Når ble jeg overflødig? (Klar! OH ett kamera!!!! Gå!)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Når ble jeg overflødig?Her kommer litt surk og hjertesukk fra meg.

Jada jada det er lenge lenge siden jeg la ut noe på bloggen. Hvorfor? Jo fordi jeg rett og slett har så lite å si =P Det er fordi jeg jobber så mye. Men nå over til det dette skal handle om.

 

Dette handler om meg... Og mange fler med meg.
Når ble det slik at vi ble overflødige? Hvorfor er det greit å si til noen som spør etter legeråd at de bør snakke med en lege om det. Men med en gang at en frisør sier til noen som spør hvilken hjemmebleking som er best at det beste er å gå til frisøren så er vi masete kjerringer (eller gubber)?
Hvorfor er det så lite respekt for vårt yrke der ute?

Tenker dere noen gang over hva dere egentlig betaler for når dere går til en frisør?
Betaler dere bare for å farge håret eller klippe det?
Nei sier jeg.
For inne i den prisen der ligger alle de timene vi står på beina, dag ut å dag inn. Alle de minuttene vi står å puster inn kjemikaliene som vi bruker i deres hår for at dere skal bli dobbelt så fine. Der ligger også den tiden vi står med fingrene i vann å vasker håret deres. Når vi står med hårføner i ene hånden å børste i den andre for å føne deres hår. Der ligger vår kjærlighet til vårt yrke, vår stolthet, våre anbefalinger, å det at vi ser deres hodebunn, deres hår og deres stil å vi tilpasser oss til dere. Slik at dere skal få den aller beste opplevelsen dere kan få. Å vi gjør det fordi vi elsker det.

Nå sitter det sikkert en håndfull av dere der ute å hopper i stolen å sier at ja men... Jeg fikk jo en helt ræva opplevelse hos en frisør.
Ok. Har du aldri hatt en dårlig opplevelse en annen plass? F.eks en sur ekspeditør i butikken. Sluttet du å gå på butikken på grunn av det? Nei sier du kanskje nå fordi det finnes andre ekspeditører som er hyggelige. Så hvorfor skal du absolutt dra oss over samme kniv? Fortjener ikke vi å få en sjangse?

Vi (i alle fall brorparten av oss) er frisører fordi vi elsker yrket vårt. Vi elsker å se forandringene, vi elsker å se hvor glade dere blir når vi gjør dere dobbelt så fine. Ja vi er mennesker å bommer vi også. Men vet dere det gjør alle. Å vi (i alle fall brorparten av oss) setter ufattelig stor pris på å få tilbakemelding fra dere om vi har gjort noe feil. For nå skal jeg fortelle dere en hemmelighet. Vi lærer aller aller mest av feilene vi gjør. Når vi får noe til så er det ofte at det er lettere å sette i glemmeboka, men tro meg om vi gjør en feil så blir det førstesiden i avisa som vi har i hodet vårt.

Så neste gang du sier at vi ikke trengs, tenk litt igjennom det. Vi har faktisk 4 års utdannelse bak oss for å lære om kjemien i hårfarging, hvor vi skal klippe for at håret skal ligge slik du vil. Men om ikke du vil forklare oss hvordan du vil ha det så kan heller ikke vi gjøre det slik. En veldig god venn å ha når du plages med å forklare en frisør hvordan du vil ha det er google. Søk opp ett bilde av slik du ser for deg, så kan vi veillede deg på om det er mulig eller om du kanskje må se på en annen løsning. Håret ditt er viktig for oss. Du er viktig for oss.

 

BKBBrwdDNva BI5iLYIDKWt
 
BIUugg0D4VeBGxR5WshRwY
 
BLYidHKDeKaBLjAqCjjuDB
 
BMVvGknjbCKBL4SYWPjMRW
 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Signatur
 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits