Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

OOTD og bursdagspikenTenkte siden dagen i dag er så flott for meg så skulle jeg dele en OOTD med dere =) Å så må jeg jo bare dele noen bilder av min fantastiske bursdagsprinsesse =)

Jeg kan faktisk si jeg føler meg pen. Jeg bryr meg ikke hva andre mener det er jeg som skal synes ting om megselv. Jeg må være meg å ingen andre. Jeg er sterkere enn det.

Singlet og kardigan fra Cubus, buksen er jeg faktisk usikker på hvor den er fra =P Men skoene er fra Shoeday =)

Her er lillemor med dukkevognen hun fikk i bursdagsgave fra mor å far. Det var stor stas i huset å få seg dukkervogn =)

Å her er prinsessa i prinsesseteltet sitt. Første del av gaven fra oss, resten skal hun få i morgen når vi skal feire dagen hennes ♥

Signatur
 • En ny morgen!  I dag var det en ny morgen å våkne opp til. Å jeg må si i dag føler jeg meg sterkere en noen gang. Jeg føler meg modig, stolt, stor å ikke minst ydmyk. Jeg har hatt innlegget jeg la ut i går liggende klart i mange år nå, men jeg har aldri klart å legge det ut. Jeg har alltid vært for redd for reaksjonene fra verden rundt meg. Redd for at noen av de som meg nærmest står skulle bli såret. Men responsen etter gårdagen har vært så mye mer enn jeg noen gang kunne forestille meg. Jeg er noe slikt som ett tonn lettere til sinns i dag. Å det kjennes forferdelig godt ut. Det ble mange tårer i går, tårer over å endelig ha tatt steget å delt min historie. Tårer over alle de fantastiske menneskene som ga sine støtteerklæringer. Dere er fantastiske. Det betyr så uendelig mye for lille meg.

  Nå tar jeg fatt på ett nytt kapittel. Ett kapittel hvor åpenheten rundt det som skjedde blir en annen. Jeg kommer aldri til å navngi for jeg ønsker ikke skade. De som trenger å vite navnet vet det, resten trenger ikke noe navn å henge jakken på. For jakken henger på meg. Det er jeg som bærer den å fra nå skal den bli synlig. En byrd er borte fra mine skuldre. Får jeg ingen unnskyldning så greit nok. Velger hans familie å fremdeles stemple meg som en løgner så greit nok. Jeg  har sagt mitt. Jeg har fått en stemme. Å tro meg den stemmen tier ei.

  Jeg vet ikke om det kommer til å bli siste innlegget om hva jeg har opplevd rundt overgrep. Men jeg kan love dere det at det blir ikke mitt siste innlegg om å leve med. Jeg har så mye jeg ønsker at verden skal åpne øynene om å ser lettere på. Vi lever i en verden hvor det er alt for mange fordommer. Selv ble jeg kalt både det ene å det andre i mine år med rus å ett bredt seksualliv. Men jeg tok stafettpinnen i egen hånd å spøkte med det hele selv. Det tok brodden av de stygge ordene for meg. Joda de stakk, å de stakk dypt. Men det ble lettere når jeg selv hadde slik stygg holdning til megselv.

  Men nok om det. Dagen i dag skal brukes til min lille prinsesse. I dag er det nemlig 2 år siden jeg kjente på følelsen av en fødsel for andre gang i mitt liv. 2 år siden livet på nytt endret kurs. Det kjennes så godt å se på henne å se gleden i hennes øyne. Jeg ser så fram til at min mann kommer hjem fra jobb å vi kan gi henne bursdagsgavene sine. Gleder meg til å se øynene hennes når hun får pakke.

  Takk til dere alle for at dere er der å at dere finnes. Vi er alle verdt mye mer enn vi tror. ♥

  Signatur
 • Å leve med overgrep!  For meg har det vært en lang prosess å lære å leve med ett overgrep.

  Aller først kom skammen. Skammen over at tingene skjedde. Skammen over at jeg lot de skje. Skammen over å ikke vite om det var rett eller galt. I denne tiden var løgner en stor del av livet mitt. Jeg løy om det meste. Kanskje var det en måte å få oppmerksomhet på. Kanskje var det en måte å kjenne noe på, noe annet enn skammen. Men alltid passet jeg på. Jeg fulgte med slik at det ikke skjedde andre enda jeg var bare barnet.

  Så kom fornektelsen å selvmedisineringen i form av rusmidler og ett utagerende seksualliv. Jeg var livende redd soveromsmørket og jeg brukte seksuallivet for å prøve å slutte å være redd. Jeg gråt hver gang det var over å jeg kom for meg selv igjen. Jeg hatet alt jeg følte. Jeg hatet meg!

  Etter dette kom "jeg må bare leve med det" fasen. Hvor jeg tenkte jaja det har formet meg til den jeg er. Hvor ille kan jeg egentlig være? Han får bare leve livet slik han vil, jeg skal ikke si noe. Jeg skal heller passe på så det ikke skjer andre. For meg går det nok bra med.

  Nå lever jeg med sorgen, tristheten og sinnet. Jeg er sint fordi han kunne gjøre noe slikt mot meg. Sint fordi jeg lot det skje. Jeg er lei meg fordi det ødelegger å har ødelagt så mye i meg å rundt meg. Jeg er både sint og lei meg fordi han ikke bare kan si unnskyld, jeg vet jeg gjorde noe galt. Vær så snill å tilgi meg. For jeg vet jeg kommer til å tilgi. Jeg er ikke ute etter å ødelegge noe, jeg vil bare vite at han vet at det han gjorde ikke var normalt. At han har gjort noe galt som har satt sine spor i meg. Jeg vil slippe å føle at jeg er den store stygge ulven bare fordi jeg er den som lever med skadene. I alle fall er det slik det føles.

  Jeg er trist fordi jeg ikke vet. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg vet ikke om han selv vet at det var galt. At han ødela ganske så mye med det han gjorde. At jeg sitter igjen å føler meg ødelagt. Jeg vet ikke om jeg noen gang blir kvitt alle disse følelsene. Jeg vet ikke om dette er siste del av prosessen, at jeg endelig kan få fred. Jeg vil ha livet mitt tilbake. Vær så snill erkjenn hva du gjorde mot meg. Du trenger ikke fortelle det til hele verden. Det er nok å si det til meg. Det vil forbli hos meg. For jeg håper at årene også har endret deg å at dette var en feil du gjorde fordi du ikke viste bedre.

  Å leve med overgrep er tungt. Kanskje spesielt tungt når man ikke føler seg trodd. Når gjerningsmannen går rundt å tror at han ikke har gjort noe som helst galt. Når man sitter hver dag å gjennopplever deler av det man har vært igjennom. Når man legger all skyld på seg selv. Hvorfor sa jeg ikke tydeligere nei? Hvorfor sa jeg ikke noe til de voksne? Hvorfor ble det hele til ett absurd kjærlighetsforhold bare fordi man trodde at kanskje dette var slik det skulle være. Men jeg var jo bare ett barn. Var det mitt ansvar, var det jeg som skulle tatt affære? Kanskje ikke men det var jeg som skulle sluttet å tie. Selv om jeg bare var ett barn. Jeg tenkte å tenker ennå ofte at kanskje det aldri har skjedd. Kanskje det bare er i hodet mitt. Men hvorfor sitter redselen der da? Hvorfor husker jeg tingene, hvorfor har det ødelagt meg så mye?

  Vi må trø til NÅ!!!
  Vi må lære våre barn å si ifra. Både om urett mot dem selv og mot andre. Vi voksne må få mer guts. Guts til å stå løpet ut. Guts til å hjelpe de som ingen stemme har, de som er redde og fortapte. De som ikke vet om de burde få hjelp. De som ikke vet at slike ting er galt. Vi voksne må bli tøffere. Vi må få en stemme å vi må si ifra vi også. Vi må lære oss at vi kan hjelpe.

  En eneste utstrakt hånd kan være det som behøves.

  Nå har jeg tatt ett veldig stort steg for meg selv i prosessen for å få lov til å få det opp og avgjort. Dette har tynget meg i mange år. Dette er for å åpne øynene til oss alle. For å få oss til å følge litt med, for at vi skal kunne rekke ut en hånd der en hånd kan være forskjellen mellom liv og død. Jeg vil si på tross av ganske store problemer psykiske plager så har jeg klart meg bra. Jeg har nok hatt mine tanker om å avslutte det hele, men redselen for døden å kjærligheten til mine nærmeste var større enn ønsket om å avslutte alt. Så en stor takk vil jeg også gi til alle de som har vært dær for meg gjennom livet mitt.

  Vil gjerne legge til ett lite ps. dette var ingen omsorgsperson. Denne personen var mye yngre enn en omsorgsperson.

  • Hvordan hadde du taklet at noen fortalte deg om overgrep?
  • Ville du stått løpet ut?

  Del gjerne videre!

  Signatur
 • Ost og hvitløksloff  Siden jeg er kjempeglad i å eksperimentere når jeg skal lage mat har jeg hatt meg en litt kreativ dag. Jeg fant nemlig ut at grillmaten vår trengte noe ekstra. Så da var det bare å kaste seg rundt å få mekket sammen noe som jeg tenkte måtte smake godt =)

  Først bakte jeg loff.

  Ingredienser:
  50 gr gjær
  2 ss olivenolje
  4 dl melk
  1 ts salt
  10 dl hvetemel

  Varm opp melken og bland i oljen å saltet. (Jeg hadde dette i kenwoodmaskinen min så derfor hadde jeg vesken i først) Deretter hadde i hvetemelet og til sist gjær. Elt deigen i minst 5 minutter til deigen er glatt å slipper bollen. Dekk til med plast eller en fuktet kopphåndduk å la stå å heve til dobbel størrelse. Deigen er nok til 2 loff. Kna deigen godt å ha den enten i smurt brødform eller som to ovale brød på brett med bakepapir på. La loffene få heve til de er ca dobbel i størrelse å stek dem så på nederste rille på 200 grader i 30-40 minutter. (Se ann ovnen din, for meg måtte de oppå nederste rille å maks 30 minutter)Ta ut å avkjøl på rist.

  Så kom det morsomme ♥♥♥

  Etter at loffen er godt avkjølt skjær den opp i ruter, ikkje skjær helt gjennom bunnen.

  Pakk så lommene fulle av ost. Jeg skar skiver, men man kan nok skjære kubber av ost også å bruke.

  Bland sammen olivenolje å det krydderet du ønsker, ha så i 4 fedd hvitløk.

  Spre denne hvitløksoljen over loffen å osten. Vær generøs med oljen da den vil trekke inn i loffen en del.

  Stek loffen på 200 grader til osten har smeltet.

  Ta ut å nyt. Dessverre ble vår loff litt kald slik at osten var begynt å bli litt fast igjen. Men det smakte fortreffelig uansett så dette blir nok gjentatt =)

  • Liker du å eksperimentere på kjøkkenet?
  • Hva er din favoritt ting å lage?
  Signatur
 • Salatdyret =P  Jeg er ett stort salatdyr. Hadde jeg kunnet ville jeg spist salat til alle måltider. Men jeg må nok få i meg mer enn bare salat. Men jeg er også av de som absolutt ikke liker dressing. Tusen islendinger (Thousand Island) er bare så grusom at jeg grøsser ved tanken. Å olje dressinger sliter jeg en del med at det ser så fettete ut. Litt som å spise smeltet smør på salaten =P Er nok en feilkobling oppe i topplokket mitt som gjør det. Meeeen i alle fall så har jeg komponert min egen dressing som jeg spiser på salat, taco, til pomfri å mye mer.

  Lilli's yoghurt dressing

  4 store ss yoghurt naturelle
  3,5 ts kikoman soyasaus
  1 ts sitron

  Blandes sammen og nytes på salat eller hva du måtte ønske. =)

  • Har du noen matvarer du har modifisert?
  • Hva er din favorittdressing?
  Signatur
 • IROHA ansiktsmaske  Fant sheetmasks hos Vita her for en stund siden og fant ut jeg skulle kjøpe en å teste ut. Var en interessant prosess å få på masken men må si jeg er veldig fornøyd med den. Måtte tørke litt av den da den dryppet en del.

  Men kan si som så at ansiktet mitt kjentes veldig glatt å mykt ut etterpå. Der var også hyaleronsyre i den å vet ikke helt om jeg er så stor fan av det. Ble litt tørr på nesen dagen etterpå, men fikset det rimelig fort med å smøre ansiktet med en god fuktighetskrem. Å nå kjennes ansiktet helt flott ut igjen. Men er veldig spent på om denne syren vil gjøre noe med urenhetene mine. For det var største grunnen til at jeg valgte en med hyaleronsyre i.

  Å sånn ser mor selv ut når hun ser på Grimm å tar seg en liten dametime =) Ikke akkurat noe syn for øyet =P Ligner mer på en hexenbiest enn noe annet =P

  Signatur
 • Hektet på Pukka!  Tror jeg er blitt hektet på Pukka te. Den er altså bare så sinnsykt god. Spesielt den med lakris og peppermynte. Jeg har tidligere ikke en gang drukket te fordi jeg aldri har syntes det har smakt noe særlig godt. Å nå helt plutselig så er jeg helt hektet =P Var så ille at min mor spurte meg om jeg var gravid...hehehe Sist gang jeg drakk te var nemlig da jeg gikk gravid med lillemor. Men jeg kunne avkrefte en graviditet med en gang =P Jeg har bare rett å slett blitt litt mer voksen å fått sansen for annet enn brus.

  Jeg har også ett ønske om å få testet ut teapigs te, men da må jeg først få fikset noen som kan hjelpe meg med å sende det hit. For tollen som blir på det gjør at det ikke blir verdt det i lengden =( Å har så himla lyst til å få testet de ut da de ser så fantastiske ut. Å er kanskje bare første runden jeg trenger hjelp til å få sendt hit =P For jeg har en liten plan om litt annet også da =P

  • Drikker du te?
  • Hva er din favoritt?
  #Pukka #Te # Hektet
  Signatur
 • ❣ Likenshare ❣ Ladies Night  Likenshare har ute en kampanje hvor man kan vinne billetter til Ladies Night med førpremiere av The other woman. Hadde vært så kult å fått billetter til det. Er ikke ofte jeg kan ta meg råd til å dra på kino. Å hadde vært digg å dollet seg litt opp å dratt på kino sammen med noen. Å i tillegg er det ren dameaften =)

  Signatur
 • Paller funnet =)  I dag ble en flotters dag. Tok en telefon til Nav for å etterlys om jeg ville få resten av sykepengene mine slik at vi kunne feire lillemor's bursdag og jaggu var de ikke betalt ut i går. Da har de faktisk fått gjort tingene i en kjempefart for en gang skyld. Så fornøyd med de to behandlerne som jeg fikk med å gjøre da jeg var innom Nav. De la virkelig godsiden til slik at jeg skulle slippe å sitte å ikke vite om jeg fikk betalt husleie eller kjøpt mat.

  Å ikke nok med det. Helt ut av det blå fikk jeg en melding på facebook fra en fantastisk dame fra Bø. Hun kunne fortelle meg at hun var nede i Myre havn. Å der satt hun å så på en kontainer full av paller. Å der sto en bil som sto å samlet paller på bilen sin. Så kanskje jeg kunne sjekke om jeg fikk hente paller der til å lage palleseng å utemøbler. Jeg var jaggu ikke tungbedt. =P I løpet av 15 minutter var vi på tur nedover. Å vi fant hele 10 paller til sammen. Så om jeg har regnet rett på hva vi trenger så mangler jeg bare 6 paller. Men ser jo at det er virkelig mulig å få fatt i.

  I første omgang blir det pallesengen som blir bygget. Må bare få vasket, tørket å malt pallene slik som jeg vil ha de. Å når det er gjort skal de opp på rommet vårt =) Gleder meg allerede i massevis. Jeg bare simpelten elsker å bruke ting som egentlig skulle kastes til noe som kan glede i flere år. Å alle pallene er EUR-paller. Det er ikke engangspaller som er av den svakere typen. Disse er sterke gode paller.


  Min kjære mann som er på dumpsterdiving etter paller til meg. Fant hele 5 EUR-paller i den kontaineren. =)


  Her er to mannen min fikk fra en snill mann som satt på ett kontor litt bortenfor der kontainerne sto. Han viste ikke hvem kontainerne var sine men han kunne i alle fall gi oss de to han hadde =)


  Her er første runden med paller samlet. Vi var å hentet to til da vi kjørte på butikken. Fant 8 paller som så nesten nye ut å de skal brukes til sengen vår =) De som er litt mer værslitt skal jeg bruke til utemøbler. Men det spørs veldig om jeg ikke trenger i alle fall 16 paller bare til utemøblene. Kan kanskje komme unna med bare 12. Må nesten se på hvor høyt det blir å ta en avgjørelse om hvor høy jeg vil ha sofaen. Men bra blir det til slutt. Alt vi må gjøre er å ha litt tålmodighet så får vi nok tak i alle pallene vi trenger =)

  Bilde av den ferdige sengen kommer når jeg får ånden over meg til å gjøre pallene ferdige. Først skal lillemor sin 2-årsdag feires. Så kan jeg fokusere på sengen etter det =)

  Signatur
 • Stimulash Fusion ♥ Midtveis  Da var jeg kommet midtveis i Stimulash Fusion ukene. Jeg har nå brukt den i litt over 3 uker å har sett litt endring. Men det er herfra og ut de siste ukene det sies at man ser mest forandring. Stimulash skal brukes hver kveld i 6 uker og etter det en kveld i uken. Jeg bruker det som tidligere på både bryn å øyenvipper. Og må si så langt er kanskje endringen størst på brynene mine. Jeg ser at tomrommet jeg hadde er blitt noe mindre. Og jeg håper at endringen vil bli mye mer synlig i løpet av de neste ukene.

  Her er bildet fra før jeg begynte

  Dessverre var brynene mine veldig ufriserte her. Men man ser tomrommet i arken på brynet.

  Slik ser ting ut nå. Jeg ser at tomrommet i brynet er blitt litt dekket til. Selv etter at brynene er blitt litt mer friserte ser det ikke tomt ut. Vippene vises det ikke så mye lengde på men jeg merker at de virker tykkere.

  Nå gleder jeg meg til å se hvordan alt er om 3 uker =)

  • Har du prøvd Stimulash eller andre vippestimulerende?
  • Hvis du måtte velge ett produkt du aldri kunne bytte ut, hva hadde du valgt?
  Signatur
 • Polar Zoo  Den aller flotteste opplevelsen for oss på denne påsketuren var altså besøket til Polar Zoo i Bardu. En helt utrolig opplevelse. Å guttungen som egentlig var veldig trist fordi han fikk ørebetennelse å ikke kunne dra på Polarbadet, men tro meg Polar Zoo overgikk alle hans forventinger. Han var nesten som ett lite barn i en godtebutikk =P

  Turen var så vellykket at min søster å hennes familie bare måtte ta stoppen da vi kjørte hjem. For vi fikk nemlig en guidet tur med mating av noen av dyrene. Det var så ekstremt verdt alle kronene. Å tenk det var ikke så dyrt heller. Kostet bare 215 ,- per voksen å 125,- for barn mellom 3 å 15 år. Å selv i regn, litt sludd å vind så var det mange som var å tittet på dyrene.

  Har valgt ut ett utvalg av bildene jeg tok på turen, da jeg tok veeeeldig mange bilder =P Fotografdyret i meg tok helt overhånd =P


  Hjortehannen som sto å tittet ut over området sitt. Hunnen var for opptatt med å spise =P


  Fikk ett bilde som virkelig viser at gaupa er ett kattedyr. Var så kjempeartig å følge med på de. De fulgte etter oss når vi gikk langsveien. De hadde akkurat hatt parringstid på gaupene å i mai-juni så kan det hende de har 11 gauper til sammen. Dyrepasseren var inne hos gaupene når hun matet dem å hun kastet maten bort fra seg for å holde dyrene på avstand =)


  Fine gaupa som satt som en majestet å tittet på oss. Lillemor satt å sa "pusa, pusa" hele tiden =)


  Elgen ville vist ikke bli tatt bilde av =P Han snudde hekken til meg å vandret vekk fra fotografen =P


  Her er dyrepasseren inne hos polarrevene. Den som du ser her er hunnen. Å hun blir hetset mye med av hannene, så hun har lært seg å springe opp på nakken til passeren slik at hun kunne få spise i fred. Disse revene har vært i Polar Zoo siden de var valper.


  Her er ett bilde av guttene. Var litt vanskelig å få tatt bilder av de gjennom nettingen siden de var hvite. Men ble noen fine bilder synes jeg =) Hos revene kunne man også kjøpe noe som heter Fox visit. Da får man bli med inn til revene å mate de. Å det er ingen aldersgrense på å bli med inn til revene. Disse var mest som kosehunder.


  Her er altså min favoritt. Ulvene. Så utrolig nydelige dyr. I dette området var det 3 ulver, 2 hanner å en hun. Disse tre var sosialiserte å man kan betal for noe som heter Wolf visit. Det vil si at man får bli med dyrepasseren inn til ulvene. Men man må være over 18 år, å man må ha god helse og fysikk. Å ikke minst følge dyrepasserens instrukser til punkt å prikke.


  Dette bildet liker jeg så kjempegodt. Her hadde hannen akkurat fått litt mat å slikket seg om munnen for å få med seg siste lille rest av godsakene. Vi fikk også oppleve ulver som ulte til oss. Det var nesten så jeg måtte felle noen tårer fordi de hørtes nesten ut som at de sang til oss. Var så nydelig.


  Dette er bjørnene Salt og Pepper. Salt og Pepper er kjente bjørner og ble faktisk født i Polar Zoo å ble veldig fort kjendiser. Her ser du Pepper som skyggebokset =P Så nesten ut som han danset til sangen Stop in the name of love =P Å fine søte Salt satt for det meste på baken med foldede poter å ventet på maten. Så skjønn =)


  Her er bamsefar selv, Truls. Dette er Polar Zoo sin eldste hann. Han var kjempesvær. Han var nesten ett lite skuespill.


  Her er Polar Zoo's nyeste bjørn. Denne var bitte liten. Da moren kom opp med den så ble hele følget som var med på guidingen stille før det unisont ble utbrutt ett Awwwww =) Ungen var altså bare så skjønn. Truls var en gang borte å skulle sniffe litt på ungen men da fikk han seg en real smekk over nesen av mor selv. Dette fordi bjørnehannene ofte tar livet av sine avkom for å få parre seg på nytt med hunnen. Å når mor smalt til Truls så fikk han det triste uttrykket i over øynene som om han sa til oss alle at han skulle jo bare lukte litt =P


  Her er faktisk bildet av Truls da han var borte å luktet på ungen. Som man ser så er ungen veldig skeptisk noe man virkelig skjønner når man vet hva far selv kan finne på å gjøre.


  Her er mor å barn sammen. Og her ser man hvor liten denne krabaten egentlig er. Så skjønn en liten krabat.


  Fikk ikke så mange gode bilder av moskusoksen, men på dette ser man virkelig hvor skummel han egentlig er. Denne karen her har mye styrke. Så man ønsker ikke å bølle med ham =P


  Her er ett bilde av jerven Arne da han klatret opp i ett tre for å hente maten sin. Arne var veldig sky å vanskelig å få bilde av. Jerv på engelsk er Wolverine, så jeg måtte si til dyrepasseren at han lignet ikke mye på Hugh Jackman der har klatret =P

  Signatur
 • Påskeferien =)  Oi oi oi for en tur =)

  Selv med en god del dårlig vær har det vært en flott tur. Fredag og søndag var været pent å det ble turgåing på oss skiløse å skitur på de med ski =)

  Har tatt en masse bilder og tenkte jeg skulle dele ett utvalg med dere. Kommer også med ett innlegg til i morgen med høydepunktet på turen for oss. For første dagen så var barna og vi foreldrene i badestampen en tur. Det endte dessverre i ørebetennelse på guttungen å dermed ble turen til Polarbadet utelukket for hans del. Så da valgte vi å finne på noe annet på lørdag sammen med våre små håpefulle =)

  Men her er noen bilder fra dagene her på Myrefjellhytta i Målselv fjellandsby.


  Min kjære sønn i bilen på tur til Målselv =)


  Lillemor sovnet vist. Litt uklart bilde da gullgutten va fotografen.


  Dette bildet måtte jeg bare dele. Er utenfor Sortland. Men ble jo litt kult med at jeg ble med i speilet =P


  Min sin kjekking som måtte hjelpe lillemor opp =)
  Litt bilder fra området her hvor vi bodde =)
  Å tenk påskeharen kom han også. Gullene mine koser seg med innholdet i påskeeggene som påskeharen hadde gjemt til dem.

  Så må jeg jo bare dele noen herlige bilder av mamma's lille prinsesse. Hun fant på mye rart på denne turen. Noe fikk jeg fanget og foreviget med kamera men noe skjedde så fort at jeg fikk ikke tatt bilde. Blant annet så hadde hun seg en "u"frivillig kalddusj allerede første timen etter at vi ankom =P Hun fikk til å åpne dørnene på dusjen å gikk inn. Å klarte jo selvfølgelig å slå på dusjen også. Så kom hun hylskrikende ut, gjennombløt å redd. Klarte å holde fatningen godt, lo bare litt =P Men dessverre fikk jeg ikke fanget dette på ett bilde da hun var rimelig redd å kald. Men fikk fanget disse bildene.


  Her sitter hun på skostativet i gangen å kler av seg, for hun skulle også dusje. Å skostativet hadde jo perfekt høyde.


  Her hadde prinsessa sett sitt snitt til å plassere sin yndige bak i vinduskarmen. Å bild som en sol var hun også =)

  Å sist men ikke minst...


  Bestemor's jakke var altså bare for fin til å ikke prøve. Hun strevde mye for å få hendene ut av ermene =P

  Dette har vært en aldeles fortreffelig tur og min lille familie har hatt d så koselig sammen med resten av hurven. Vi var hele 12 mennesker som var innkvartert på hytta i disse dagene. Å jeg må si det har gått over all forventing. Hadde regnet med at det kunne bli noen krangler mellom barna men de har oppført seg bra alle sammen. Noen få små oppfaringer har det vært, men det er nok ikke til å komme unna.

  Men nå synes jeg at jeg har opptatt tiden din lenge nok i dag. Husk å kom tilbake i morgen å se hva annet vi gjorde =)

  • Hva gjorde du i påsken?
  • Kom påskeharen?
  Signatur
 • Påskehytta!!!  Må jo dele litt bilder fra hytta vi har bodd på i påsken. Kommer med i alle fall to innlegg til fra turen, ett med litt diverse av bilder og ett med ett helt spesielt tema =)

  Her er selve hytta slik vi så den da vi endelig kom frem. Denne hytta heter Myrefjellhytta å ligger cirka midt i Målselv fjellandsby. Med en helt utrolig utsikt å gangavstand til velkomstsenteret å skibakken.

  Her er noen bilder fra inne i hytta =)


  En søt liten kjøkkenkrok med flotte moderne hvitevarer, eller må jeg si stålvarer =P


  Spisebordet med plass til hele 13 stykker. Vi var 12 som satt ved bordet til frokost å middag hver eneste dag. Kjempemessig opplegg.


  Dette er sauna stua. Inn den døren som står åpen dær er ett bad med badstue, derfor kaller de denne stuen for sauna stuen. Her brukte vi voksne mange kveldstimer hvor vi snakket å hadde det koselig.

  Så om noen tenker seg på påsketur til neste år så kan jeg si at Myrefjellhytta i Målselv fjellandsby er å anbefale. Har ikke tatt bilde av badestampen. Men ute på terrassen så står der en stor flott badestamp som blir god å varm. Selv var jeg bare i stampen en gang. Litt fordi jeg egentlig følte meg litt pussig med å sitte ute slik, å mye fordi jeg bare hadde bikini å bruke. Kjenner jeg gjerne skulle fått tilsendt litt selvtillit med ilpost. Så om noen har litt til overs så send det gjerne hitover.

  • Hvordan var påsken din?
  • Hva er ditt beste påskeminne?
  Signatur
 • Pallemøbler ♥  Jeg elsker å resirkulere ting.
  Paller har lenge vært ett ønske for meg å få laget
  både utemøbler å seng av.


  Illustrasjonsfoto


  Illustrasjonsfoto

  I fjor sommer fikk jeg meg en trommel som
  vi bruker til bord ute.
  Denne trommelen skal males hvit.
  Ja om jeg får tak i paller så må jeg male de også hvite.

  Det første som skal lages av paller er seng.
  Så blir det utemøbler.
  Utemøblene blir ikke som bildet over
  da jeg skal lage dem uten rygg.
  Så da lager jeg de bredere.

  Skulle ønske vi hadde vårt eget hus.
  Da hadde alt vært lettere å lage.
  For da slapp man å tenke på at tingene en
  gang må flyttes også.

  Men nå ha jo kanskje mannen min endelig
  fått seg jobb igjen, så kanskje vi om en stund
  kan få råd til å kjøpe vårt eget =)

  • Liker du å resirkulere?
  • Har du noen resirkulerte ting i huset?
  Signatur
 • Ut på tur  Aldri sur.
  Da var vi på tur på påskefjellet. Å jaggu skinner ikke sola også :-D

  Fornøyd med starten på dagen ja :-D

  Nydelig kjørevær ???

  God påske alle sammen!

  Signatur
 • Påske pakking =P  Å pakke til tur kan altså stresse en gråstein. Jeg er sikker på at jeg har stresset på meg i alle fall 20 går hår til nå i dag. Å det verste med det hele er at det er null grunn til å stresse =P Jeg har jo alt under kontroll. I alle fall tror jeg det. Regner med at det er denne kontrollfriken i meg som stresser meg opp selv om jeg både titt og ofte ber henne reise dit peppern gror =P

  Vel vi har i alle fall fått pakket ned alt av klær, sengetøy å håndklær til oss største i familien. Er bare prinsessa sitt som ikke er pakket men det må vi ta i morgen tidlig siden hun jo må ha det i natt =P Å så må vi få pakket ned leker til mammas prinsesse. Gullgutten må få pakket ned litt ting til seg selv sånn i tilfelle været som er meldt slår til. For da blir det nok en del innetid i påsken =P

  En diger militærbag med klær til oss alle og to nett med sengklær. Så da bør vi ha nok klær i alle fall. Å så må jo prinsessa å gullgutten få kosepleddene sine med seg =) Men de skal de få ha inne i bilen når vi kjører slik at de kan pakke seg inn om de vil sove =)

  Snop har vi også fått pakket =P Ja å noe av maten men den gadd jeg ikke ta bilde av. Den er liksom ikke så viktig for en godteguri som meg...hehehe Ååååå så jeg gleder meg =)

  Å så fikk jeg jo jaggu meg litt pynt på bilen i dag. Disse har ligget klare siden i fjor en gang =P Men i dag kom de endelig på. Tenker at jeg til sommeren skal kjøpe en ny en på prinsessa. Hun blir jo 2 år om bare noen dager. Så hun er jo ikke akkurat noen baby lengre. Men de andre passe ypperlig til oss, selv om kanskje gubbens mage ikke er en kulemage. Å ikke minst at min midje ikke er rett så smal =P Men gullgutten er altså helt perfekt. Med spillstikken i hånden =P Da er han i sitt ess =)

  • Skal du på påsketur?
  • Hva er påsken for deg?
  Signatur
 • ❣ Likenshare ❣ Arya Laya - Gulrot olje  Fikk bli med på å teste Gulrot olje fra Natur produkter.
  Mitt første inntrykk er boy o boy er den orange =P
  Å også dette produktet lukter veldig mye.

  Har enda ikke fått prøvd produktet på,
  siden jeg har bestemt meg for å bruke det
  på morgenen og fortsette å bruke Nuxellence
  på kveldstid, siden jeg liker den så godt =P

  Gulrotolje er effektiv for den daglige hudpleierutinen.
  Oljen inneholder verdifulle planteoljer fra gulrot, kamille og pro-vitamin A.
  Disse hjelper til med å stabilisere hudens produksjon av sebum.
  Som en hyggelig effekt av dette får hudens porer en sunn glans av vitalitet.
  Den er fri for parabener.
  Dette er ett spennende produkt da det sies at huden
  vil få en fin glød av produktet.

  • Har du prøvd gulrot olje?
  • Hva er din favoritt for ansiktet?

  Signatur
 • Synske!!  Nei nå altså.

  Jeg tror jeg trenger synske!
  Nå har vi altså somlet bort bodum koppene våre.
  Sist vi hadde dem var de i bilen.
  Men bilen er endevendt å ingen kopper å finne.

  Er så kjipt siden jeg virkelig ville ha med te i koppen når vi kjørte på ferie.
  Hadde vært så greit å hatt noe å drikke på som var i en tett kopp.
  Regner med at de kommer til å dukke opp når vi ikke trenger de lengre =P
  Men det er altså ett stort mysterium at de bare er blitt borte.


  Illustrasjonsbilde.

  To slike kopper er blitt søkk vekk. =P

  OPPDATERING!
  Koppene er funnet.
  Mannen min hadde lagt de sammen med alt annet fra bilen når han ryddet den i vinter.
  Sannsynligvis hadde han tenkt han skulle gå gjennom alt,
  men når alt kom til stykket så trodde han det hele var søppel.
  SINNSYKT glad jeg presset på at vi MÅTTE finne de koppene.
  Nå kan bare ferien komme =)

  • Har du sett koppene våre? =P
  • Tror du på synske?
  Signatur
 • Bryllups førstehjelpsskrin =)  Så på bryllupsdagen ønsker man at ting skal gå mest mulig på skinner.
  Da kan det være lurt å lage seg ett eget lite førstehjelpsskrin som man kan ha tilgjengelig.
  Og også ha ett lite mini skrin som forloveren kan ha tilgjengelig helst hele dagen =)

  Men hva skal man ha i skrinet?

  * Paracet
  * Plaster
  * En flaske vann
  * Blank neglelakk (om strømpebuksen rakner)
  * Tanntråd eller tannpirkere
  * Ekstra bakdeler til øredobber
  * Ekstra strømpebukse
  * Hårnåler
  * Ett lite syskrin
  * Sikkerhetsnåler
  * En liten saks
  * Flekk fjerner
  * Sugerør (Så kan bruden drikke uten å ødelegge leppestiften)
  * Cleenex (Til tårevåte øyne)
  * Pinsett

  Hva bør forloveren ha?

  * Frisk (for god ånde)
  * Mobil (lydløs)
  * Kam/børste
  * Penger (Man vet aldri)
  * Hårspray
  * Cleenex
  * Sminke (for å fikse på sminken)
  * Lite speil
  * Negelfil
  * Parfyme
  * Noe lettspist med mye energi, sjokolade eller banan funker godt.
  * Tamponger/Bind

  Med disse tingen på plass så er man klar for nesten alt.
  Skulle noe skje med bruden eller andre i brudefølget så
  har man ting for å hjelpe til i mange situasjoner.

  • Noe annet du ville hatt i ditt skrin?
  • Hadde du ting du savnet under ditt bryllup?
  Signatur
 • Brødbaking pågår  Brød må man ha.
  Spesielt når man skal på påskefjellet.

  Hjemmebakte brød fra bunnen av er det beste.
  Jeg fikk virkelig ånden over meg i går å
  bakte hele 9 brød.
  3 skal vi ha med på fjellet.
  De andre skal få ligge i frysern å vente på oss.

  Nå begynner alt å komme på plass til turen,
  bare 2 ting til som vi må handle. =)
  Det er godt å kjenne at vi er ferdig med handlingen.
  Jeg tror kanskje pengboka gråter litt nå jeg =P
  Eventuelt var det kanskje bankkontoen som gråt.

  Men tenk nå er vi snart på tur.
  Å jøss å nøfyse som vi skal kose oss =)

  Signatur
 • Årets første grillings =)  Da var årets aller første grillings =)
  Så deilig å slippe unna regnet. Har vært mye regn de siste dagene.
  Nå gleder jeg meg til sommerkoteletter og ris.

  Flinke lillemor som vender pølsene på grillen.
  Skal nok lære henne å bli en god kokk...hehehe

  • Har du grillet enda?
  • Hva er favorittgrillmaten din?
  Signatur
 • Tips til bryllupsdagen ♥  Skal du gifte deg?

  Her er noen tips som du kan ta med deg på bryllupsdagen din
  og litt for tiden før dagen =)

  1.) Sko
  Ikke velg sko med høy hel om du ikke er vant til å gå med heler.
  Om du velger å bruke sko med hel uansett, så pakk med ett par pene lave sko også.
  Og ALLITD sørg for å ha gått inn skoene før du skal bruke de på den store dagen.
  Bruk skoene 2-3 timer hver dag i noen dager,
  kan også ta på en tynnstrømpebukse som du fukter føttene på å bruker skoene.
  Kjøp Compede gnagsårplaster å ha klart.
  En annen smart ting er denne gnagsår sticken som Compede har.
  Det er grusomt å må gå med gnagsår å vonde bein på dagen som skal være den beste i ditt liv.
  Selv gikk jeg inn skoene mine i 2 uker og kjente enda at de var litt vonde.
  Hadde også kjøpt sånn gelepute som jeg hadde i mine.
  De putene hjalp veldig godt da jeg uheldigvis ikke hadde tenkt på noe slikt som Compede =(


  (Illustrasjonsbilde fra Abelone)

  2.) Våtservietter
  Det kan være superlurt å ha en pakke våtservietter som du kan
  bruke til å vaske av kjolen om du søler på den.
  La noen i brudefølget få ansvaret for å oppbevare pakken for deg.
  Der finnes små pakker som er lettere å pakke i en veske =P
  Jeg selv tenkte ikke på noe slikt og i løpet av middagen så
  var jeg jo selvfølgelig å fikk litt av velkomstdrinken på kjolen min.
  Velkomstdrink laget med grenadine i =/ Fine rosa orange flekker.
  Så da var det å få fikset noe vått kjøkkenpapir for å få vasket bort.
  En annen ting som gjør våtservietter lurt er om det er litt gjørmete
  før du skal gå inn i kirken kan du tørke av hemmen på kjolen før
  du skal gå ned kirkegulvet, så er kjolen ren til du skal gå =)
  Men ailltid pass på at kjolestoffet tåler våtservietter.

  3.) Toaletthjelp =P
  Ha noen til å hjelpe deg når du skal på toalettet.
  For noen kan det faktisk være enklest å ta av seg kjolen under toalettbesøk.
  Da kan forloveren din være behjelpelig med både av å påkledning.
  Tar man av seg kjolen så slipper man at man er uheldig å får noe på den.
  Selv hadde jeg en kjole som tillot at jeg bare fikk litt holdehjelp =P
  Veldig glad for at jeg hadde min søster som forlover. =)

  4.) Hår og sminke
  Pass på å få deg prøvetime på hår og sminke.
  Det er viktig at du selv blir helt fornøyd med hvordan du ser ut på din store dag.
  Selv hadde jeg prøvetime på håroppsett. Har litt komplekser som gjorde at
  dette var det som var aller viktigst for meg.
  Og jeg hadde en frisør som jeg kjente fra før som både satte opp
  håret og sminket meg, så derfor følte jeg at jeg var trygg på at hun
  ville gjøre det som ble best for mitt ansikt når det kom til sminken =)
  Hadde også med min forlover som nesten kjenner meg bedre enn meg selv =P

  5.) Sørg for god tid!!!
  Ikke vent med alt til siste liten. Da blir du bare stresset.
  Å joda bruden skal komme litt seint til bryllupet =)
  Så om du tror ting kan ta 3 timer, sett av 4-5 timer =P
  Å er du forsinket så ikke stress, de kan ikke starte uten deg.
  Selv ble jeg forsinket fra frisøren og kjente at når jeg ankom kirken
  så var jeg stresset og det vistes godt da jeg og pappa gikk opp kirkegulvet.
  Jeg blir så innbitt når jeg er stresset i tillegg til at jeg skal huske noe.

  6.) Noe kommer til å gå galt =P
  Det er bare slik det er. Man jobber så hardt for at alt skal være perfekt.
  Men jeg tror vi alle må innse at der finnes ikke noe som er perfekt.
  Og er man meg ja så blir brudevalsen kuttet kort =P
  En veldig god venn av meg og min mann skulle bytte fra brudevals sangen
  til en annen når sangen var over.
  Men han var litt uforsiktig å endte opp med å bytte før sangen var over.
  Noe min mann var veldig glad for =P

  7.) Buketten
  Hold buketten din lavt.
  Holder du buketten for høyt ser du bare anspent ut.
  Få buketten ned og senk skuldrene =)
  Må du holde buketten med begge hendene så
  få far til å holde i din arm isted for at du holder i hans.
  Selv var jeg så stresset at jeg hold buketten nesten helt opp i ansiktet.
  Men holdt den i det minste ut til siden =P
  Det hadde nok sett bedre ut om jeg hadde fått buketten ned,
  da hadde man bedre sett den fine fronten på kjolen min.
  Og som jeg sa i forrige punkt, noe går galt.
  Og også her gikk det galt hos oss =P
  Jeg hadde nemlig papiret enda rundt buketten da jeg kom opp =P
  Så sørg for at noen har buketten klar til deg når du ankommer.
  Da slipper du å føle deg lur når du må plukke av papiret å legge
  det på gulvet ved siden av deg når du sitter der oppe =P


  Her kan du se papiret og at jeg holder den høyt =/

  8.) Turen til og fra alteret
  Ta deg TID!
  Ikke gå for fort.
  Ha en samtale med både den som skal gi deg bort og med mannen,
  om hvor fort du er komfortabel med å gå når du skal inn og ut av kirken.
  Det er du som går i kjole og det er du som vil ha størst problemer med en fort gange.
  I tillegg går man for fort så vil ikke gjestene få tatt de bildene de ønsker.
  Selv sa jeg ifra til min mann mens vi var på tur ut =P
  Pappa hadde gjort dette før og gikk helt perfekt.

  9.) Døråpning =P
  Sjekk om døråpningen på kirken har plass til dere i bredden.
  Hvis ikke så bør dere legge opp til at du som brud får gå først inn og først ut.
  Vi ble nesten stående i døren fordi vi ikke tenkte på om den var bred nok =P

  10.) Still som velkomst
  Det er sikkert mange som føler seg lite lur når de står til fremvisning
  for alle som ankommer festen etter vielsen.
  Men tenk heller på å vise deg fram stolt og nygift.
  Alle vil synes det er kjempeflott at det første som
  møter dem når de ankommer festlokalet er brudeparets smilende fjes.
  Ha gjerne en velkomstdrink stasjon plassert etter at de har fått hilst på dere.
  En annen ting som gjør dette flott er at det er ikke alle som
  får gratulert dere etter vielsen. Spesielt om det er litt kaldt og hustrig ute.
  Da er det veldig fint å få lov til å gratulere brudeparet med en gang man ankommer.
  Så slipper man å springe etter brudeparet for å få gjort det =)

  11.) Still krav til fotografen
  Still krav til fotografen din.
  Jada han kan fotografere, men det er dere som vet hva dere vil ha.
  For meg ble det ett litt sårt tema, da jeg følte at
  vår fotograf stresset for å bli ferdig med det hele.
  Jeg hadde sett for meg noe annet enn det jeg fikk.
  Men siden jeg valgte å gå for en privat fotograf så følte jeg
  ikke akkurat at jeg turte stille noen krav verken under eller etter.
  Det ble så mye stress at vi fikk ikke en gang bilder av oss
  sammen med foreldre. Noe jeg synes er kjempetrist.

  12.) Byttekjole
  Det er ingen skam å ha en byttekjole.
  Når kaffen er over å brudevalsen er unnagjort så er det
  absolutt ingen skam å ha en kjole å bytte til.
  Det var en sann fornøyelse å komme seg ut av brudekjolen =P
  Kjolen min var nydelig og akkurat slik den skulle være til meg.
  Men allikevell kjentes den mye strammere ut enn en annen kjole.
  Det var faktisk slik at når jeg fikk av meg brudekjolen så
  kjente jeg at jeg var himla sulten =P
  Var veeeeldig glad vi hadde snacks og at vi hadde nattmat.

  13.) Photobucket
  Opprett deg gjerne en photobucket eller noe lignende
  slik at du kan la alle som tok bilder laste opp bildene sine dit.
  Slik at du kan få fatt i alle bildene fra bryllupet ditt og kan samle de.

  14.) Bord dekorasjoner
  En tante av meg nevnte at hun selv syntes det var penest med lave
  bord dekorasjoner. Og jeg må si jeg er veldig glad
  jeg tok tipset fra henne. Det førte til at ingen ble sittende gjemt bak en stor
  blomsteroppsats å at all kunne se hvem som satt på andre siden av bordet =)

  15.) Sist men ikke minst
  Nyt dagen =)
  Dette er en helt spesiell dag for dere.
  Men for all del husk det kommer en dag derpå også.
  Spesielt om dere har leid lokale som dere må rydde
  å vaske så kan det være greit å ikke ha en forferdelig dag dagen etter.
  Vi hadde restedag dagen etter.
  Hvor de som ønsket det kunne komme på
  en liten restelunsj med mat, kaker og kaffe.
  Å så tok vi ryddingen og vaskingen i felleskap etterpå.
  Kjempekoselig å gjøre det slik.


  • Har du noen tips som jeg har glemt?
  • Gikk alt på skinner i ditt bryllup?
  Signatur
 • Teppe til gullgutten =)  Da ble jeg ferdig med teppet til gullgutten også.
  Så tenk da kan begge mine sine ha kosetepper
  når vi kjører på påskeferie =)

  Ett Susanne nøste gikk med til teppet
  til gullgutten. Og synes egentlig det passet fint jeg =)
  Teppet ble 92 cm bredt og 150 cm langt.

  Synes fargene på disse nøstene er så pene =)

  Har allerede fått teppe til meg selv på pinnen =P
  Til meg strikker jeg ett Mor Signe teppe.

  Men jeg må nesten prøve å få strikket
  ferdig min versjon av Skappel jakken først =P
  Jeg er litt treig når jeg har måttet rekke opp.
  Hadde nemlig nesten fått ferdig bolen på min jakke,
  så fant jeg at den var aaaalt for stor. =(
  Så da var det bare å rekke opp å begynne
  på nytt igjen. Men nå ser jeg slutten på bolen igjen.
  Håper bare denne blir passe =P

   

  • Hva har du på pinnene på en fin dag som denne?
  Signatur
 • En jentetur til Sortland ♥  I dag fikk jeg en liten jentetur til Sortland sammen
  med min sin besteste søster ♥

  Var godt å få litt jentetid det skal være sikkert og vist.
  Selv om jeg ikke akkurat har mange kronene å
  kunne bruke på ting og tang så var det godt å få litt tid uten barn =)

  Fikk handlet litt mer til påsketuren,
  og så fikk jeg handlet middag til 6 dager og
  en stor pakke bleier til lillemor.
  Alt det for bare 396 kroner =)
  Tenker jeg får lov til å være stolt av det ja.

  Nå mangler det bare å få handlet inn siste rest
  til påsketuren. Men det tar vi i neste uke =)

  Ja å så bestemte jeg meg for å ta meg råd til
  å bruke 105 kroner på meg selv og litt på søster =)

  Handlaga på Sortland Storsenter har nemlig fått
  inn Yankee candles =)
  Å gosj å gosj så mange nydelige dufter.
  Tenker det blir fler slike når jeg får råd =P  Disse er de små Yankee candle lysene.
  Kostet 35 kroner stykke.
  Kjøpte ett av hver av disse to til meg og
  ett av det rosa til søster.
  Og kan bare si boy oh boy lukter de godt.
  Det rosa lukter godterier,
   mens det grønne lukter syden.

  Har også bestemt meg at fra andre
  enn gubben og barna så skal jeg ønske meg
  penger i bursdagsgave i år.
  For jeg vil kjøpe meg klær å slikt som
  jeg ønsker meg =)

  Må også si meg fornøyd med sminken i dag =)
  Fikk til litt anderledes øyensminke i alle fall =)

  Signatur
 • Kjenner jeg vil tilbake  Jeg vil tilbake... Tilbake til livet som det bør være.

  Jeg er sliten og lei meg.
  Sliten av å alltid være sliten.
  Lei meg av å alltid kjenne meg som en fiasko.

  Jeg er når snart 33 år.
  Jeg har ikke så mye oppnådd i mitt liv.
  Det gjør meg trist.

  De som holder meg oppe er de som jeg vet jeg har gjort det bra med.
  Jeg har to fantastiske barn, selv om eldste iblant kan irritere på seg en gråstein.
  Og minste er bare simpelthen mammas lille prinsesse.

  Mamma's prinsesse og mamma's gullgutt  Jeg har en mann som jeg vil si er verdens mest tålmodige mann.
  Han er bare rett og slett fantastisk.

  Men jeg føler jeg savner mye i livet.
  Jeg har ikke ett hjem som er mitt.
  Jeg låner noen andres hjem.
  Det smerter meg å ikke ha noe eget.

  Jeg har så mange ønsker for hva jeg vil gjøre i ett eget hjem.
  Hvordan jeg vil det skal se ut.
  Hvordan jeg vil barna skal få ha det.

  Jeg skulle ønske jeg bare kunne svinge en tryllestav å si JA jeg er frisk.
  Men jeg er ikke det.

  Jeg har det ikke bra med meg selv.
  Jeg gråter ofte over at jeg føler meg så veldig misslykket.
  Jeg har gitt fra meg så mange fantastiske muligheter bare
  fordi jeg ikke tørr stole på at jeg selv er verdt noe, at jeg selv kan noe.

  Jeg har mange ting jeg kjenner jeg mener jeg mestrer.
  Men jeg tørr ikke stole på det.

  Hvem er jeg?
  Hva er jeg verdt?

  Tenker du slik noen gang?

  Signatur
 • Wreck this journal ♥ Trace your hand  I dag ble det å tegne omriss
  av min egen hånd i boken =)

  Jeg kan huske å ha gjort
  dette som barn.
  Da lagde jeg mange forskjellige
  figurer av hånden min.

  Husker blant annet
  en kalkun
  mange spøkelser
  og mer som jeg ikke kommer på =P

  Til dette valgte jeg å bare
  tegne ett vanlig omriss av
  hånden min å fargelegge den.

  Må si egentlig så liker jeg hendene mine.
  Jeg synes de er feminine.
  Spesielt om jeg har på armbånd å ringer.
  Kanskje jeg bør bli flinkere til å bruke slikt =)

  Hva synes du om dine hender?

  Signatur
 • Garnier BB cream?!?  La akkurat merke til en liten ting.
  Og dette var bare for mye til at jeg ikke skulle dele det.

  Jeg elsker Garnier sin BB cream
  i oily to combination.
  Den har en god farge for meg
  og den er heller ikke for tykk.

  Men den aller første BB cream som jeg
  kjøpte var den vanlige til Garnier.
  Jeg brukte den bare en gang.
  Jeg syntes den var for tykk
  og jeg syntes det var noe rart ved fargen.

  Så i dag ble jeg sport om disse.
  Å da bestemte jeg meg for å sammenligne de.
  For å se om fargen var den samme.

  Det var det IKKE!!!!!  Den som ser litt flytende ut er oily to combination
  blobben er den vanlige.
  Og BEGGE er i light/clair???

  Fargeforskjellen er STOR.
  Og den vises godt når man bruker de.

  Så ett lite tips til Garnier.
  FIKS fargen!!!!

  Signatur
 • Wreck this journal ♥ Draw outside the lines  I dag tegner vi utenfor linjene =)
  Det var kjempemorsomt å gjøre denne siden.
  Jeg bestemte meg for å tegne
  ett av mine favoritt motiver
  fra jeg var yngre =)

  Jeg har alltid likt disse
  halloweenaktige motivene.
  Litt mørke å dystre.
  Det har nok mye med hvordan
  jeg har hatt det inne i meg selv
  gjennom oppveksten.

  Det var altså så morsomt å tegne/male igjen.
  Tror jeg må ta frem akvarellblyantene
  og penselen litt oftere fra nå av.

  Håper du likte siden =)
  Holder du selv på med Wreck this journal?
  Jeg vil gjerne se det =)

  Signatur
 • Mor Signe teppe ferdig =)  Da ble jeg ferdig med Mor Signe teppe
  til lillemor =)
  Så da får hun ha det med seg på
  påsketur i år.

  Synes fargene i dette er bare
  så utrolig nydelige.  Her er ett lite nærbilde av fargene =)  Så måtte jeg jo bare ta ett bilde av lillemor
  da hun fikk teppet på seg for første gang =)


  Hun sitter faktisk å stryker på teppet =P

  Og jeg er også begynt på ett teppe
  til gullgutten min.
  Det er ikke ett Mor Signe teppe,
  det er bare strikket frem og tilbake =)

  Signatur
 • Wreck this journal ♥ Oppdatering  Så jeg tenkte jeg burde komme med en liten oppdatering.
  Jeg kommer ikke til å gjøre Wreck this journal hver dag nå.

  Sidene jeg har lagt ut til nå var sider jeg allerede
  hadde lagt ut på min engelske blogg.
  Derfor kunne jeg gjør en hver dag =)

  Men nå er alle disse sidene publisert å
  det tar litt tid å gjøre sidene ferdige.
  I tillegg til at det tar tid, har man hus
  og familie å ta vare på så da flyr tiden.

  Men jeg håper dere vil følge med.
  Å komme tilbake når jeg poster nye sider =)

  Ønsker jo også gjerne å se hvis dere velger å
  joine inn i herligheten =)
  Dette er morsomt =)

  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits