Ett være eller ikke være (Klar! OH ett kamera!!!! Gå!)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Ett være eller ikke væreI dagens samfunn er det å være perfekt blitt ett være eller ikke være for de aller fleste unge jenter og tildels også de eldre. Det er blitt slik at har man ikke siste mote å følger det siste av det siste innenfor hår, sminke og klær ja da er man gårdagens nyheter. Dette er en trist trend som ødelegger så utrolig mange jenter. Det dukker opp forum på forum hvor jenter kan dele ting med andre jenter. Og en trend inne på disse forumene er å lete etter alt som er feil hos andre.

Det snakkes om de styggeste hårfrisyrene, den styggeste sminken, kroppshår og så mye mye mer. Det er rett og slett trist å sitte å se på hvor mange som slenger ut så mye dritt. De viser rett og slett at de ikke kan tenke på noen andre enn seg selv. Hvorfor sier jeg det? Jo fordi hadde de tenkt på noen andre enn seg selv så hadde de ikke skrevet slike ting. Da hadde de tenkt på den jenta som sitter der med en hårfrisyre som de ikke liker. Den jenta som etter å ha lest at noen hater hårfrisyren hennes tenker at hun aldri kan bli god nok.

Hvorfor er det slik at man skal fremheve å snakke om alle de negative tingene? Hvorfor kan man ikke finne positive ting. Er det så veldig vanskelig å bare ikke bry seg om hva som er mote. Godta alle mennesker for hvem de er ikke hvordan de ser ut.

Jeg har selv fått høre ved flere anledninger at undercut er så 2011. Hva katten betyr det??? At noen mener at undercut er ut betyr jo ikke at det tilhører ett annet årstall. Det betyr bare det at de som velger en undercut er unike. De velger noe som de selv liker, ikke noe som verden mener de skal like. Jeg var med på ett moteshow her for en stund siden. Ett moteshow som Storm Pedersen hadde regi på. Der fikk jeg høre fra frisører at jeg var så kul på håret. Og at hun hadde vurdert å gjøre det samme.

Jeg sier som så vær stolt av å være deg selv. Mote og hva som er inn er ikke alt her i verden. Det er vi som individuelle mennesker som er alt her i verden. Det hadde blitt bra grått og kjedelig om alle skulle hatt den samme hårfrisyren, brukt den samme sminken og de samme klærne. Vær sterk og vær stolt. For du er den unike.

Signatur
 • 2 kommentarer


  HL03.08.2014 kl.20:31

  Hva katten betyr det sa jeg også i dag, og så sa jeg mjau. For jeg tenker i bilder. :) Jeg bryr meg ikke om mote, jeg bryr meg om å ikke fryse. Men jeg kjøper kvalitetsting når jeg først kjøper, for jeg orker ikke styre så ofte. Ta vare på deg. Klem
  Lilli03.08.2014 kl.21:27

  HL: Hehehe =) Du vet å få meg til å smile =) Jeg holder hode over vannet. Ting har faktisk blitt bedre de siste ukene med at også jeg gir meg mer katten i hva andre mener =) Klem tilbake =)

  Skriv en ny kommentar

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits