Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Ett land fult av eventyr?Hvor finner man ett land fult av eventyr? Ett land man kan dra til når man måtte ønske, ett land med ett hav av muligheter.

Jo nå skal du høre her. Dette landet finner du i din egen stue, i bilen, på kjøkkenet, mens du slumrer i badekaret og mange andre steder. Kanskje finner du det når du går deg en fin vårtur i en skog iferd med å våkne fra vinterdvalen sin.

Dette landet heter Storytel.

Jeg valgte en gang for en stund siden å prøve Storytel gratis i en måned, denne måneden kom og gikk å abonnementet bestod. Hvorfor spør du kanskje? Jo fordi jeg endelig fant en plass som hadde bøker som passet meg selv helt ypperlig. En plass hvor jeg kunne stikke inn i en verden av mystikk, av forgagne tider eller en verden av krim og erotikk. Jada jada jeg gikk dit også for tenk Fifthy shades of grey ligger jo der å bare venter på å bli hørt.

Nå for tiden er det min absolutte yndlingsforfatter som blir lest opp til meg når jeg måtte ønske det, nemlig Margit Sandemo. En helt fantastisk forfatter som fanger min oppmerksomhet å gleder meg på dager som er tyngre enn jeg skulle ønske at de var. Nå for tiden er det hennes Sagaen om Isfolket som lyttes til, faktisk på orginalspråket svensk. For det er en ting som jeg også kan si at jeg liker meget godt med Storytel, bøkene blir lest på sitt orginalspråk etter hva jeg har forstått så langt i alle fall. Kanskje er det bare jeg som er treig i oppfattelsen men det virker slik på meg. Vel nok om det, når jeg er ferdig med Sagaen om Isfolket venter også Heksemesteren på meg. Samme forfatter og samme oppleser, Julia Dufvenius. Ett absolutt unikum i opplesing på svensk spør du meg. Hun har en akkurat passe innlevelse som gleder meg. 

Så... Ønsker du deg en app hvor du kan lytte til bøker på tur? En app som kan skape mye glede for både barn og voksne så ta en titt på Storytel. Akkurat nå får du 14 dager gratis for å teste ut dette.

Gå bare hit så finner du de: Storytel 

Signatur
 • Hva er liksom poenget??? Selfies!!!  Da har jeg akkurat lidd meg gjennom atter ett innlegg om at selfies er ditt og selfies er datt. Hva er poenget liksom. Hvem er det som er oppmerksomhetssyk om det ikke er de som på død og liv må sykeliggjøre eller rakke ned på hva andre gjør. Jeg sier som så. Jeg er meg, du er deg. Fortsett slik. Så kan du gå inn din dør å gjøre akkurat det du vil, mens jeg går inn min dør å gjør det jeg vil. Om jeg vil poste 40 selfies om dag ja så gjør jeg det. Å hvorfor skulle liksom det gjøre at jeg er syk. Har du noen gang tenkt på det faktum at kanskje gjør man det ikke for likes, kanskje gjør man det ikke for andre. Kanskje gjør man det akkurat fordi man selv vil det, fordi man gjør det for seg selv. Selv om du ikke finner noen historie i ett bilde av mitt fjes betyr jo ikke det at det ikke er noen historie i bildet for meg og kanskje noen av mine nærmeste.

  Nei la oss alle vise at vi gjør slik vi vil. Vi ble ikke født for å alle være 100% like hvorfor skal vi så strebe etter å være like? Er ikke verden så uendelig mye mer spennende når det finnes så ufattelig mange forskjellige mennesker? Jeg er meg og jeg er unik. Det finnes bare en av meg. Jeg går ikke inn hos deg å titter i ditt skap å kritiserer din klessmak så hvorfor skal du kritisere min bildesmak? Om du ikke liker å se selfies så la vær å se på dem da vel.

  Vær stolt av deg selv, vær stolt av det du får til. Del det med verden om du føler at det er det rette for deg å gjøre. Jeg sier tommelen opp for selfies jeg, for jeg bare elsker å se ansikter. Jeg ELSKER å se alle nyansene i hvem vi er. Alle de små detaljer som gjør at vi alle er forskjellige. Jeg elsker alles unikhet. Jeg er en kunstner, jeg er en artist, jeg er en som liker mennesker som de er.

  Den lille føflekken som du kanskje har under øyet, den lille der. Den som kanskje i alle år har plaget deg. Jeg synes den er vakker. Eller den rynken som du så hater at kom jeg synes den skriver ord om hvem du er. DU, ja akkurat du er helt fantastisk slik du er. Vær deg selv, vær vakker, vær stolt og ikke minst del det om du ønsker det!  Signatur
 • Hvorfor er nordnorsk så ræva?  Jeg begynner å få litt inntrykk av at ganske mange mener at nordnorsk er ræva.

  Det er trist å se at mange rakker ned på dialektene fra nord. Som for eksempel på youtube. Snakker du ikke bokmål så er man nesten dødsdømt. Er faktisk kommet så langt at jeg vurderer å gå tilbake til en engelsktalende kanal. Rett og slett fordi det var mer givende.

  Det er vanskelig å skal motivere seg selv til å lage fler videoer når man egentlig føler at de som ser på ikke liker å høre på deg. Å det å snakke bokmål for meg er veldig unaturlig. Og jeg liker engelsk bedre. =)

  • Liker du engelsktalende eller norsktalende youtubekanaler best?
  • Lar du vær å se eller høre på noe dersom det er på dialekt?
  Signatur
 • Inn i 2015!  Året 2014 skal for meg få stå som det året der jeg har delt mest av megselv. Sikkert på både godt og vondt. Jeg har delt en historie fra min barndom som har preget meg siden den gangen det skjedde. De sier at alt som kommer på internett blir der for alltid. Vel vet du hva, det er jeg glad for. Jeg nekter å skjemmes mer av hvem jeg er. Jeg er nemlig ett sterkt menneske. Jeg har så mye å gi.

  Noen sitter nok der ute å snakker om at alt jeg deler vil gjøre det vanskelig for meg å få meg jobb. Vel vet du hva, da har den bedriften ett problem. For hva jeg har gått igjennom å hva jeg går igjennom har ikke ødelagt hvem jeg er. Jeg er fremdeles den samme snille personen som jeg alltid har vært. Jeg har alltid holdt ett godt humør å professionelt forhold til en jobb. Og slik vil det alltid være for meg.

  2015 håper jeg skal bli året som vil la meg skinne. Det bli i alle fall forandringer så mye vet jeg. Hvilke vil jeg komme inn på litt senere da jeg ikke er helt der at jeg vil dele det enda. Jeg har bestemt meg for å fokusere bedre på både blogg og youtubekanalen min i året som kommer. Har ikke helt bestemt meg enda om jeg skal fortsette youtubekanalen min på norsk eller om den kommer til å bli på engelsk da det enn så lenge er lite trafikk på den.

  Men i alle fall så ble slutten av 2014 litt anderledes enn det jeg hadde sett for meg, en slutt som trenger litt tid til å svelges.Men jeg kommer dit sakte men sikkert =)

  Ett lite bilde av meg på julaften. =)

  Følg med på bloggen, kanskje dukker det opp en video før kvelden er omme =P

  En annen liten ting jeg ville nevne. Jeg har en giveaway gående. Skulle egentli trekke den 27. desember, men det har vært noe hektisk i denne tiden og også har responsen på denne vært veldig lav. OG de som har joinet har egentlig ikke gjort det som ble bedt om. Så jeg lar denne bli stående til over nyttår. Så håper jeg at om du ønsker å bli med går å ser videoen å sjekker ut de forskjellige plassene. Å husk å gjøre det som står da vel <3

  Signatur
 • Skikk og bruk i ett bryllup!  Jeg sitter her å er litt sjokkert. Er veldig mange som her glemt skikk og bruk. Som ikke tenker på bruden og brudgommen og at dette er deres dag. Så da fant jeg ut at jeg ville skrive litt om skikk og bruk. Rett og slett for å bli kvitt litt eder og galle =P

  1.) Hvitt er brudens farge. Kom ikke i hvit kjole i ett bryllup. En kjole med hvit i er ikke noe problem men en helt hvit kjole er i mine øyne å ikke respektere bruden.

  2.) Rød kjole... Neinei, fra gammelt betydde en helrød kjole at du hadde hatt deg med brudgommen. Og rødt er også djevelens farge.

  3.) Sort kjole. Enda ett nei. Sort tilhører sorgen og symboliserer at du ønsker ekteparet ett sorgfult liv. Hvem ønsker andre noe slikt?

  4.) Bare skuldre i kirken. I fra gammel tid så skulle man ikke ha bare skuldre i kirken. Denne er man i ganske stor grad gått bort fra da også kirken er blitt mer tolerant. Men om man virkelig ønsker å være korrekt så tar man eventuelt ett sjal om skuldrene.

  5.) Det er fra gammelt slik at alle som blir invitert i ett bryllup skal gi gave uansett om man kommer eller ikke. Dette fordi brudeparet tenkte på deg da de skulle feire sin store dag, så hvorfor skal ikke du tenke på de også. Også denne er falt bort i veldig stor grad. Både fordi ikke alle har råd til det og andre ting. Men det tar ikke så mye å i det minste skaffe ett kort til brudeparet. Det er jo tanken som teller.

  6.) Egentlig bør heller ikke menn bære hvitt andre enn brudgommen om brudeparet ønsker dette.

  7.) Om man skal allikevell ønske å bryte med noe av gammel skikk og bruk. Ta kontakt med brudeparet å spørr. Men jeg mener at uansett så hold deg unna hvitt. Fordi i dagens samfunn er mange redd for å si nei, derme så kan de si ja selv om de egentlig vet at de kommer til å bli skuffet. Det er litt slik at dette er en dag i brudeparets liv hvor alt skal være om dem. Respekter dem og vær glad på deres vegne. Det kommer flere dager som du kan kle deg som du vil og din spesielle dag kommer også en dag.
  Signatur
 • Channing Tatum homofil...  Er en ny liten sak i alle fall for min del som går rundt på facebook nå om at Channing Tatum er homofil. Har absolutt ikke noe som helst mot homofile men synes bare denne var litt morsom å fant ut at den kunne jeg dele. Dette er rett og slett bare for morro.  Deler ett lite bilde av herligheten med dere og setter meg ned å venter på neste Magic Mike =P

  Ha en finfin natt og le litt =)

  Signatur
 • Robin Williams borte =(  En stor stor mann har pakket bort sminkesakene for siste gang. Er rett og slett i sjokk her jeg sitter å leser at Robin Williams er død. Selvmord tror de. Slik en forpint sjel han måtte ha hatt for å ende sitt eget liv slik.

  Tenker på det at me all den latteren han gav til andre var det kanskje lite latter igjen. Hvilke tanker som har gått igjennom hans hode i siste stund vet vi ikke, men noe vondt må det ha vært.

  Må si det er litt rart å se hele facebook fylles med meldinger om hans død. Han var så elsket, men må alikevell ha vært så alene. En hel verden har mistet en fantastisk mann som vi alle kommer til å huske for evig tid. Her i huset blir det nok Robin Williams maraton i helgen. Så skal jeg dele latteren med min datter. For jeg tror ikke han hadde ønsket at alle skulle gråte over ham.

  Sov godt du flotte, flotte mann. Håper dine kvaler er stille nå. Nå kan du få mine som er gått bort til å le hver dag =)

  Signatur
 • Kode til Nelly =)  Tenkte bare jeg skulle komme på å dele en kode til Nelly.com

  Med denne koden får du 15% på hele sortimentet om du handler for over 800 kroner =)
  Koden er SUMMERFIX så nå er det bare å shoppe å nyte =P
  Signatur
 • Hva vil du vite?  Jeg tenkte at siden jeg nå har skrevet om de temaene som jeg virkelig hadde i hode at jeg ville få ut så ønsker jeg å høre hva ønsker du å vite. Jeg tenker at om du har noen spørsmål så fyr løs. Jeg svarer på det aller meste, er ikke så veldig sky av meg =P Jeg kunne virkelig trenge litt påfyll av ting som jeg kan begi meg inn på..hehe Ikke fordi det er tomt oppe i topplokket mitt for ideer men rett og slett for at jeg ønsker å gjøre noe for de som leser også.

  Greit nok dette er en blogg hvor jeg er meg, men jeg er også ett menneske som bryr meg enormt mye om andre. Derfor ønsker jeg at du skal få spørre om det du vil. =)
  Signatur
 • Vil ikke være chewbacca mer...  Jeg går altså rundt å tenker på å anskaffe meg en epilator. Jeg holder nemlig på å bli gal av det faktum at jeg blir nesten spedalsk når jeg har barbert leggene. De klør så jeg klør meg til blods eller til jeg har stygge blåmerker =( Synes virkelig at dette begynner å bli ett stort problem for meg da jeg virkelig ikke ønsker å gå rundt som chewbacca hele sommeren. Men om alternativet er blå legger så velger jeg heller chewbacca....hehehe

  Har noen av dere prøvd noen epilatorer som dere har erfaringer å dele med meg om?

  Har sett og lest litt om denne her jeg. Kanskje noen har prøvd den å kan låne meg noen personlige erfaringer. Jeg tenkte på denne siden den også kan brukes i dusjen. Og i tillegg koster den ikke flesk, noe som jeg har lite av =P Så jeg ønsker nemlig å kjøpe en som ligger rundt 1000 kroner å ikke mer.

  Signatur
 • Åååååå så lei!!!  Jeg er altså så himla lei nå. For nå 3 månder siden cirka startet jeg med fysioterapi. Jeg hadde litt småvondt i en ankel da og tenkte at det bare var feil belastning. Vel her sitter jeg 3 månder etter å ankelen er verre =/ Har time i røntgen først den 13 juni. Kjenner det er slitsomt å må ligge med ene foten på utsiden av sengen for å kunne ligge normalt. Jeg bare håper at noen snart kan fortelle meg hva som er galt.

  Jeg er ikke vanligvis av de som klager over smerter. Men nå er det liksom nok. Jeg har også fått beskjed fra fysioterapauten min at jeg må begynne å si ifra tidligere. Fordi denne distanseringen fra smerter må stoppe. Jeg utsetter kroppen min for smerter jeg ikke burde. Hadde jeg sagt ifra tidligere så hadde kanskje saken vært en litt annen i dag. Ja må jo si det at det er ikke bare ankelen. Jeg har smerter i hele kroppen. Men vi jobber med saken. Akkurat nå er det føttene som vi holder på med.

  Det er rimelig interessant å være til fysioterapi. For jeg har fått vite mye som jeg ikke har vært klar over før. Slik som at jeg i mange mange år har hatt feil ståstilling. Jeg står på sprang. =P Altså jeg står foroverlent som at jeg skal rømme til en hver tid. Dette er noe jeg må jobbe med. Fordi det går ut over hele kroppen min. Så jeg er spent på hva som vil skje videre. Om jeg kommer til å slippe smertene. Vel akkurat nå er det den ankelen som jeg vil slippe smerter i. De andre smertene har vært der i så mange år at jeg overlever de enda en stund =P

  Men nok om det =P Nå forsvinner skyene fra himmelen og solen er på tur frem igjen. Jeg liker sol, den er varm og god =P
  Signatur
 • Stopp mobbing!  Sleng dere med på denne siden. Hvor våre avatarer vil marsjere mot mobbing på nettet. Det krever ikke at man marsjerer ute, men det markerer at vi vil ha bort mobbing. Også på nettet. Våre avatarer vil marsjere over nettsider den 11. juni. Så heng på da vel =)  Dette er min avatar. =) Kom å bli med =) Trykk på avataren min å den vil vise deg hvor du skal gå <3

  Signatur
 • En Whovian!!!  Jeg er en Whovian. Jeg bare simpelten elsker Dr. Who, jeg skulle ønske jeg hadde min egen Tardis. Da skulle jeg gjort så mye. Å jeg bare elsker hvordan hele serien er bygd opp. Jeg skal virkelig ikke si så veldig mye om serien da det vil ødelegge for de som ikke har sett den. Men jeg kan si så mye som at Dr. Who reiser rundt i sin Tardis både forover og bakover i tid å fikser ting som må fikses for at menneskene skal overleve.

  Har du sett serien? Jeg har hørt at de holder på med en sesong 12 nå og tenker at jeg må lete den opp snart =P Om du ikke har sett den og du liker litt tidsreising og noen mysterier så anbefaler jeg at du ser denne serien. Jeg brukte under 1 måned på å se 7 sesonger =P Jeg har nemlig så langt bare sett de nye sesongene, men skal se de gamle også =)

  Signatur
 • Festivalsommer?  I år er det faktisk mange ting som skjer her i Vesterålen og jeg må si jeg gleder meg så kjempemye. For jeg har bestemt meg for at i alle fall to av tingene skal vi få med oss. Jeg tenker det blir så kjempemorsomt å faktisk få med seg noe av tingene i år. Tidligere har vi ikke kunnet gjort så veldig mye.

  Men nå i år er det først Reginedagan hjemme i Bø. Da flytter vi til campingvognen for en hel uke. Reginedagan er noe som jeg egentlig alltid prøver å få med meg. Noen ganger får jeg med meg mange av dagene andre ganger bare noen få. Det som vi bare MÅ få med oss hvert år er eventyrstien. Den er bare så morsom for både store og små. I år har jeg faktisk sagt ifra om at hvis de trenger noen flere skuespillere til den så er jeg gjerne med. Å i år er jo også lille prinsessa så stor at hun skjønner litt mer av hva som skjer =)

  Jeg tenker som så at jeg skal virkelig få blogget fra Reginedagan i år. Få det ut til alle sammen, for det er virkelig en fin ting å få med seg. Og jeg tenker at hvis man vil ha seg en Norgesferie så kan man legge ferien til Bø i Vesterålen 20-27 juli å få med seg Reginedagan. Festivalprofilen i år er Storm Pedersen. Storm er vokst opp i Bø, han er en annerkjent stylist og makeupartist. Gleder meg virkelig til å se hva han har å by på =)

  Ett lite bilde av lille prinsessa på fjorårets eventyrsti.

  En annen ting som vi skal få med oss er Vglista. Det er bare så fantastisk at vi har fått Vglista til Sortland og til Vesterålen. Så da skal jeg ta med meg barna og forhåpentligvis gubbesnubben å dra på konsert. Tror det kan bli en opplevelse for livet for både oss voksne og barna. Kanskje spesielt for prinsen. Og kanskje om vi finner det for godt tar vi oss en tur på Sommer-Melbu det bruker å skje en del der også. Så om vi finner ut at vi skal dra dit blir det første festivalen. Men det finner vi ut når den tid kommer =P

  Kanskje finner vi også ut at vi skal ta turen til Lofoten i begynnelsen av august å få med oss Vikingfestivalen på Lofotr. Det har jeg også hatt lyst til å få med meg i flere år. Men tiden vil vise. Er jo litt vanskelig å planlegge slikt når man egentlig ikke vet helt hvordan gubbesnubben jobber om der blir noen byttinger. Men vi får se, kanskje er jeg tøff nok å tar barna med meg å drar uansett =P Å så har vi jo Lofoten countryfestival som er i begynnelsen av september. Er mye spennende som skjer =)

  • Skal du på festival i sommer?
  • Hvilken festival kunne du virkelig tenkt deg til å få med deg?
  Signatur
 • Det styggeste jeg ser!  Jeg kjenner akkurat nå at jeg bare må komme med ett innlegg om det styggeste jeg ser, eller snarere er det vel en av de styggeste tingene jeg ser. Nemlig foreldre som sykler sammen med barna sine. Barna har hjelm det har ikke de voksne. Hva POKKER tenker dere med? Tenker dere med baken???? Hva tror dere at dere lærer barna deres?

  Det kan få fatale følger å sykle uten hjelm. Tryner man på en sykkel er det sinnsyke krefter som slår til. Det er rett og slett slik at jeg skammer meg når jeg ser hvor korttenkt mange voksne kan være. En annen ting som jeg virkelig blir helt satt ut av er når man ser barna sykle på veien uten hjelm på. Barn så små som 5-6 år kommer på sykkel uten hjelm. Hvor er fornuften til de voksne. Hva om neste bilen som kommer er uheldig og barnet blir redd å sykler i grøften? Da vil den hjelmen være en forskjell på liv og død i mange sitasjoner faktisk.

  Det er jo helt hull i hode å ikke beskytte det aller viktigste man har nemlig hode. Du har bare ett av de og knuser man det så er det virkelig ikke sikkert at det kan repareres igjen. En knekt fot eller en knekt arm kan fikses. Å går det virkelig galt så overlever man uten en fot eller en arm. Men ingen overlever uten hode. Tenk på barna deres, bruk hjelm!

  Bruk hodet, bruk hjelm! Hjelm er kult!

  Signatur
 • Gavekortet brukt =P  Gavekortet jeg fikk for å lage film er nå brukt =P Det ble Nelly jeg handlet hos og jeg angrer ikke. Er så superhappy for det jeg kjøpte.  Denne her er Carnival Del ol og jeg bare ELSKER fargene. Gleder meg til å prøve disse. Pigmenteringen på NYX sine øyenskygger synes jeg er kjempebra. Men jeg er jo ikke så bortskjemt på sminke da så kanskje andre har en annen mening =P  Å så kjøpte jeg meg denne som heter Bikini Bottom. Denne er litt tammere =P Det er pene nøytrale farger. Også på denne er pigmenteringen kjempebra =)

  Tror nok ikke det blir siste gang jeg handler fra Nelly =P Kanskje det blir noe klesshopping i løpet av sommeren derfra, hvem vet =P

  Signatur
 • Litt byshopping =P  Var inne på Sortland i dag å handlet oss plenklipper som jeg nevnte tidligere. Og handlet også noen andre småting =P

  Lille prinsessa fikk seg 3 nye thights til å ha i sommer. Ja å 5 nye underbukser men de tok jeg ikke bilde av =P Disse thightsene er kjøp på H&M og var ett basic plagg så da ble det 3 for 2 på de. Og det err jo så skjønt å springe rundt i thights for småpiker når sommeren er varm og god.

  Så måtte vi jo bare kjøpe crocs til lille prinsessa. Disse er fra Europris og er rimelig store på størrelsen. Spørs om hun kan bruke de så mye =P Kanskje vi finner noen senere som er litt bedre på størrelsen, men de var billige i alle fall =P

  Å så måtte mor selv ha seg ny shampoo og balsam. Har prøvd John Frieda sine frizz ease, men synes at håret mitt ble så tungt og for fettete av de så da ville jeg prøve noen andre. Da falt valget på disse. Kanskje de kan hjelpe håret mitt enda mer =)

  Signatur
 • Nytt design =)  Fant ett søtt design som jeg tenkte kunne passe meg =P Så da fant jeg ut at jeg skulle bruke det, i alle fall så lenge som det tar meg før jeg finner ut av hvordan jeg klarer å lage mitt eget. For jeg har ganske klare bilder på hvordan jeg vil ha det =P Så om du har noen tips kast de til meg =P

  • Hvordan liker du det nye designet?
  Signatur
 • Noen designflinke?  Noen som er flinke med blogg.no design som kan hjelpe meg. Jeg har så forferdelig lyst til å fikse bloggen min men jeg får liksom ikke til. Får jo ikke endret på størrelsen på noe =P Hadde vært helt supert med noen tips på hvordan jeg må gå frem for å endre på bredden på innleggene mine for eksempel.

  Signatur
 • Bedt om å lage film =)  Jeg er akkurat blitt spurt om å lage en film til en nettside =) Gjett om jeg gleder meg. Det har vist "payed off" å ha youtube kanalen min...hehe Kjenner meg stolt nå ja. Dette er stort for meg! Det er ikke store videoen heller men akkurat passe stor til at jeg kan være stolt =P Vurderer faktisk litt å gjøre noen videoer på norsk å dele her på bloggen. Men tiden vil vise.

  Men nå skal jeg kose meg med litt Person of interest mens lille prinsessa ser tegnefilm =) Så skal jeg få henne i seng slik at hun er opplagt og klar til morgendagen. Gleder meg så, tenk det blir den første 17. mai som hun skjønner noe mer av =) Åsså så fin hun kommer til å bli i festdrakten. Ja å så de fine nye bunadskoene som mor kjøpte til henne =)


  Så fine sko =)

  • Ville det vært en ide å lage videoer på norsk til bloggen?
  Signatur
 • Eddik - Ett vidundermiddel!  Eddik kan brukes til så mangt. Selv er eddik ett must å ha i huset. Det hjelper med alt fra luktfjerning, vaskemiddel og klisterfjerner. Så tenkte virkelig at jeg skulle dele noen tips med dere alle. Har noen andre delt lignende før meg så beklager, men jeg bare må. Eddik for the win =P

  1. For å fjerne kalkbelegg på dusjhode kan man spraye det med eddik så knyte en pose tett over å la det ligge natten over, eventuelt kan man skru av dusjhode å legge d i en bolle eddik.

  2. Det funker som toalett rens. Har du fått stygge flekker i toalettet. Spray på eddik eller tøm eddik i skålen å la det stå i noen timer. Vask så av. Du kan også tømme eddik i toalettet, la det stå i en time før du skyller ned. Dette vil gi en friskere lukt i toalettet.

  3. Rense sluken i vasken. Ha litt bakepulver eller natron på sluken å ha på eddik. La det virke til det er helt sluttet å bruse. Vask så av.

  4. En blanding av 1/4 del salt og 3/4 eddik kan brukes til å vaske kranene med.

  5. Sprayer du fuktutsatte overflater med eddik forhindrer du muggdannelse. Spray på å tørk av med en fuktet klut.

  6. Badekar får ofte en fin klakhinne =/ Denne fjernes lett ved å spraye på ren eddik. La virke en stund å vask så av med en blanding av bakepulver og eddik.

  7. Har du stygg lukt i søppelboksen? Ta vare på ett gammelt brød. Dynk brødet i eddik å legg i søppeldunken. La det ligge i minst en time. Kommer litt ann på størrelsen på boksen.

  8. Eddik og bakepulver kan brukes i stede for plumbo. 1/4 dels liter bakepulver has i sluken. Følg så på med 1/4 dels liter med eddik. Når det er sluttet å bruse skyller du rent med lunkent vann.

  9. Fjern sterk lukt fra hendene ved å vaske dem i eddik.

  10. Eddik er ett godt vaskemiddel. Her i huset har jeg blandet ca 1/4 del eddik, 3/4 del vann og litt oppvasksåpe i en spraykanne. Dette har erstattet vaskemiddelet jeg tidligere har brukt på bord å benker. Man kan også bare bruke eddik og vann. Å om det er veldig vanskelige flekker så kan man bruke bare eddik.

  11. Vask oppvaskmaskinen med eddik. Bare kjør maskinen en vask med 1/2 liter eddik.

  12. Stygg lukt i kjøleskapet? Trenger det en vask. Vask kjøleskapet med en blanding av like deler eddik og vann. Dette vil gjøre rent å fjerne lukt.

  13. Glasset på komfyren kan renses med å spraye på ren eddik å la stå i minst 10 minutter før man tørker av med en svamp.

  14. For å fjerne røyklukt fra klær kan du fylle badekar eller en stor balje med varmt vann og 1/2 liter eddik å la klærne henge i samme rom i flere timer.

  15. Bruk eddik til å fjerne klister etter klistremerker og annet. Bare ha eddik på en tue å gnu. Om man bruker eddik som er oppvarmet kan man lettere fjerne hele klistremerker og klister etter kroker som har hengt på veggen.

  16. Vindusvask. Vask vinduene med en blanding av eddik og vann. Tørk av med avispapir.

  17. Problemer med blomsterfluer eller bananfluer? Sett en skål med eddik i nærheten av dær problemet virker størst.

  18. Rengjøre grillristen? Spray eddik på en ball av aluminiumsfolie å gnu til risten er ren =)

  19. For å fjerne tapet kan man rulle en malingsrulle i en blanding av varmt vann å eddik å rull over tapeten. Gjenta til tapeten er gjennombløt.

  20. Bli kvitt innestengt lukt. Vask alle overflater med eddik og vann blanding.

  Det var det jeg kom på så langt. Det finnes nok ekstremt mange fler bruksområder av eddik men disse var de jeg kan huske å ha kommet over =)

  Signatur
 • Vglista By X avsløres snart!!!  Heia SORTLAND!!!

  Signatur
 • Du er verdt alt!  Sitter her å tenker på hvor ofte man ser at både unge og gamle sliter med sitt selvbilde og sin selvtillit. Å jeg tenker at det er ikke greit. Vi har i dag stor media tilgang og det er ofte at man ser der bilder av sylfider som stiller som modell til klær og andre ting. Heldigvis begynner bransjen å se på å ta inn de som har en normal fasong. La oss håpe at det bare blir bedre med tiden.

  Men nok om det. Var ikke det jeg ville si.

  Jeg ville bare gjerne få lov til å legge ut ett innlegg å fortelle deg hvor fantastisk du er. Se deg selv i speilet å vær stolt av hvor vakker du er. Verden ble ikke malt i en farge. Verden har mange farger og på lik linje har verden mange forskjellige mennesker. Hver og en av oss er vi det perfekte oss. La oss ikke bære hele verdens fordommer på våre skuldre. Nei rett deg opp, hev hodet, se opp og se frem! Du er så verdifull for deg selv å for alle rundt deg, ja faktisk for hele verden. Uten deg hadde ikke verden vært slik den er.

  Du er nydelig. Om noen skulle komme å si noe annet til deg, snu deg å fortell dem at uten meg ville ikke din verden vært like flott som den er i dag. Jeg er verdt mer en du noen gang kan forestille deg. Stå opp hver dag, se deg i speilet å fortell deg selv nøyaktig hvor vakker du er. Ikke bare si det fordi du tror du burde, men si det fordi det er sant. Vi er alle perfekt akkurat som vi er. Vær stolt av hvem du er og vær glad i deg for alt du har å gi. Alt du føler. Alt du ser. Å alt andre gleder seg over ved deg. Heng deg ikke opp i de få som ikke er enige. De er ikke betydningsfulle for deg.

  Så husk: Du er verdt ALT og du er fantastisk akkurat slik som du er.

  Slenger med ett bilde av meg tatt for mange år siden. Jeg er akkurat like mye verdt uansett hvordan jeg ser ut. Jeg har ett indre som ingen kan ta fra meg. Det finnes bare en av meg i hele verden. Og verden trenger meg for å være slik den er.

  ♡♥♡ Husk at det samme gjelder for akkurat deg ♡♥♡

  Signatur
 • Skjønner ingenting jeg!  Jeg har en del bloggere som jeg har bedt om å bli venn med men jeg finner dem ikke under venner. Hvorfor ikke? Er det da slik at de ikke har lagt meg til som venn selv om at jeg har lagt de til? Kanskje noen kan forklare meg dette. Er jo så lenge siden jeg var på blogg at jeg husker jo ikke halvparten en gang =P Tar tid å komme tilbake i alle tingene.

  • Hvorfor kommer ikke venner på vennelisten?
  • Har ikke de lagt meg til som venn om de ikke kommer opp der?
  Signatur
 • Vglista til Sortland!  Synes virkelig at Vglista skulle ta turen til Sortland jeg. Tenk å få treffe så fantastiske mennesker som de som bor her i Besterålen. Å ikke minst å få se den flotte naturen vi har her. Å så vil jo vi som bor her få en opplevelse som vil stå høyt på stigen i årene fremover. Å bare vent til dere ser den flotte musikkvideoen som de holder på å spiller inn nå. Da får dere se hvor mye vi her gjør for å få dere hit til oss. Jeg har sett mange artister og andre kjendiser som har vært her å alle har de snakket om at hit ville de tilbake. I fjor sommer fikk vi så masse skryt over hvor mye vi stilte opp når Artic Race of Norway syklet gjennom her. Det ble en folkefest. La oss få vise at vi kan skape enda en folkefest.

  Kom til Sortland!!!

  Signatur
 • Sykelig tynn = syk  Jeg sitter her å tenker for meg selv. Å jeg må si jeg blir så forferdelig lei meg når jeg ser alle disse som kaster ut blogginnlegg på blogginnlegg bare for å provosere. Tenker dere ikke over hva dere faktisk gjør? Tenk på de yngre jentene og guttene som leser bloggen deres å som følger alt dere sier. De som kanskje ikke klarer å skille mellom provokasjon å ikke. Hva tror dere de tenker om seg selv når dere legger ut at dere er ikke tynne nok når dere ikke har ditt å ikke har datt. Eller når dere legger frem Barbie som ett idol til hvor tynn man skal være for å være perfekt.

  Barbie er IKKE perfekt. Barbie er sykelig tynn. Hadde Barbie vært ett menneske så kan jeg love at det menneske kunne ikke bært fram noe barn. Det er faktisk veldig skadelig å ha for lite fett på kroppen. Det kan føre til infertilitet å osteoporose. Ønsker dere virkelig dette til dere selv? Jeg har former. Jeg er ikke nåle tynn. Å jeg trives sinnsykt mye bedre slik en når jeg var sykelig tynn. Og jeg må si selv når jeg var 47 kilo og sykelig tynn så hadde jeg null mellomrom mellom lårene mine.

  Så alle dere der ute. Lev ikke opp til ett fordreid selvbilde. Vær glad i dere selv. Dere er fantastiske. Å om ingen andre vil fortelle det så gjør jeg det. Ta vare på dere selv og ta vare på kroppen deres. Det er ikke noe å hige etter å se ut som ett beinrangel.

  Signatur
 • Pakke fra England ♥  I dag kom det pakke helt fra England til meg og prinsessa. Å tenker det at både mannen og guttungen må få smake på mamma's pakke =) Prinsessa fikk som dere kanskje ser over Hoppsi Daisy. Å gjett om hun er i himmelen. Hoppsi Daisy har fått så mange suss og klemmer at det er rent en fornøyelse å se på henne å gleden hennes.
  Til mor selv kom det sjokolade. Har savnet Cadbury siden jeg var i Australia. Endelig kan jeg få smake på den herlige sjokoladen igjen. Det har vært mange år nå som jeg har hatt lyst til å smake Cadbury igjen å nå kan jeg nyte den her hjemme.

  Stor takk til Nicky og Liam ♥

  Signatur
 • Mens man venter  Det er så kjedelig å vente... Jeg venter på pakke fra en venn i England. En pakke med sjokolade å en bursdagsgave til lille prinsessen min. Da jeg var i Australia spiste jeg Cadbury caramel hver dag. Å jeg har savnet den sjokoladen siden den gang. Den er bare så utrolig fantastisk. Å jeg synes faktisk at Norge skulle få den inn =P Greit nok vi har god sjokolade her i Norge også, men jeg er faktisk ikke noen tilhenger av norsk melkesjokolade. Vet ikke helt hvorfor.  Derfor skulle jeg gjerne ha hatt litt fler varianter å velge i. Det er egentlig bare kvikk lunsj, stratos og crispo jeg spiser.

  Men snart kommer det nok pakke til meg og lillemor min. Det kommer en fin liten bamse til henne av yndlingsfiguren hennes, Hoppsi Daisy.  For tenk Hoppsi Daisy er ikke å finne her. Å det er den figuren lillemor snakker mest om. Hører hun drømmehagen på tv så begynner hun å danse som Hoppsi Daisy, eller Daisy som lillemor selv sier. Så jeg gleder meg så kjempemye til å se reaksjonen hennes når hun får åpne pakken. Men nå tenker jeg at det er nok for nå. Nå har jeg en liten prinsesse som er veldig masete å trett.

  • Hva er din yndlingssjokolade?
  • Er det noen sjokolader eller annet godt du savner i Norge?
  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits