Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Endelig kom den frem!Da var endelig genseren kommet frem til USA =)

En genser med inspirasjon fra Mariusmønsteret, men med R2D2 på. Og siden denne skulle til en venninne i USA så måtte jeg jo bare lage ene R2 om til en dame med rødt istede for blått =) Sier meg meget fornøyd med denne selv om maskesting ikke er min sterkeste side. Mottakeren ble i alle fall kjempefornøyd. =)

Signatur
 • Ett valg er tatt =)  I dag har jeg tatt ett valg. Dette er det som føles som det rette for meg. Om du har noen invendinger si gjerne ifra. Men håper virkelig at også du synes dette er greit.

  Signatur
 • Etter Ole vandring!  Måtte tusle meg en tur ut nå når vinden hadde løyet etter stormen Ole. For Ole har ikke vært så varsom akkurat. Heldivis flyttet vi bilen min rimelig tidlig, hadde vi ikke gjort det hadde jeg nok vært den heldige vinneren av knust bakrute. Garasjen til en av naboene bestemte seg nemlig for at den ville følge Ole på sin vandring. Så den møtte folk på hovedveien. Å nå ligger den så fint plassert på marken til nærmeste naboen vår. Men så mye annet er det vel egentlig ikke å meddele siden vi har sittet trygt bak låste dører her i huset =P Men her er noen bilder til dere =)


  Slik så det ut store deler av ettermiddagen her hos oss. Å den "granbusken" i bildet som vi virkelig hadde håpt han skulle knekke det har Ole latt stå i fred.


  En gren som ble liggende over veien opp til naboene på oversiden av oss.


  Denne toppen av taket til naboen's garasje var den som kom flyvende knapt 15 minutter etter at vi flyttet bilen min. Så Skjønnhetsbussen ble flyttet i grevens tid.


  Her ligger altså deler av veggen til naboens garasje. Ikke mye sammenhengende vegg dette nei.


  Her ligger taket til samme garasjen. Ser nesten ut som en stor bok som bare ligger brettet ut på marken. Veeeeeldig glad den ikke fløy denne veien.

  Så slik ser det altså ut her så langt. Andre skader får man nok ikke full oversikt over før det lysner av dag igjen i morgen. Hjemme i Bø er det mye ødelagt, å samme inne på Myre. Med sjarker som har slitt seg, båter som har søkt, flytekai knust og båter lagt i fjærsteinene.

  Signatur
 • Glutenfrie pannekaker =)  Søndagskosen endte opp med å bli pannekaker. Å siden jeg har cøliaki måtte jeg jo finne ut hvordan jeg fikk lagd glutenfrie pannekaker. Så sagt så gjort.

  5 dl semper white mix
  3 egg
  6 dl melk
  1 dl sukker
  1 ts vaniljesukker
  1/2 ts salt

  Alt blandes sammen til en jevn røre som så skal svelle i minst 10 minutter. Stek så tynne pannekaker.

  Denne oppskriften gir litt tykkere pannekaker da jeg er mest glad i det. Men kan lett has litt mer melk i for tynnere pannekaker.
  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits