Klar! OH ett kamera!!!! Gå! - Litt om livet, ADHD, depresjon, angst, sminke, klær og handarbeid. Rett å slett en plass hvor jeg er meg å deler av det jeg ønsker =)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Nye veier - nye valg!Når man står midt i det så er det rart med det. Man begynner å kverne på mange tanker. Det er jo faktisk skummelt dette jo. Spennende ja, men også skummelt.

Hva er det som skjer tenker du kanskje nå.
Vel, det som skjer er at det ble ingen lærekontrakt på meg her i Vesterålen. Så da må man ta med seg pikkpakket å snu nesen mot nye steder. Å dette har jeg nå gjort. Huset er sagt opp å vi starter nå nedpakkingen av vårt 3 års lange liv her i Øksnes. Vi starter jakten på en ny bolig på ett nytt sted. Håper virkelig at vi finner en slik at vi ikke blir stående uten tak over hodet.

Så hvor går ferden er kanskje neste tanke.
Jo vi drar oss enda lengre nord i landet vi. Mer snø, mer mørke, mindre varme, fler folk å ikke minst fler jobber. Vi pakker ned i Øksnes å pakker ut i Narvik. Vi leter jo etter bolig enda så helt hvor i Narvik vi havner vet vi jo ikke, men jeg håper vi finner oss ett hus litt utenfor byen siden jeg jo egentlig er en bygdejente.

Hvorfor Narvik?
Hvorfor ikke... Hehehe. Nei helt seriøst så har jeg faktisk allerede fått meg lærekontrakt der. Jeg fikk meg kontrakt i kjeden jeg aller helst ville få kontrakt i. Å jeg er så stolt, å samtidig så utrolig ydmyk. Noen ville ha MEG som lærling. Noen tok en sjanse på meg. Så Nikita Hair på Narvik Amfi vil bli mitt hjemme borte fra hjemme. Å jeg gleder meg så sinnsykt til å få saksen i hånden igjen. Det skal bli så utrolig deilig. Den lyden av saks mot hår det finnes altså ikke noe bedre.

Jeg håper virkelig at du vil være med på reisen sammen med meg. Jeg vil prøve så godt jeg kan å dele litt her i blant med både utflytting, innflytting å nye inntrykk.

Signatur
 • Ett farvell til 2015  Ja tenk da har 2015 forsvunnet og igjen sitter minnene. Det har vært ett innholdsrikt år. Ett år med mye stress egentlig, men den gode typen stress. Derfor ble nok både blogg og youtube kastet litt til side til fordel for fokus på skolegang. Nå sitter jeg altså her med en utdannelse som frisør, ja ikke fullgod enda siden jeg mangler lærlingtiden. Men jeg er på vei til å realisere min barndomsdrøm. Å jeg velger å ha stor tro på meg selv. Jeg er flink, å jeg kan bli flinkere. Siste måneden på skolen ble nok litt hardere enn jeg hadde forutsett. Det ble noen tårer både fordi jeg ikke hadde muligheten til hjemreise så jeg fikk ikke se mann eller barn på en hel måned. Men jeg sto støtt gjennom dette også. Men også ble det mange tårer når tiden kom til å forlate Tromsø.

  Jeg møtte så mange flotte mennesker i Tromsø, mennesker som vigglet seg inn i hjertet mitt å som bet seg fast der inne. Mennesker som gir meg klump i halsen bare å tenke på de. Mennesker som gjorde meg til ett bedre meg, fikk meg til å se ting med meg selv som jeg tidligere ikke har villet tro på. Å jeg skal på besøk det er bare bra sikkert. Tromsø er en vakker by med mange vakre mennesker, mennesker som er meget savnet.

  Nå tar jeg fatt på ett 2016 med ett eneste stort ønske. Jeg SKAL ha lærlingplass. Jeg VIL bli frisør. Jeg SKAL bli flink nok, bevise for meg selv at jeg er flink. 

  Her kommer noen bilder fra året som har gått, tilbakeblikk og minner om ett fint år.

  Jerninfusjon har vist seg å bli en del av mitt liv i 2015. Ny infusjon må tas nå i januar, og sannsynligvis også om ett halvt år.

  I januar i fjor fikk jeg også diagnosen cøliaki. Så starten på året ga en stor omveltning i mitt og også mine nærmestes liv. Det er mye jobb.

  Cøliaki har også betyd glutenfri mat. Brød er enda noe jeg sliter med å kunne bake selv, men jeg gir meg ikke.

  Jeg ble også innskrevet som elev ved Norsk Frisørskole avdeling Tromsø. Å jeg angrer ikke. Fantastisk lærer, fantastiske medelever, fantastisk halvår.

  Mekaniker har jeg også vært i 2015. Vi er ett godt team jeg og gubbesnubben.

  Hår ble en veldig stor del av 2015 for meg, noe som vises godt når man ser tilbake på året.

  Flyttet til Tromsø for ett halvt år. En meget vakker by, med mange vakre mennesker. Her ser dere skiltet til skolen jeg gikk på.

  Ett av disse fantastiske menneskene jeg fikk bli kjent med i Tromsø. Å lot meg leke meg litt med håret hennes. Savner masse <3

  Extension kurs fikk vi også mulighet til å ta under skolegangen. Meget fornøyd med resultatet her ja.

  Min "nesten" faste modell det halvåret på skolen. Stilte opp for meg flere ganger. Herlig jente.

  Enda en gang mer hår. Her har jeg korrigert fargen på håret til min beste venn i Tromsø. Også henne jeg fikk lage snurreflette på.

  En litt større forandring som jeg fikk gjøre på en kunde på skolen. 

  Den aller siste kunden jeg fikk på skolen. Litt vemodig. Men vi ble begge veldig fornøyd.

  Eksamensmodellen min... Absolutt den aller største forandringen jeg har gjort på skolen. Å det ble så bra selv om det ikke ble perfekt.

   

  Nå skal jeg slappe av å bli frisk. Forberede min kjære tenåring på skolestart i morgen å lille prinsessa på barnehagestart på onsdag. Så blir det runder rundt i Vesterålen for å levere inn søknader om lærlingplass. Så kryss fingrene for meg.

   

  Signatur
 • Beklager...  Jeg beklager mye stilletid herfra. Er mange tanker jeg gjør meg i disse dager. I går var det nemlig bare 14 dager igjen til jeg har kofferten ferdigpakket og vender snuten mot Tromsø. 14 dager til jeg skal starte en utdannelse som jeg både gleder meg til og gruer meg til. Det er så mange tanker som jeg tenker om det jeg skal igjennom. Her sitter jeg liksom på kanten av skolestart i en alder av 34 år. Det er skremmende det skal jeg si. For dette valget tenkte jeg på den dagen jeg vurderte hva jeg skulle bli som ungdom. Men jeg fant meg ikke god nok til det. 

  Så da sitter jeg altså her nå å tenker på hvorfor skulle jeg liksom være blitt god nok til det nå. Joda jeg har jo noen fler å over baken men gjør det meg noe bedre? I alle fall har jeg ett håp om at det gjør det. Jeg håper at jeg ikke tryner denne gangen også. For da vet jeg liksom ikke mer hvilken vei som er min. Jeg skryter ofte av hvor sterk jeg er på bakgrunn av de tingene jeg har gått igjennom. Men innimellom innser jeg at jeg er nok ikke så sterk som jeg tror. Ikke på alle punkt i alle fall. Men hvem er vel det. Redsel eller i mitt tilfelle angst er i alle fall en av mine svakheter.

  Kan jeg faktisk bli frisør? Vil jeg lykkes? Får jeg lærlingplass? Vil jeg kunne finne ro? Gi mine barn en sikker fremtid?

  Det er liksom bare noen av de tingene som løper gjennom hjernen min for tiden. Det er så mange usikre momenter i en slik omveltning i en persons liv. Men spør meg om jeg angrer. For det gjør jeg ikke. Dette er noe som jeg virkelig ønsker. Jeg finner ofte meg selv i å se på andre mennesker å tenke jeg skulle ønske jeg fikk hjelpe deg med ditt hår. Eller tenke med meg selv at dette ville kanskje kledd deg i henhold til både hår fasong, hårfarge og sminke. Er nok en av de tingene som kommer med en interesse av hår og sminke.

  Kanskje er det akkurat de tingene som gjør at jeg vet at jeg ikke kommer til å angre. Kanskje er det akkurat det som gjør at jeg vil klare meg. Men fremdeles så løper spørsmålene i hodet mitt. Det blir liksom aldri stille. Men en ting som ofte hjelper for meg er å skrive om det. Selv om jeg liksom ikke blir ferdig med det så får det liksom noe som jeg kan se tilbake på å tenke hmmm kanskje det blir litt bedre dag for dag.

  I dag betalte jeg faktisk regningen på utstyrspakken til skolestart. Ting blir mer og mer endelig. Så får tiden vise om Tromsø tar imot meg. Eller om jeg enda er for spesiell.  Første "yrkes"skaden, var ikke så vondt som jeg trodde =P

  Signatur
 • En blogg om ingenting... og alt.  Det er altså ikke alltid like lett å være en blogger. Vel for meg er det jo greit, jeg blogger bare litt nå og litt da. Spesielt på vinteren og i dårlig vær, da blir det mindre blogging. På sommeren tar det seg noe opp både på grunn av bedret økonomi om sommeren og også fordi jeg føler meg millioner ganger bedre når solen titter frem. Når varmen når inn å varmer hver eneste lille bit av meg. Gosj så jeg elsker sommer og sol.

  Meeeeen jeg bor i nord =P Så her oppe må vi nok enda vente på ordentlig sommervær en god stund til. I fjor den 19. juni så haglet det faktisk her. Så jeg har jo enda ett håp om at det skal bli en like fin julimåned som den vi hadde i fjor sommer. For det var bare så herlig. Å i år har jeg jo faktisk ny bikini =P En jeg kjøpte såpass sent i fjor at jeg ikke fikk brukt den noe særlig.

  Men nok om været. Hvorfor er det ikke alltid lite lett å være blogger? Jo fordi innimellom så sliter man med å finne ting å skrive om. Jeg har mye jeg kunne skrevet om men meget mye av det ville nok kjedet ihjel en gråstein. Hehehehe. Noen ganger vet jeg at det som kommer ut kjeder andre, men jeg tenker med megselv at det er dette jeg vil skrive om. Å da skriver jeg om det. Er jo tross alt min blogg.

  Å jeg kan med hånden på hjerte si at jeg synes egentlig litt synd i disse som ligger å "slåss" med seg selv og sin kreativitet hver eneste dag fordi deres eneste mål er å havne på topplisten. Jeg er fornøyd bare en person leser bloggen min jeg =P Er jeg rar da? Kanskje jeg er det? Men jeg trives med å være rar.

  Sååå hva var det jeg egentlig ville skrive om i dag =P Slike ting blir noen ganger litt borte på grunn av ADHDen min. Jeg tenker dette skal jeg skrive, meeen jeg vil bare skrive litt om dette først. Å så ender jeg opp med en masse babbel. Trives du med babbel?

  Det jeg skulle skrive om var...

  Det kommer nok til å bli mer skriving på bloggen min fra juli og utover for da tar jeg ferie frem til jeg begynner på skolen den 11. august. Men jeg tenker  at jeg skal forsøke å få slengt ut litt før den tid også så da lurer jeg litt på hva kunne du tenkt deg å høre mer om? Synes du det er teit å se haul videoer. For jeg har jo i alle fall en slik liggende på lager enda =P Virker sikkert som vi har så sinnsykt god råd på sommeren med nei. Men kan si som så at nå på sommeren så har vi det normalt. Slik som andre har det hele året. Så da blir det gjerne litt mer shopping på oss. =P

  Ellers så har jeg jo fortalt at jeg kommer til å vlogge hele juli, og forhåpentligvis får jeg også lastet opp alle vloggene selv om jeg er borte. Jaaaaaa å det hadde jeg nesten glemt. Jeg skal kjøpe meg ny laptop siden jeg skal begynne på skole. Så det gleder jeg meg enormt til. Kan bare hende at det tar litt lengre tid en vi hadde sett for oss.

  Men nå har denne bloggen om absolutt ingenting og alt blitt lang nok. Så nå tar jeg kveld og ser litt Bones før jeg kryper under dyna =)


  Helgens negler =)

  Signatur
 • Tanker i natten =)  Så sitter man her igjen med angsten i halsen å tenker på hva har man gjort. Hva er man i ferd med å gjøre? Hvorfor utsette seg selv for slike ting?


  JO fordi det er eneste måten å takle angsten på. I alle fall for min del. Ta tyren ved hornene. Jeg er livende redd, men jeg er sterk. Jeg kommer til å klare meg. Jeg kommer til å bli dyktig.


  Allerede før jeg har startet på min utdannelse ved Norsk Frisørskole i Tromsø har jeg fått helt suveren veiledning fra flotte damer på Saxus her på Myre. Dette er så gull verdt for meg. Noen som faktisk ser meg og ser at jeg har interessen. Noen som gir meg de små puffene som trengs for å stole på meg selv. Jeg MÅ stole på meg selv, for jeg har ingen andre som kan gjøre dette for meg.


  Så hvorfor er jeg livende redd da? Vel jo fordi jeg er så redd for å feile. For at jeg skal bli ferdig for så å bli stående uten noen ting. Akkurat nå er alt jeg ønsker innen rekkevidde men jeg er ikke lang nok i armen til å hente det. Det er da det er så godt å ha noen som har troen for meg. Kreativ er jeg, til tusen. Og drømmen den gang jeg var 16 var jo akkurat dette. Så jeg må jo ha noe av det i meg. Huff så jeg motsier meg selv nå. Ene øyeblikket så har jeg tro på meg selv, for så i det neste å ha mistet den. Men det er slik det funker. Bygge opp to stener, rive ned tre.


  Så hva mer er det å være redd for? Vel det kommer til å være en helt ny plass for meg. Jeg drar dit helt alene. Jeg skal gå skole sammen med mange fremmede. Jeg skulle virkelig ønske at vi hadde fått en facebookgruppe for oss som skal begynne i Tromsø. Så kunne man i alle fall festet ett ansikt til de man skal gå sammen med. Men jeg skal nok stå med hode høyt hevet når det kommer til den 11 august. Tenk bare litt over 2 månder til jeg skal være der oppe.


  Men nå nok om det for denne gang :P Kommer sikkert mer etterhvert som vi nærmer oss :P Har en liten plan om å forsøke å vlogge vær dag i juli i år. Så kanskje får dere se mange videoer fra meg da, selv om de er på engelsk. Var liksom ikke mye interesse for mine norske videoer :P

  Her har dere ett par bilder fra Skjønnhetsbussens instagram =)

  Ha en fortsatt fin natt og en super søndag.

  Signatur
 • Etter Ole vandring!  Måtte tusle meg en tur ut nå når vinden hadde løyet etter stormen Ole. For Ole har ikke vært så varsom akkurat. Heldivis flyttet vi bilen min rimelig tidlig, hadde vi ikke gjort det hadde jeg nok vært den heldige vinneren av knust bakrute. Garasjen til en av naboene bestemte seg nemlig for at den ville følge Ole på sin vandring. Så den møtte folk på hovedveien. Å nå ligger den så fint plassert på marken til nærmeste naboen vår. Men så mye annet er det vel egentlig ikke å meddele siden vi har sittet trygt bak låste dører her i huset =P Men her er noen bilder til dere =)


  Slik så det ut store deler av ettermiddagen her hos oss. Å den "granbusken" i bildet som vi virkelig hadde håpt han skulle knekke det har Ole latt stå i fred.


  En gren som ble liggende over veien opp til naboene på oversiden av oss.


  Denne toppen av taket til naboen's garasje var den som kom flyvende knapt 15 minutter etter at vi flyttet bilen min. Så Skjønnhetsbussen ble flyttet i grevens tid.


  Her ligger altså deler av veggen til naboens garasje. Ikke mye sammenhengende vegg dette nei.


  Her ligger taket til samme garasjen. Ser nesten ut som en stor bok som bare ligger brettet ut på marken. Veeeeeldig glad den ikke fløy denne veien.

  Så slik ser det altså ut her så langt. Andre skader får man nok ikke full oversikt over før det lysner av dag igjen i morgen. Hjemme i Bø er det mye ødelagt, å samme inne på Myre. Med sjarker som har slitt seg, båter som har søkt, flytekai knust og båter lagt i fjærsteinene.

  Signatur
 • Det ble stille =)  Det blir nok en del stille fra meg for tiden. Etter å ha fått vite at jeg har cøliaki er det mye nytt å sette seg inn i. Mange slag for baugen skal jeg gjennom. Som for eksempel... Ingen mer Kvikk lunsj :'( :'( Det er nemlig hvete i Kvikk lunsj. Hvilken sorg... Tenke seg til påske uten Kvikk lunsj. Men der finnes vistnok ett glutenfritt lignende produkt. Men er skeptisk på om det kan måle seg i smak.

  Så kommer jo hele regla med baking å prøving og feiling. Lørdag tenkte jeg at jeg skulle lage foccacia. Veeeel det gikk ikke helt som planlagt. =( Men i dag fant jeg ut at jeg måtte gjøre ett nytt forsøk. Å jaggu fikk jeg ikke til. Tenkte kanskje jeg skulle dele oppskriften min på foccacia. Å ellers de tingene jeg kommer frem til i min forskning på glutenfritt. Kanskje kan noen andre dra nytte av min forskning. Noen som ikke er så sta som meg å vil finne ut alt selv =P

  Ellers så har det blitt ny "jobb" på meg også. Eller jobb er det jo ikke selv om jeg vil kalle det for det. Det er en praksisplass. Jeg har nemlig vært så heldig å få praksis hos Saxus her på Myre. Saxus er en frisørsalong. Her skal jeg svare på telefonen, holde orden å så får jeg også etterhvert vaske hår. Å kanskje også sminke folk om de ønsker det =) Så dette blir kjempespennende.

  Men det var alt for idag, kom tilbake i morgen for å få oppskriften på glutenfri foccacia =)

  Signatur
 • Siste nytt fra rabalderhøyden =P  Her kommer da siste nytt fra meg. Må bare virkelig beklage en litt lang pause i det siste. Men det har vært en god del sykehusbesøk siden sist innlegg her på bloggen. Å jeg kan si så masse som at livet mitt blir virkelig noe anderledes fra i dag av. På nok både godt og vondt for min del.

  Første sykehusturen så fikk jeg jerninfusjon. Jeg har nemlig i 18 år lidd av ekstremt lave (lik null) jernlager og også lav blodprosent. Så jeg har prøvd det meste som finnes å få kjøpt: duroferon, niferex, hemofer, floradix, ja jeg kan sikker gå videre ut i det uendelige. Vel resultatet av disse har alltid vært veldig dårlig mage. Så jeg fant ganske kjapt ut at dette ikke var noe jeg burde gjøre. Så dette ble erstattet med ett kosthold hvor jeg fokuserte på å få i meg jernholdig mat. Det hjalp faktisk litt. Så jeg i alle fall hadde ett høveli normalt (for meg) jernlager og blodprosent =)

  Men så...

  Jeg har i 18 år gått rundt å vært skammelig klar over at noe ikke var helt som det skulle være i min kropp. Legen fant noe rart med mitt blod for 18 år siden å jeg har gått rundt i den tro av at jeg hadde en veeeeldig sjelden sykdom. Veeeeel...

  Nå fikk jeg en fastlege som gjerne ville få dette blodet mitt sjekket ut noe bedre. Å joda, som sagt som gjort. Blodprøver i hytt og gevær, både for det ene og det andre. Så inn på sykehuset hvor det ble enda fler blodprøver. Og så en ettermiddag fikk jeg telefon fra legen på sykehuset. Han hadde funnet antistoffer i blodet mitt, antistoffer mot gluten. Noe som bare kunne bety en ting, nemlig Cøliaki.

  Jeg fikk så beskjed om at jeg skulle få jerninfusjon. Så det har jeg da fått og i dag var jeg inne på sykehuset igjen. Denne gangen ble det gastroskopi og biopsi (vevprøve), å nå har jeg fått vite det 100% sikkert at jeg har Cøliaki. =/ Kan virkelig ikke si at dette er noe jeg er glad for, men jeg skal nok finne på lure ting. Fikk også snakket med spesialisten å fikk spurt om det jeg lurte på aller mest. Nemlig om det var slik at hvis jeg spiste noe med gluten om jeg ødela alt jeg hadde bygget opp med glutenfritt, å det kunne han fortelle meg at det gjorde jeg ikke. Men jeg kunne få vondt i magen av det. Vel jeg er vel kanskje av de heldige cøliakerne som ikke har vondt av min cøliaki, kroppen tar bare ikke opp jern som normalt.

  Så siden JEG har vært så flink i dag å gått gjennom noe jeg vil si var helt jævlig så har jeg unnet meg litt ekstra.


  En ny lillashampoo =) Kanskje denne faller bedre i smak enn den jeg har fra før av =)


  En ny blush fra H&M. Jeg liker deres blusher godt jeg.


  En dyd av nødvendighet =P Måtte ha ny tørr shampoo da den gamle er så tom som den kan bli =P


  Og sist men ikke minst. H&M har fått inn Seche vite!!!!!!!!!! Jeg har ønsket å prøve top coaten fra Seche vite i laaaang tid nå. Å endelig kunne jeg få tak i den og i base coaten. Så disse skal testes ut fort fort. Måtte jo bare kjøpe meg en China glaze lakk til også siden den var så fin =)

  Men så kjøpte jeg også litt fornuftige ting!


  Jyttemel fint og grovt. Glutenfritt mel. Spennende å se hvordan dette funker.


  Dagens middag. Glutenfri lasagne. Glad det finnes slikt, men skulle gjerne sett at det fantes mer =)


  Glutenfri havreblanding. Kanskje kan jeg blande denne med yoghurt???


  Og til sist glutenfri "cornflakes", eller en slags glutenfri spesial flakes er kanskje mer rett.

  Vel det var all handling som jeg gjorde. Nå er det ut på tynn is med å finne ut hva og hvordan jeg kan lage brød og mat glutenfritt til meg selv.

  • Hadde du kunnet tenkt deg å se mine oppskrifter på glutenfritt om jeg finner noen gode?
  Signatur
 • ☕ Vlogeti vlog ☕ Oppdatering og GIVEAWAY!!!  Takk for sist =P

  Ja nå er det en stund siden sist, eller? I alle fall har jeg endelig fått fingeren ut å gjort noe som jeg har ønsket å gjøre lenge lenge =) Nemlig en giveaway. Jeg elsker å strikke så hvorfor ikke gi bort noe hjemmelaget som varmer?

  Hva kan du vinne her på bloggen?
  Det hvite og rosa pannebåndet med en liten overraskelse.

  Hvordan kan du vinne det?
  1.) Følg bloggen min.
  2.) Skriv en god jul melding i kommentarfeltet =)

  Del gjerne innlegget også =)

  Denne er åpen til 27. desember, da vil jeg foreta trekningen.


  Er du under 16 år pass på at du har tillatelse fra dine foreldre til å motta en gave fra meg =)

   

  Signatur
 • Når mennesket blir voldelig!  Hva er det som skjer???

  Her sitter vi å venter på at julen skal tusle sakte inn på oss. Vi går en fantastisk tid i møte å så dukker dette opp i media. 3 siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Hva skjer? Hvorfor går mennesket så langt? Hvor var varsellysene? Hva gjorde de egentlig? Hva gjorde han?

  Sitter å kjenner litt på følelsene i dag. Siden facebook igjen har vist hvem offeret var før media er kommet ut med det. Å når man kjenner offeret å har sett de i både sine beste å noen av deres verste dager. Når man vet litt om hvordan ting kan være. Når man bare sitter med spørsmålsteng på hva skjedde. Dette området er stort men samtidig lite. Her kjenner vi mange i hele Vesterålen. Kommunegrensene er korte når det kommer til kjentfolk. Det gjør vondt når slike ting skjer. Man sitter bare å venter på å få høre hvem det var.

  Men hvorfor må vi være så kjappe med å skrive RIP på noens side når noe har skjedd? Hvorfor skal det absolutt deles i en status? Jeg håper bare at de nærmeste allerede vet det og at ting ikke kommer som ett sjokk til noen av dem. Hvorfor kan vi ikke bare vente til de offentlige har gitt sitt klarsignal?

  Signatur
 • Facebook statuser!  Det er ikke få gangene jeg ser en eller annen som legger ut lenker som viser til innlegg om at vi som brukere av facebook enten legger ut for mye positivt eller for mye negativt. Å skulle vi være uheldige å skrive om hvor bra vi har det i våre forhold til våre kjære ja så tyder jo det ene å alene på at vi ikke har det bra i det hele tatt.

  Hva katten er vitsen med slik spekulasjon???

  Om du ikke liker en status la vær å lese den, la vær å kommentere den, skjul den eller hva du nå må gjøre for å slippe å tenke på den. Vi har alle VÅRE facebook sider. Det er vi selv som velger hva vi skal skrive på våre sider. Det er INGEN av oss som tvinger noen til å lese, like eller kommentere på våre ting. Vi deler de tingene fordi vi ønsker det. Joda i noen tilfeller så finnes det de som er utelukkende positiv fordi livet er veldig negativt. Men lær deg heller til å ikke ta alle under samme kam. Det er ikke alle som passer inn der.

  Jeg velger å dele slik jeg gjør fordi det er akkurat det jeg ønsker å gjøre. Om jeg vil fortelle hele verden at jeg har vasket kjøkkengulvet så la meg gjøre det uten å måtte dele en lenke til at det er for mye om hvor mye vi gjør i løpet av en dag. Du vet jo ikke hvorfor jeg valgte å dele akkurat det. Du lever jo ikke mitt liv å vet jo ikke hvorfor jeg gjør ting som jeg gjør de. Jeg tenker det må da være bedre å tenke på hva du selv deler. For du er jo også herre over ditt eget område på facebook.

  En annen ting som virkelig går som en farsott for tiden er det å fortelle andre at deres influensa er bare barnemat å at man ikke burde klage. Hvorfor ikke? Hvorfor skal man alltid være kuet til å tenke det er alltid noen som har det verre? Er det ikke nok det vi selv går igjennom? Får ikke vi lov til å klage på det, eller synes at akkurat det vi går igjennom der og da er mer enn så nok for seg selv. Du sitter jo ikke der som noen herre selv å vet nøyaktig hvorfor vi synes dette var nok. At det er greit å klage.

  Jeg tror noen og enhver kunne hatt behov for å stikke fingeren i jorden å se det at enkel ting som å vaske ett gulv som for noen er en simpel bragd og en selvfølge, for andre kan være noe kjempestort. Noe som kan resultere i en hel uke med smerter. Ikke alle sitter å forteller alt som er galt selv om du sitter bak din skjerm å leser kanskje 10 ting å tenker at dette mennesket syter hele tiden. Kanskje er det de små tingene som kommer frem fordi man føler at man ønsker å dele litt men at man ikke vil at andre skal føle at huff den person har det verre så da bør jeg ti stille.

  Tenk dere om neste gang. Det kan ligge så uendelig mye mer bak. Eller det trenger ikke ligge noe bak. Bare ett ønske om å dele akkurat det. Det er jo tross alt vår egne side, hvor ingen tvinger deg til å lese, like eller kommentere!

     Signatur
 • Baller behøves!  Jeg skjønner det liksom mer og mer nå. Selv om det har tatt sin tid med det å ta hensyn til andre hele tiden. Selv om jeg prøver å sette megselv først så ender jeg som oftest opp med å gjøre andre til lags. Jeg trenger virkelig litt baller. Jeg må begynne å stikke hode mitt frem. Å faktisk ta vare på megselv, ikke alltid bare ta hensyn til andre.

  Hvorfor dette nå?

  Vel hadde en liten opplevelse i helgen som var litt ubehagelig. Kanskje er det jeg som leser for mye inn i ting, men jeg tenker som så at dette er hvordan jeg fungerer. Så derfor har jeg funnet ut at jeg bare liksom må bryte gjennom å ta kontakt med folk. Selv om jeg leser de som at de ikke vil ha kontakt med meg. Det kan jo være bare i hodet mitt. Jeg tar for mye hensyn til andre. Vil liksom ikke være i veien for noen. Ikke tråkke noen på tærne.

  Var også en tur på kino på søndag hvor jeg så Flink Pike. Å jeg må si jeg anbefaler den på det varmeste. Det er en tøff film å se, men den er lærerik. Selv ble det veldig mye å treffe seg selv i døren med den filmen. Den etterlot meg med en litt nummen følelse. Og at jeg enda mer håper å få svar på mine blodprøver som kan bekrefte at der er noe feil der som gjør at jeg er slik som jeg er. For jeg har ett så stort ønske om å bli frisk. Jeg blir så sliten av å alltid skal ta hensyn til andre. Sliten av å ikke tørre å satse fordi jeg er så redd for å feile.

  Kan jeg liksom ikke være 100% sikker på at jeg kommer til å lykkes så satser jeg som oftest ikke. Å om jeg satser å jeg ikke er 100% så gir jeg fort opp. Fordi at jeg ikke ønsker at noen skal se at jeg ikke er god nok. Å det å føle at man ikke er god nok er ingen koselig følelse.

  Jeg har satset ganske stort med Skjønnhetsbussen. Mange ler nok av meg når de ser meg i bussen, men jeg prøver å ikke tenke på det. Jeg har en plan med den, jeg må bare finne ut hvordan. Jeg vil gi tilbake. Jeg vil reise rundt å gi tilbake. For nå vil jeg ikke ta noe for det, fordi jeg har ingen bakgrunn. Men kanskje en vakker dag kan jeg leve av det. Drømmen er der, selv om jeg egentlig føler at den er uoppnåelig. Er jo så mange ting som skal på plass for å få til noe slikt. For det første må jeg ha utstyret som trengs, å slikt koster penger. Deretter trenger jeg jo kunnskapene om det jeg skal gjøre. Også det kan nok koste penger. Men man får se. Kanskje en gang i fremtiden.

  Er faktisk en stilling ledig for tiden som jeg kanskje kunne søkt på. Men jeg blir så usikker. Liksom om jeg burde gjøre det nå som jeg er i kurs. Ett kurs som skal hjelpe meg tilbake i jobb. Det er så vanskelig å sitte med en vekt som liksom ikke vet hva som tynger mest.

  Men nok om det. Her er litt bilder av sminken min i helgen =)  Signatur
 • Perfekt timing =)  Da har jeg faktisk bestilt meg ett abonnement på Det Nye  =) Rett og slett fordi de hadde jo ett så flott tilbud med sminkekoster fra Makeup mekka med. Og koster har jeg godt bruk for. Å så får jeg jo blader å lese også =) Det blir fint å ha i høst og vintermørket =)

  Så nå kan jeg sitte her å glede meg til det dumper ned ett blad i postkassen min. Å dyrt var det heller ikke. Valgte å gå for tilbudet med 10 blader og kostene til 299,-
  Signatur
 • As promised Førbilde =)  For en stund siden ga jeg en lovnad her på bloggen =)

  Jeg skulle legge ut før bilde av meg. Jeg er nå kommet i gang med treningen. Sånn smått i alle fall. Så jeg skal holde mitt løfte og her kommer bilde av meg før jeg begynte. Er veldig spent selv på hvordan dette vil utvikle seg. Jeg er nok ikke tøff nok til å legge ut ett typen i bikini bilde. Så dette er det beste jeg kan gjøre.  Det er ikke så mye overflødig som kommer frem men jeg har litt mer mage enn jeg skulle ønske. Dette fordi min kjernemuskulatur er rimelig dårlig. Jeg har fått lagt opp ett treningsprogram tilpasset meg og det jeg får lov til å jobbe med akkurat nå. For jeg har ikke lov til å jobbe med armer og skuldre.

  Det jeg skal jobbe med er kondisjon og kjernemuskulatur i mage og rygg. Og kan også jobbe med balanse. Så da ble det lagt opp til sykling, backcurl, situps og benpress =) Det er ikke ett langt program men enn så lenge så er det slik det er. Kanskje får jeg begynne med andre ting også senere. Jeg får ikke lov til å bruke tredemølle. Rett og slett fordi det er nok problemer med mine bein =P

  Så dette er slik jeg er før og det jeg får lov til å jobbe med. Så skal jeg holde dere oppdatert etterhvert =)

  Signatur
 • Livet og Instagram =)  Tenkte det blir dessverre litt ofte stille fra min kant for tiden. En ulykke kommer sjelden alene heter det seg. Og akkurat nå kan det stemme. Rørsystemet er nå fikset, bilen min er eu-ok men tror dere ikke at i dag fant jeg ut at oppvaskmaskinen vår er kaputt. Den varmer ikke vannet og tørker ikke med varme =/ Og slike ting har gjort at denne fruen er mye sliten for tiden. Og når mannen da i tillegg har vært masse borte disse ukene så må jeg bare prioritere barna.

  Det er nemlig ingen dans på roser. Men jeg er sterk så jeg må bare prioritere rett. Å da blir nok bloggen satt litt til side. Men jeg lover jeg skal komme sterkere tilbake. Har noen planer etterhvert. =) Så her kommer i alle fall noen Instagram bilder fra siste tiden =)

   
  Fikk rose av gubbesnubben =)                                                 Her er jeg og skulle ut å møte verden med mye angst.

   
  Det er hard kost å være begynt i barnehagen.

   
  Dette er blitt ett vanlig syn hos oss. Jeg får heller ikke lov til å flytte på henne.

   
  Enda ett sove bilde =P Kommer nok fler =P                          Her har jeg gjort forsøk på årets mor merke =P

  Signatur
 • Første kursdag over =)  I dag hadde jeg aller første kursdag. Ble bare ett lite førstemøte med frokost og jabbing. Men det var morsomt å møte en av de andre som skal gå kurset sammen med meg. Dette blir en liten gruppe med deltagere og jeg synes faktisk at det funker helt fint. Da får jeg liksom ikke trykket mange mennesker ned over mitt angstfylte hode.

  Dagen gikk veldig fint for seg og jeg fikk kjenne på det at dette kan bli en veldig fin tid jeg går mot. Jeg tenker at dette må jo kunne hjelpe meg finne meg selv igjen. Jeg har allerede fått lapp om at jeg kan begynne å trene, så det skal jeg snakke med fysioterapauten min om hvordan jeg kan trene for å ikke gjøre vondt verre. Har bestemt meg for at dere skal få se ett før bilde før jeg begynner. Så kan jeg oppdatere litt etterhvert som jeg kommer igang.

  Ellers så har jeg nå bestemt meg for å sette ut i livet en litt morsom plan jeg har. Jeg kommer ikke til å si noe mer enn det =P Dere får heller følge med her for å se hva jeg har i gjæret. =)

  Men nok om det... hehehe Vi tok turen til Sortland i dag for å handle litt. Måtte kjøpe nye vintersko til lille prinsessa siden de gamle nå er akkurat passe og det vil jo ikke funke i litt kaldere vær. Og så endte vi opp med å faktisk kjøpe henne støvler, siden hun bare har cherox typen støvler. Og ble nok handlet noen andre småting til henne også =P Går jo mot vinter så da er det godt å være tidlig ute =)


  Fine lille prinsessa med ketchup om munnen å ny lue på hode. Denne var jo bare så søt at vi måtte ha den =)  Mellomtykke votter til når det kommer litt kaldere dager =)  3 par hansker til lille prinsessa.
  Så måtte jo mor selv ha seg mobilhansker =P


  De nye fine vinterskoene med hjerter på =)


  Og polkaprikkede støvler må jo også til, spesielt om det er litt rosa på de.  Så måtte jeg bare kjøpe meg en strikkelise. Tenker at det kunne være greit å strikke bånd til skjørt og slikt på en litt lettere måte. Nå må jeg bare finne husken min å huske hvordan jeg strikket med denne =P

  Signatur
 • Livet i sommer...  Livet vårt har vært en god del vanskelig i sommer. Jeg så frem til en sommer hvor bekymringer skulle få være en liten saga blott. Men slik ble det ikke. Istede ble det veldig mange bekymringer som har kjørt mitt stakkars hode litt til grunne. Men ting ser litt lysere ut nå. Gubbesnubben har fått vite at han får jobb i alle fall til i desember. Trekket i lønnen hans har vi fått redusert ned til ett litt mer normalt nivå, selv om det enda er skyhøyt. Men nå har vi i alle fall en vis oversikt.

  Bilen min gikk ikke gjennom EU og derfor kunne jeg ikke bruke den. Nå får jeg den endelig fikset til uka slik at jeg har bil igjen å slipper å føle meg som en liten fange her i huset. Gubbesnubben sin bil går absolutt ikke gjennom EU så den skal selges som delebil eller vrakes. Så fikk vi byttet girkasse på den bilen som gubbesnubben egentlig fikk hos sin far. Men nå viser det seg at det nok kan være en del fler feil også der som vil by på problemer når EU skal gjennomføres.

  Så har vi jo denne flotte flotte kjelleren her. Som har sått full av dritt to ganger. Nå blir det heldigvis fikset i løpet av kort tid slik at vi får alt opp å gå på normalt vis. Å slipper å ha ett hull på marken hvor skittvannet renner ut. Å nå har tingene atter en gang tatt en sur utvei, nå er vaskemaskinen vår begynt me noen merkelige lyder. Men den skal jaggu få lov til å gå helt til den konker helt ut.

  Det har med andre ord vært en innholdsrik sommer. Noe positivt innhold og en god dose negativt. Men nå håper jeg på en lysere høst. I morgen sender vi prinsen bort på leirskole. Kjenner på den følelsen å skal slippe kontrollen for en stund. Vet han er en superflink gutt bare han vil, men vet også at han kan sette seg på bakføttene om han slår den siden til. Men jeg må bare stole på at han er så stor nå at han klarer det selv. Han er jo stor nå, lille prinsen min.

  Så blir det første dag på kurs i morgen også, det kjenner jeg at jeg gleder meg til. Har store håp om at det skal hjelpe meg finne min hylle i livet igjen. Slik at jeg kan fungere slik jeg burde. For jeg begynner å bli sliten av at jeg ikke får til. Jeg er liksom bare halve meg. Resten ligger gjemt en plass inne i megselv.

  Men nå skal jeg ikke plage dere med mer for nå. =P

  Signatur
 • Litt skakkjørt!  Har nå vært borte fra bloggen en tid siden livet har vært litt skakkjørt. Det har vært veldig mange ting som har skjedd samtidig og det ble litt for mye for mitt hode. Jeg kjenner enda at det koker godt oppe i topplokket og skulle virkelig ønske at jeg bare kunne slå av. Men det kan jeg dessverre ikke. Så da må jeg bare dure på da.

  Kjenner også godt på det at når hodet mitt koker så er det andre ting som får ungjelde. Slik som husarbeidet, det tar meg lengre tid å få motet meg opp til å gjøre det. Det er nok bare slik det blir når man først blir sittenede uten bil i flere uker. Fordi bilen min er ikke eu godkjent så da kan jeg ikke kjøre på den. Heldigvis på onsdag skal den være i orden og eu godkjent igjen. Så det skal bli godt å kunne bevege litt på seg igjen.

  Så har vi jo denne flotte bokstavelig talt dritt kjelleren her. Har nå hatt to runder med godlukt utover kjellergulvet. Viser seg at septiktanken ikke har kunnet tømme ut vannet slik den skal da rørene ut fra tanken er ødelagte. Så da tømte den heller alt det inn i kjelleren =( Men heldigvis så bli også det fikset nå. Har bare vært mye slit nå når dette har stått på. Det blir jo så vanskelig å fokusere på noe annet når man står med slike problemer.

  Men nå skal jeg virkelig gjøre ett forsøk på å få kommet tilbake. Jeg har jo enda ting på hjertet jeg vil dele. Så da skal jeg plage dere med alt jeg ønsker =P
  Signatur
 • Ikke gi opp! (Instagram)  Det er ikke noe alternativ. Selv om man mange ganger kan ha akkurat det ønsket. Nå i denne tiden som ting er på det tøffeste for meg psykisk så er det ikke få ganger jeg bare ønsker å gi opp. Jeg tenker ikke gi opp som å parkere tøfflene for alltid, men bare å få lov til å krype sammen under dyna å bli der. Eller gjemme seg i ett rom helt alene å bare tenke, gråte, rope, le eller hva man måtte ønske.

  Jeg skulle virkelig ønske at ting ikke var så tøff akkurat nå. Men når man sitter fast så blir det gjerne slik. I alle fall når flere ting kommer å legger kilo til byrden. Det blir liksom litt for meget selv for en sterk sjel som meg. Når begge bilene ikke kan brukes. Når man skal overleve nesten en uke med huseierens far tuslende rundt dørnene. (Lang historie) Når man egentlig føler seg veldig ensom og ikke egentlig trives noe særlig. Når man skulle ønske at man fikk ett fast holdepunkt i livet. Når økonomien er utrygg. (Enda lengre historie) Men jeg vet jeg er sterk å jeg vet jeg kommer igjennom også dette.

  Å midt oppe i alt dette så er lille prinsessa mi blitt større, nå skal hun også begynne i barnehagen. Det stikker litt i mammahjerte det skal jeg ærlig innrømme. Det er jo lille babyen min det. Men tenk så flott det blir for både henne og meg =) Hun får tid uten mamma og leke sammen med andre barn. Og mamma får litt tid alene for seg selv. Noe av tiden går jo til kurs men det blir jo litt tid til bare meg også. Å da tenker jeg at jeg skal prøve å få tatt bedre vare på meg selv litt, kanskje i alle fall =P

  Her har dere en liten instagramoppdatering også =)

   

   

   

  Signatur
 • Ett være eller ikke være  I dagens samfunn er det å være perfekt blitt ett være eller ikke være for de aller fleste unge jenter og tildels også de eldre. Det er blitt slik at har man ikke siste mote å følger det siste av det siste innenfor hår, sminke og klær ja da er man gårdagens nyheter. Dette er en trist trend som ødelegger så utrolig mange jenter. Det dukker opp forum på forum hvor jenter kan dele ting med andre jenter. Og en trend inne på disse forumene er å lete etter alt som er feil hos andre.

  Det snakkes om de styggeste hårfrisyrene, den styggeste sminken, kroppshår og så mye mye mer. Det er rett og slett trist å sitte å se på hvor mange som slenger ut så mye dritt. De viser rett og slett at de ikke kan tenke på noen andre enn seg selv. Hvorfor sier jeg det? Jo fordi hadde de tenkt på noen andre enn seg selv så hadde de ikke skrevet slike ting. Da hadde de tenkt på den jenta som sitter der med en hårfrisyre som de ikke liker. Den jenta som etter å ha lest at noen hater hårfrisyren hennes tenker at hun aldri kan bli god nok.

  Hvorfor er det slik at man skal fremheve å snakke om alle de negative tingene? Hvorfor kan man ikke finne positive ting. Er det så veldig vanskelig å bare ikke bry seg om hva som er mote. Godta alle mennesker for hvem de er ikke hvordan de ser ut.

  Jeg har selv fått høre ved flere anledninger at undercut er så 2011. Hva katten betyr det??? At noen mener at undercut er ut betyr jo ikke at det tilhører ett annet årstall. Det betyr bare det at de som velger en undercut er unike. De velger noe som de selv liker, ikke noe som verden mener de skal like. Jeg var med på ett moteshow her for en stund siden. Ett moteshow som Storm Pedersen hadde regi på. Der fikk jeg høre fra frisører at jeg var så kul på håret. Og at hun hadde vurdert å gjøre det samme.

  Jeg sier som så vær stolt av å være deg selv. Mote og hva som er inn er ikke alt her i verden. Det er vi som individuelle mennesker som er alt her i verden. Det hadde blitt bra grått og kjedelig om alle skulle hatt den samme hårfrisyren, brukt den samme sminken og de samme klærne. Vær sterk og vær stolt. For du er den unike.

  Signatur
 • Fantastisk Vglista show =)  Tenkte siden vi var så heldige å ha problemer med publisering av innlegg fra selve Vglista nå når den var på Sortland så tar jeg en liten instagram oppdatering fra de siste ukene. Disse ukene har fylt hjertet mitt med så sinnsykt mye gode følelser. Selvtilliten min har vokst sikkert til det dobbelte. Og jeg er bare virkelig blitt mer og mer stolt over å være fra denne fantastiske regionen. Besterålen er og blir besterålen. Vi er bare fantastiske alle sammen. Tenk bare EN plass hadde fler tilskuere til Vglista, nemlig Oslo. Lille vakre Sortland slo alle andre med sine 13 000 tilskuere. Vi rocker!!!

  Har disse ukene fått oppleve å få oppfylt noen av mine drømmer som jeg har hatt helt siden barndommen. Jeg fikk ta sminkekurs at Storm Pedersen (dessverre ble det ikke noen filming derfra. Men planlegger en liten overraskelse med inspirasjon fra kurset =P ) og jeg har fått prøve på med modellskoene. Noe som virkelig falt i smak. Jeg hadde en drøm som liten pike om å bli modell. Men dessverre ble lille jeg bare hele 1,64 på strømpelesten så den drømmen så jeg langt etter. Når har jeg i alle fall fått gjort det en gang i livet. Og jeg følte meg som en superkvinne der jeg gikk på catwalken stylet og sminket av Storm Pedersen.

  Jeg har også vært tøff nok til å bli med på noe som heter eventyrsti under Reginedagan. Dette fikk vi filmet så det kommer en film fra den også =) Men det var så kjempemorsomt. Noe jeg virkelig kommer til å prøve å få være med på flere ganger. Er godt å få være med på å gi noe tilbake.

  En annen ting som jeg har fått gjøre er å se noen av mine idoler live. Jeg har fått se og høre Omer Bhatti og ikke minst selveste Sivert Høyem. Det er nesten så man står der med tårer i øynene å ser på når man opplever slike ting. Jeg kommer til å leve i mange år på dette. Jeg har også fått lov til å dele denne opplevelsen med mine to hjertestener. Lille prinsessa har rocka og ropt så hun var helt utslått når vi endelig kom hjem. Tror nok uten å overdrive at hun var en av de som rocket mest. Prinsen har fått oppleve noe kjempestort som han kan ta med seg på sin vei. Han har sugd til seg av inntrykk og jeg regner med at hans stefar kommer til å få fult referat når de sees neste gang =P

  Vel nok snakk =P Her kommer litt instagrambilder fra ukene som har gått =P

   

   

   

   

   

  Som dere kanskje kan se så har det vært noen innholdsrike uker. Og jeg og mine har virkelig hatt det helt supert. Nå blir det rolige dager fremover og vi skal hente oss inn igjen til skolestart. Og kanskje blir det også barnehagestart på lille prinsessa. Tiden vil vise =)

  Signatur
 • Endelig =)  Da var endelig den redigerte videoen klar =) Tok litt lengre enn jeg hadde tenkt siden vi ikke var hjemme før over halv ett i natt. Men nå er den i alle fall klar og kan sees. Så håper jeg at dere liker den =)

   

  Her er litt bilder av sminken min også bare som en liten topping =P  Det var altså bare så sinnsykt kult alt som vi fikk være med på. Jeg simpelten elsker sminken =)  Mine små blå ble veldig mye mer blå synes jeg =)  Ett litt morsomt bilde som jeg bare måtte dele selv om det ble uklart. En sliten "modell" =P

  Signatur
 • Reginedagan 2014 - Åpning  Åpningen av Reginedagan 2014. Åpningen av disse fantastiske dagene starter alltid på samme plass. Nede på museet på Steine i Bø. Og avsluttningen skjer på samme plass. Åpningsdagen glimret til med ett helt fantastisk vær som alle kunne nyte ute i det fri.

   

  Så håper jeg at dere kommer tilbake i morgen for å se videoen fra moteshowet =)

  Reginedagan, Bø, Vesterålen, Nordland, Fantastisk,
  Signatur
 • Postkasse fugl...  I går dro vi på campingvogna å skal være i over en uke. Koser meg som bare det her. Deilig å komme litt bort. Men fant noen små bråkete venner som ble veeeldig stille da mitt "vakre" åsyn viste seg for dem. Tror de må være postkasse fugl. ??

  Signatur
 • Dagene som bare går å går...  Så var gubbesnubben dratt på jobb igjen å jeg er alene med prinsen og lille prinsessa. Dagene de bare går liksom. Det skjer ikke så mye interessant her hos oss. Ikke før neste uke... Gleder meg så til neste uke. Da forflytter vi oss til campingvogna å skal være der en hel uke. For da er nemlig Reginedagan hjemme i Bø. Det blir så spennende =)

  Men nå når jeg har en uke uten at så mye skjer så har jeg handlet litt garn på salg. De hadde nemlig salg på Safran på Sortland når vi var der så da kjøpte jeg meg tre nøster som skal bli til kopptuer =) Liker godt å ha hjemmelagde fine kopptuer å bruke. De frisker opp i ett ellers kjedelig kjøkken og gjør vaskejobben i alle fall litt bedre med sitt pene utseende =)

  Jeg har allerede lagt opp å begynt på en kopptue. Designet er laget av Bittamis Design og heter Bird Cherry. =) Den er så søt =) Og så har jeg lagt opp til å strikke en kjole til lille prinsessa =P Må få brukt opp litt av alt garnet som jeg har liggende =P

  Signatur
 • Shoppingdama på nye eventyr...  Hadde litt småting som jeg måtte få handlet så da ble jeg til shoppingdama igjen for en liten stund. Er så lykkelig over at man kan finne billige ting slik at man ikke trenger bruke en formue. Men må man så må man. Jojo jeg hadde nok overlevd uten men jeg tenker akkurat nå har vi litt penger så da kan jeg bruke litt. Vi prøver å spare litt også. =P

  Tenkte jeg skulle prøve meg på litt rensing av huden innenfra. Hvem vet, kanskje det funker =P Teen var i alle fall veldig god =) Og så fant jeg jo en med 5 forskjellige smaker, så da får jeg testet ut om det er noen av de som kan bli en favoritt =P Kjøpt på helsekostbutikken i Sortland Storsenter.

  En liten børste til å skrubbe ryggen med. Da jeg var yngre kunne jeg vaske ryggen min uten noen som helst slags hjelpemiddel, men jeg har jo bare måtte innse at de dagene er vel forbi. Jeg trenger hjelpemidler nå =P Så da kjøpte vi denne, å nå håper jeg at den funker =P Europris kjøp =P  Neglefiler... Det er jo noe alle kvinner trenger er det ikke? Vel jeg trenger i alle fall. Og den gamle er noe utbrukt nå så da måtte jeg kjøpe noen nye. Disse fant jeg også på Europris til en fint overkommelig pris.

  Og jeg er nå snart i ferd med å bli skallete. I alle fall ser det slik ut med alle hårene jeg mister. Så da kjøpte jeg meg en slik børste for å forhindre å i alle fall miste mer hår på grunn av uregjerlige floker. Bare håper at jeg snart slutter å røyte slik at jeg får beholde resten av håret =P

  Og jeg fant også noen hårkliper hos Europris. 50 stykk til bare 20 kroner. Er nok ikke verdens beste kvalitet men vet du det bryr meg midt på leggen =P De funker jo i alle fall for en stund.

  Og sist men ikke minst så kjøpte jeg meg ny primer. Min gamle var helt tom så da ble det leting etter ny. Endte opp med å kjøpe denne for å prøve. Den kostet ikke så mye og den var rimelig lik i konsistens som min gamle så tenker at den funker fint jeg =)

  • Har du fått shoppe noe i det siste?
  Signatur
 • Campingvogn og høyt gress...  Flinkeste gubbesnubben min har snauet litt gress rundt campingvognen vår og rundt mamma og pappa's vogn også. Var litt høyt gress kan man si. Men nå er det klart til jeg forflytter meg og barna til vognen neste helg. Gleder meg som en liten unge. Reginedagan i år kommer til å bli noen drømmer som går i oppfyllelse for meg.

  Jeg har nemlig vært tøffere enn toget. =P Jeg har meldt meg på sminkekurs OG på moteshow =O Skremmende tanke. Men jeg tror jeg kan ha godt av det. Ta tyren (sosialangst) litt ved hornene =)

  Campingvognen vår. Ett lite krypinn som jeg er så inderlig glad i. Den har nok sett sine beste dager, men den er tett og den funker fint for oss 4. Vår lille hytte hjemme =) Denne var mamma og pappa sin, men vi arvet den da de gikk til innkjøp av ny. Den har en egen koselig atmosfære inne. Men den trenger litt rydding før jeg tar bilder inne =P

  Mamma og pappa's vogn. Litt som to hus tett i tett dette =) Bare det er campingvogner.

  Signatur
 • Fikset akvariet =)  I dag bestemte jeg meg for at nå skulle akvariet bli fikset. Har i ganske lang tid hatt ett aldri så lite algeproblem. =P Det har rett og slett vært veeeeldig fælt i karret. Men nå ser det mye bedre ut =) Dessverre glemte jeg helt av å ta ett før bilde, men jeg tok i alle fall bilde av det tomme karret og når vi hadde fått fikset det =)

  Her kan dere se litt av det grønne som sitter på midtstangen. Slik var all pynten og glasset også. I alle fall nesten så grønt å dekket.

  Slik ble det fine karret etter at vi var ferdige. Er såååå fornøyd nå ja. Grusen var så fin. Det ble bedre enn jeg hadde tenkt =P

  Signatur
 • Siste fra Instagram =)  En liten oppdatering fra Instagram igjen =P Har jo fått meg ny telefon også så da ble det litt leking med appene på den..hehehe

   

   

   

  Og så hadde jeg det litt morsomt med kamera mitt i går kveld. Liker å ta meg noen slike bare for skøy bilder, det lærer jeg av =)

  Signatur
 • Hodeløse høner og ville veps...  Hodeløse høner... De springer rundt uten mål eller mening. En slik opplevelse har jeg nettopp hatt.

  Jeg er ikke noe tilhenger av insekter. Spesielt ikke typen knott, mygg, veps, humle, bie, klegg og edderkopper for å nevne noen. Vel for bare stakkarslige minutter siden så måtte jeg stille i krig. Min motstander hadde vinger å utstyrt med våpen. Jeg stakkar stilte med ett tomt vannglass og ett ark. Ordene med blanke ark å fargestifter falt meg i hodet der jeg gikk på jakt med hode lavt å øynene på stilker.

  Barna ble sendt i sikkerhet i ett annet rom å jakten var ett faktum. Jeg hadde jo sett beistet for bare litt siden. Den hadde jo fløyet den veien jeg nå hadde øynene vendt. Men nei... Den var ingen plass å finne. Barna ble ropt inn igjen å jeg tenkte at slaget var vunnet. Gikk på kjøkkenet for å fikse to brødposer med vann som skulle henges i vinduet slik at kanskje flyvende torpedoer holdt seg frivillig på utsiden i etterkant.

  Gikk så til vinduet å skulle feste posen å der vill og gal kom beistet farende ut fra under gardinbrettet med mord i blikket. I forfjamselsen over å møte min fiende i så åpent terreng ble lille prinsessa veltet og prinsen ropt til. Han fikk klare beskjeder om å ta sin søster med seg i trygghet å la mamma ta opp jakten igjen. Jeg har stor tro på at i mitt forsøk på å verne om øynene mine så hadde jeg forvirret beistet som nå fløy rundt som en hodeløs høne oppunder takbjelkene.

  Jeg fikk glasset i høyre hånd og arket i min venstre å sto klar til angrep. Dukket unna ett hvert forsøk på angrep fra dette flyvende beistet. Så fant beistet ut at å sitte på en plante i vinduskarmen var en passende ting, sånn for å hente seg inn etter sjokket av å bomme på sin fiende tror jeg. Da så jeg mitt snitt. Jeg gikk til angrep med alt jeg hadde... Fikk låst beistet fast inne i glasset og etter mye om å men så fikk jeg lirket arket mellom vinduet å glasset med beistet trygt låst fast inne i glasset.

  Det var ett leven uten like inne i det glasset kan du tro. Jeg hadde ikke tenkt så veldig langt på hvordan jeg skulle kunne frakte dette beistet etter at jeg hadde fanget det. Siden papiret var mykt å bøyde seg om jeg forsøkte å flytte på det. Men til slutt fikk jeg lurt fingrene på plass å beistet satt i fella. Hva nå, tenkte vi sikkert begge to. Vel, noen morder er jeg ikke så jeg fikk lurt glasset ut vinduet å kastet beistet ut. Så nå tenker jeg at det flyver en takknemlig veps der ute og jeg håper den husker at det var jeg som var barmhjertig å holder seg ute heretter.

  Signatur
 • Les mer i arkivet November 2016 Juni 2016 April 2016

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits