Ett land fult av eventyr? (Klar! OH ett kamera!!!! Gå!)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Ett land fult av eventyr?Hvor finner man ett land fult av eventyr? Ett land man kan dra til når man måtte ønske, ett land med ett hav av muligheter.

Jo nå skal du høre her. Dette landet finner du i din egen stue, i bilen, på kjøkkenet, mens du slumrer i badekaret og mange andre steder. Kanskje finner du det når du går deg en fin vårtur i en skog iferd med å våkne fra vinterdvalen sin.

Dette landet heter Storytel.

Jeg valgte en gang for en stund siden å prøve Storytel gratis i en måned, denne måneden kom og gikk å abonnementet bestod. Hvorfor spør du kanskje? Jo fordi jeg endelig fant en plass som hadde bøker som passet meg selv helt ypperlig. En plass hvor jeg kunne stikke inn i en verden av mystikk, av forgagne tider eller en verden av krim og erotikk. Jada jada jeg gikk dit også for tenk Fifthy shades of grey ligger jo der å bare venter på å bli hørt.

Nå for tiden er det min absolutte yndlingsforfatter som blir lest opp til meg når jeg måtte ønske det, nemlig Margit Sandemo. En helt fantastisk forfatter som fanger min oppmerksomhet å gleder meg på dager som er tyngre enn jeg skulle ønske at de var. Nå for tiden er det hennes Sagaen om Isfolket som lyttes til, faktisk på orginalspråket svensk. For det er en ting som jeg også kan si at jeg liker meget godt med Storytel, bøkene blir lest på sitt orginalspråk etter hva jeg har forstått så langt i alle fall. Kanskje er det bare jeg som er treig i oppfattelsen men det virker slik på meg. Vel nok om det, når jeg er ferdig med Sagaen om Isfolket venter også Heksemesteren på meg. Samme forfatter og samme oppleser, Julia Dufvenius. Ett absolutt unikum i opplesing på svensk spør du meg. Hun har en akkurat passe innlevelse som gleder meg. 

Så... Ønsker du deg en app hvor du kan lytte til bøker på tur? En app som kan skape mye glede for både barn og voksne så ta en titt på Storytel. Akkurat nå får du 14 dager gratis for å teste ut dette.

Gå bare hit så finner du de: Storytel 

Signatur
 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits