Eddik - Ett vidundermiddel! (Klar! OH ett kamera!!!! Gå!)
Forside Add meg Kontakt Instagram Twitter

Eddik - Ett vidundermiddel!Eddik kan brukes til så mangt. Selv er eddik ett must å ha i huset. Det hjelper med alt fra luktfjerning, vaskemiddel og klisterfjerner. Så tenkte virkelig at jeg skulle dele noen tips med dere alle. Har noen andre delt lignende før meg så beklager, men jeg bare må. Eddik for the win =P

 1. For å fjerne kalkbelegg på dusjhode kan man spraye det med eddik så knyte en pose tett over å la det ligge natten over, eventuelt kan man skru av dusjhode å legge d i en bolle eddik.

 2. Det funker som toalett rens. Har du fått stygge flekker i toalettet. Spray på eddik eller tøm eddik i skålen å la det stå i noen timer. Vask så av. Du kan også tømme eddik i toalettet, la det stå i en time før du skyller ned. Dette vil gi en friskere lukt i toalettet.

 3. Rense sluken i vasken. Ha litt bakepulver eller natron på sluken å ha på eddik. La det virke til det er helt sluttet å bruse. Vask så av.

 4. En blanding av 1/4 del salt og 3/4 eddik kan brukes til å vaske kranene med.

 5. Sprayer du fuktutsatte overflater med eddik forhindrer du muggdannelse. Spray på å tørk av med en fuktet klut.

 6. Badekar får ofte en fin klakhinne =/ Denne fjernes lett ved å spraye på ren eddik. La virke en stund å vask så av med en blanding av bakepulver og eddik.

 7. Har du stygg lukt i søppelboksen? Ta vare på ett gammelt brød. Dynk brødet i eddik å legg i søppeldunken. La det ligge i minst en time. Kommer litt ann på størrelsen på boksen.

 8. Eddik og bakepulver kan brukes i stede for plumbo. 1/4 dels liter bakepulver has i sluken. Følg så på med 1/4 dels liter med eddik. Når det er sluttet å bruse skyller du rent med lunkent vann.

 9. Fjern sterk lukt fra hendene ved å vaske dem i eddik.

 10. Eddik er ett godt vaskemiddel. Her i huset har jeg blandet ca 1/4 del eddik, 3/4 del vann og litt oppvasksåpe i en spraykanne. Dette har erstattet vaskemiddelet jeg tidligere har brukt på bord å benker. Man kan også bare bruke eddik og vann. Å om det er veldig vanskelige flekker så kan man bruke bare eddik.

 11. Vask oppvaskmaskinen med eddik. Bare kjør maskinen en vask med 1/2 liter eddik.

 12. Stygg lukt i kjøleskapet? Trenger det en vask. Vask kjøleskapet med en blanding av like deler eddik og vann. Dette vil gjøre rent å fjerne lukt.

 13. Glasset på komfyren kan renses med å spraye på ren eddik å la stå i minst 10 minutter før man tørker av med en svamp.

 14. For å fjerne røyklukt fra klær kan du fylle badekar eller en stor balje med varmt vann og 1/2 liter eddik å la klærne henge i samme rom i flere timer.

 15. Bruk eddik til å fjerne klister etter klistremerker og annet. Bare ha eddik på en tue å gnu. Om man bruker eddik som er oppvarmet kan man lettere fjerne hele klistremerker og klister etter kroker som har hengt på veggen.

 16. Vindusvask. Vask vinduene med en blanding av eddik og vann. Tørk av med avispapir.

 17. Problemer med blomsterfluer eller bananfluer? Sett en skål med eddik i nærheten av dær problemet virker størst.

 18. Rengjøre grillristen? Spray eddik på en ball av aluminiumsfolie å gnu til risten er ren =)

 19. For å fjerne tapet kan man rulle en malingsrulle i en blanding av varmt vann å eddik å rull over tapeten. Gjenta til tapeten er gjennombløt.

 20. Bli kvitt innestengt lukt. Vask alle overflater med eddik og vann blanding.

Det var det jeg kom på så langt. Det finnes nok ekstremt mange fler bruksområder av eddik men disse var de jeg kan huske å ha kommet over =)

Signatur
 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Lilli

  Ganske sær, meget komplisert, tusen tanka, mange smil.

  Kategorier


  ADHD, angst og depresjon Bryllup DIY Ferie Film og tv Fotofanatisk Glutenfritt Handarbeid Hår og styling Interiør Likenshare Litt av hvert Livet Mat og drikke Mote å klær Positivitetens vegg Shopping Skjønnhetsbussen Sminke Spill og moro Tags =) Vglista til Sortland Wreck this journal Youtubemorro Å leve med

  Arkiv


  November 2016 Juni 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014

  Siste innlegg


  Når ble jeg overflødig? Bean Boozled challenge! Olaplex myter! Koreansk kosmetikk? Ett land fult av eventyr? ♡ GRWM ♡ Going to Oslo to see Guy Tang Nye veier - nye valg! Ett farvell til 2015 Hva er liksom poenget??? Selfies!!! Flytting og første tiden i Tromsø

  Lenker


  Skjønnhetsbussen Youtube Skjønnhetsbussen Facebook Skjønnhetsbussen Instagram

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits