En blogg om ingenting... og alt. (Klar! OH ett kamera!!!! Gå!)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

En blogg om ingenting... og alt.Det er altså ikke alltid like lett å være en blogger. Vel for meg er det jo greit, jeg blogger bare litt nå og litt da. Spesielt på vinteren og i dårlig vær, da blir det mindre blogging. På sommeren tar det seg noe opp både på grunn av bedret økonomi om sommeren og også fordi jeg føler meg millioner ganger bedre når solen titter frem. Når varmen når inn å varmer hver eneste lille bit av meg. Gosj så jeg elsker sommer og sol.

Meeeeen jeg bor i nord =P Så her oppe må vi nok enda vente på ordentlig sommervær en god stund til. I fjor den 19. juni så haglet det faktisk her. Så jeg har jo enda ett håp om at det skal bli en like fin julimåned som den vi hadde i fjor sommer. For det var bare så herlig. Å i år har jeg jo faktisk ny bikini =P En jeg kjøpte såpass sent i fjor at jeg ikke fikk brukt den noe særlig.

Men nok om været. Hvorfor er det ikke alltid lite lett å være blogger? Jo fordi innimellom så sliter man med å finne ting å skrive om. Jeg har mye jeg kunne skrevet om men meget mye av det ville nok kjedet ihjel en gråstein. Hehehehe. Noen ganger vet jeg at det som kommer ut kjeder andre, men jeg tenker med megselv at det er dette jeg vil skrive om. Å da skriver jeg om det. Er jo tross alt min blogg.

Å jeg kan med hånden på hjerte si at jeg synes egentlig litt synd i disse som ligger å "slåss" med seg selv og sin kreativitet hver eneste dag fordi deres eneste mål er å havne på topplisten. Jeg er fornøyd bare en person leser bloggen min jeg =P Er jeg rar da? Kanskje jeg er det? Men jeg trives med å være rar.

Sååå hva var det jeg egentlig ville skrive om i dag =P Slike ting blir noen ganger litt borte på grunn av ADHDen min. Jeg tenker dette skal jeg skrive, meeen jeg vil bare skrive litt om dette først. Å så ender jeg opp med en masse babbel. Trives du med babbel?

Det jeg skulle skrive om var...

Det kommer nok til å bli mer skriving på bloggen min fra juli og utover for da tar jeg ferie frem til jeg begynner på skolen den 11. august. Men jeg tenker  at jeg skal forsøke å få slengt ut litt før den tid også så da lurer jeg litt på hva kunne du tenkt deg å høre mer om? Synes du det er teit å se haul videoer. For jeg har jo i alle fall en slik liggende på lager enda =P Virker sikkert som vi har så sinnsykt god råd på sommeren med nei. Men kan si som så at nå på sommeren så har vi det normalt. Slik som andre har det hele året. Så da blir det gjerne litt mer shopping på oss. =P

Ellers så har jeg jo fortalt at jeg kommer til å vlogge hele juli, og forhåpentligvis får jeg også lastet opp alle vloggene selv om jeg er borte. Jaaaaaa å det hadde jeg nesten glemt. Jeg skal kjøpe meg ny laptop siden jeg skal begynne på skole. Så det gleder jeg meg enormt til. Kan bare hende at det tar litt lengre tid en vi hadde sett for oss.

Men nå har denne bloggen om absolutt ingenting og alt blitt lang nok. Så nå tar jeg kveld og ser litt Bones før jeg kryper under dyna =)


Helgens negler =)

Signatur
 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits