En liten drøm - Ett faktum! (Klar! OH ett kamera!!!! Gå!)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

En liten drøm - Ett faktum!I sommer ble en liten spire sådd i mitt hode. Min kjære mamma sådde spiren og den har vokst seg stor og sterk. Rett og slett til en liten drøm. En drøm om å få dele skjønnhet. En drøm om å få gi tilbake. En drøm om å få endre litt på ting. En vakker liten drøm som jeg bare ble mer og mer bestemt på at den skulle gjennomføres.

Spiren ble sådd da jeg først var hos min kjære mamma for å hjelpe henne å få farget etterveksten på håret hennes før hun skulle bort på noe. Deretter var det i full fart ut i bilen for å kjøre til en venninne som skulle i bryllup. Der var det både ordning av hår og sminking som skulle skje. Jeg trives så kjempegodt med å gjøre slike små ting for andre mennesker. Det gir meg så mye. Skulle virkelig ønske at jeg kunne mye mye mer enn det jeg kan, men jeg gjør mitt beste i alle fall.

Så var det denne spiren. Den som ble en drøm, en drøm som nå er blitt virkelighet. For mens vi sto der på badet min kjære mamma og jeg. Jeg med hansker på hendene og hårfarge i en bolle og hun med en håndduk på skuldrene. Hvor vi snakket om dette at hun nok måtte vaske ut fargen av håret selv da jeg måtte skynde meg videre til neste "oppdrag". Da kom det fra henne at du skulle jo hatt Skjønnhetsbussen på bilen =)

Spiren sådd!
Drømmen ett faktum!Drømmen en realitet?En nyvasket og gullende ren bil. I alle fall så gullende ren som man kan få en bil som sjelden har sett vann =P Men jeg var nøye og har fått med meg alt som var løst og kunne vaskes av uten å trenge noe sterkere krutt =)Dekalene tapet på plass der de er ønsket å skulle være =) Ble litt flytting på det for å få de på plass ordentlig.Mor selv holder på med å påføre dekalene. Her er det om å gjøre å ha tungen rett i munnen. Men dette var morsomt gitt.All bakpapiret er nå kommet av.  Nå skal de sitte fast. Spenningen kommer neste. Sitter de eller ikke? Hvordan ser de ut?Sannhetens øyeblikk. Har jeg gjort god nok jobb. Krysser fingrene =)Resultatet på passasjersiden. Jeg er så himla fornøyd. Dette ble bare så utrolig kult. Ingen bil som min =)Resultatet på førersiden. Veldig spesiell folie dette.

Jeg er nå den lykkelige eier av en bil ved navnet Skjønnhetsbussen. Dette er så morsomt. Nå håper jeg å en vakker dag kan sette ut til livet resten av denne drømmen. Enn så lenge så får det bli med mitt eget private arsenal av sminke. Drømmen fremover er å få kjøpt meg en ordentlig sminkekoffert som jeg lett kan ta med meg ut på tur. Og som jeg får plass til tingene mine i. En annen ting som jeg ønsker å få ordnet er ett bredt arsenal av f.eks mineralpudder som kan brukes som foundation. Ett større arsenal av koster også. Men dette er høyt opp og langt frem. Meeeen en vakker dag kanskje.

Så kan jeg jo fortelle litt om hvor jeg fikk tak i de vakre dekalene. Jeg var nemlig på nett å lette etter noen som kunne lage disse til meg. Men prisen ble rimelig stiv syntes jeg. Og jeg viste jo godt at der var ett firma på Sortland som gjorde slike ting. Rett ved siden av Vesterålen Bilskadesenter. Så da fant vi ut at vi skulle innom å sjekke hva de skulle ha for å lage disse til meg. Og også hvor lang tid dette ville ta å lage. Vel mannen som møtte oss var en hyggelig danske. En som tok imot deg som om du var en gammel bekjent. Prisen jeg fikk forespeilet var helt perfekt og bestemte meg for å bestille de. Å jaggu meg så ble de laget til meg der og da. =)=)=) Helt standard folie hadde han ikke i rosa, så da fikk jeg en supergod pris på denne spesielle folien som skifter farge etter hvordan lyset treffer den. Og sant nok, rundt 40 minutt etter at vi ankom forlot vi med to dekaler ferdig laget.

Så skulle du ha ett ønske om å få laget noe til din bil, eller kanskje du har lyst til å få trykk på en t-skjorte? Ja for det gjør han også. Så ta turen innom Autodeko på Sortland. Kjempehyggelig mann som gjorde det fort unna. Vi skal i alle fall tilbake dit når en gang gubbesnubben sin banebil blir ferdig. (Alle bildene er linket opp mot hans nettside. Den er ikke i tipptopp stand sier han selv, men den har mye info)

Signatur
 • 6 kommentarer


  kamerailomma06.10.2014 kl.11:04

  Så utrolig stilig! Gratulerer!

  helene
  Lilli06.10.2014 kl.12:06

  kamerailomma: Takk takk Helene =)
  Idadida06.10.2014 kl.13:33

  Tøøøøøft! Kjør på!! 😄
  Lilli06.10.2014 kl.13:33

  Idadida: Takk takk =)
  Linda06.10.2014 kl.20:54

  tommeln opp
  Lilli06.10.2014 kl.21:00

  Linda: Takk takk =)

  Skriv en ny kommentar

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits