Nye veier - nye valg! (Klar! OH ett kamera!!!! Gå!)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Nye veier - nye valg!Når man står midt i det så er det rart med det. Man begynner å kverne på mange tanker. Det er jo faktisk skummelt dette jo. Spennende ja, men også skummelt.

Hva er det som skjer tenker du kanskje nå.
Vel, det som skjer er at det ble ingen lærekontrakt på meg her i Vesterålen. Så da må man ta med seg pikkpakket å snu nesen mot nye steder. Å dette har jeg nå gjort. Huset er sagt opp å vi starter nå nedpakkingen av vårt 3 års lange liv her i Øksnes. Vi starter jakten på en ny bolig på ett nytt sted. Håper virkelig at vi finner en slik at vi ikke blir stående uten tak over hodet.

Så hvor går ferden er kanskje neste tanke.
Jo vi drar oss enda lengre nord i landet vi. Mer snø, mer mørke, mindre varme, fler folk å ikke minst fler jobber. Vi pakker ned i Øksnes å pakker ut i Narvik. Vi leter jo etter bolig enda så helt hvor i Narvik vi havner vet vi jo ikke, men jeg håper vi finner oss ett hus litt utenfor byen siden jeg jo egentlig er en bygdejente.

Hvorfor Narvik?
Hvorfor ikke... Hehehe. Nei helt seriøst så har jeg faktisk allerede fått meg lærekontrakt der. Jeg fikk meg kontrakt i kjeden jeg aller helst ville få kontrakt i. Å jeg er så stolt, å samtidig så utrolig ydmyk. Noen ville ha MEG som lærling. Noen tok en sjanse på meg. Så Nikita Hair på Narvik Amfi vil bli mitt hjemme borte fra hjemme. Å jeg gleder meg så sinnsykt til å få saksen i hånden igjen. Det skal bli så utrolig deilig. Den lyden av saks mot hår det finnes altså ikke noe bedre.

Jeg håper virkelig at du vil være med på reisen sammen med meg. Jeg vil prøve så godt jeg kan å dele litt her i blant med både utflytting, innflytting å nye inntrykk.

Signatur
 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits