Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Olaplex myter!Jeg er en Olaplexfantast. Jeg simpelthen elsker Olaplex. Det er grunnen til at håret mitt fremdeles er silkemykt selv etter mange runder med striping og bleiking.

Meeen jeg har ved fler anledninger sett at frisører sier at Olaplex hjemmebehandling altså nr 3 ikke fungerer uten at du har fått behandling med nr 1 og 2 i forkant.

Dette stemmer ikke! Olaplex nr 3 inneholder akkurat samme molekyl som Olaplex nr 1 og nr 2 bare i mindre konsentrasjon. Ergo nr 3 fungerer på akkurat samme måte som nr 1 og nr 2 bare at det tar litt lengre tid. Dette vil altså si at nr 1 har høyest konsentrasjon, nr 2 har nest høyest og nr 3 laveste konsentrasjon. Men alle har samme molekyl å vil derfor virke uavhengige av hverandre.

Selvfølgelig vil en Olaplex med nr 1 og nr 2 i salong være en fordel da det vil gi en kjempegod boost til håret, men det er altså ikke slik at du må gjøre det for å få noen virkning av nr 3.

Det er også en annen myte som jeg har sett en del av å det er at Olaplex ikke har noen funksjon på ubehandlet hår. Vel dette er også usant. Olaplex har akkurat like god virkning på ubehandlet hår som på behandlet hår. Men ett ubehandlet hår vil ikke ha like mye som må repareres som ett som er behandlet. Fremdeles er det ikke slik at ett ubehandlet hår ikke har skader. Da skader også kommer fra for varmt vann i dusjen, varmebehandling av håret som f.eks sletting, krølling og føning av håret, det kommer fra ytre påvirkning som f.eks vær og vind, om du fikler mye med håret, forurensning og mange andre ting. Håret påvirkes hele dagen og derfor vil en gjennoppbyggende behandling være positivt uansett om håret er behandlet eller ubehandlet.Bildet her viser håret mitt før og etter Olaplex. Førbildet (til venstre) er noe gamlere enn etterbildet og jeg hadde lys rosa i tuppene på det. Men etterbildet er ett bilde hvor Olaplex ble brukt under striping av håret mitt å håret var i bedre forfatning etter stripingen med Olaplex enn det var etter stripingen uten Olaplex.

Så får du beskjed fra salongen din at Olaplex nr 3 ikke funker om du ikke tar nr 1 og 2 hos dem først så vet du nå at dette stemmer ikke. Det vil kunne være en fordel å gjøre det, men det er ikke ett være eller ikke være.

Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits