Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Instagram oppdatering!Nå er det en god stund siden forrige instagramoppdatering. Så da tenkte jeg at jeg skulle fikse en liten en nå. Siden jeg sitter her syk å ikke får gjort det jeg hadde planlagt. Hadde nemlig planlagt at jeg skulle filme en video til dere men tviler sterkt på at dere ønsker å se mitt raserte utseende nå når jeg er syk..hehe Så da får dere noen bilder å kose dere med istede.

t8ETBOixHx  uacfbQCxPf
Blomster i oktober =)                                                                          Treningspiken =P

ul0AoJixAa uvavxhixId
Endelig!!! Beste ever!                                                            Første forsøket på palleseng. Skal males hvite =)

u0xF5iixFq vHCXUuixBM
Prinsessa klar til Halloween.                                   Syk, Dr. Who, Pepsi og strikking!

Må si jeg hater den nye embed på instagram. Den funker jo ikke. Så da må man ty til andre måter å fikse biffen på. Liker ikke å håper å få tilbake den gamle.

Signatur
 • ☆ Foto ☆ Øksnes Vestbygd  Jeg er som sagt begynt på kurs. Ene dagen fant vi ut at vi skulle ta en rundtur i Øksnes Vestbygd. Å det må jeg virkelig si det var en helt utrolig flott tur. Mange plasser som jeg har sett før å mange som jeg aldri har sett. Å helt til sist var vi å hentet barna som var på leirskole. Deriblant prinsen min. Var morsomt å se hvor overrasket han ble da mamma var ombord =)

  Så her kommer noen bilder fra turen. =)


  Bare fordi jeg syntes motivet var så fint. De er jo begynt å rive ned slike hjeller å bygge de stygge flate istede.


  Dette bildet er av Finnvågan. Her har jeg vært på hyttetur som barn.


  Enda ett fint motiv som jeg bare måtte forevige =)


  Bildet fra Austringen =) Dette bygget er så fint. =)


  Raketthuset som jeg fant ut jeg skulle kalle det. Dette er også fra Austringen =)


  Fineste Skipnes =) Her har jeg vært i land en gang i mitt liv. Her arrangeres natt i Skipnes. Eller i alle fall ble det arrangert her da jeg var yngre =)


  Skraver som koste seg i den lille solen som gløttet frem. Dessverre var skyene sterkere akkurat når jeg fikk ta bilde.


  Fine, flotte Tinden. Dette stedet er godt kjent blant Vesterålinger. Her bodde en Skjalg, væreier og kjøpmann helt til sin siste slutt og han hadde altmulig butikk i bygget du ser til venstre på kaien. Er ikke helt sikker men tror hans sønn nå holder på der ute og muligens hans datter.


  Dette er bolighuset til Skjalg. =) Bare elsker utseende på dette huset =)


  Tinden sett på avstand å med sjøsprøyten fra hurtigbåten som underbygger reisen vi tok =)

  Bilder fra Skogsøya tok jeg på telefonen så de får jeg legge ut en gang senere =)

  Signatur
 • ❤️ Fotomorro ❤️ Trampolina og prinsessa  I dag har vi hatt litt fotomorro i mellom regnskyllene =P Lille prinsessa og trampolina er en fin og morsom kombinasjon for en som liker å ta bilder. Jeg bare elsker å ta bilder av mennesker og skulle gjerne gjort det mer. Men enn så lenge så får lille prinsessa stille som modell for mamma =) Var virkelig lettere sagt enn gjort å ta bilder av en turbo prinsesse i fart, men vi fikk da til noe =) Her kommer ett knippe bilder fra vår lille fotoshoot =)
  Uklart bilde men viste så veldig godt hvilken glede lille prinsessa har av å få leke på trampolina =)  Bare yderst pitte litt statisk =P

  Dette var kjempemorsomt for både fotograf og prinsesse.

  Signatur
 • Ingen rever igjen.  Her er det intet liv å finne. Her har man lukket å her har man låst. Vel kanskje ikke så veldig låst siden det jo var åpent. Vakkert var det, men også vemodig. Jeg liker å ta bilder av ting som kanskje ser litt ensomt ut, litt på dødens dørstokk. En rev og mink farm som ligger øde og forlatt. Utsatt for hærverk av de som fant det for godt.  Tomt og falleferdig står det der. Liksom litt til spot og spe.  Fra fordums tider. Noen hadde slått inn vinduet inn til kontoret og lagringsrom/kjølerrommet.  Gress, ugress og blomster baner sin vei tilbake til der hvor de tidligere var forvist fra. Lange tider uten liv viser at de finner sin vei gjennom sprekker og hull.  Dette bildet ble fort min favoritt fra denne foto tokten. Synes nesten det viser ensomheten som disse byggene nå står ovenfor. Tomheten som roper i dem.

  Signatur
 • Der trollene hører hjemme.  Jeg har en drøm, en vakker drøm. En drøm om skog, en drøm om liv. Jeg drømmer ikke om store troll, jeg drømmer om små. Som gjemmer seg bak granbuskene, bak steiner og under tuer. Jeg elsker å ta bilder av slike steder hvor jeg ser de for meg. Hvor jeg virkelig kan tenke meg at slike bor.

  Kan du se dem? De gjemmer seg der inne. Bak steinen der bak. Eller kanskje står de bak busken.


  Finner du noen? Jeg ser de jeg. Min fantasi kan ingen ta fra meg. Min drøm kan ingen drepe. Jeg ser at de står der inne å titter på meg. Lurer nok på hvilken skapning jeg er.
  En kolle til å holde fest på, en midsommersnatt kanskje. Bak granen der kan de gjemme seg. Titte frem mellom grenene.

  • Har du enda din fantasi?
  • Hva liker du å drømme og fantasere om?
  • Hva husker du at du fantaserte om som barn?
  Signatur
 • Skinner om kapp med sola =)  Lille prinsessa og jeg tok oss en liten fotoshoot ute i dag vi. Hun skinner om kapp med sola. Hun har så mange smil og klemmer på lur som gjør hjertet så godt.

  Signatur
 • Mitt vakre vidunderlige nordland!  I skrivende stund settes klokken til 00.41! Og her sitter jeg våken å bare nyter utsikten. Joda har kanskje en vei rett ved huset og bilene høres godt når de kjører forbi. Men når du kommer ut å ser en himmel som dette å kjenner lukten av havet som fyller nesen ja da har du det godt.  Jeg sitter å tenker hvor himla gjerne jeg skulle tatt en tur på bøljane blå akkurat nå. Å kjenner sjøen lokker å lurer. Det er bare så fantastisk å kjenne sjøduft. Hadde jeg aldri kunnet kjenne duften av sjøen igjen så hadde jeg blitt ett fattig fattig menneske.

  Signatur
 • Når himmelen står i flammer!  Når du kan gå rett utenfor døren din ved midnatt å se dette da vet du inne i hjertet ditt at det er her i nord du hører hjemme. Det er altså så nydelig vakkert. Jeg kunne ikke labbe avgårde for å ta bedre bilder sånn uten høyspentledninger, vei og hus. Men det gjør ikke noe. Det er dette jeg ser utenfor her jeg bor akkurat nå. Og jeg liker det jeg ser =)  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits