Baller behøves! (Klar! OH ett kamera!!!! Gå!)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Baller behøves!Jeg skjønner det liksom mer og mer nå. Selv om det har tatt sin tid med det å ta hensyn til andre hele tiden. Selv om jeg prøver å sette megselv først så ender jeg som oftest opp med å gjøre andre til lags. Jeg trenger virkelig litt baller. Jeg må begynne å stikke hode mitt frem. Å faktisk ta vare på megselv, ikke alltid bare ta hensyn til andre.

Hvorfor dette nå?

Vel hadde en liten opplevelse i helgen som var litt ubehagelig. Kanskje er det jeg som leser for mye inn i ting, men jeg tenker som så at dette er hvordan jeg fungerer. Så derfor har jeg funnet ut at jeg bare liksom må bryte gjennom å ta kontakt med folk. Selv om jeg leser de som at de ikke vil ha kontakt med meg. Det kan jo være bare i hodet mitt. Jeg tar for mye hensyn til andre. Vil liksom ikke være i veien for noen. Ikke tråkke noen på tærne.

Var også en tur på kino på søndag hvor jeg så Flink Pike. Å jeg må si jeg anbefaler den på det varmeste. Det er en tøff film å se, men den er lærerik. Selv ble det veldig mye å treffe seg selv i døren med den filmen. Den etterlot meg med en litt nummen følelse. Og at jeg enda mer håper å få svar på mine blodprøver som kan bekrefte at der er noe feil der som gjør at jeg er slik som jeg er. For jeg har ett så stort ønske om å bli frisk. Jeg blir så sliten av å alltid skal ta hensyn til andre. Sliten av å ikke tørre å satse fordi jeg er så redd for å feile.

Kan jeg liksom ikke være 100% sikker på at jeg kommer til å lykkes så satser jeg som oftest ikke. Å om jeg satser å jeg ikke er 100% så gir jeg fort opp. Fordi at jeg ikke ønsker at noen skal se at jeg ikke er god nok. Å det å føle at man ikke er god nok er ingen koselig følelse.

Jeg har satset ganske stort med Skjønnhetsbussen. Mange ler nok av meg når de ser meg i bussen, men jeg prøver å ikke tenke på det. Jeg har en plan med den, jeg må bare finne ut hvordan. Jeg vil gi tilbake. Jeg vil reise rundt å gi tilbake. For nå vil jeg ikke ta noe for det, fordi jeg har ingen bakgrunn. Men kanskje en vakker dag kan jeg leve av det. Drømmen er der, selv om jeg egentlig føler at den er uoppnåelig. Er jo så mange ting som skal på plass for å få til noe slikt. For det første må jeg ha utstyret som trengs, å slikt koster penger. Deretter trenger jeg jo kunnskapene om det jeg skal gjøre. Også det kan nok koste penger. Men man får se. Kanskje en gang i fremtiden.

Er faktisk en stilling ledig for tiden som jeg kanskje kunne søkt på. Men jeg blir så usikker. Liksom om jeg burde gjøre det nå som jeg er i kurs. Ett kurs som skal hjelpe meg tilbake i jobb. Det er så vanskelig å sitte med en vekt som liksom ikke vet hva som tynger mest.

Men nok om det. Her er litt bilder av sminken min i helgen =)Signatur
 • 4 kommentarer


  Martine20.10.2014 kl.17:10

  Hei! Hva er det slags utstyr du trenger til Skjønnhetsbussen? Kanskje vi er flere som har noe å avse? :)
  Lilli20.10.2014 kl.17:17

  Martine: Trenger nok å oppgradere litt på fronten med både hår og sminke. Prøver å finne ut hvor jeg kan få tak i slike paletter med mange foundation i forskjellige farger. Men for nå er det nok mest slikt som hårruller å ikke minst lærdom om hvordan jeg gjør slike ting =P Har bestilt en billig stor palett med øyenskygge som jeg virkelig håper er god nok kvalitet for da har jeg ett bedre grunnlag på den fronten...hehe =)
  Martine20.10.2014 kl.17:27

  Bruk Youtube for alt det er verdt - der ligger det utallige videoer du kan lære av! Og bestill sminke og hårting fra Ebay eller andre utenlandske nettbutikker, det vil du spare mye på. Og ikke minst, ta oppdrag og dokumenter underveis, slik har du noe å vise til fremtidige kunder :) Jeg har troa på dette! Bra konsept.
  Lilli20.10.2014 kl.17:33

  Martine: Ja har kjøpt paletten fra mininthebox eller hvordan det nå skrives. Er ala samme som ebay. Å har tenkt på å kanskje se etter concealer palett og foundation fra ebay eller lignende. Tenker det er bare ett oppstartsproblem =P Det kommer seg nok etterhvert. Ja ser jo mulighetene selv også, både når det kommer til sminke og hår. Må nok kanskje bare som jeg skriver go litt baller først å tørre å markedsføre megselv. =P Har i alle fall tatt en start, så blir jeg kanskje tøffere etterhver =)

  Skriv en ny kommentar

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits