Hodeløse høner og ville veps... (Klar! OH ett kamera!!!! Gå!)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Hodeløse høner og ville veps...Hodeløse høner... De springer rundt uten mål eller mening. En slik opplevelse har jeg nettopp hatt.

Jeg er ikke noe tilhenger av insekter. Spesielt ikke typen knott, mygg, veps, humle, bie, klegg og edderkopper for å nevne noen. Vel for bare stakkarslige minutter siden så måtte jeg stille i krig. Min motstander hadde vinger å utstyrt med våpen. Jeg stakkar stilte med ett tomt vannglass og ett ark. Ordene med blanke ark å fargestifter falt meg i hodet der jeg gikk på jakt med hode lavt å øynene på stilker.

Barna ble sendt i sikkerhet i ett annet rom å jakten var ett faktum. Jeg hadde jo sett beistet for bare litt siden. Den hadde jo fløyet den veien jeg nå hadde øynene vendt. Men nei... Den var ingen plass å finne. Barna ble ropt inn igjen å jeg tenkte at slaget var vunnet. Gikk på kjøkkenet for å fikse to brødposer med vann som skulle henges i vinduet slik at kanskje flyvende torpedoer holdt seg frivillig på utsiden i etterkant.

Gikk så til vinduet å skulle feste posen å der vill og gal kom beistet farende ut fra under gardinbrettet med mord i blikket. I forfjamselsen over å møte min fiende i så åpent terreng ble lille prinsessa veltet og prinsen ropt til. Han fikk klare beskjeder om å ta sin søster med seg i trygghet å la mamma ta opp jakten igjen. Jeg har stor tro på at i mitt forsøk på å verne om øynene mine så hadde jeg forvirret beistet som nå fløy rundt som en hodeløs høne oppunder takbjelkene.

Jeg fikk glasset i høyre hånd og arket i min venstre å sto klar til angrep. Dukket unna ett hvert forsøk på angrep fra dette flyvende beistet. Så fant beistet ut at å sitte på en plante i vinduskarmen var en passende ting, sånn for å hente seg inn etter sjokket av å bomme på sin fiende tror jeg. Da så jeg mitt snitt. Jeg gikk til angrep med alt jeg hadde... Fikk låst beistet fast inne i glasset og etter mye om å men så fikk jeg lirket arket mellom vinduet å glasset med beistet trygt låst fast inne i glasset.

Det var ett leven uten like inne i det glasset kan du tro. Jeg hadde ikke tenkt så veldig langt på hvordan jeg skulle kunne frakte dette beistet etter at jeg hadde fanget det. Siden papiret var mykt å bøyde seg om jeg forsøkte å flytte på det. Men til slutt fikk jeg lurt fingrene på plass å beistet satt i fella. Hva nå, tenkte vi sikkert begge to. Vel, noen morder er jeg ikke så jeg fikk lurt glasset ut vinduet å kastet beistet ut. Så nå tenker jeg at det flyver en takknemlig veps der ute og jeg håper den husker at det var jeg som var barmhjertig å holder seg ute heretter.

Signatur
 • 4 kommentarer


  Vinner man krigen mot de, kan man vinne alle kriger!
  Lilli07.07.2014 kl.10:16

  FlestLesere: Så sant så sant =)
  08.07.2014 kl.16:13

  hihi :D artig lesning! Men hvorfor har du ikke myggnetting på vinduer og dører? hverfall verandadør og soveromsvindu og kjøkkenvindu.. og eddik skal hjelpe mot kleggen..
  Lilli08.07.2014 kl.20:23

  Anonym: Bor i ett gammelt leid hus så vet ikke engang om vinduene vil tåle selv en svak teip =P

  Skriv en ny kommentar

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits