Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Ett land fult av eventyr?Hvor finner man ett land fult av eventyr? Ett land man kan dra til når man måtte ønske, ett land med ett hav av muligheter.

Jo nå skal du høre her. Dette landet finner du i din egen stue, i bilen, på kjøkkenet, mens du slumrer i badekaret og mange andre steder. Kanskje finner du det når du går deg en fin vårtur i en skog iferd med å våkne fra vinterdvalen sin.

Dette landet heter Storytel.

Jeg valgte en gang for en stund siden å prøve Storytel gratis i en måned, denne måneden kom og gikk å abonnementet bestod. Hvorfor spør du kanskje? Jo fordi jeg endelig fant en plass som hadde bøker som passet meg selv helt ypperlig. En plass hvor jeg kunne stikke inn i en verden av mystikk, av forgagne tider eller en verden av krim og erotikk. Jada jada jeg gikk dit også for tenk Fifthy shades of grey ligger jo der å bare venter på å bli hørt.

Nå for tiden er det min absolutte yndlingsforfatter som blir lest opp til meg når jeg måtte ønske det, nemlig Margit Sandemo. En helt fantastisk forfatter som fanger min oppmerksomhet å gleder meg på dager som er tyngre enn jeg skulle ønske at de var. Nå for tiden er det hennes Sagaen om Isfolket som lyttes til, faktisk på orginalspråket svensk. For det er en ting som jeg også kan si at jeg liker meget godt med Storytel, bøkene blir lest på sitt orginalspråk etter hva jeg har forstått så langt i alle fall. Kanskje er det bare jeg som er treig i oppfattelsen men det virker slik på meg. Vel nok om det, når jeg er ferdig med Sagaen om Isfolket venter også Heksemesteren på meg. Samme forfatter og samme oppleser, Julia Dufvenius. Ett absolutt unikum i opplesing på svensk spør du meg. Hun har en akkurat passe innlevelse som gleder meg. 

Så... Ønsker du deg en app hvor du kan lytte til bøker på tur? En app som kan skape mye glede for både barn og voksne så ta en titt på Storytel. Akkurat nå får du 14 dager gratis for å teste ut dette.

Gå bare hit så finner du de: Storytel 

Signatur
 • ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang  En liten video til dere. Har vært en tur i Oslo på Guy Tang show. Har prøvd å finne ut om jeg skulle dele det her siden jeg velger å lage mine videoer på engelsk. Men fant til slutt ut at jeg er meg. Jeg deler det jeg selv ønsker.

  Meeeen om noen ønsker at jeg skal lage norske videoer så kanskje jeg vandrer ut på den smale stien en gang i fremtiden.

  Vel nok om det, her er videoen.

  Signatur
 • Nye veier - nye valg!  Når man står midt i det så er det rart med det. Man begynner å kverne på mange tanker. Det er jo faktisk skummelt dette jo. Spennende ja, men også skummelt.

  Hva er det som skjer tenker du kanskje nå.
  Vel, det som skjer er at det ble ingen lærekontrakt på meg her i Vesterålen. Så da må man ta med seg pikkpakket å snu nesen mot nye steder. Å dette har jeg nå gjort. Huset er sagt opp å vi starter nå nedpakkingen av vårt 3 års lange liv her i Øksnes. Vi starter jakten på en ny bolig på ett nytt sted. Håper virkelig at vi finner en slik at vi ikke blir stående uten tak over hodet.

  Så hvor går ferden er kanskje neste tanke.
  Jo vi drar oss enda lengre nord i landet vi. Mer snø, mer mørke, mindre varme, fler folk å ikke minst fler jobber. Vi pakker ned i Øksnes å pakker ut i Narvik. Vi leter jo etter bolig enda så helt hvor i Narvik vi havner vet vi jo ikke, men jeg håper vi finner oss ett hus litt utenfor byen siden jeg jo egentlig er en bygdejente.

  Hvorfor Narvik?
  Hvorfor ikke... Hehehe. Nei helt seriøst så har jeg faktisk allerede fått meg lærekontrakt der. Jeg fikk meg kontrakt i kjeden jeg aller helst ville få kontrakt i. Å jeg er så stolt, å samtidig så utrolig ydmyk. Noen ville ha MEG som lærling. Noen tok en sjanse på meg. Så Nikita Hair på Narvik Amfi vil bli mitt hjemme borte fra hjemme. Å jeg gleder meg så sinnsykt til å få saksen i hånden igjen. Det skal bli så utrolig deilig. Den lyden av saks mot hår det finnes altså ikke noe bedre.

  Jeg håper virkelig at du vil være med på reisen sammen med meg. Jeg vil prøve så godt jeg kan å dele litt her i blant med både utflytting, innflytting å nye inntrykk.

  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits