen som prinsen fortjente.

  De hjalp meg til å få beholde min sønn. På grunn av barnevernet hjemme så får jeg lov til å se min sønn vokse opp til den fantastiske gutten han er. Greit nok han er i 1000 km/t på fart inn i tenårene men vi skal klare det også. Krangler blir det nok, men hva annet kan man forvente når man plutselig har en gutt full av hormoner i huset.

  TUSEN HJERTELIG TAKK FOR HJELPEN!
  Dere var der når dere skulle og dere hjalp der jeg trengte hjelp til å se at jeg måtte ha hjelp for å fungere!
  Dere reddet nok ikke bare at jeg fikk beholde min sønn men også meg fra å havne så langt nede at døden ville vært eneste utvei.

  Signatur
 • Prosjekt null pupp!  Neida neida jeg skal ikke fjerne puppene =P Skal ikke gå så drastiskt tilverks =P

  Men nå er prosjekt null pupp startet. Lille prinsessa er nå straks 2 år og 1 måned og jeg synes jeg har vært flink. Jeg har ammet helt til nå, på tross av problemene med lite vektøkning i begynnelsen. Men klarte å fullamme til prinsessa var 4 månder. Det var nok det som berget resten av ammingen. Det at jeg startet med tynn grøt istede for morsmelkerstatning. Så tenk det funker, bare man vil det nok. Men nå kjenner jeg at nå er det på tide å stoppe. Ja lille prinsessa kunne nok fortsatt lenge til hun men nå er mamma sliten. Nå vil jeg ha kroppen min tilbake =P Å jeg må si at så langt så går prosjektet over all forventing. Jeg kan ikke bare si nei å ikke la henne få for da river hun i stykker klærne mine for å få komme til. Ja så da fant jeg ut at jeg skulle teste ut noe. Så nå har jeg satt teip over puppene =P Å jaggu funket det ikke. Lille prinsessa blir like paff hver gang hun skal ha pupp å det kommer ut en som ikke fungerer lengre. Så da pakker hun den bare på plass igjen, sjekker den andre å finner at den er likedan og da gir hun seg. Helt uten skriking å helt uten å rive å slite i klærne mine. Dette ser ut til at det kan bli en suksess =)

  Må bare dele dette bildet av prinsessa =) Her har hun fått noe gryterett tror jeg det var. Å det var altså så godt at hun måtte slikke tallerkenen. Vi slikker egentlig ikke tallerken i vårt hus, men dette var bare så søtt at vi måtte få fanget det på bilde å forevige øyeblikket =P

  Signatur
 • Apekattene kommer!  Eller i alle fall en apekatt. Lille prinsessa har funnet ut at klatring og hopping er det helt store for tiden. Men det er så morsomt å se at hun skjønner hvordan tingene fungerer. Hadde hun fått lov så hadde hun nok klatret på alt hun fant. Har stoppet henne noen ganger fra å klatre på lenestolen vår, den er altså ikke noen trygg plass å klatre på. Men tror å håper at hun har skjønt det =P Ja å for å komme høyere opp til benken så drar hun ut skuffene å klatrer i dem. Hun er altså så morsom når hun finner ut av ting.  Signatur
 • Når himmelen står i flammer!  Når du kan gå rett utenfor døren din ved midnatt å se dette da vet du inne i hjertet ditt at det er her i nord du hører hjemme. Det er altså så nydelig vakkert. Jeg kunne ikke labbe avgårde for å ta bedre bilder sånn uten høyspentledninger, vei og hus. Men det gjør ikke noe. Det er dette jeg ser utenfor her jeg bor akkurat nå. Og jeg liker det jeg ser =)  Signatur
 • Gaming tid...  Eller i alle fall var det akkurat det jeg håpte på =/ Meeeen neida, tar jo syv lange og syv brede å få oppdatert dette spillet. Så kjipt når jeg for en sjelden gangs skyld fikk lyst til å spille igjen. Har faktisk en del spill men bruker de så sjelden =P

   

  Dette spillet var det jeg fikk så lyst til å spille i dag. Vi får se om jeg får spille litt før jeg skal køye =P

  • Spiller du spill?
  • Hvilke spill og sjanger går det i?
  Signatur
 • Kjoletitting =)     

     

     

  Åh så lett det er å drømme seg bort i nettside opp og nettside ned med klær på. Har så sinnsykt lyst til å oppdatere garderoben med noen flere kjoler. Men jeg er liksom så veldig usikker =P Vel jeg finner mange som jeg liker selv, men jeg vet liksom ikke hvordan de blir på. Å en av mine største frykter er å betale masse for klær jeg ikke passer for så å må betale en masse for å få sende dem tilbake =P Men tiden vil vise. Her er i alle fall noen kjoler og en playsuit som jeg fant da jeg tittet gjennom Nelly.com =P

  Har du noen favoritt plass å handle fra som prisene ikke er over the moon liksom? Har sett på sider som sheinside, men der kommer vel toll i tillegg når man kommer over 200 norske kroner. Da blir det fort dyrt =P

  Signatur
 • Åh jeg blir så sint!  Der er ett bilde som går som en farsott blant mine venner på facebook nå for tiden. Ett bilde som får sinnet til å kok i meg. Ett bilde som undergraver alle problemene som jeg hadde som barn og som jeg sliter med i dag. Ett bilde som forteller at å hjelpe min sønn ved å la han gå på medisinen som gjør livet hans letter er bare tull. Jeg blir rett og slett kok forbannet!  Her er bildet! Det gjør meg altså så sint. Det undergraver alt som jeg gikk gjennom. Jeg er nemlig barnet på bilde en og tre, jeg hadde de problemene. Jeg har de problemene. Tankegangen på 80-tallet gjorde slik at jeg ikke fikk den hjelpen jeg burde ha hatt. Fordi ingen ville hjelpe. Min mor prøvde å få hjelp til meg men neida. Hva om jeg hadde fått hjelpen da, hvordan hadde mitt liv vært i dag? Hadde jeg kunnet slippe alle disse tankene og følelsene som jeg har nå. Men jeg orker ikke spekulere i det for det gjør meg bare trist og sint. Men det er en ekstremt teit tankegang som jeg virkelig håper blir avskaffet!

  Signatur
 • Twilight på tv =)  Kom over Twilight på Tv2 Bliss =) Jeg elsker de filmene og jeg bryr meg midt i ryggen om andre ikke gjør det =P Jeg er Team Edvard by far. Han er så digg. Jeg er sikkert så superteit men jeg liker å få være teit innimellom. Å ikke bare være voksen å være mamma. Men få lov til å være litt fjortiss å fangirl =P

   

  • Liker du Twilight, hvorfor?
  • Eventuelt hvorfor ikke?
  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits