Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Holder på å flire meg skakk...Ja nå vet jeg i alle fall hvordan Kondomeriet sender pakkene sine =P Skjønte ikke bæret i dag der lå en hentelapp i postkassen min, men pakken som jeg har bestilte er ikke kommet frem enda. Og i tillegg hadde hentelappen feilt sporingsnummer. Så da var det bare å kaste seg i bilen å kjøre til butikken for å hente ut denne mystiske pakken.

Joda pakken var jo en helt vanlig brun eske, med ett for meg helt ukjent avsendersted (butikk). Men da jeg kom hjem å åpnet pakken så måtte jeg le. For det var Kondomeriet. Jeg er som noen kanskje har fått med seg Likenshare medlem og der får man tilbud om å teste ut forskjellige ting. Vel jeg fikk tilbud for en stund siden om å teste ut Kondomeriets Unirens. Denne er til bruk etter barbering og skal forhindre eller i alle fall forminske uønskede såre nupper etter barberingen.

Som noen kanskje også har fått med seg så har jeg ett STORT problem når det kommer til barbering av leggene mine. Jeg ser rett og slett nesten spedalsk ut. Så når jeg fikk tilbudet så tenkte jeg hvorfor ikke. Har jo ingenting å tape på det. Så da får jeg prøve da, får teste den under armene istede siden jeg har bestilt meg epilator til å bruke på beina =P Kommer nok ikke til å bruke epilatoren under armene med det aller første =P

Signatur
 • ❣ Likenshare ❣ Gulrotolje  Ja da har jeg testet denne oljen en stund og jeg vet ikke helt. Den er kanskje helt ok, kanskje kjempeflott for noen men den passet ikke meg helt. Den var liksom litt for stram lukt på å også litt for klissete, trakk liksom ikke ordentlig inn i huden. Jeg har valgt å bruke den om kvelden siden den var så klissete og det funker men har ikke sett noe særlig endring i huden min.

  • Din erfaring med denne?

  Signatur
 • Gressenke igjen.  Ja så sitter jeg her som gressenke igjen. Litt vemodig når han går ut døra selv om det bare er 4 timer herfra han er. Men er liksom så trygt og godt å ha han der sammen med meg. Å ha en støttende hånd der om jeg trenger det. Men er heldigvis bare en uke i slengen, så neste mandag rundt midnatt er han hjemme igjen =) I dag har egentlig vært en litt dritt dag, økonomi er noe dritt innimellom. Men også denne kneiken skal vi komme oss over. Jeg er heldigvis nå så rutinert rundt økonomi at jeg skal klare å få til.

  Hadde vært så kjempedigg å faktisk vunnet den reisen fra Startour å kunne komme seg bort å koble litt ut. Det tror jeg vi kunne trenge hele familien. Har faktisk aldri sett gubbesnubben så knust som det han var i dag. Jeg tror tingene har bygget seg opp for lenge for ham, å nå rant begeret over. Men tiden vil vise, kanskje klarer vi å snu hele livet 360 grader rundt i løpet av noen år. Og så kan vi ta oss en utenlandstur da. Men hadde jo virkelig vært noe å vunnet den turen å bare kunnet dratt nå til høsten.

  Tror virkelig at kropp og sjel hadde kunnet fått litt nytt pågangsmot. Kanskje kunnet det ryddet opp i litt kaos som befinner seg oppe i mitt hode, slik at vårt ekteskap ble bedre igjen. Vil så gjerne gi ham alt jeg kan, men akkurat nå kan jeg ikke. Livet er en kamp innimellom og overgrepene som jeg opplevde som barn har virkelig satt sine spor. Jeg har det mye bedre i sol og varme, og en tur til varmere strøk er ett stort ønske. Tenk å kunnet få gi det til barna mine. Ikke bare en tur ut av landet, en tur til varme og noe nytt. Men også en mamma som hadde det bra både med seg selv og også med pappa. Er ikke slik at vi ikke har det bra ilag, men er ting inne i meg som sier stopp på en del ting.

  Jeg tenker at det å kunnet reist med Startour hadde vært helt perfekt for oss. Bare det å kunne reist vekk å la barna få kose seg. Prinsen som sliter litt med det sosiale kunne fått muligheten til å få nye relasjoner gjennom det at det finnes The Hangout. Lille prinsessa ville fått seg stille og rolig tid sammen med mamma og pappa, ja det ville jo prinsen også. Vi kunnet ha fått være bare oss for en stund. Men tiden vil vise.

  Nå skal jeg bare nyte solen som endelig viser seg her i nord hos oss. Håper det velger å bli i det vakre nord. Vi trenger den vi som har det så mørkt på vinteren =P

  Jeg vil ligge på solseng å nyte late, avslappede og gode familiedager sammen med min fantastiske lille familie som går gjennom så mye sammen med meg. De er med meg i alt og ett. Vi sammen er styrke, kjærlighet og liv.

  Signatur
 • ❣ Likenshare ❣ Dnb Pensjon  Skal bare, skal bare =P

   

  Signatur
 • Pakke i posten =)  I dag kom det faktisk pakke i posten til meg fra Likenshare =) Jeg har nemlig fått Avène kildevannet i dag. Tenker det blir interessant å teste ut. Har bare sprayet litt med det i ansiktet å på mine ømfintlige legger. Å kan jo si at avkjølt er det. Om det var fordi det var så isende kaldt i postkassen eller om det virker slik det vet jeg ikke enda. Men jeg skal nok få testet det ut mer =)  Det er i alle fall en hendig liten flaske som er veldig lett å ta med seg i vesken. Kanskje den kan bli unværlig når vi skal på Vglista på Sortland i slutten av juli. Om vi får pent vær vel og merke =P Så langt er jo absolutt ikke været noe særlig å skryte av. Men jeg lever i håpet om at gulosten skal atter vise sitt lysende ansikt å spre litt av sin varme til oss =)

  Signatur
 • ❣ Likenshare ❣ Radio.no  Å så kult det hadde vært å fått seg en dab radio. Den vet jeg at jeg hadde kommet til å frakte med meg når vi skulle på campingvognen. Er nemlig så himla god dekning på det aller meste der =P Så det hadde passet midt i blinken å fått noe som faktisk kunne fange opp signaler.

  Jeg bare elsker å være på campingvognen. Den har vi arvet av mine foreldre. I sangen kongen av campingplassen så er vår vogn typen som blir kalt utedass =P Men for meg er det verdens navle. Den er nok litt liten til oss alle sammen men du å du så vi koser oss når vi er der. Å tenk så mye bedre det hadde blitt om vi kunne hatt radio der også. Blir jo litt stille innimellom. Nå er det liksom bare Spotify som vi kan bruke der via offlinemodus. Er fint å fjongt det men å kunne hørt radio hadde vært stas.

  Jeg falt helt pladask for denne jeg =P
  Signatur
 • ❣ Likenshare ❣ Barnefamilie som testreisere!!!  Jeg har i mange år hatt en stor drøm om å få ta mine barn med meg til varmere strøk, dessverre setter økonomi en kjapp stopper for slike drømmer. Men nå har Likenshare gjort at den drømmen kanskje kan bli en realitet. Startour har kontaktet dem å ønsker å skaffe seg testreisere til noen av deres Blue Village destinasjoner. Det hadde vært så himla deilig å kunne fortelle spesielt han på 12 at nå skal han få oppleve å sitte ved bassenget å bare nyte late dager.

  Dette bildet er fra Althea Beach (lånt fra Startour) og en plass som virkelig falt i smak hos både meg, gubbesnubben og prinsen. Lille prinsessa hadde nok også storkost seg her.

  En av tingene som for meg var veldig viktig når jeg satt å tittet på disse plassene var avstand til sentrum, andres erfaringer og utseende på plassen. Denne så bare så fantastisk ut og jeg likte så godt at det var litt trær å blomster som var innbydende å se når du så på bildene.

  (Bildet fra Startour) Det ser rett og slett for godt ut til å være sant. Med ett lite bord og stoler utenfor leiligheten så kan de voksne få trekke seg litt unna barna å nyte stille tid for seg selv når barna er lagt seg for kvelden. Og i tillegg være rett i nærheten av de slik at om de trenger deg så trenger de bare komme ut å se etter deg.  (Bilde fra Startour) Og med muligheter til å selv lage maten er det ikke snakk om at man er nødt til å bruke en hel formue for å få ett kjempeflott opphold. Det er veldig viktig for meg å kunne lage noe selv slik at man kan ha ett flott opphold selv på litt trangere pengbok.

  (Bildet fra Startour) Å ikke minst ser jo det hele så innbydende ut. Hadde gjerne sett at sengen til oss voksne var en ren dobbelt seng, men det kan jo hende at det finnes det også. Men så absolutt ett rent fantastisk reisemål å sitte å se på.

  Det er nesten slik at jeg sitter her med tårer i øynene fordi drømmen plutselig ble så levende igjen. Å få lov til å dele noe slikt med gubbesnubben og barna hadde virkelig vært stort og spesielt. Hadde vi vunnet noe slikt kunne jeg krysset av ett ønske på listen av ting og da hadde barna mine fått en opplevelse vi kunne levd på lenge. Selv har jeg som barn fått reise på noen slike turer og de sitter som vakre minner i mitt hjerte. Min kjære gubbesnubbe har aldri vært på en slik tur og det hadde nok blitt en opplevelse for han.

  Del gjerne dette, kanskje kan du hjelpe oss å vinne =)

  Signatur
 • ❣ Likenshare ❣ Avène kildevann  Om produktet

  Avène Kildevann er ett fuktgivende og beroligende kildevann og basis i alle Avène-produktene. Kildevannet er særlig rikt på mineraler og sporstoffer og inneholder legende og anti-irriterende silikater som reduserer hudcellenes følsomhet. Kildevannet bidrar til å gjøre huden mindre reaktiv og styrker cellene. Avène Kildevann har et lavt saltinnhold, noe som er nødvendig for sensitiv hud, da salt lett tørker ut huden. Produksjonsenheten er bygget rett over kilden slik at kildevannet pumpes direkte til produksjonen, uten å bli utsatt for lys og luft. Dette sikrer konstant kvalitet. Avène Kildevann har ubegrenset holdbarhet.

  Gleder meg til å prøve dette produktet =)

  Signatur
 • ❣ Likenshare ❣ Ladies Night  Likenshare har ute en kampanje hvor man kan vinne billetter til Ladies Night med førpremiere av The other woman. Hadde vært så kult å fått billetter til det. Er ikke ofte jeg kan ta meg råd til å dra på kino. Å hadde vært digg å dollet seg litt opp å dratt på kino sammen med noen. Å i tillegg er det ren dameaften =)

  Signatur
 • ❣ Likenshare ❣ Arya Laya - Gulrot olje  Fikk bli med på å teste Gulrot olje fra Natur produkter.
  Mitt første inntrykk er boy o boy er den orange =P
  Å også dette produktet lukter veldig mye.

  Har enda ikke fått prøvd produktet på,
  siden jeg har bestemt meg for å bruke det
  på morgenen og fortsette å bruke Nuxellence
  på kveldstid, siden jeg liker den så godt =P

  Gulrotolje er effektiv for den daglige hudpleierutinen.
  Oljen inneholder verdifulle planteoljer fra gulrot, kamille og pro-vitamin A.
  Disse hjelper til med å stabilisere hudens produksjon av sebum.
  Som en hyggelig effekt av dette får hudens porer en sunn glans av vitalitet.
  Den er fri for parabener.
  Dette er ett spennende produkt da det sies at huden
  vil få en fin glød av produktet.

  • Har du prøvd gulrot olje?
  • Hva er din favoritt for ansiktet?

  Signatur
 • ❣ Likenshare ❣ Nuxe Paris Nuxellence Jeunesse  Jeg har fått teste ut ett produkt via Likenshare
  Nuxe Paris' Nuxellenca Jeunesse =)

  Førsteinntrykket av produktet:

  • God lukt, kanskje noe sterk for enkelte.
  • Lukten vedvarer bra.
  • Konsistensen er god, den er ikke tykk å oljete.
  • Trekker veldig godt inn i huden.
  • Den har en skrutopp som gjør den fantastisk til reiser.
   Man skrur den opp så kan man pumpe. ELSKER det.

  Gleder meg virkelig til å teste ut denne mer.
  Er litt fantastiskt å få prøve ett slikt produkt,
  produktet koster 550,- på apoteket.
  Og etter hva jeg har skjønt er det bare å få kjøpt i apotek.

  Jeg skal komme tilbake med en oppdatering på denne senere.

  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits