Når livet tar en u-sving… (Klar! OH ett kamera!!!! Gå!)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Når livet tar en u-sving?Det tar deg med på en slik tur at du skulle ønske du bare fikk kaste opp. Du kjenner at alt inne i deg er vrengt, ingenting kan bli som før. Kveldene er ofte oppløst i tårer. Sminken som var pen på i morges renner som elver nedover kinnene dine.

Smertene i brystet kjennes ut som de skal knuse hele deg. Å gråte gjør godt, men alt det vonde følger ikke med tårene. Det vonde sitter enda der. 

Det vonde har overtaket, i alle fall i denne stund. I morgen kan du legge det i kjøleskapet, på litt is slik at det ikke blir for vondt når du kommer hjem igjen.

For det kommer tilbake. Hver dag. Det er ikke noe som bare fordufter, det er blitt en del av deg. Den smerten er nesten så den må være der, selv om du skulle ønske den var borte.

For hva da? Hva om den ble borte? Ble det tomt da? Kjenner du da deg selv igjen eller vil det blir for stille. Kanskje var du bygget for å rives ned.

Bygges opp en dag, få stå i en storm eller to for så å falle igjen. Men noen må da ha bruksanvisningen til å bygge deg opp igjen. Det kan da ikke være meningen at du skal ligge her, helt alene.

Men smertene er der. Om ikke hele tiden så er de der. De stikker deg i hjertet når de mener du har hatt det stille nok. Det å fylle dagen med mye rart tar bort smertene.

En film her, litt spilling der, gleden i jobben og for barna ja mange ting fyller dagen din. Men i de stille stundene når ingen ser deg, da faller nok en tåre mot bakken i stille pinsel. For smertene er så store at de begynner å bli tunge å dra på.
 

Signatur
 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  Juni 2017 November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når livet tar en u-sving?

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits