Ett farvell til 2015 (Klar! OH ett kamera!!!! Gå!)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Ett farvell til 2015Ja tenk da har 2015 forsvunnet og igjen sitter minnene. Det har vært ett innholdsrikt år. Ett år med mye stress egentlig, men den gode typen stress. Derfor ble nok både blogg og youtube kastet litt til side til fordel for fokus på skolegang. Nå sitter jeg altså her med en utdannelse som frisør, ja ikke fullgod enda siden jeg mangler lærlingtiden. Men jeg er på vei til å realisere min barndomsdrøm. Å jeg velger å ha stor tro på meg selv. Jeg er flink, å jeg kan bli flinkere. Siste måneden på skolen ble nok litt hardere enn jeg hadde forutsett. Det ble noen tårer både fordi jeg ikke hadde muligheten til hjemreise så jeg fikk ikke se mann eller barn på en hel måned. Men jeg sto støtt gjennom dette også. Men også ble det mange tårer når tiden kom til å forlate Tromsø.

Jeg møtte så mange flotte mennesker i Tromsø, mennesker som vigglet seg inn i hjertet mitt å som bet seg fast der inne. Mennesker som gir meg klump i halsen bare å tenke på de. Mennesker som gjorde meg til ett bedre meg, fikk meg til å se ting med meg selv som jeg tidligere ikke har villet tro på. Å jeg skal på besøk det er bare bra sikkert. Tromsø er en vakker by med mange vakre mennesker, mennesker som er meget savnet.

Nå tar jeg fatt på ett 2016 med ett eneste stort ønske. Jeg SKAL ha lærlingplass. Jeg VIL bli frisør. Jeg SKAL bli flink nok, bevise for meg selv at jeg er flink. 

Her kommer noen bilder fra året som har gått, tilbakeblikk og minner om ett fint år.

Jerninfusjon har vist seg å bli en del av mitt liv i 2015. Ny infusjon må tas nå i januar, og sannsynligvis også om ett halvt år.

I januar i fjor fikk jeg også diagnosen cøliaki. Så starten på året ga en stor omveltning i mitt og også mine nærmestes liv. Det er mye jobb.

Cøliaki har også betyd glutenfri mat. Brød er enda noe jeg sliter med å kunne bake selv, men jeg gir meg ikke.

Jeg ble også innskrevet som elev ved Norsk Frisørskole avdeling Tromsø. Å jeg angrer ikke. Fantastisk lærer, fantastiske medelever, fantastisk halvår.

Mekaniker har jeg også vært i 2015. Vi er ett godt team jeg og gubbesnubben.

Hår ble en veldig stor del av 2015 for meg, noe som vises godt når man ser tilbake på året.

Flyttet til Tromsø for ett halvt år. En meget vakker by, med mange vakre mennesker. Her ser dere skiltet til skolen jeg gikk på.

Ett av disse fantastiske menneskene jeg fikk bli kjent med i Tromsø. Å lot meg leke meg litt med håret hennes. Savner masse <3

Extension kurs fikk vi også mulighet til å ta under skolegangen. Meget fornøyd med resultatet her ja.

Min "nesten" faste modell det halvåret på skolen. Stilte opp for meg flere ganger. Herlig jente.

Enda en gang mer hår. Her har jeg korrigert fargen på håret til min beste venn i Tromsø. Også henne jeg fikk lage snurreflette på.

En litt større forandring som jeg fikk gjøre på en kunde på skolen. 

Den aller siste kunden jeg fikk på skolen. Litt vemodig. Men vi ble begge veldig fornøyd.

Eksamensmodellen min... Absolutt den aller største forandringen jeg har gjort på skolen. Å det ble så bra selv om det ikke ble perfekt.

 

Nå skal jeg slappe av å bli frisk. Forberede min kjære tenåring på skolestart i morgen å lille prinsessa på barnehagestart på onsdag. Så blir det runder rundt i Vesterålen for å levere inn søknader om lærlingplass. Så kryss fingrene for meg.

 

Signatur
 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits