Siste nytt fra rabalderhøyden =P (Klar! OH ett kamera!!!! Gå!)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Siste nytt fra rabalderhøyden =PHer kommer da siste nytt fra meg. Må bare virkelig beklage en litt lang pause i det siste. Men det har vært en god del sykehusbesøk siden sist innlegg her på bloggen. Å jeg kan si så masse som at livet mitt blir virkelig noe anderledes fra i dag av. På nok både godt og vondt for min del.

Første sykehusturen så fikk jeg jerninfusjon. Jeg har nemlig i 18 år lidd av ekstremt lave (lik null) jernlager og også lav blodprosent. Så jeg har prøvd det meste som finnes å få kjøpt: duroferon, niferex, hemofer, floradix, ja jeg kan sikker gå videre ut i det uendelige. Vel resultatet av disse har alltid vært veldig dårlig mage. Så jeg fant ganske kjapt ut at dette ikke var noe jeg burde gjøre. Så dette ble erstattet med ett kosthold hvor jeg fokuserte på å få i meg jernholdig mat. Det hjalp faktisk litt. Så jeg i alle fall hadde ett høveli normalt (for meg) jernlager og blodprosent =)

Men så...

Jeg har i 18 år gått rundt å vært skammelig klar over at noe ikke var helt som det skulle være i min kropp. Legen fant noe rart med mitt blod for 18 år siden å jeg har gått rundt i den tro av at jeg hadde en veeeeldig sjelden sykdom. Veeeeel...

Nå fikk jeg en fastlege som gjerne ville få dette blodet mitt sjekket ut noe bedre. Å joda, som sagt som gjort. Blodprøver i hytt og gevær, både for det ene og det andre. Så inn på sykehuset hvor det ble enda fler blodprøver. Og så en ettermiddag fikk jeg telefon fra legen på sykehuset. Han hadde funnet antistoffer i blodet mitt, antistoffer mot gluten. Noe som bare kunne bety en ting, nemlig Cøliaki.

Jeg fikk så beskjed om at jeg skulle få jerninfusjon. Så det har jeg da fått og i dag var jeg inne på sykehuset igjen. Denne gangen ble det gastroskopi og biopsi (vevprøve), å nå har jeg fått vite det 100% sikkert at jeg har Cøliaki. =/ Kan virkelig ikke si at dette er noe jeg er glad for, men jeg skal nok finne på lure ting. Fikk også snakket med spesialisten å fikk spurt om det jeg lurte på aller mest. Nemlig om det var slik at hvis jeg spiste noe med gluten om jeg ødela alt jeg hadde bygget opp med glutenfritt, å det kunne han fortelle meg at det gjorde jeg ikke. Men jeg kunne få vondt i magen av det. Vel jeg er vel kanskje av de heldige cøliakerne som ikke har vondt av min cøliaki, kroppen tar bare ikke opp jern som normalt.

Så siden JEG har vært så flink i dag å gått gjennom noe jeg vil si var helt jævlig så har jeg unnet meg litt ekstra.


En ny lillashampoo =) Kanskje denne faller bedre i smak enn den jeg har fra før av =)


En ny blush fra H&M. Jeg liker deres blusher godt jeg.


En dyd av nødvendighet =P Måtte ha ny tørr shampoo da den gamle er så tom som den kan bli =P


Og sist men ikke minst. H&M har fått inn Seche vite!!!!!!!!!! Jeg har ønsket å prøve top coaten fra Seche vite i laaaang tid nå. Å endelig kunne jeg få tak i den og i base coaten. Så disse skal testes ut fort fort. Måtte jo bare kjøpe meg en China glaze lakk til også siden den var så fin =)

Men så kjøpte jeg også litt fornuftige ting!


Jyttemel fint og grovt. Glutenfritt mel. Spennende å se hvordan dette funker.


Dagens middag. Glutenfri lasagne. Glad det finnes slikt, men skulle gjerne sett at det fantes mer =)


Glutenfri havreblanding. Kanskje kan jeg blande denne med yoghurt???


Og til sist glutenfri "cornflakes", eller en slags glutenfri spesial flakes er kanskje mer rett.

Vel det var all handling som jeg gjorde. Nå er det ut på tynn is med å finne ut hva og hvordan jeg kan lage brød og mat glutenfritt til meg selv.

 • Hadde du kunnet tenkt deg å se mine oppskrifter på glutenfritt om jeg finner noen gode?
Signatur
 • 3 kommentarer


  Sunniva Johnsen21.01.2015 kl.19:39

  hei lilli!

  Jeg ville bare si at jeg har også gluten allergi og det fant jeg ut av da jeg var 11år det var veldig tøft i starten men nå har jeg kommet inn i det! Stort sett alt som er glutenfritt er godt =) Mange oppskrifter på www.allergikokken.no =)

  DU KOMMER NOK INN I DET ETTERHVERT=)!
  Lilli21.01.2015 kl.20:10

  Sunniva Johnsen: Tusen takk =) D går sæg nok tell =) E bære en overgang.
  Sunniva Johnsen21.01.2015 kl.20:18

  Ja, det er bare det! blir nok bra:)

  Skriv en ny kommentar

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits