Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Polar ZooDen aller flotteste opplevelsen for oss på denne påsketuren var altså besøket til Polar Zoo i Bardu. En helt utrolig opplevelse. Å guttungen som egentlig var veldig trist fordi han fikk ørebetennelse å ikke kunne dra på Polarbadet, men tro meg Polar Zoo overgikk alle hans forventinger. Han var nesten som ett lite barn i en godtebutikk =P

Turen var så vellykket at min søster å hennes familie bare måtte ta stoppen da vi kjørte hjem. For vi fikk nemlig en guidet tur med mating av noen av dyrene. Det var så ekstremt verdt alle kronene. Å tenk det var ikke så dyrt heller. Kostet bare 215 ,- per voksen å 125,- for barn mellom 3 å 15 år. Å selv i regn, litt sludd å vind så var det mange som var å tittet på dyrene.

Har valgt ut ett utvalg av bildene jeg tok på turen, da jeg tok veeeeldig mange bilder =P Fotografdyret i meg tok helt overhånd =P


Hjortehannen som sto å tittet ut over området sitt. Hunnen var for opptatt med å spise =P


Fikk ett bilde som virkelig viser at gaupa er ett kattedyr. Var så kjempeartig å følge med på de. De fulgte etter oss når vi gikk langsveien. De hadde akkurat hatt parringstid på gaupene å i mai-juni så kan det hende de har 11 gauper til sammen. Dyrepasseren var inne hos gaupene når hun matet dem å hun kastet maten bort fra seg for å holde dyrene på avstand =)


Fine gaupa som satt som en majestet å tittet på oss. Lillemor satt å sa "pusa, pusa" hele tiden =)


Elgen ville vist ikke bli tatt bilde av =P Han snudde hekken til meg å vandret vekk fra fotografen =P


Her er dyrepasseren inne hos polarrevene. Den som du ser her er hunnen. Å hun blir hetset mye med av hannene, så hun har lært seg å springe opp på nakken til passeren slik at hun kunne få spise i fred. Disse revene har vært i Polar Zoo siden de var valper.


Her er ett bilde av guttene. Var litt vanskelig å få tatt bilder av de gjennom nettingen siden de var hvite. Men ble noen fine bilder synes jeg =) Hos revene kunne man også kjøpe noe som heter Fox visit. Da får man bli med inn til revene å mate de. Å det er ingen aldersgrense på å bli med inn til revene. Disse var mest som kosehunder.


Her er altså min favoritt. Ulvene. Så utrolig nydelige dyr. I dette området var det 3 ulver, 2 hanner å en hun. Disse tre var sosialiserte å man kan betal for noe som heter Wolf visit. Det vil si at man får bli med dyrepasseren inn til ulvene. Men man må være over 18 år, å man må ha god helse og fysikk. Å ikke minst følge dyrepasserens instrukser til punkt å prikke.


Dette bildet liker jeg så kjempegodt. Her hadde hannen akkurat fått litt mat å slikket seg om munnen for å få med seg siste lille rest av godsakene. Vi fikk også oppleve ulver som ulte til oss. Det var nesten så jeg måtte felle noen tårer fordi de hørtes nesten ut som at de sang til oss. Var så nydelig.


Dette er bjørnene Salt og Pepper. Salt og Pepper er kjente bjørner og ble faktisk født i Polar Zoo å ble veldig fort kjendiser. Her ser du Pepper som skyggebokset =P Så nesten ut som han danset til sangen Stop in the name of love =P Å fine søte Salt satt for det meste på baken med foldede poter å ventet på maten. Så skjønn =)


Her er bamsefar selv, Truls. Dette er Polar Zoo sin eldste hann. Han var kjempesvær. Han var nesten ett lite skuespill.


Her er Polar Zoo's nyeste bjørn. Denne var bitte liten. Da moren kom opp med den så ble hele følget som var med på guidingen stille før det unisont ble utbrutt ett Awwwww =) Ungen var altså bare så skjønn. Truls var en gang borte å skulle sniffe litt på ungen men da fikk han seg en real smekk over nesen av mor selv. Dette fordi bjørnehannene ofte tar livet av sine avkom for å få parre seg på nytt med hunnen. Å når mor smalt til Truls så fikk han det triste uttrykket i over øynene som om han sa til oss alle at han skulle jo bare lukte litt =P


Her er faktisk bildet av Truls da han var borte å luktet på ungen. Som man ser så er ungen veldig skeptisk noe man virkelig skjønner når man vet hva far selv kan finne på å gjøre.


Her er mor å barn sammen. Og her ser man hvor liten denne krabaten egentlig er. Så skjønn en liten krabat.


Fikk ikke så mange gode bilder av moskusoksen, men på dette ser man virkelig hvor skummel han egentlig er. Denne karen her har mye styrke. Så man ønsker ikke å bølle med ham =P


Her er ett bilde av jerven Arne da han klatret opp i ett tre for å hente maten sin. Arne var veldig sky å vanskelig å få bilde av. Jerv på engelsk er Wolverine, så jeg måtte si til dyrepasseren at han lignet ikke mye på Hugh Jackman der har klatret =P

Signatur
 • Påskeferien =)  Oi oi oi for en tur =)

  Selv med en god del dårlig vær har det vært en flott tur. Fredag og søndag var været pent å det ble turgåing på oss skiløse å skitur på de med ski =)

  Har tatt en masse bilder og tenkte jeg skulle dele ett utvalg med dere. Kommer også med ett innlegg til i morgen med høydepunktet på turen for oss. For første dagen så var barna og vi foreldrene i badestampen en tur. Det endte dessverre i ørebetennelse på guttungen å dermed ble turen til Polarbadet utelukket for hans del. Så da valgte vi å finne på noe annet på lørdag sammen med våre små håpefulle =)

  Men her er noen bilder fra dagene her på Myrefjellhytta i Målselv fjellandsby.


  Min kjære sønn i bilen på tur til Målselv =)


  Lillemor sovnet vist. Litt uklart bilde da gullgutten va fotografen.


  Dette bildet måtte jeg bare dele. Er utenfor Sortland. Men ble jo litt kult med at jeg ble med i speilet =P


  Min sin kjekking som måtte hjelpe lillemor opp =)
  Litt bilder fra området her hvor vi bodde =)
  Å tenk påskeharen kom han også. Gullene mine koser seg med innholdet i påskeeggene som påskeharen hadde gjemt til dem.

  Så må jeg jo bare dele noen herlige bilder av mamma's lille prinsesse. Hun fant på mye rart på denne turen. Noe fikk jeg fanget og foreviget med kamera men noe skjedde så fort at jeg fikk ikke tatt bilde. Blant annet så hadde hun seg en "u"frivillig kalddusj allerede første timen etter at vi ankom =P Hun fikk til å åpne dørnene på dusjen å gikk inn. Å klarte jo selvfølgelig å slå på dusjen også. Så kom hun hylskrikende ut, gjennombløt å redd. Klarte å holde fatningen godt, lo bare litt =P Men dessverre fikk jeg ikke fanget dette på ett bilde da hun var rimelig redd å kald. Men fikk fanget disse bildene.


  Her sitter hun på skostativet i gangen å kler av seg, for hun skulle også dusje. Å skostativet hadde jo perfekt høyde.


  Her hadde prinsessa sett sitt snitt til å plassere sin yndige bak i vinduskarmen. Å bild som en sol var hun også =)

  Å sist men ikke minst...


  Bestemor's jakke var altså bare for fin til å ikke prøve. Hun strevde mye for å få hendene ut av ermene =P

  Dette har vært en aldeles fortreffelig tur og min lille familie har hatt d så koselig sammen med resten av hurven. Vi var hele 12 mennesker som var innkvartert på hytta i disse dagene. Å jeg må si det har gått over all forventing. Hadde regnet med at det kunne bli noen krangler mellom barna men de har oppført seg bra alle sammen. Noen få små oppfaringer har det vært, men det er nok ikke til å komme unna.

  Men nå synes jeg at jeg har opptatt tiden din lenge nok i dag. Husk å kom tilbake i morgen å se hva annet vi gjorde =)

  • Hva gjorde du i påsken?
  • Kom påskeharen?
  Signatur
 • Påskehytta!!!  Må jo dele litt bilder fra hytta vi har bodd på i påsken. Kommer med i alle fall to innlegg til fra turen, ett med litt diverse av bilder og ett med ett helt spesielt tema =)

  Her er selve hytta slik vi så den da vi endelig kom frem. Denne hytta heter Myrefjellhytta å ligger cirka midt i Målselv fjellandsby. Med en helt utrolig utsikt å gangavstand til velkomstsenteret å skibakken.

  Her er noen bilder fra inne i hytta =)


  En søt liten kjøkkenkrok med flotte moderne hvitevarer, eller må jeg si stålvarer =P


  Spisebordet med plass til hele 13 stykker. Vi var 12 som satt ved bordet til frokost å middag hver eneste dag. Kjempemessig opplegg.


  Dette er sauna stua. Inn den døren som står åpen dær er ett bad med badstue, derfor kaller de denne stuen for sauna stuen. Her brukte vi voksne mange kveldstimer hvor vi snakket å hadde det koselig.

  Så om noen tenker seg på påsketur til neste år så kan jeg si at Myrefjellhytta i Målselv fjellandsby er å anbefale. Har ikke tatt bilde av badestampen. Men ute på terrassen så står der en stor flott badestamp som blir god å varm. Selv var jeg bare i stampen en gang. Litt fordi jeg egentlig følte meg litt pussig med å sitte ute slik, å mye fordi jeg bare hadde bikini å bruke. Kjenner jeg gjerne skulle fått tilsendt litt selvtillit med ilpost. Så om noen har litt til overs så send det gjerne hitover.

  • Hvordan var påsken din?
  • Hva er ditt beste påskeminne?
  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits