Livet i sommer... (Klar! OH ett kamera!!!! Gå!)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Livet i sommer...Livet vårt har vært en god del vanskelig i sommer. Jeg så frem til en sommer hvor bekymringer skulle få være en liten saga blott. Men slik ble det ikke. Istede ble det veldig mange bekymringer som har kjørt mitt stakkars hode litt til grunne. Men ting ser litt lysere ut nå. Gubbesnubben har fått vite at han får jobb i alle fall til i desember. Trekket i lønnen hans har vi fått redusert ned til ett litt mer normalt nivå, selv om det enda er skyhøyt. Men nå har vi i alle fall en vis oversikt.

Bilen min gikk ikke gjennom EU og derfor kunne jeg ikke bruke den. Nå får jeg den endelig fikset til uka slik at jeg har bil igjen å slipper å føle meg som en liten fange her i huset. Gubbesnubben sin bil går absolutt ikke gjennom EU så den skal selges som delebil eller vrakes. Så fikk vi byttet girkasse på den bilen som gubbesnubben egentlig fikk hos sin far. Men nå viser det seg at det nok kan være en del fler feil også der som vil by på problemer når EU skal gjennomføres.

Så har vi jo denne flotte flotte kjelleren her. Som har sått full av dritt to ganger. Nå blir det heldigvis fikset i løpet av kort tid slik at vi får alt opp å gå på normalt vis. Å slipper å ha ett hull på marken hvor skittvannet renner ut. Å nå har tingene atter en gang tatt en sur utvei, nå er vaskemaskinen vår begynt me noen merkelige lyder. Men den skal jaggu få lov til å gå helt til den konker helt ut.

Det har med andre ord vært en innholdsrik sommer. Noe positivt innhold og en god dose negativt. Men nå håper jeg på en lysere høst. I morgen sender vi prinsen bort på leirskole. Kjenner på den følelsen å skal slippe kontrollen for en stund. Vet han er en superflink gutt bare han vil, men vet også at han kan sette seg på bakføttene om han slår den siden til. Men jeg må bare stole på at han er så stor nå at han klarer det selv. Han er jo stor nå, lille prinsen min.

Så blir det første dag på kurs i morgen også, det kjenner jeg at jeg gleder meg til. Har store håp om at det skal hjelpe meg finne min hylle i livet igjen. Slik at jeg kan fungere slik jeg burde. For jeg begynner å bli sliten av at jeg ikke får til. Jeg er liksom bare halve meg. Resten ligger gjemt en plass inne i megselv.

Men nå skal jeg ikke plage dere med mer for nå. =P

Signatur
 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits